Влез

View Full Version : Едно истинско нещо, което видях днес

sun_song
03-13-2008, 16:57
Всъщност беше вчера, но това няма значение.Това клипче ме разплака.Толкова истинско.За мен едно от най-добрите, които съм гледала някога.Вие какво мислитеSmileПубликувах го тук за да видя какви ще са реакциите на другите.Защото това не е поредното лигаво клипче за това колко са сладки малките животинки или псевдо любов към животните, това крие толкова истини, че...спирам, просто го вижте http://www.vbox7.com/play:bcfb7e08 :)

Seducti0n
03-13-2008, 17:11
Клипчето, наистина е много трогателно и мило.
Според мен, трябва бъдещите стопани на едно куче да се замислят дали могат да отделят необходимите грижи.Да не го приемат, като една пухкава жива играчка, а преди всичко като живо същество, изискващо много внимание и обич!

valentinka_1990
03-13-2008, 17:45
naistina e mnogo trogatelno :cry:

fuckingwhore
03-13-2008, 17:47
Оле..не вярвах,че сте се разплача на едно клипче..но наистина ме накара да се замисля,колко гадно съм се държала с моят Ирис и със откраднатият ми Вини..прекрасно клипче..

MisS__
03-13-2008, 18:20
:cry:

zay4e
03-13-2008, 18:21
:cry:

DaЯk_AнGэL
03-13-2008, 18:30
Много трогателно... отнася се не само за кучетата, а и за други животинки.Просто трябва да се замислим.. :-k

Forester
03-13-2008, 19:00
Това клипче наистина има много вярни неща ! Признавам си,че и аз се разплаках.Ето още едно което ме трогна много : http://www.zazz.bg/play:8e661bb1 И на него се разплаках съвсем искрено ..

v_shveda
03-13-2008, 19:49
Клипчето е наистина много трогателно.Това са едни мн сладки животинчета

fuckingwhore
03-13-2008, 20:50
Това клипче наистина има много вярни неща ! Признавам си,че и аз се разплаках.Ето още едно което ме трогна много : http://www.zazz.bg/play:8e661bb1 И на него се разплаках съвсем искрено ..
Оле хора,как ме карате само да рева..и все пак клиповете са уникални..много истински.

Wrathchild
03-14-2008, 03:45
Стига де, защо ме карате в 7 сутринта да рева...

Madness
03-14-2008, 06:05
Е,кво ревете,мамка му...
Вие гадно ли се държите с кучетата си или кво?Кво има да ревете...не не ми е ясно...
Досега не знаехте ли че на кучетата им е кофти да ги ритат,примерно?

mihichkaaa
03-17-2008, 18:23
клипчето наистина е мн трогателно...и наистина трябва да се замислим преди да си земем животинче..и те са живи същества и те страдат както нас :( :( :( :( :( :(

alek200
03-17-2008, 19:08
naistina e mnogo trogatelno :cry:

хареса ми :-o

Unno
03-17-2008, 19:13
Ето това е шибаното в нас.. че правим нещо погрешно,лошо за нещо или за някой и след това когато някой било то под формата на клип,стих или к'вото и да е било ни отвори очите започваме да се разчустваме.. гаден вид сме ни хората.. :( .

ThunderGoddess
03-17-2008, 19:14
Разплаках се заради горките кученца, пък и другите животни, които за нищо не са виновни ;(. Много хубаво клипче!

TheNewReligion
03-22-2008, 22:16
Според мен, трябва бъдещите стопани на едно куче да се замислят дали могат да отделят необходимите грижи.Да не го приемат, като една пухкава жива играчка, а преди всичко като живо същество, изискващо много внимание и обич!
+1

_SmiLe_FoR_yOu_
03-23-2008, 00:46
Клипчето е наистина страхотно,но аконякой ми каже коя е песента,ще ви бъда много признателна.

vercheto
03-23-2008, 09:17
:cry: :cry: :cry:

hooliganka89
03-23-2008, 10:05
Samo az li ne se razplakah?Klipcheto e mnogo hubavo,no ne mi se priplaka ot nego,inache i az obicham jivotnite,ne sam imala kuche,no sam imala samo hamsteri i morski svincheta,no sega iskam kuche.

DisciplineAndOrder
03-23-2008, 11:03

ето тук вече се ядосах.
на вас ви се ядосах.

на бас,че всеки ден виждате поне по 5 бездомни котки (или кучета-без значение) и колкото и да искате да ги вземете-не можете.
или не искате.

същото важи и за други клипове-като например това за децата от Африка-дееба,вие ли ше ги спасите от глад бе!
вие ли ше им дадете вода?
вие ли ше им построите къщи?
от болестите ли ше ги излекувате?

като седите пред компютъра и ревете-нищо няма да направите.

и да ревете,и да не ревете-полза никаква.

snowgirl
03-23-2008, 11:43
Много мило клипче! :( :-)

danito_sm
03-23-2008, 12:08

+1 и да - клипчето наистина ме разплака :cry:

HiP_HoP
03-23-2008, 16:21

daisybaby
03-23-2008, 16:30

TheSadGirl
03-23-2008, 16:32
are stiga deee ne e pak 4estno... setih se za moeto ky4e(koeto mi go otkradnaha na 25.12- naj gadnata Koleda v jivota mi) ohh kade li e segaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

•._.•No_NaMe•._.•
03-23-2008, 16:49
Mn milo i trogatelno klip4e :cry:

EJI4eTy
03-23-2008, 18:10
наистина много трогателно клипче ... само да беше поне малко по грамотно написано ...

tirintina
03-24-2008, 12:36
:cry: Milo...

v3nItoO
03-28-2008, 18:19
az se razplakax :(:(:(

AFT
03-28-2008, 20:18

И кво? Вие помагали ли сте на бездомна котка, взимали ли сте у вас такава? Или само като ги видите на улицата и си кажете "О,горкото котенце", погалите го и айде - вече сте по-добър човек.
Аз си спомням, че като по-малка съм се била с едни момчета, щот хвърляха малки котки от покрива на една сграда. Гледала съм супер много котки, но не в нас, защото нашите не ми позволяваха, а в кашон и ги криехме в разни изби и храсти. Всяка сутрин сме се молили някое куче или тъп човек да не ги е чуло и да им е направило нещо (т'ва си бяха г/д детски истории, но съм била свидетел на много големи жестокости към животните). Супер много искам да си взема някое бездомно животинче, ама наще...
Абе, идеята беше, че тряа да престанете да ревете и да се правите на загрижени и в същото време нищо да не правите.

sun_song
03-29-2008, 16:31
AFT, за себе си поне мога да твърдя- не се правя на загрижена, не ми се е налагало да се бия с някого за някое животинче нито съм взимала котка от улицата, аз обичам животните, но нашите също не ми позволяват да си взема такова и не за друго а защото живеем в апартамент и никое животно не би било щастливо в малко и тясно пространство.Ако живеех в къща нещата щяха да бъдат други.Но ти смяташ ли например накой който си е взел папагалче и го е затворил в една клетка за да му се радва когато е на кеф за добър стопанин, защото за съжаление повечето са такива.Показах това клипче с друга цел а не за да "ревеме заедно". :?

LovePoisoned
03-29-2008, 17:23
И аз съм помагала на животни като AFT. Веднъж видях на улицата едно котенце (на село бях) и го взех със себе си. Отидох до супера с него :-D и там срещнах каката на една съседка... оказа се, че е тяхно, но поне направих нещо.. Друго.. С една приятелка (тук в града) намерихме едно коте и също му оказахме помощ, после го дадохме на нейна дружка, понеже на мен не ми дават коте вкъщи, а приятелката ми имаше вече котка. Нямам шанс да се грижа за котка вкъщи, но в старата ма'ала, а и в новата си знам котките и, когато ходя да хвърлям боклука, съм отделяла месо и др., за да нахраня животинките... Плаках и проклинах шофьора, който, когато бях на 5-6 годинки, прегазил рано сутринта котето, което си гледах тогаз на двора в село. (Е, сега разбирам, че тогава е било тъмничко и не е видял чофека! ;D) Имах си и друго коте, което на село стоеше като паметник отпред до входната врата на къщата и всички хора го харесваха, щото беше сладур (сиво-зелена окраска <3). Едно германче, чиято баба живеела там, молело баба ми и взело МОЕТО КОТЕ. :-x Тогава, когато ги видях със сестра му, й дадох да разбере... Тя, нали е немкиня, викаше: "Nein, nein", а аз на свой ред казвах "Ja!!!" (бях гледала немски филмчета по Super RTL, малка бях пак тогава, още на даскало не ходех). Друг път с баща ми съм виждала момчета да се гаврят с котенца и ги изгоних. Виждала съм и някаква шибана нещастница да гони с пръчка котка и пак я наругах жестоко, нищо, че съм по-малка, по-човечна съм! Когато става дума за справедливост, просто...

Относно клиповете - разплакаха ме.

Iviqna
03-30-2008, 11:24
Клипа е мн трогателен.. Чак сега се замислих... и ми стана мн гадно .

Ellie
03-30-2008, 14:53
много мило и трогателно. винаги, когато го гледам ме разплаква :-#

sound_mafia
03-30-2008, 15:19
Дам тези клипчета ме накараха да се замисля и да ходя да си гушна кучето и котето. :-) А ето ви още едно дето и аз се разплаках.Да ви кажа че си е на ваш гръб ако го гледате много е трогателно. http://www.vbox7.com/play:7f8d5ef0 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

alex_devv
03-30-2008, 16:01
Абе, идеята беше, че тряа да престанете да ревете и да се правите на загрижени и в същото време нищо да не правите.

А баш!

AFT
03-30-2008, 18:20
AFT, за себе си поне мога да твърдя- не се правя на загрижена, не ми се е налагало да се бия с някого за някое животинче нито съм взимала котка от улицата, аз обичам животните, но нашите също не ми позволяват да си взема такова и не за друго а защото живеем в апартамент и никое животно не би било щастливо в малко и тясно пространство.Ако живеех в къща нещата щяха да бъдат други.Но ти смяташ ли например накой който си е взел папагалче и го е затворил в една клетка за да му се радва когато е на кеф за добър стопанин, защото за съжаление повечето са такива.Показах това клипче с друга цел а не за да "ревеме заедно". :?

Много тъп пример - папагал. Едно момиче пусна папагала си и след 5 минути го намериха смазан на пътя, щот не можеше да лети. Пък и тук обсъждаме уличните котки, а не домашните папагали и въобще домашните животни. Освен ако не си видяла някъв папагал на улицата да си се скита?!

m3ch3ncee
03-30-2008, 19:35
:cry: Ujasno tujno e :( Moeto kuche go blusna kola predi 1 mesec..mn ama mn mi lipsva i..mn go obichah..vsichko pravehme zaedno vinagi shte go pomnq ! :(

sun_song
03-31-2008, 19:40

Много тъп пример - папагал. Едно момиче пусна папагала си и след 5 минути го намериха смазан на пътя, щот не можеше да лети. Пък и тук обсъждаме уличните котки, а не домашните папагали и въобще домашните животни. Освен ако не си видяла някъв папагал на улицата да си се скита?!
Тук говорим за животните като цяло а не само за котките и ЧЕТИ АКО ОБИЧАШ клипът е за КУЧЕТА!!! мой човек и ако примера ти е тъп , подостри си го, мога да дам още много такива и по-умен да дадеш, помагаш ли?Дадох този точно защото съседката ми има папагалче и постъпва много зле с него, което аз честно казвам никога няма да направя.

sLaDk0 b0nb0n4e
04-01-2008, 08:32
Много е трогателно.Наистина се разплаках и то искрено.

sLaDk0 b0nb0n4e
04-01-2008, 08:39
Az predi imah kotka.Be6e izhvurlena na ulicata ot stopanite si za6toto si li4e6e 4e be6e ohranena i 4ista.Vzeh q i otgledah neq i 4 i koteta koito rodi.Sega nqkoi ot kotetata sa na selo,a tq i 1 kote gi ostavihme pri edni rodnini.

sLaDk0 b0nb0n4e
04-01-2008, 08:40
Съжалявам 4е писах на латиница.

sLaDk0 b0nb0n4e
04-01-2008, 17:37
Нямам ку4е,но на село има,а и мои приятели имат и те много ги оби4ат и няма да ги изхвърлят.Те дори от улицата са ги зели.

LadyDy
04-27-2008, 14:59
Едно животинче, едно живо същество, което има нужда от грижи......Ох...това клипче ме разтрои....

t!nchety
04-28-2008, 19:50
:cry: :cry: :cry: наистина много тъжно :(
д

Nutty_
04-28-2008, 20:24
Много е тъжно... :(

elitssa_
04-28-2008, 21:02
Ето това е шибаното в нас.. че правим нещо погрешно,лошо за нещо или за някой и след това когато някой било то под формата на клип,стих или к'вото и да е било ни отвори очите започваме да се разчустваме.. гаден вид сме ни хората.. :( .

+1+1+1+1+1 br mno to4en izraz :-) :-) :-) =;

a za klipa: :smt089 :smt089 and :smt089

..

пЛюш!нкаАа~
04-29-2008, 11:41
Обожавам животните,клипчето наистина е много хубаво щом ни кара да се разчувстваме :( :-k

Forester
04-29-2008, 21:53

И кво? Вие помагали ли сте на бездомна котка, взимали ли сте у вас такава? Или само като ги видите на улицата и си кажете "О,горкото котенце", погалите го и айде - вече сте по-добър човек.
Аз си спомням, че като по-малка съм се била с едни момчета, щот хвърляха малки котки от покрива на една сграда. Гледала съм супер много котки, но не в нас, защото нашите не ми позволяваха, а в кашон и ги криехме в разни изби и храсти. Всяка сутрин сме се молили някое куче или тъп човек да не ги е чуло и да им е направило нещо (т'ва си бяха г/д детски истории, но съм била свидетел на много големи жестокости към животните). Супер много искам да си взема някое бездомно животинче, ама наще...
Аз също съм помагала,макар не на много.Помня как едни момчета щяха да хвърлят 3 котенца в реката,но аз ги взех и си ги отгледах.Не давам клипчето за да ревем,а за да помагаме повече на бездомните животни,а това клипче показва много истински неща..

POKEMONFOREVER
04-29-2008, 22:51
Има хора който правят такива клипчета,това означава че има надежда хората да станат по-добри :).

SeXyL[!]Nk@
04-30-2008, 06:52
И аз съм на това мнение.

SeXyL[!]Nk@
04-30-2008, 07:01
Аз имах куче,лятото почина,лека му пръст,12 години живях с това куче,и като умря се скъсах да рева.Сега имам коте, гледала съм и зайче,и други котета, и зимата малко кученце но го подарихме.
Искам пак немска овчарка, но незнам ще видиме,защото неискам пак да преживея раздялата с най-добрия ми приятел и то завинаги,просто няма да мога още веднъж. Защото лично на мен ще ми е по гадно като ми умре кучето,макар,че и с котката съм свикнала,но не е същото,поне за мен.Защото аз кучето ми го обичах повече дори и от най- добрата ми приятелка.За мен точно кучето ми беше най-добрият приятел.А още една такава загуба.....просто няма да я преживея.

^dishdogz^
05-04-2008, 20:57
Здравейте,
Не знам откъде да започна и как да разкажа жестокостта на пловдивчани в приюта за бездомни кучета. Ровя се в нета и търся помощ, за жалост не съм добра в тази област и не знам към кого да се обърна, моля помогнете ми поне със съвет. Аз съм от Варна, но сестра ми се омъжи в Пловдив и там където работи вече повече от 3 години, си хранят уличнo добро и умно кученце. За жалост, както изглежда, вече е убито и то по най-жесток начин.Тук не става въпрос за едно куче, а за всички уловени в Пловдив. Сестра ми е отишла да го потърси в изолатора и там естествено и казали по описание, че е имало такова куче, но вече е приспано. Не щеш ли сестра ми решава на другия ден много рано да отиде и да провери отново. В момена се отваря вратата, за да влезе бусът с новите нещастни животинки, при което не ги забелязват, че са влезли и чужди хора в сградата. Сестра ми се отправя в 7 00 часа към ветеринаря, за да му покаже снимката на кученцето, а зет ми полюбопитствал и се запътил към клетките. Тук започва и ужасът. Чул ужасно скимтене и шум, тръгнал да се приближава и си приготвил джиесема за снимки. Видял със собствените си очи как няколко кучета в клетка агонизират, пребити от двама мъже.

В първия момент нищо не разбрал, но после вкарват други пет кучета и се започнало - с дълъг метален прът и чук ги удряли по главата, което имало късмет, умирало веднага, а което не - го довършвали с ритници и други удари. Хората се забавлявали, а зет ми, готов да снима, се вкочанил и издал присъствието си. Това е историята и е безкрайно жестока. Искаме да събираме пари за децата в Могилино, а сме толкова жестоки хора. Щом не обичаш земята и животните, как бихме обичали и човека като такъв. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ, НАПРАВЕТЕ НЕЩО СРЕЩУ ТОЗИ ПРИЮТ В ПЛОВДИВ. Разбрах от сестра ми, че той е напълно незаконен, нямат добри работници и въобще в интернет има много доказателства за това как действат, но досега нищо, изглежда, не е направено, само хората си пишат и толкова.
Автор Радостина Ангелова, Варна

:shock: :shock: :shock:

Mynichka_
05-10-2008, 13:57
аз пък нейздържах и се разплаках :smt022 :smt022 и си гушнах хубавото кученце и то поча да ми ближе очичките.Веднага разбра.Обичайте животните си така както искате и те да ви обичат

EJI4eTy
05-10-2008, 14:26
аз пък съм си гледала бездомни котенца ... 4 бях прибрала от улицата (но те избягаха) и сега си имам едно такова (е не точно от улицата но може да се каже , защото хем не е породисто и майка му е взета от улицата) и със майка ми съм ги прибирала тези котенца ...

TheNewReligion
05-10-2008, 17:50
Ох , ужас ! Защо сме толкова жестоки ? :cry: :cry: :cry: Не искам да говоря да си помислям направо ...
Един есенен ден и бившата ми най-добра приятелка пресдвахме едно момче . Минахме по заобиколен път за да не ни усети и не щеш ли пред нас видяхме едно сиво котенце . Пухвичко и чистичко . Взехме го с нас и цял ден го гледахме и му се радвахме . Дойде време да се прибираме и аз се разплаках , защото не искам да оставям котенцето самичко . Заваля и аз се прибрах заедно с котето вкъщи . Плаках много и баба ми каза , че всичко ще е добре . Беше ме страх ,ч е мама и тате ще изгонят котето навън , защото всеки момент щяха да се приберат . Дойдоха си и аз ги посрещнах на вратата с котето и плачех . Те много му се зарадваха и ми казаха , че тази нощ може да пренощува у дома и ако се държи добре може и да остане . Вечеряхме ,както и котенцето . Дойде време за сън и постлахме на мацата в една кутия мекичко одеалце в хола . Оставихме го самичко , но то се страхуваше . Мама ми каза да го взема в стаята . На следващата сутрин станах и котето се беше събудило , но си лежеше кротичко . Така и до днес си имам сладка коте . Оказа се породисто - руска синя . Много умно и възпитано е . Казва се Хели и вече 5-а година живее с нас ! Много си я обичам и си я гушнах като прочетох тея ужаси ! :cry: :-) :-) :-) :-) :smt058 :smt058 :smt058 :smt056 :smt056 :smt056

zvezdichkaaa
05-10-2008, 19:21
Клипчето е много хуваво,за съжаление на мен не ми върви с животните.Веднъж бяхме взели 2 котета и те ми изядоха няколко животинки т.е. само едното ги ядеше и тогава ги намразих,спрях да се грижа за едното и не ме засягаше с нищо и накрая то избяга.Знам,че съм постъпила ужасно,но бях малка и това което ми беше изяло едни декоративни пиленца,за който се грижех сумати време и до ден днешен ме гризе съвеста за това коте.Иначе имах едно куче Софи се казваше.Как го обичах това куче неможете да си представите много си го харесвах понякога тичахме заедно,развеждах го и т.н.За съжаление умря,как съм ревала тогава само аз си знам.Сега си имам котарак и много го обичам Аки се казва много е диво това коте :smt049 ,ама в това му е чара хаха.