Влез

View Full Version : Голям проблем,много ми е лошо...

7oup
03-14-2008, 19:59
Здравейте!На 14 съм. :oops: Имах връзка с много по-голям мъж,с който правихме секс,но само веднъж.След това се запознах с едно момче и се влюбих в него.Между нас има силно привличане,но когато се усамотихме и щяхме да го правим на него не му стана. :( Сега проблема е,че не можем да си намерим място за секс,пък и не е сигурно дали ще му стане и аз май вече не го обичам толкова много... :oops: А големият беше много добър в леглото и продължава да ми звъни,но аз все му затварям.Той просто е твърде голям за мен.Някакъв съвет?!? :oops:

sladka_celuvka
03-14-2008, 20:03
na kolko e bil v1prosniq m1j i za6to si go napravila s nego izpitva6e li ne6ty kam nego ? :-o

7oup
03-14-2008, 20:05
Ох,много голям,не искам да казвам. :oops: Харесвах го и ми беше много приятно с него,но не съм била влюбена.

eblio
03-14-2008, 20:07
Аз мога да ви уредя място, но аз трябва или да режисирам, или да участвам :D

Liar
03-14-2008, 20:08
Е поне почни да искаш пари =p

7oup
03-14-2008, 20:09
Стига сте се майтапили де,на мен ми е много зле. :( Не съм го правила от началото на февруари. :x

eblio
03-14-2008, 20:11
Стига сте се майтапили де,на мен ми е много зле. :( Не съм го правила от началото на февруари. :x

Проблемът ти е, че не си го правила от месец и половина, или че не му става пишката, или че нямате място, или че с големия си правила готин секс, но е прекалено голям?

Nadelina
03-14-2008, 20:11
Az mislq che e po dobre da stypish na zemqta i sled kato si zapochnala da vodish polov jivot da spresh da mislish po detski.

7oup
03-14-2008, 20:13

Проблемът ти е, че не си го правила от месец и половина, или че не му става пишката, или че нямате място, или че с големия си правила готин секс, но е прекалено голям?
Всичко наведнъж,затова ми е лошооо.

buxbull
03-14-2008, 20:13
браво на моматаа :) може да се успокояваш че на 14 изобщо не трябва д аги имаш тия проблеми ;)

bubole4e
03-14-2008, 20:15
Леле момиче на 14 си нищо лично,но връзки с толкова по-възрастни от теб(щом явно не искаш) не е много нормално.Пък и не се знае на момчето,което уж обичаш(не разбрах много сега с какви чувства си към него) :( може пък и да му стане.Не се знае не му дърпай шалтера веднага.А колкото до големия батко по-добре да си остане в миналото и не се връщай към него.Все ще се намери някой на около твоята възраст да те задоволява ;)

LSGirl
03-14-2008, 20:27
Е те това е "Днешната младеж е станала леш"

monkata93
03-14-2008, 20:28
Пффф на 14 си и ти е гадно,че не си правила секс от 1 месец и половина?!На къде отива света...

romantika_f_13
03-14-2008, 20:39
на 14 да ти имам проблемите :-x а мъжа моля те кажи на колко е бил :oops: охх аз съм на 14 без няколко дни ама такива проблеми нямам (имам якъл в главата и няма да го напрая на 14 ама..) мастурбирай и готово :D

tan0
03-14-2008, 20:44
Az mislq che e po dobre da stypish na zemqta i sled kato si zapochnala da vodish polov jivot da spresh da mislish po detski.
+1

amatorium
03-14-2008, 20:45
Ami kofti e. Golemite obiknoveno sa dosta po-dobri v legloto, a mladite puk sa mnogo po-sveji i na sushtiq akul. Ti izbirash. Nie neznam kak da ti pomognem...

MakeMeLaugh
03-14-2008, 21:00
Ех да можех да те видя по улицата да ти сритам гъза... мечтии

Ся слушай ма патко:
Първо.. ко кат не си праила секс месец и половина, кво?! Не си модерна ли кво?! Тва, че са ти ръгнали чушката 2 пъти не значе, че вече тряа да са прайш на много пристрастена.
Второ - на твоя не му става щот са притеснява. ша му сатне спокойно. ама ти кво.. като не му става на някой пишката и вече не ги """"""обичаш""""" ли?!?! лапееее лапе лапе..
Трето - това, че си си дала п****а на някъв пропаднал триийсе годишен, дето никоя на нговата възраст не му пуска и той си намерил малка хлапачва достатъчно говори що за човек си и изобщо момчето дет си с него не те заслужава.
Четвърто - вземи му вдигни телефона на оная изпадналия, че поне той да си прай кефа, и се кефете там... и се мисли за яка...
пето - къв ти е проблема че пишеш тука. та ти си зряла жена.. не си тинейджърка :lol: :lol:

WhiteOneBG
03-14-2008, 21:08
я 1вос е осъзнай и не пиши глупости ки**а таква ...
била правила секс с нз си кой ма и тя не си вярва боже

лично аз допускам горе написаното да има 5-6%та истина
Ако толкова искаш ВЪЗБУДИ го тва момче , духай му не го зяпай кат крава теле
Не ми била правила секс ... ахх ако бях на мястото на баща ти щях да те потроша от бой за тая реплика , и то не щото правиш секс а щото си си повярвала прекалено много за не'ква 14ка

MakeMeLaugh
03-14-2008, 21:14
да е наистина е голяма тъпня тва първия път при женските.
лягат като кралици и чакат... ша кайш, че само те се притесняват.
после като на някой не му стане и то само заради самата вас, клю-клю станциите веднага се задействат.
винаги ме е дразнело тва.

Sarabi
03-14-2008, 21:28
Сега проблема е,че не можем да си намерим място за секс,пък и не е сигурно дали ще му стане и аз май вече не го обичам толкова много... :oops:

:shock: :shock:
Като за начало съм ужасена... и отвратена. Няма да коментирам поведение...
"Аз май вече не го обичам толкова много" значи, че щом не го "обичаш толкова много" изобщо не го обичаш... ти май не знаеш какво е това... е, то сигурно малко хора от форума знаят,де , ама карай... та щом не го обичаш кой те бие през **** да го правиш с него, та после да опяваш, че нещо сте сгафили или се чувстваш "лошо".
Дъртия е бил "много добър в леглото"...
Абеее без коментар.
Според мен... си стой с плюшеното мече в къщи, да поотраснеш и после "ако го обичаш" твоя малкия тогава го направи... поне да знаеш защо го правиш...

Ооооффф хвърли ме в дивите размисли на къде отиваме :shock:

sexita
03-14-2008, 21:30

Проблемът ти е, че не си го правила от месец и половина, или че не му става пишката, или че нямате място, или че с големия си правила готин секс, но е прекалено голям? :razz:

WhiteOneBG
03-14-2008, 21:31
ма що и обръщате внимание на измислените просотий
няма ли кой да локне тая противна тема
май пак някоя сдухана глупачка си мечтае за внимание
ае у лево

Lunatic-
03-14-2008, 21:34
ебаси пиклата насрана
и ти нз за кво си жива

menta_loverka
03-14-2008, 21:39
spored men 6tom se sramuva6 ot tova kolko e golqm drugiq ne trqbva da si s nego ....po-dobre probvai s maldiq jrebec :-D i se pomu4i da mu go digne6 porazgledai v foruma kak stava tva i uspeh
PS: a ako spira6 da go haresva6 zaradi sexa zna4i si mn zle

hottie
03-14-2008, 21:49
офф я се осъзнай малко и порасни преди да си създаваш подобни тъпи проблеми.

Ou7taControL
03-15-2008, 03:30
олееее жал ми е за тебе.. горкатааа... не си правила секс от месец и половина а си на цели 14 годиниии.. охх чак ми се плаче за тебе...

ZaRiBeN
03-15-2008, 04:17
ами отиди се изакай и може да ти премине :smt003

baby_girl_vn
03-15-2008, 04:26
пффффффффф тихо малко!!!!!!!!! на 14 и я е срам да каже възрастта на тоз-хахахахха! Ний знайм бе миличка около 30-40.То такива като тебе са срещат...Ужас!По добре махайте темата-отвратителна е!

hooliganka89
03-15-2008, 05:23
Eeeiiii,tuka shto temi se ispisaha za 13-14 godishnite koito pravqt sex,no na tqh ne im prechi da mislqt kato 17-18 godishno...Molia?
Ako mojete da se vidite,kakvi gluposti pishete za sexa,shtqhte da se zasramite,che pravite sex na teq godini,i sashtevremenno da proumeete,che naistina rasajdavate kato DECA!Osaznaite go be,ne e vashta rabota tva!Ne znam veche kakvo da kaja,kakvoto i da kaja edvali nqkoi shte me poslusha,no po-golemite potrebiteli razbirat,che e vsichko tova e super glupost.[/i]

la4ezara
03-15-2008, 05:59
Божеее, ние като бяхме на 14 само се целувахме, па тея и секс ми правят.... :-x :-x :-x :-x според мен, всичко си е до възпитанието.... Един съвет - ГРЪМНИ СЕ !

Hilary_
03-15-2008, 06:35
я пак че нещу не разбрах...?! :shock: на 14 си и проблема ти е че не си правила секс от месец и нещу...?! :shock: какво...?! я пак... :shock: ти замисляла ли си се изобщо какво правиш?! :shock: :? първо си хванала некъв дъртак и те е минал...сега имаш момче на твоята възраст на което не му става и вече не го обичаш "толкова много"?! :? не знаеш какво искаш изобщо...какво удоволствие можеш да изпиташ на тия години?! :? за какво изобщо го правиш...да си голямата фукла?! абе мойто мнение е по добре си гледай приятелите..замисли се за живота си...а не от кога не си го правила?! :? лелеее на къде отива светът... :?

hooliganka89
03-15-2008, 07:24
Божеее, ние като бяхме на 14 само се целувахме, па тея и секс ми правят.... :-x :-x :-x :-x според мен, всичко си е до възпитанието.... Един съвет - ГРЪМНИ СЕ !

:razz: :razz: :razz:

03-15-2008, 08:17
Ау какви проблеми имали 14-те курвета...
Тежък е живота за вас, чак ми стана мъчно :smt088

Духай кофо тъпа!

Violenza
03-15-2008, 08:25
Всеки сам отговаря за постъпките си.
Не ви ли писна само да съдите и да се правите на много мъдри, пораснали, големи.. хахах сигурно.
И к'во ви засяга вас??? По някакъв начин да ви вреди?
Не, тогава си трайте и толкова.
За 10 път сигурно го пиша т'ва - нищо, АБСОЛЮТНО НИЩО не променяте, и не можете да промените...
Те като нямат акъл няма и да им дойде...

Violenza
03-15-2008, 08:44
Аз не съм казала, че го удобрявам!

Аз и в другите теми съм писала същото, естествено, никой не отговаря.. - как предлагаш да се оправят нещата?

WhiteOneBG
03-15-2008, 08:58
То с хора с мислене кат твойто нищо няма да направим нищо не можем да променим
.... няма да те псувам макарче много съм ти набрал на глупостите , дайте за нищо да не взимаме мнение , дай децата ни да се дрогирват ние да знам и да не реагираме , обществото да деградира ние да си нехаем , писнало ми е от безхарактерни хора в тая Държава
ПП случвало се е 3 реда написани от даден човек да променият живота на друг коренно !

Violenza
03-15-2008, 09:12
То с хора с мислене кат твойто нищо няма да направим нищо не можем да променим
.... няма да те псувам макарче много съм ти набрал на глупостите , дайте за нищо да не взимаме мнение , дай децата ни да се дрогирват ние да знам и да не реагираме , обществото да деградира ние да си нехаем , писнало ми е от безхарактерни хора в тая Държава
ПП случвало се е 3 реда написани от даден човек да променият живота на друг коренно !
Псувай, бе, кой те спира?
Аз да съм казала, че трябва за нищо да не взимаме мнение???
Ама тая и да я псуваш, и да не - няма да й промениш начина на мислене, бъди сигурен.
Пък и до голяма степен са виновни родителите на тези деца, що не обвиняваш тях?

И като много знаеш що не отговори се пак на въпроса ми?!

7oup
03-15-2008, 09:21
:shock: :shock: :shock: Леле, какви грозни думи и колко много правописни грешки.Отвратително е да се гаврите по този начин с езика ни. :? Явно не ме разбрахте,не сте способни да ме разберете,не сте попадали в такава ситуация.Всъщност в малкия се влюбих защото беше единственият човек който ме разбра и който ми сподели,че е имал сексуална връзка с директорката на училището си.С него сме на път да се разделим,защото вече няма любов,но споменът за него винаги ще остане.Той ме накара да забравя за дългата си връзка с онзи мъж. :cry:

hooliganka89
03-15-2008, 09:22
Ама тая и да я псуваш, и да не - няма да й промениш начина на мислене, бъди сигурен.

Sega sam na pat da ubedq edna 13 godishna,da ne pravi sex s priqtelqt si 8) Ima nadejda!

eblio
03-15-2008, 09:22

Sega sam na pat da ubedq edna 13 godishna,da ne pravi sex s priqtelqt si 8) Ima nadejda!

Ако трябва ще помагаме :razz:

hooliganka89
03-15-2008, 09:29
:shock: :shock: :shock: Леле, какви грозни думи и колко много правописни грешки.Отвратително е да се гаврите по този начин с езика ни. :? Явно не ме разбрахте,не сте способни да ме разберете,не сте попадали в такава ситуация.Всъщност в малкия се влюбих защото беше единственият човек който ме разбра и който ми сподели,че е имал сексуална връзка с директорката на училището си.С него сме на път да се разделим,защото вече няма любов,но споменът за него винаги ще остане.Той ме накара да забравя за дългата си връзка с онзи мъж. :cry:

Male kade se namerihte s tova momche?I dvamata tolkova izvrateni na tazi vazrast...Napravo shte povarna!Izvinqvai ama sam poveche ot prava!

7oup
03-15-2008, 09:34
Ох,споко,след отвратителните думи които прочетох,едва ли ще правя секс пак.Изобщо как ви хрумват толкова неприятни и обидни неща.От два стола на земята съм в момента.Нямам никого вече и не искам никога да си хващам гадже,НИКОГА.Любовта е болка.Не искам никого,дори когато стана "голяма" пак няма да искам никого,ще си зубря по цял ден вкъщи и след това ще плача. :cry: :cry: :cry:

eblio
03-15-2008, 09:36
Ох,споко,след отвратителните думи които прочетох,едва ли ще правя секс пак.Изобщо как ви хрумват толкова неприятни и обидни неща.От два стола на земята съм в момента.Нямам никого вече и не искам никога да си хващам гадже,НИКОГА.Любовта е болка. :cry: :cry: :cry:

Не си търси оправдание и вината за положението си в нас ;)
Ясно е, че трудно някой ще ти влезне в положението до степен в която ти самата го разбираш и приемаш, а никога е дума която не трябва да присъства в речника ти ;)

Edit: като пораснеш още малко ще разбереш какви глупости всъщност са тези неща в които се заричаш и че това ще го бъде много кратко време, може би седмица - две ;)

7oup
03-15-2008, 09:37
Оооо ще присъства и още как... :x

eblio
03-15-2008, 09:39
Оооо ще присъства и още как... :x

Не ме гледай злобно :D

7oup
03-15-2008, 09:41
Ще те гледам,пък. :-D В момента единственото ми желание е да се напия и ще го направя.А днес е Тодоровден,празник е и вкъщи ще празнуват,а аз едвам се сдържам да не се разцивря.

hooliganka89
03-15-2008, 09:47
Na teq godini pie i sex pravi,kakva e taq anarhiq be?
Ot kade vzemate primer,da pravite takiva svinshtini?Televiziqt li vi vredi,internet...
Ti vzemi se osaznai malko,na 14 godini nqma da si gledash zabavleniq koito sa normalni za tvoqta vazrast,ami si huknala da mi se proebavash...
Nali e praznik dneska,sedni s mama i s tati piinite po edna rakiika ili vodka,i im razkaji,kolko ti e gadni,che si zagorqla i imash nujda nqkoi da te opravi.

Justified
03-15-2008, 09:52
Ти вземи първо се престраши и кажи на майка ти, че ти трябва сутиен,а после мисли за момчета.Опа обърках,ти се хващаш само с по-възрастни мъже.Другите не са достатъчно "добри" за теб. :lol:

5StaR
03-15-2008, 09:54
Виж сега, в нас може,на мен ми става, ще правиш секс => всички проблеми се махат,дай телефон за връзка :razz: :razz: :razz:

JuStBehAppyy
03-15-2008, 09:55
AHAHAHAH moga da se smeq mnogo, ebahti lesha na 14 godini ne e pravila seks 1 mesec i ve4e ne izdurja, misli samo kak da se napie, boje STOP STUPID AMERICAN TEEN COMEDYS, vsqkakvi shibanii vnos USA davat stimul na "mladite"( stava dyma 13-14-15) da po4nat da shmurkat amf shtoto e moderno, da piqt shtoto e moderno, da se ebat sus vseki shtoto e moderno.

Vzemi u4i, vlez v nqkoe u4ilishte shtot predpolagam si 7mi klas i shte kandidatstvash, napravi novi zapoznanstva, hvani nqkoi koito naistina obi4ash, ne da hodish se 4ukash sus sEkvi koito biha mogli da ti budat bashti ili nqkade tam po vuzrast.

P.P. We hate stupid bitches!!!!

eblio
03-15-2008, 09:56
Виж сега, в нас може,на мен ми става, ще правиш секс => всички проблеми се махат,дай телефон за връзка :razz: :razz: :razz:

Тя е от Бургас.

hooliganka89
03-15-2008, 09:58
AHAHAHAH moga da se smeq mnogo, ebahti lesha na 14 godini ne e pravila seks 1 mesec i ve4e ne izdurja, misli samo kak da se napie, boje STOP STUPID AMERICAN TEEN COMEDYS, vsqkakvi shibanii vnos USA davat stimul na "mladite"( stava dyma 13-14-15) da po4nat da shmurkat amf shtoto e moderno, da piqt shtoto e moderno, da se ebat sus vseki shtoto e moderno.

Vzemi u4i, vlez v nqkoe u4ilishte shtot predpolagam si 7mi klas i shte kandidatstvash, napravi novi zapoznanstva, hvani nqkoi koito naistina obi4ash, ne da hodish se 4ukash sus sEkvi koito biha mogli da ti budat bashti ili nqkade tam po vuzrast.

I az sam na mnenie,che taq televiziq,vliqe dosta zle na tineidjarite.

Justified
03-15-2008, 10:00

Влиаят само на тъпите патки,които се поддават.

JuStBehAppyy
03-15-2008, 10:00

Gledat Amerikanski pai i nqkvi drugi amerikanski tapotii i se naduhvat 4e da piesh/drusash e nai hubavoto na sveta, kato iskash go pravi no ne ot 13-14 godishna vuzrast, na 18 shte si ili nqkoi drop, ili nqkoq narkomanska kurva koqto shte duha na vseki za da se nabode ili shmurkne malko

Vzemi izgledai filmi kato "Kids" ili "Rane" da vidish kakvi sa posledstviata ot narkotici i piene i bezrazboren seks.

eblio
03-15-2008, 10:02

Gledat Amerikanski pai i nqkvi drugi amerikanski tapotii i se naduhvat 4e da piesh/drusash e nai hubavoto na sveta, kato iskash go pravi no ne ot 13-14 godishna vuzrast, na 18 shte si ili nqkoi drop, ili nqkoq narkomanska k***a koqto shte duha na vseki za da se nabode ili shmurkne malko

Vzemi izgledai filmi kato "Kids" ili "Rane" da vidish kakvi sa posledstviata ot narkotici i piene i bezrazboren seks.

Всъщност филмите които визираш ги манипулират и ги превръщат в безмозъчни играчки на момчетата.

hottie
03-15-2008, 10:05
Я се стегни момиче ! Пълно е с такива нещастия на този свят, а ти за глупости се хващаш. На 14 си, те първа ти предстоят хубави и лоши моменти.
Учи си уроците, излизай с приятелките а момчетата и педофилите ги остави за понататък.

hooliganka89
03-15-2008, 10:06
Bulgarskata mladej e tragnala qko po kriviq pat,blagodarenie na vanshni faktrori.

Filmite v Amerika se pravqt,horata da si izkarat parite,no sashtevremenno razvalqt psihikata i detstvoto na mnogo deca.

JuStBehAppyy
03-15-2008, 10:07

Gledat Amerikanski pai i nqkvi drugi amerikanski tapotii i se naduhvat 4e da piesh/drusash e nai hubavoto na sveta, kato iskash go pravi no ne ot 13-14 godishna vuzrast, na 18 shte si ili nqkoi drop, ili nqkoq narkomanska k***a koqto shte duha na vseki za da se nabode ili shmurkne malko

Всъщност филмите които визираш ги манипулират и ги превръщат в безмозъчни играчки на момчетата.

Neznam, Kids pokazva vredata na bezrazbornia seks, az li4no ne se 4uvstvam podtiknat da go pravq sled kato gledam kak moga da se zarazq ot nqkoq typa myrla primerno.
Za "Rane" moje da se vidi pristrastiavaneto kam narkoticite i kak za 0 vreme mojesh da zapadnesh vuv jivota i ot tebe da ne stane nishto.

eblio
03-15-2008, 10:11
Може да се вземе под предвид и филмът Rich Kids, защото в днешно време в България родителите осигуряват финансово децата си за сметка на вниманието (в много от случаите).

hottie
03-15-2008, 10:11
То да бяха само филмите в Америка.. !! Държавата ни в някои отношения е пълна развалина !
Как да не стават такива децата с тази просташка чалга, с тези перверзни билбордове и гнусни просташки реклами по телевизията????Аз съм потресена. Това на запад НИКЪДЕ го няма !
В Франция за една реклама на прашките Sloggi с три дупета (само дупета в прашки) направиха ебати скандала и до съд се стигна. А тук ми рекламират водки на поразия с някви разголени проститутки!

ad_infinitum
03-15-2008, 10:12
БЛА БЛА БЛА НЕ ПРАВИ СЕКС С ГОЛЕМИ МЪЖЕ ЗАЩОТО ПОСЛЕ НЯМА ОТЪРВАНЕ :o :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :razz:

JuStBehAppyy
03-15-2008, 10:13
Може да се вземе под предвид и филмът Rich Kids, защото в днешно време в България родителите осигуряват финансово децата си за сметка на вниманието (в много от случаите).

imenno :)
Kato za na4alo avtorkata na temata - savzemi se, sabudi se ili kak oshte da ti go kaja TI SI NA CHETIRINADESET, mamka my, zamisli se kak toq iska da te izshiba i da te zareje! Shtql da skusa s tebe ako ne pravite sex?? Ako te obi4a naistina shte skusa li sus tebe samo shtoto ne se ebete?
TUPA PUTKA ZASPALA!

hooliganka89
03-15-2008, 10:13
Da i gadniq pederes Azis,i naistina vichkite teq chalgi ako razgoleni kurvi koito poslednoto neshto koeto mogat e da peqt.

hottie
03-15-2008, 10:29
Da i gadniq pederes Azis,i naistina vichkite teq chalgi ako razgoleni kurvi koito poslednoto neshto koeto mogat e da peqt.
Напълно съгласна.и тея проститутки стават идоли на малките !те се опитват да ги копират по всякакъв начин!

Stanoev
03-15-2008, 10:38
ммм немога да разбера за кво ви е по-голям с 4-5-6 и отгоре години.Остани с човека в който си се влюбила.Стимулирай го и ще му стане(ако не успееш ти има и стимуланти(хапчета и темп подобни) ).Но не го зарязвай заради това.Отностно мястото най-хубаво е ако имате гора влизате навътре и го правите :)

WhiteOneBG
03-15-2008, 12:55

Rich Kids е можеби 1 най добрите филми онагледяващи днешната младеж , филмът е послание към родителите !!!
Иначе не филмите влиаят , филмите и сценарийте се съдават от обществото , стига с тея комунистически простотий , америка ни развали , не американците показват какво е демокрация , просто ние сме прекалено тъпи и копираме всичко буквално , никой не ни е виновен !!
Всеки има правото да прави секс , щом има цикъл значи може , проблемът в случая е наглостта да каже " не съм правила секс от началото на февруари" , самите писаници за секс от 14 годишно момиче изглеждат смешни !
Се пак не забравяйте че бабите ви са раждали на по 15-16 най късно :)

PepiDesigns
03-15-2008, 13:03
Малей , от началото на февруари ..
Е , аз не го правих от 22.02 .. което си е края на Февруари .. мисля , че 1991 година до сега ... :D

Мноого .. мнооого ме е срам , като влезна да пиша в тоя раздел , щото тия на по 14 ми скриват шапката от всякъде ...

Made_of_Pain
03-15-2008, 13:10
Kурва.

hooliganka89
03-15-2008, 13:11
Ne se podigravaite na momicheto!Na neq i e losho.
Aspirin?Analgin? :razz:

lucifer_fan
03-15-2008, 13:14
7oup спокс беее-не е свършил живота ти... :-D Едно въпросче-Ти пък откъде знеаш,к`во е любов???Ииии това с директорката(ако е истина) :shock: :shock: :shock: ЩЕ ПОВЪРНААААА :smt078

ЛаСт!К
03-15-2008, 14:10
о0о0о0о,ни сЪ впрягай! :-D
Почни отначало-забрави ги и двамата,прекрати сякакви връзки с тях-на нито един не държиш очевидно :(
Постой малко на място,спри да се е*еш за малко,за да успееш да забравиш историята!Запознай се с нови хора и момчета :) бъди със семейт=ството и приятелите :-D
Гарантирам,ще помогне :-P ще забравиш,всичко ще остане само лош спомен 8)

Justified
03-15-2008, 14:15
Да бе,държавата била виновна.Родителите и са виновни че не са я възпитали.

prettyIdeath
03-15-2008, 14:17

:razz: :razz: :razz: Ох горкичкото :razz: :lol:

Nadelina
03-15-2008, 14:25
Напълно съгласна.и тея проститутки стават идоли на малките !те се опитват да ги копират по всякакъв начин!
Ne slagaite pod obsht znamenatel pevicite zashtoto mnogo byrkate i tova men lichno me drazni zashtoto haresvam mnogo ot tqh. Nito sa kurvi nito poslednoto neshto koeto mogat e da peqt. Glasa na Preslava mojesh da go poznaesh sred hilqdi drugi glasove zashtoto e unikalen...zashtoto e razlichen...zashtoto e glas koito te grabva ot pyrvia mig v koito q chuesh... Ili pyk Ivana... edna jena na takava vyzrast... s ne perfektno tqlo... no e haresvana ot hilqdi hora na vsqkakvi vyzrasti. I koito kaje che ne q slusha shte izlyje. A tova che sa podyrjani jeni ne gi pravi kurvi v nikakav sluchai.

aanitogb
03-15-2008, 15:41
zdrasti 4ydqse kato si znaela 4ee golqm za teb za6to si go napravila s nego i posle go reji6 a sas sega6niq prosto nego reji tolkova barzo sly4vase da nemoje da my stane na vseki poradi nqkakvi pri4ini li4no moe mnenie e 4e po golemite sa mnogo mnogo po dobri v vsako edno otno6enie li4no za men godinite nikoga nesa imali zna4enie i az vinagi sam izbira po golemi batkovci ot men bez da imam skrypoli posle 4ee bil golqm ili ne6to i prodaljavam dase vijdam s nego no izbora si e tvoi prosto trqbva da bade6 sigorna v 4yvstvata si kam po golemiq i sega6niq s koi iska6 naistina da bade6

5StaR
03-15-2008, 15:49

Тя е от Бургас.

Еми аз лятото ще хода към Sunny Beach ще мина през Бургас, ако може да почака малко ? :razz: :razz:

lucifer_fan
03-15-2008, 16:04

:razz: :razz: :razz: Ох горкичкото :razz: :lol:
Хах направо да я съжали човек... :D :razz: :lol:

tan0
03-15-2008, 16:58
Аз мога да ви уредя място, но аз трябва или да режисирам, или да участвам :D
ako moje tonrejisior

Made_of_Pain
03-15-2008, 17:07
Имате тонрежисьор

WhiteOneBG
03-15-2008, 17:19
Дай да събереме пари да и земем вибратор , за 30 лева мое се намери 'убав 2ра ръка секи който я храни ше даде по 50 ст и ше и земем че и за лубрикант ше има :D

dimanushka
03-15-2008, 17:25
hahah ole mn se hilq nqkoe momi4e kato go kaje tva "ne sum go pravila ot..." haha zvu4i super kurvensko.... i ne se obijdai ama na 14 si... puk tei kato te gledam... sorry

A_JoLiE
03-15-2008, 17:46
Леле много си зле, честно..... Някфа недорасла, тъпа нимфоманка ... Още има бяло около устата .. секс ще ми прави.... Леле....

+1

Ех да можех да те видя по улицата да ти сритам гъза... мечтии

Ся слушай ма патко:
Първо.. ко кат не си праила секс месец и половина, кво?! Не си модерна ли кво?! Тва, че са ти ръгнали чушката 2 пъти не значе, че вече тряа да са прайш на много пристрастена.
Второ - на твоя не му става щот са притеснява. ша му сатне спокойно. ама ти кво.. като не му става на някой пишката и вече не ги """"""обичаш""""" ли?!?! лапееее лапе лапе..
Трето - това, че си си дала п****а на някъв пропаднал триийсе годишен, дето никоя на нговата възраст не му пуска и той си намерил малка хлапачва достатъчно говори що за човек си и изобщо момчето дет си с него не те заслужава.
Четвърто - вземи му вдигни телефона на оная изпадналия, че поне той да си прай кефа, и се кефете там... и се мисли за яка...
пето - къв ти е проблема че пишеш тука. та ти си зряла жена.. не си тинейджърка :lol: :lol:

la4ezara
03-15-2008, 17:58
Леле ако те хвана, ще те спукам от бой ! От 14-годишна пуска на всеки, пък прави забележки за правописни грешки, я се осъзнай малко бе,алоооо??? :-x :-x :-x

DevilWish
03-15-2008, 18:05
Hhahahah bahti dramata :D momi4eto iska da umira ,6ot ne e praila sex mesec i polyvina . . . az ne trygvam sq da se samoybivam ,tq :D :D (rofl) c,c, mnogo moga da ti se smeq ,ama nqma da podkrepq nikoi ot teq ,koito te psuvaha i te obijdaha . . . vse pak tq sama si ima glava na ramenete + tfa si e za neq ,tq 6e si tyrpi posledstviqta ,taka 4e . . . ;)
A ti mesto da pie6 i da se samosyjalqq6 ,zemi malko zabravi mom4etata i gleda da u4i6 a-y i sled tfa ve4e nameri si priqtel ,koito da e ot 15 do 16-17 godi6en /spored men nai-dobre/ i togava ,kogato my doide vremeto pravete si sex i taka ;)
Uspeh!

aanitogb
03-15-2008, 18:09
stoisi na gaza zada netie lo6o hihihi vijda6 mi se taq tema mnogo tapa

7oup
03-15-2008, 18:24
Няма да ви чета всичките,че сте изписали 2стр.Това с момчето и с директорката е вярно,тя е била омъжена и е имала деца,моят поне беше свободен.Както казва Любен Каравелов в началото на една повест:"Чудна и необяснима комедия е нашия живот..." Но както и да е...
5StaR от София съм. :wink:

hottie
03-15-2008, 18:36
Ne slagaite pod obsht znamenatel pevicite zashtoto mnogo byrkate i tova men lichno me drazni zashtoto haresvam mnogo ot tqh. Nito sa kurvi nito poslednoto neshto koeto mogat e da peqt. Glasa na Preslava mojesh da go poznaesh sred hilqdi drugi glasove zashtoto e unikalen...zashtoto e razlichen...zashtoto e glas koito te grabva ot pyrvia mig v koito q chuesh... Ili pyk Ivana... edna jena na takava vyzrast... s ne perfektno tqlo... no e haresvana ot hilqdi hora na vsqkakvi vyzrasti. I koito kaje che ne q slusha shte izlyje. A tova che sa podyrjani jeni ne gi pravi kurvi v nikakav sluchai.

Ами аз съм от хората,които НЕ слушат Ивана...
Не можеш да ме обедиш в това,което касваш поради простата причина, че имам очи и уши. Тези разголени кукли с надути гърди и 2 тона грим не са никакъв пример за подражание.

eblio
03-15-2008, 18:36

Rich Kids е можеби 1 най добрите филми онагледяващи днешната младеж , филмът е послание към родителите !!!
Иначе не филмите влиаят , филмите и сценарийте се съдават от обществото , стига с тея комунистически простотий , америка ни развали , не американците показват какво е демокрация , просто ние сме прекалено тъпи и копираме всичко буквално , никой не ни е виновен !!
Всеки има правото да прави секс , щом има цикъл значи може , проблемът в случая е наглостта да каже " не съм правила секс от началото на февруари" , самите писаници за секс от 14 годишно момиче изглеждат смешни !
Се пак не забравяйте че бабите ви са раждали на по 15-16 най късно :)

Всичко в него е по истински случаи и е изключително добре направен. Разбира се, че е насочен предимно към родителите, особено тези с многото пари ;)

eblio
03-15-2008, 18:38
Няма да ви чета всичките,че сте изписали 2стр.Това с момчето и с директорката е вярно,тя е била омъжена и е имала деца,моят поне беше свободен.Както казва Любен Каравелов в началото на една повест:"Чудна и необяснима комедия е нашия живот..." Но както и да е...

Кой квартал на София?

Колко поп-фолк изпълнителки познаваш лично? В случай, че познаваш някоя/няколко до каква степен ги познаваш?

7oup
03-15-2008, 18:40
Изток.Защо?

prettyIdeath
03-15-2008, 18:43
5StaR можеш ли да откажеш на такова предложение. Сега само я питай де живее и готово! Работата ти е уредена, ама задействай по бързо нещата че току виж след малко е пуснала тема "Е*е ми се ще се самоубия"

eblio
03-15-2008, 19:05
Изток.Защо?

Питам, съседке.

5StaR
03-15-2008, 19:08
Дааам, та само да питам колко пари ми е билета от Плд до СФ с автобус/влак и горе долу към колко часа би могла да ме чакаш на гарата

7oup
03-15-2008, 19:10
Изток.Защо?

Питам, съседке.
Ти от кой квартал си?
5StaR аз имам баба в Пловдив. :D

eblio
03-15-2008, 19:12
Изток.Защо?

Питам, съседке.
Ти от кой квартал си?

8)

5StaR
03-15-2008, 19:23
Изток.Защо?

Питам, съседке.
Ти от кой квартал си?
5StaR аз имам баба в Пловдив. :D

Ти кога ще идваш на гости на баба си ?

hottie
03-15-2008, 19:27
ей свалките тук ли намерихте да ги правите :-D

4eere6ka_kiss
03-15-2008, 19:30
Ебати и тъпото мислене ! Ти явно само си използвала момчетаа , коета е много тъпо :x Поне се опитай да бъдеш съпричасна ! Как мислиш му е на него , а ? :o

7oup
03-15-2008, 19:31
Еми незнам кога,като дойда ще ти кажа. :)

jenity_bs
03-16-2008, 00:17
твойта раота е..."припикало му се,то помислило че му се приебало" ... :razz: :razz: :razz:

Seducti0n
03-16-2008, 00:25
Душичке златна, вземи си направи едно хубаво ментово чайче, полени пред тв-ито и изгледай някое интересно филмче или пък още по-добре, разлисти някоя книжка.Като виждам, какви неща те вълнуват и ми става ясно колко си готова за секс.... :?

So unbelievable love..
03-16-2008, 08:12
:? аман вече

sexnaeks
03-16-2008, 08:23
Здравейте!На 14 съм. :oops: Имах връзка с много по-голям мъж,с който правихме секс,но само веднъж.След това се запознах с едно момче и се влюбих в него.Между нас има силно привличане,но когато се усамотихме и щяхме да го правим на него не му стана. :( Сега проблема е,че не можем да си намерим място за секс,пък и не е сигурно дали ще му стане и аз май вече не го обичам толкова много... :oops: А големият беше много добър в леглото и продължава да ми звъни,но аз все му затварям.Той просто е твърде голям за мен.Някакъв съвет?!? :oops:

самообеси се и изчезни безследно като старите пари

la4ezara
03-16-2008, 09:48
Hhahahah bahti dramata :D momi4eto iska da umira ,6ot ne e praila sex mesec i polyvina . . . az ne trygvam sq da se samoybivam ,tq :D :D (rofl) c,c, mnogo moga da ti se smeq ,ama nqma da podkrepq nikoi ot teq ,koito te psuvaha i te obijdaha . . . vse pak tq sama si ima glava na ramenete + tfa si e za neq ,tq 6e si tyrpi posledstviqta ,taka 4e . . . ;)
A ti mesto da pie6 i da se samosyjalqq6 ,zemi malko zabravi mom4etata i gleda da u4i6 a-y i sled tfa ve4e nameri si priqtel ,koito da e ot 15 do 16-17 godi6en /spored men nai-dobre/ i togava ,kogato my doide vremeto pravete si sex i taka ;)
Uspeh!

не я защитавай, защото тя има глава на раменете, но няма мозък в главата! 14-годишно момиче не осъзнава какви са последствията, защото као ги осъзнаваше, нямаше да допуска толкова сериозни грешки....

hooliganka89
03-16-2008, 10:23

Ot celiq Payner sa dve koito mogat da peqt,i tova sa te dvete,a za drugite kato Kameliq,Mariq,Emiliq,Galena,Dimana Petrana i dr.kakvo?Te pak ako mogat da peqt,az sam Hasan.I Ivana i Preslava mogat da peqt,i do kolkoto sam im gledala klipovete te ne se razgolvat,ama sa samo dve,a ima oshte 234567890 koito sa edni skapo plateni kurvi,koito se pokazvat po televiziqta.

hottie
03-16-2008, 10:46

Ot celiq Payner sa dve koito mogat da peqt,i tova sa te dvete,a za drugite kato Kameliq,Mariq,Emiliq,Galena,Dimana Petrana i dr.kakvo?Te pak ako mogat da peqt,az sam Hasan.I Ivana i Preslava mogat da peqt,i do kolkoto sam im gledala klipovete te ne se razgolvat,ama sa samo dve,a ima oshte 234567890 koito sa edni skapo plateni kurvi,koito se pokazvat po televiziqta.

Да може би си права. Все пак не съм се задълбочавала в това да следя коя какъв глас има тъй като мразя чалгата. Но както ти казваш те може да са 2-3 които да пеят добре и се държат горе-долу прилично ама останалите... :shock: нямам думи.

Nadelina
03-16-2008, 10:53
Ami Anelia?! Da ne bi da ne moje da pee? Stiga be... Kazah dve i aide samo te dvete sa tezi koito mogat da peqt. Prosto kazah che e glupavo da se slagat pod obsht znamenatel vsichki i dadoh primer s koito da si podkrepq tezata. Inache sym syglasna che ima i takiva koito podtikvat s nachina po koito izglejdat i akyla koito imat i go demonstrirat decata kym kurvotia. No te ne sa tolkova mnogo kolkoto gi izkarvate.

hottie
03-16-2008, 10:57
Ami Anelia?! Da ne bi da ne moje da pee? Stiga be... Kazah dve i aide samo te dvete sa tezi koito mogat da peqt. Prosto kazah che e glupavo da se slagat pod obsht znamenatel vsichki i dadoh primer s koito da si podkrepq tezata. Inache sym syglasna che ima i takiva koito podtikvat s nachina po koito izglejdat i akyla koito imat i go demonstrirat decata kym kurvotia. No te ne sa tolkova mnogo kolkoto gi izkarvate.

Ами Десислава верно има глас(доказа се във вип брадър) но поведението и е ужасяващо..а децата искат на нея да приличат.

hiro
03-16-2008, 16:35
14 съм?И се чукаш с дедовси ти си просто К.... :D

7oup
03-16-2008, 17:20
A ti mesto da pie6 i da se samosyjalqq6 ,zemi malko zabravi mom4etata i gleda da u4i6 a-y
Офф по цял ден уча,не ме познаваш,не знаеш какви знания имам.