Влез

View Full Version : Караме се често...

Love_me_
03-14-2008, 21:54
Of..az shte davam napravo..za nqkoi moje da ne golqm problem,no...
S priqtrelqt mi hodim ot 3 meseca..i naposleduk mn vzehme da se karame,1-vo pochvame za gluposti i nakraq veche po losho...Dnes mi kaza neshta koito mnogo me naraniha,naprimer 4e ne bil kato edin ot bivshite si priqteli da pravi kvoto priqtelkata mu kazva.. mn gadno mi stana,a az ne iskam toi da pravi tova...off imam chuvstvoto,4e go gubq,a ne iskam,strashno mnogo go obicham.. :o :( :(:(:( znam,4e ne trqbva da pitam vas kakvo da pravq..... ;[[ offf

Chikiponita
03-14-2008, 21:58
Оооооооо... Съвсееееем нормалноооо... Спокойно. И аз бях и от време на време съм в подобно на твоето положение. Естествено, че ще почнете да се карате. Всеки си отстоява интересите, но пък веднъж той трябва да е толерантен, веднъж ти и така ще се справите с караниците, но ще е трудно, ако и двамата сте винаги с рогата напред.

MiMcHeToOo
03-14-2008, 22:16
Не се научихте, че розово е само началото..!

menta_loverka
03-14-2008, 22:19
vsqka vruzka ima svoite trudni momenti prosto trqbva da gi izturpim i da suomeem da se spravim s tqh

Presley
Доста е лесно да се досетиш какво да направиш-говори с него эа това.Това трябва да е пъвото нещо,което да ти хрумне,а не да пишеш иэ форумите.

Chikiponita
Bih dobavila, 4e na4aloto e samo rozovo, a posle stava o6te po-rozovo s malko petunca, no puk bez tqh ne moje. Tova e 4arat. Ina4e kak 6tqhme da ocenim, 4e e rozovo?

MiMcHeToOo
03-14-2008, 22:20
Bih dobavila, 4e na4aloto e samo rozovo, a posle stava o6te po-rozovo s malko petunca, no puk bez tqh ne moje. Tova e 4arat. Ina4e kak 6tqhme da ocenim, 4e e rozovo?

Хм а може би аз исках да кажа, че в началото е много много розово без петънца :-D

Chikiponita
03-14-2008, 22:22

Хм а може би аз исках да кажа, че в началото е много много розово без петънца :-D
Естествено, защото все още не се познавате напълно. Не знаете как реагира другия в дадена ситуация, защото не сте го виждали. Именно затова си мислим често, че човека до нас е идеален.

Chikiponita
03-14-2008, 22:24
И тогава е розово. Но не искате ли да опознаете половинката си? Тогава става още по-розово. Но се появяват и петънцата, които показват, че сте личности все пак, не сте един човек.

Chikiponita
03-14-2008, 22:25
За какво ви е още един като вас? :P :-D :)

Love_me_
03-14-2008, 22:25
blagodarq vi za nqkoi otgovori.. :)
znam,4e vsichki dvoiki se karat..i e normalno ne se karame za 1 pyt,no tochno sega mi stana mnogo gadno....;[ imah chuvstvoto,4e kusame.. ;(

Chikiponita
03-14-2008, 22:26
И аз имах такова чувство наскоро, но той ми даде ясно да разбера, че изобщо не иска такова нещо, а аз бях готова, както се казва, бях си изплакала очите по нероден Петко :-D

Presley
03-14-2008, 22:26
blagodarq vi za nqkoi otgovori.. :)
znam,4e vsichki dvoiki se karat..i e normalno ne se karame za 1 pyt,no tochno sega mi stana mnogo gadno....;[ imah chuvstvoto,4e kusame.. ;(
Не вэимай някаква караница присърце,още повече щом това е эачестяло събитие.Но това,че е эачестяло не е на добро,така че говоренето му е мамата. :D

Wrathchild
03-15-2008, 08:12
Мъжа ми си го познавам още преди да сме заедно. Знаех го какъв е, и все пак началото беше розово. Просто е така от първоначалната еуфория.
Но не се научихте и, че комуникацията е ключът към добрата връзка!

SweeT_FreaK
03-15-2008, 08:33
hx .. nai veroqtno ste si omryznali :( :(

Wrathchild
03-15-2008, 08:35
Значи аз когато се скарам с приятеля ми за нещо автоматично значи, че сме си омръзнали и не се обичаме?

Rofl4e
03-15-2008, 08:43
Emi vsqko na4alo e hubavo ... to ako posle pak si be6e hubavo nqma6e da ima krai.. :] emi pogovorete dvamata i re6ete kakvo da pravite.. :)

5StaR
03-15-2008, 09:05
Съжелявам немога да се сдържа

Защо? Защо...ЗАЩО??защотоо защо

PepiDesigns
03-15-2008, 09:38
Еми .. предполагам тва е период ... някакъв период .. един вид , естествена пречка в живота , защото .. ако се карате , тва си е .. изпитание ..
Ако успеете да издържите заедно още .. не знам колко време , ии всичко се оправи .. значи - това е любов :)

Поне аз така мисля ..
Все пак , не може в една връзка всичко да е перфектно , винаги ще има някакво малко изключение .. малка караница , разминаване на интересите и т.н. ..

Късмет , дано всичко се оправи.

Love_me_
03-15-2008, 09:48
hx .. nai veroqtno ste si omryznali :( :(

az ne mislq,che sme si omruznali...shte govorim dnes i shte vidim kakvo shte stane .. :(

prettyIdeath
03-15-2008, 14:39
Значи аз когато се скарам с приятеля ми за нещо автоматично значи, че сме си омръзнали и не се обичаме?
По тази логика ние се мразим 8-)

anatoll_
03-15-2008, 20:02
est 4e vs e rozovo otna4alo 6ti mine

TheNewReligion
03-15-2008, 20:44
Oh , omruzna mi edno i sushto da se pishe v toz sait ! Purvo pogledni dali puk sluchaino nqma sushtata takava tema , predi tvoqta i togava pishi porednoto surcerazdiratelno slovoizliqnie ! :?

miniCHka91
03-16-2008, 16:56
nqma vrazka bez karanici i az se karam s moito mom4e no problema e 4e ne se obijdame ili naranqvame s dumi ... ne znam kakvo da kaja

GabisiTa
03-16-2008, 17:15
Може би е просто труден период. :( С компромиси и от двете страни, разговори, се надявам да го преодолеете. И аз се карам с приятеля си доста често, при всички е така, няма такива, които не са се скарали поне веднъж. Поговорете си и дано всичко се оправи. Успех! :)

pepita87
03-17-2008, 12:03
Mm i nie imahme podoben problem,vse se karahme za nai-malkoto i...malkite drazgi vse se prevru6taha vuv velikiq skandal...na denq!no se osuznah na vreme,da se nay4a da sum turpeliva i po-tolerantna s nego...kakto vsi4ki jeni i az iskah da sum lidera vuv vruzkata ni...da durja "parada"no ne6tata ne stavat taka...vruzkata se sustoi ot dvama...ne6tata se opraviha,izbqgvah da pravq skandali za gluposti..sega otno6eniqta ni sa pove4e ot perfektni...nadqvam se ne6tata da se promenqt vse kum polojitelna nasoka...ptosto spri da tursi6 i da se rovi6 za ne6tata ot koito moje6 da napravi6 izli6en skandal...a 6tom sama kazva6,4e ima6 4ustvoto 4e go gubi6...sednete,pogovorete,obe6taite si da se opitate da zakrepite vruzkata i...dano da uspeete,uspeh!

tan0
03-17-2008, 12:06

+1

zaraaa
03-17-2008, 12:09
Vsichki dvoiki si imat problemi.....toi ti e kazal che ne iskal da bade kato negov si svoi priqtel da se saobrazqva samo s priqtelkata si,a priqtelqt ti kakvo iska samo ti da se saobrazqvash s nego li??? Ne moje taka govori s nego,kaji mu che ponqkoga trqbva da proqvqva i toi razbirane i tolerantnost v lubovta sa nujni kompromisi za tova pravete gi -a ne samo ediniq da se saobrazqva s drugiq taka xorata ti se kachvat na glavata :P:P

MartyParty
03-17-2008, 12:36
Ми не знам...ние много рядко се караме.За времето,което сме заедно сме се карали 1-2 пъти.Не знам много по тия въпроси с карането,но знам че трябва да говорите повечко.Смисъл не да си викате или да се заяждате,ами просто сядате и най-спокойно се изслушвате.Някога интересувало ли ви е какво чувства другия?Важно е да си споделяте всичко и да си имате доверие.Когато нещо в него те притеснява му го казвай и обратното.Все пак сте си близки,ако не си показвате грешките един на друг и само се страхувате другия да не се обиди,няма да сте двойка.Или поне не пълноценна,но това си е моето мнение :)

DiabolicAngel
03-17-2008, 13:01

Diva4e
03-17-2008, 13:14
Ami moq suvet e da pravite kompromisi edin kum drug....ako vseki si zashtitava mnenieto i ne stigate do kompropis nqma da ima happy end tazi vruzka :)

pepita87
03-17-2008, 14:41
Ami moq suvet e da pravite kompromisi edin kum drug....ako vseki si zashtitava mnenieto i ne stigate do kompropis nqma da ima happy end tazi vruzka :)

Az ne i pojelavam da idva END-A dori toi da e happy... 8)

naze
03-17-2008, 15:02
не се карайте !! бийте се ! или се е*ете!

Diva4e
03-17-2008, 20:19

I az ne i go pojelavam,no vse pak momicheto iska mnenie i az i go davam!

pepita87
03-17-2008, 20:26

I az ne i go pojelavam,no vse pak momicheto iska mnenie i az i go davam!

Da,estestveno,vsi4ki tyk izkazvame mnenie...kazvam,kakvo az ne i pojelavam!Ne i pojelavam nikakav END-6tot end zna4i krai...dori toi da e happy end,ne shvana komentara mi,mila...

Diva4e
03-17-2008, 20:49
:mrgreen: