Влез

View Full Version : боли ли първия път ?

boriana_borislavova
03-15-2008, 06:34
боли ли първия път когато правиш секс ?
и заслужава ли да започвам с секса от толкова рано ?
аз съм на 13 години . :o :o :o

NESSY
03-15-2008, 06:36
Боли много малко първите няколко пъти след 4-5 път ти е хубаво!
А според мен ти е още много рано. Стани поне на 15г.

hooliganka89
03-15-2008, 06:45

Maleee,ako znaesh kak boli,nqma da ti mine prez glavata da pravish sex.

Zashto iskash da pravish sex na 13?Mnogo ti e rano!!!
Iskam da mi otgovorish,zashto iskash da pravish sex?

boriana_borislavova
03-15-2008, 06:59
ne sam sigorna dali iskam da go pravq , no mojebi 6te go napravq zaradi mom4eto koeto obi4am , to me kara da go napravq ! ti na kolko godini si i pravila li si ?

NESSY
03-15-2008, 07:08
Скъпа моя, не си разбрала едно момче колко може да е подло. Потърси темата ми в форума "Той ми изневери с..." и ще се откажеш да го направиш. Аз съм на 17г. и го направих за 1-ви път на 15 февруари 2008г. и даже вече съжалявам. Прочети темата ми "Той ми изневери с..." и ще разбереш какво ми е!

MaxGirl
03-15-2008, 07:09
Адски боли, напраууу :?
А не мислиш ли, че си още малка за секс?

Vampirella
03-15-2008, 07:10
ne sam sigorna dali iskam da go pravq , no mojebi 6te go napravq zaradi mom4eto koeto obi4am , to me kara da go napravq !
Ако това момче те обича ще те изчака да се почувстваш наистина готова, за да преспиш с него без колебание... А 13 според менси е ранна възраст... Радвай си се на детството. После ще ти липсва... но все пак всеки сам си решава.
По темата: болката е относителна - може и да я има, може и да я няма... зависи от подхода на партньора спрямо теб :)

hooliganka89
03-15-2008, 07:19
ne sam sigorna dali iskam da go pravq , no mojebi 6te go napravq zaradi mom4eto koeto obi4am , to me kara da go napravq ! ti na kolko godini si i pravila li si ?

Na 18 godini sam,i sam pravila sex,inache ot kade shte znam,che boli adski mnogo?!

Ako sega si do men,da vidish kakav shamar shte ti zalepq.
Zashto ne popitash maika si,dali da pravish sex s priqtelqt si,i da popitash neq dali boli?Ne te li e sram?Na 13 godini,si oshte dete,predstavqm si detskata ti fizionomiq sex shtqla da pravi.da ti se pripovrashta!

boriana_borislavova
03-15-2008, 07:28
ama az sam mu obe6tala da go napravq :( i se strahuvam 4e ako ne go napravq moje da me ostavi !

hooliganka89
03-15-2008, 07:33
ama az sam mu obe6tala da go napravq :( i se strahuvam 4e ako ne go napravq moje da me ostavi !

E veche se uverih,che si porednoto zabludeno dete,nqmam dumi kakvo da kaja.
Vsichkite ste edno golqmo stado zabludeni ovce,i ti si porednata koqto ne iska da se otlichava ot drugite,i shte napravish tqhnata greshka.

Momiche az sam na 18 godini,malko ili mnogo sam po-lgolqma ot teb,i znam,che sega ako pravish sex shte sujelqvash.

Na vas 13 godishnite vi ima neshto,chovek vi govori koe e pravilnoto i koe ne e,vie na puk kato nqkvi mgareta si praite vashte si raboti,posle ostavate naranenie i bez vazmojnosta da si izjiveete palnocenno detskite godini.Izbora si e tvoi,shtom iskash pravi sex,makar che e izvrateo na tezi godini.

A priqtelqt ti na kolko e godini?

boriana_borislavova
03-15-2008, 07:36
priqtelq mi e na 16 godini !

hooliganka89
03-15-2008, 07:40
priqtelq mi e na 16 godini !

Ne ti li minava prez uma,che e malko rano da pravish sex?
Kakvoto te ostavi priqtelqt ti?Tova,che te postavq v takava situaciq,da spish s nego na tezi godini,govori "kolko mnogo te obicha toi".
Zaslujavali si da spish s nqkoi,kato nego?Znaesh li kolko mnogo momicheta ima v foruma,koito imat gadjeta i ne se chustvat gotovi za sex,i priqtelite im gi chakat dostatachno dalgo,tova veche e lubov.
Vie s nego ot kolko vreme ste zaedno?

Moq savet e da ne pravish sex s nego!Ako iskash go poslushai,i badi individualna,a ne kato vsichki ostanali na tvoqta vazrast.

comics
03-15-2008, 07:42
зле- едва се п0дава 0т земята. ХАХ Ти д0бре ли си ?
Сиг след няк0я др г0дина, моичетата ще го правят на 8 !
Касирам просто !
Засрами си и имай на предвид, че момче ти го казва!

MakeMeLaugh
03-15-2008, 07:54
При всяко момиче различно. Някои ги боли янкои не. При някои има квър, при някои няма. :)
Но най-вече зависи дали ще те боили от партньора ти!! Зависи той как ще го направи и как ще те преразположи. За тази работа си търси някое свястно момче, а не от ония отворени ебачи в кавички, дето ще те накарат само да съжаляваш и ще ти създадат само главоболия ;)
Съвет! Не започвай от сега. Не гледай, че всеки се прави на ебач.. не е така всъщност. Изчакай 2-3 годинки. Не избързвай. Пък и колкото по-късно започнеш да правиш секс, толкова по-яко ще ти е после и ще изпитваш по-лесно оргазъм ;)
Сега ти в времето да ходиш и да късаш с момченцата и да си правиш кефа, да купонясвваш и т.н. После ще дойде времето за секс и т.н. Послушай ме и след време ще бъдеш благодарна ;)
Айде и успех, бъди различна и недостъпна, не бъди като останалите смешни лесни момиченца ;) 8)

MakeMeLaugh
03-15-2008, 08:02
Значе той ходи само заради оная ти работа там долу, а не заради самата теб!
Ти това ли искаш.. да те харесва само заради секса, а по принцип да не му пука за теб.
Ако наистисна те обича ще изчака още малко, докато си готова! Ако не- той не те заслужава.

Кое предпочиташ: да правиш секс с някой кайто ходи с теб само заради секса и не оценява възката ви... или да правиш секс, който адски много те оби1ча и би дал всичко за теб..??

Предполагам второто.. тогава не прави и дане ти пука. Дори да те остави това показва какъв е мизерник! А ти не искаш мизерници нали ;)

gaberot
03-15-2008, 08:17
Абе, ти си много заблудена, бе, госпожице!!!! Колко пъти ти казаха, че ще съжаляваш, а ти тъпо и упорито си продължаваш да си твърдиш твоето - обещала си му?!?
Ми, върви се изчукай като животно, после ела и ни кажи, че съжаляваш.
Я мисли малко с главата си, а не с онова между краката ти! Обясни му, че си твърде малка за такава любов и остави ли те, значи наистина МНОГО те обича, ама в ей такива кавички .""
На вас 12-13 годишните още циците ви не са пораснали, секс ще ми правят. :x :-x :x :-x :x :-x :x

boriana_borislavova
03-15-2008, 08:20
zaedno sme ot polovin godina ! i naistina si prava !

Undying
03-15-2008, 08:25
При всеки е различно,и да ти кажа понякога дори не зависи от това дали си спокойна и добре предразположена,защото аз бях спокойна,имаше дълга любовна игра,бях много възбудена,и пак си ме боля доооста.Ако ти е писано да те боли-ще те боли.
Но да започваш полов живот на 13 ми се вижда твърде рано,колкото и готова и влюбена да се чувстваш. :?

hooliganka89
03-15-2008, 09:18
zaedno sme ot polovin godina ! i naistina si prava !

Vsichki tuk sme pravi,no povecheto na tvoeto mqsto ne se vslushvat v nashite saveti.
Ako sega promenish reshenieto si,i ne spish s nego,shte dokajesh,che moje da si razlichna,i malko po-umna ot ostnalite na tvoqta vazrast.

Povqrvai mi,ako sega spish s nego,i sled godini govorish s nqkoi i te popitat na kolko godini si zagubila devstvenosta si,shte te e sram da kajesh na 13,povqrvai mi!

I nedei go gleda momcheto ti,toi she si napraih kefa,she hodi da se pohvali iz mahalata,che te e minal i toi shte e geroi v ochite na drugite,a ti shte badesh lekoto momiche.Povqrvai mi znam kak rasajdavate na tazi vazrast,i az sam bila na 13 i na 14 i znam kakvo e.

boriana_borislavova
03-15-2008, 09:43
prava si naistina , i 6te poslu6am savetite ti za6toto naistina kato si po golqma si minala prez tova i znae6 mnogo pove4e ne6ta ot men ! :-D

hooliganka89
03-15-2008, 09:50
prava si naistina , i 6te poslu6am savetite ti za6toto naistina kato si po golqma si minala prez tova i znae6 mnogo pove4e ne6ta ot men ! :-D

Da n me lujesh sega,samo i samo da mlakna?

alexisonfire
03-20-2008, 17:15
Прекалено малка си за да започваш полов живот.. но по темата - зависи .. ако момчето не е грубо няма да те боли много...

sexy^^^
03-21-2008, 12:26
spored men ti e ranichko da pochnesh da vodish polov jivot, osven tova i ne si sigurna dali priqtelqt ti e dobre zapoznat s ne6tata i dali moje da te predpazi napulno .

butty
03-21-2008, 12:53
Уау,добре, че се разубеди, дано наистина е така! Всички тук са прави, много си малка... Аз като бях на 12-13 даже не съм си мислела за секс... :shock:
Няма смисъл да започваш полов живот от толкова рано . Под-обре изчакай малко и се почувствай готоова (м,акар че и аз не знам какво значи точно това...). аз съм на 17 и все още не съм правила секс,макар че с приятеля ми сме от почти 3 години заедно (представям си реакцията сега каква ще е на всички... колко си задръстена и нз... си какво..) :? не знам ..просто изпитвам някакъв страх... скоро може би ще се случи,но.. ще виидм.
Но ти недей да бързаш! Изживей детството си,пък.. за секс ще имаш време цял живот!

ubuntu
03-21-2008, 13:35
Ооо нз аз умрях от болка ... сигурно се дължи на късането на мъжкия химен :grin: :grin: :grin: :grin:

Jeuelle
03-21-2008, 13:37
Nachiiiiiiiii , sigurno v 5 temi sym pisala po tozi vypros!!

BOLI !!!

amphetaminkb
03-21-2008, 21:21

Ами мойто момиченце, това значи не е момче, което да държи на теб .. по-добре го зарежи. А и си прекалено малка за секс, а и с това момче ... ако го направиш с него сега след време ще съжеляваш, че той ти е бил първият, и че си го направила на 13 ;)

П.с: Не съм правила секс, но мисля, че съм права в случея

Rofl4e
03-21-2008, 21:23
Da boli n0 ne mnogo i ne si li malka za sex?!

bubbl3s
03-21-2008, 21:52
mi nz kvo da ti kaja ti me razbi! az sum na 13 i za ni6to na sveta nikoi ne moje da me nakara da go naprava! za vsi4ko si ima vreme! i tvoito vreme o6te ne e do6lo! jivei si detstvoto sega posle 6te iska6 ama nqma! ako te zareje zna4i e mrusnik i po dobre 4e te e zarqzal ne ti trqbva! kolkoto i da go obi4a6 nikoga ne izneverqvai na sebe si!! :grin:

TopHi
03-22-2008, 00:31
Има една българска поговорка по случая " оно му са дос**ло , па оно са изп**кало па накрая са оказало че са е**ло" На 13 год. би трябвало да си играеш още.После що някои хора на 20 са с детски акъл - еми неизживяно детство .... А и ти какво си мислиш ми кажи ,че е нещо сериозно на 13 ? Ха ха ха :-D Освен че те лъже друго не ми се вярва .Щом толкова напира за секс ми е ясно за какво става дума.Имах 1 съученичка тя на 14 вече беше известна в училище .... та тя после се скапа тотално психически ,бих казал ,че направо превъртя точно заради тия глупости.И го е казвала сама не 1 път, че детството си е детство ,а за тия неща има време .Се от 18 до 40 ще ти стигне секс-а та чак ще ти писне :shock:

hackers
03-22-2008, 05:42
не боли пътвия път спокс нали съм го правил и не ме е боляло :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-P

bube7y
03-22-2008, 08:36
skupa i az sum na 13 i mislq 4e e o6te rano..az sum govorila s maika mi i tq mi obqsni suvsem 4ove6ki bez da mi se kara est :D 4e bi trqbvalo da go napravq pone na 15.. ili 16 no ne i po rano ..az 6te q poslu6am i nqma da se davam na mom4etata,kvoto i da stava za6toto maika mi e minala po tozi put i znae kak stoqt ne6tata taka 4e nedei..po dobre go zareji ..

Tva e ot mene uspeh :)

ObScuReNikoQ
03-22-2008, 10:55
хах...първо дали боли или не е абс индивидуално, лично при мен - не
ообаче...ъъъ...13...ти как мислиш.... :? :? :? дали не ти е раничко....

pepelq6kaaa
03-22-2008, 11:19
kakvoooooooo na 13 po dobre da iz4aka6
a za bolka ima si e da

dreamerka
03-22-2008, 12:23
ако те остави,значи не му пука за теб,а и сиг е някой мн загорял,щом иска с 13 годишна....а и ако те кара да го правиш....значи му пука само за секса....мила на 13 си...ходи си играй пред блока

Anabel
03-22-2008, 12:28
Стига беее...рано ти е все още за секс.Първият път наистина боли.Абе ти въобще цикъл имаш ли та си тръгнала заради едно момче да си разваляш психиката още на 13 години?!Не нормално на такава възраст просто.Те хората са казали,че за всичко си има време.Недей да бързаш.Изчакай да станеш поне на 16 години и тогава го направи.

face_to_face
03-23-2008, 00:51

Boriana, nadqvam se da ne pisha prekaleno kysno, no vyprosite ti me zaintriguvaha i bih iskala ako moga da ti pomogna s mnenieto si i lichniq si opit. Az zapochnah polov jivot dosta po-kysno, dalech ne bqh na 13, no moga da ti kaja tochno kak se pochuvstvah i zashto ne syjalqvam do den dneshen. Nadqvam se i ti da napravish pravilniq izbor za da ne sajylqvash sled tova. Kogato go pravish za pyrvi pyt, moje da te boli, moje i da ne boli, zavisi ot choveka. Povecheto momicheta useshtat izvestna bolka, bila tq po-malka ili po-ostra. Men dosta si me bolq, no bqh tvyrdo reshena da go napravq i to tochno s tozi chovek i stisnah zybi i izdyrjah. No prosto duovolstvieto beshe neopisuemo sled tova, kogato toi uspq da pronikne. Ako te e strah che momcheto shte te ostavi samo zashtoto ne iskash da si legnesh s nego, shte ti kaja neshto mnogo interesno. Az go ostavih predi toi da go napravi, tochno zashtoto me pritiskashe prekaleno mnogo da go napravq, pyk az ne se chuvstvah gotova. Znaesh li kakvo se sluchi? Toi ne prestana da me jelae, i dori pri fakta che prekratih vryzkata i che toi znaeshe che sym detstvena i che moje bi nqma da me ima v legloto si dosta dylgo vreme, pak me potyrsi i napravi vsichko vyzmojno da byde s men otnovo. Zashto li? Zashtoto e iskal da byde s men. Taka che ako i tvoiqt priqtel iska da byde s teb, tova che ne si gotova nqma da go spre, a naprotiv shte byde tyrpeliv i shte uvaji tvoite pritesneniq. Zadai si edin vypros: Po-dobre li e da te ostavi zashtoto ne iskash da si legnesh s nego, ili da te ostavi sled kato si si legnala s nego na 13? Pogovorete si, spodeli kak se chuvstvash s nego, neka i toi da spodeli kakvo tochno iska ot teb.

Jujence
03-23-2008, 15:16
Abe mila na 13..na 15..na 20 ako iskash go prawi..wse she e te boli parwiq pyt!Samo deto ti na 13 ne mojesh da razlihish hubawo li ti e chishka li ti se kwo stawa..sex she praish..zaebi;) Porasni malko za da go poiskash naistina..a ne da go prawish samos shtoto TOI taka iskal.. :oops: :?

ChRiSTiaNo_07
03-23-2008, 15:24
Извинявай,че трябва да го кажа,но момчето което обичаш е тъп!

LiveFlower
03-23-2008, 15:31
offff kvo i se vryzvate na taq bee,hora?gleite,4e samo se ebava s vas i vie ..... be neam dumi

kagana
03-23-2008, 15:38
Боли адски много,кървях,даже в болница ходех!!!! :razz: Ко се фамозвате! Нищо няма не е нещо което не можеш да претърпиш!
На 13 не е време за секс според мен! Ама праите го щом имате желание ама се пазете,че на 13 или 14 майка не е весело!

sound_mafia
03-23-2008, 15:49
Мен пъ не ме боля.То зависи от организма на човека.А и преди това ако си тренирала гимнастика или нещу подобно може и сама да се е скъсала ципата.Аз мн сам тренирала и мисля че от тогава е скъсана. :)

s3x_0n_th3_b3aCh
03-25-2008, 10:21
и мен също не ме боля :-P и кръв нямаше :-P спокс :-P ама изчакай още малку

Puky
03-25-2008, 16:50
М да ти кажа честно ако тва момче е с теб и ти е казал че искате да прайте секс и те насилва 'щото ти простъта си му обещала .. недей .. аз съм на 14 и ходя с 19 годишен от 8 месеца... и чак след 6 месец ме попита дали искам , а аз му казах че искам поне на 15 като стана и той каза ... "никога не съм късал с момиче заради секса .. така че ако не си готова , ако трябва ще те чакам 10 години но искам да съм с теб" .. и всеки път като стане дума затова ми го казва :-) :-) :-) :-) :-) Много го 0бичам :smt055 :smt055 :smt055

krem4et0
03-25-2008, 17:28
Уау,добре, че се разубеди, дано наистина е така! Всички тук са прави, много си малка... Аз като бях на 12-13 даже не съм си мислела за секс... :shock:
Няма смисъл да започваш полов живот от толкова рано . Под-обре изчакай малко и се почувствай готоова (м,акар че и аз не знам какво значи точно това...). аз съм на 17 и все още не съм правила секс,макар че с приятеля ми сме от почти 3 години заедно (представям си реакцията сега каква ще е на всички... колко си задръстена и нз... си какво..) :? не знам ..просто изпитвам някакъв страх... скоро може би ще се случи,но.. ще виидм.
Но ти недей да бързаш! Изживей детството си,пък.. за секс ще имаш време цял живот!

Ти си герой в моите очи. =D> Разбира се, че 3 години не са малко време, ама все пак си била на 14 като сте почнали връзката си и е било раничко. 1 съвет, ако позволиш от 1 доста по-голяма жена-направи го вече. Няма от какво да се боиш. Промяната ще е доста осезателна за 2-ма ви, защото много време сте свикнали без секс, но ще е само и единствено положителна. Няма от какво да се боиш. Явно си с момче, за което ти си най-важната и твоите желания са на преден план.
А до авторката-затваряй си краката още 3-4 годинки. Ако още е с тебе тогава, му пусни. Но аз се съмнявам.

sexita
03-25-2008, 17:32
не :?

unfaithful1234
03-25-2008, 18:06
В днешно време не се намират много свестни момчета.Според тях е нормално да водиш полов живот на 13 годишна възраст,мислят така,защото хормоните в тялото им са прекалено много и ги възбужда почти всичко.Повечето момчета си намират гадже само,за да му "почешат пържолата" с извинение,а след това да я зарежат.Такива са!Ние момчетата сме по-чувствителни и се влюбваме бързо (поне повечето)На възрастта,на която си ти е нормално да харесваш батковци,обаче батковците се хващат с по-малки заради секса!Недей да правиш неща,заради които ще съжаляваш после!Секса е нещо много лично и особено за момиче,трябва да не е просто секс,а любов.Спомените от първия полов акт са трайни и следващите ти такива контакти ще бъдат пряко свързани с това.Ако момчето те зареже,не се отчайвай,напротив.Бъди щастлива,че не си го направила с него,защото той е бил с теб само заради секса и нищо повече. :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-26-2008, 06:16

Ооо, аз далеч не бих ти казала, че си задръстена, напротив! Свалям ти шапка! :mrgreen:
Даже малко се засрамих, защото аз също щях да да пазя своята т. нар. "чистоплътност" за по-дълго, но като забелязвам с приятеля ми накъде вървим, като виждам и как ни хващат пролетните хормони, май няма да изчакам да направим и 1 година заедно (засега 9 месеца), явно няма да мога да изчакам да се уверя, че той ще е единственият, с когото ще сме по-интимни през живота ми - все пак на по 17 и 18 години хората не могат да кажат, че ще са заедно до гроб. И сигурно след това ще ми е леко гузно, но за себе си ще знам, че съм искала да съм с него и че си е заслужавало, защото и за него би било толкова важно изживяване, колкото и за мен. :)
По темата - омръзна ми да обяснявам, че на 13 няма закъде да се бърза, че наведнъж хората да искат да изпитат всичко от живота, а на 15 да кажат "Писна ми от живота, искам да се самоубия". :?

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-26-2008, 06:24

На 13 си още хлапе, как може да твърдиш, че обичаш някого и че му подаряваш тялото си и психиката си (защото това, уверявам те, няма да е само физическо преживяване)?! Обичта не е нещо, което идва днес, а си отива утре, особено пък на такава крехка възраст. :?
Моят съвет е да не му се връзваш на акъла. 100% съм сигурна, че той е с няколко годинки по-голям от теб, и колкото и да са задръстени повечето момчета, на 16-17-18-годишна възраст знаят достатъчно трикове, за да замаят детските главички на малките момиченца, те да се увлекат по тях, батковците да натаковат малчовците и да ги зарежат, защото са си удовлетворили нагона.
Запази си своето мнение, отстоявай го. Ако ще той да те зареже, защото не си спала с него. Това ще ти покаже, че не си пропуснала нищо интересно.
Успех. ;)

IbiZa_
03-26-2008, 08:18
ama az sam mu obe6tala da go napravq :( i se strahuvam 4e ako ne go napravq moje da me ostavi !male momi4etata ste mn t1pi e maleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: lelelelelelelele xaxaxaxahaxhahxhahxahxahxhahxhaxhahxaxhahxahxhahxa hxhahxhaxha 6e q ustavi i ko 6e svur6i sveta li s va6te t1pi lape6ki pri6tqvki xhahxhhxxahxahxahhaxhaxxahxahxhaax

papi2761
05-26-2013, 20:55
здравейте .. имам въпрос наскоро така да се каже ,,имах контакт с приятеля ми'' и той пъхна пръста си и следователно ме отвори .. болеше атски много..въпроса ми е нормално ли е след това докато уринирам да имам лека болка или парене и нормално ли е да имам нещо като кръв по белъто и лека овулация .. на 16 съм моля за отговор !!

valentão
05-26-2013, 22:57

заслужава да започнеш от толкова рано , подкрепям , мога да съм много нежен и няма да те боли :smt058

Panda^^
05-27-2013, 19:10
mi az sum na 14 predi mesec go napraih za pruv put .. purviq put mom4eto mnogo vnimava6e savsem leko da me zabole6e i namalq6e tempoto ... zabolq no malko vtoriq put az nastoqh dae taka de " do kray vutre" zatova mn me bole6e no zavisi ot mom4eto dali 6te te boli :)

haritov
05-27-2013, 19:11
mi az sum na 14 predi mesec go napraih za pruv put .. purviq put mom4eto mnogo vnimava6e savsem leko da me zabole6e i namalq6e tempoto ... zabolq no malko vtoriq put az nastoqh dae taka de " do kray vutre" zatova mn me bole6e no zavisi ot mom4eto dali 6te te boli :)

може да си бременна сега

girl_12
06-07-2013, 08:20
........

kr373n
06-07-2013, 08:28
........

:D :smt011

POLLINA
06-07-2013, 08:31
кво пишешеееееееееееее, изтървах :Д

kr373n
06-07-2013, 08:33
кво пишешеееееееееееее, изтървах :Д

Че болката, била неописуемо хубава 8-) ммммм

ПП: Не била такава болка, за каквато те са си мислели, :-) това написа.

POLLINA
06-07-2013, 08:39
:cool:

недей лъга децата:Д трудно се преживява такава болка :X
:lol:

girl_12
06-07-2013, 08:41
......

kr373n
06-07-2013, 08:51
Изчезвам, изчезвам, само на полито отговорих.

POLLINA
06-07-2013, 09:09
Девойче, що си триеш всяко мнение ?! о.О

Rabalka
06-07-2013, 10:13
Тя е на 13 2008 сега е на 18 и сигурно вече го е направила доста пъти. :lol:

baby_baby
07-06-2013, 12:10
При всяка е различно например при мен боля много но нямах кръв :)

qn4etowee
06-22-2014, 21:59
да ти кажа за това че някой би казал колко си задръстена си е възможно и все пак истината ще е че те ти завиждат че имаш някой който наистина те обича за да те изчака аз съм само на 14 и си мечтая да срещна някой който ще ме обича така както приятелят ти те обича за това моля те стискайте ми палци за търсенето защото ще е много трудно да го открия ;)