View Full Version : Когато си пиян...
Според вас вярно ли е 4е когато 4овек е пиян(или леко на градуси) си казва това което му е на сърцето и това за което най-много го боли и най-много иска?и изобщо когато някой е пиян това което казва е.....???
hooliganka89
03-15-2008, 06:55
Mi az kogato sam piqna,kazvam mnogo neshta koito v trezvo sastoqnie ne moga da kaja,no ne znam dali pri vsichki e taka.
shivacheva
03-15-2008, 06:59
Eм по принцип ако си подпиийнал малко повечко от нивото "просто замаян",се отпускаш повече иии езика ти се развързва за бая неща... :)
danI_boY
03-15-2008, 07:16
Вярно е ама стават и много други работи освен да кажеш това което ти е на сърцето :)
BlueFace
03-15-2008, 07:42
Като се напия ще ви кажа 8-)
зависи 0т човека- аз например в каквото и състояние да се намирам, не си развързвам езика за "неща, които по принцип не бих казал"
Mementomori
03-15-2008, 07:46
Може и да го предразположи към някакви излияния,но обикновено говори нещо не мн смислено!
heartless*charm
03-15-2008, 07:49
да, обикновено е така - хората казват цялата истина единствено когато са пияни...
но има и друг фактор - когато изтрезнеят, предпочитат да поставят тази "истина" обратно в задните рафтове на мозъка си ;) или с други думи - да се отрекат от нея
но..истината си е истина независимо къде я поставиш
MakeMeLaugh
03-15-2008, 07:50
Така е 8-)
Е въпреки това не всичко си казвам, но поне 60-70% от работите мога да кажа, които са ми на сърцето ;д
Останалите са си ми вътрешни мисли.. които всеки чоявек си има
Wrathchild
03-15-2008, 08:07
Аз пък винаги, когато съм пияна знам и какво правя и какво говоря. Ама когато съм мнооого пияна... че да не мога дори да се държа на краката си. Най-много да направя опит да танцувам (макар, че попринцип мразя да го правя и когато съм трезва не можеш дори в дискотека да ме замъкнеш).
Но да кажа неща, които когато съм трезва не бих... никога.
Вярно е до някаква степен,но зависи от човека,не на всички алкохола се отразява по един и същ начин.Някой наистина казват каквото им е на сърцето,ама някой изобщо пък незнаят кво говорят.Така че е много относително,а аз на пиян човек не вярвам 8-)
SweeT_FreaK
03-15-2008, 08:35
dam nai veche zavisi ot choveka ... ako e po prekalil sys alkoholyt .. ne govori .. nqma vyzmojnost .. samo vyrshi prostotii .. hmm koeto mie poznato :D:D:D [/b]
Повече от 50% от сегашната младеж са изгубили девствеността си,когато са били на градус.
WhiteOneBG
03-15-2008, 09:06
Поне аз трябва да съм МНОГО пиян за да кажа част от някоя съкровенна тайна или желание , но общо взето не съм се издавал , а съм имал бая "удобни случаи"
Като се натряскаш говориш истината ;).защото не ти пука общо взето, добре че все пак се контролирам даже и да съм "безсмъртен"
TellMeYourName
03-15-2008, 09:07
Повече от 50% от сегашната младеж са изгубили девствеността си,когато са били на градус.Жалко нали?
Това, което казвам аз, когато съм леко пийнал са МНОГО ГОЛЯМИ ПРОСТОТИИ !
Повече от 50% от сегашната младеж са изгубили девствеността си,когато са били на градус.Жалко нали?
Ммм...доста жалко!
evelinka1122
03-15-2008, 09:09
Ми аз отдавна не съм са напивала като хората,но ми казаха че съм издала някой тайни под действие на алкохола... :-D
PepiDesigns
03-15-2008, 09:30
Аз .. не се напивам често , но .. когато съм пиян , ако ме питат нещо винаги си казвам истината .. не , че и попринцип не го правя , но ... като съм пил нещо си казвам всичко директно ... някой път излизат доста груби неща :D
Много пъти съм си казвал ей така .. от нищото .. всичко което си мисля и т.н. .. и хубаво и лошо .. абе , просто не ти пука толкова какво казваш .. от една страна е хубаво , от друга - не .. зависи ..
eclipseee
03-15-2008, 10:06
Мхм вярно е, че ти се развръзва устичката и там вече е въпрос на колко можеш да се контролираш. То си усещаш кфо ръсиш обаче не ти пука...до следващия ден :D Аз лично съм нямала изцепки.
sexa_na_kompleksa
03-15-2008, 10:19
Аз по принцип като си пийна си казвам всичко, което си ми е на сърцето и ми мине през акъла. Обикновено ходя при най-добрата ми приятелка и й вися на врата, поватарайки и колко много я обичам. :razz:
moonwarrior
03-15-2008, 13:55
абсолютно дори зареди това се натрясквам понякога защото май само като съм подпийнала разбирам каво ми има :o
nIkEnCeTy_bE
03-15-2008, 14:01
Pove4eto hora,kogato sa piqni po4vat da vikat i v pove4eto slu4ai si razkrivat 4ustvata i govorqt ne6ta,koito ne mogat da kajat v trezvo s1stoqnie.Az kato s1m piqna po4vam da se ligavq. :grin:
вярно е :) не мислиш особено за последиците.. даже изобщо, за тва си говориш фот си ти е на езика.. :P докато кат си трезвен и се чудиш..ами ако кажа тва фо ше стане??? ! ц :-o
NightGuardian
03-15-2008, 14:08
Дам вярно е ! Отпускаш се и не ти пука толкова много , както казват чувсташ се "безмъртен" . :grin: Също така ти идва доста кораж и настроение общо взето алкоха е яко нещо ! :)
да при мен е така дори понякога прекалявам с истините и после съжалявам.. :D отпускам се супер много и прая неща които иначе е съмнително дА напрая :D :D :grin:
prettyIdeath
03-15-2008, 14:29
Когато се напия /което става много рядко/ казвам всичко което не мога да кажа на трезво поради най-различни пречини... било от претиснение или да не угорча някой...
MartyParty
03-15-2008, 14:34
Когато е пиян,човек говори предимно глупости.Казва първото което му дойде на езика,без да се замисля дали може да нарани някого,или не.Те за това някои хора пият преди първа среща-да се отпуснат и да не се притесняват да говорят.За секса е същото нещо.Най-кофтито е,че освен,че човек говори,започва и да върши глупости след употреба на алкохол.
Когато е пиян,човек говори предимно глупости.
Зависи от човека ;)...Бтв най-гадното е като се напия почвам да черпа всички и на другия ден се чуда къде са ми парите :lol: :lol: :( :(
dimanushka
03-15-2008, 14:55
mi na men dva tri puti mi se e sluchvalo da prekalq i to daje ne mnogo. ama ne sum se razprikazvala za nishto. vupreki che vednuj mi se priiska. ima edna prikazka obache mn podhpdqshta za temata :) malko dete i piqn muj nikoga ne lujat (vkluchvame i jenite) :)
Вярно е!
Един бивш,дето много обичах,но се правеше на интересен винаги като се напиеше идваше при мен и ми казваше,че много ме обича,ей такива,а на сутринта "уж не поменел" 8)
Да ама след време ми писна и стана така,че се влюбих в друг и спрях да се занимавам с него...и той почна да ме гони и до днес ми звъни да ми реве,че ме обича и че каквото и да стане ще се оженил за мен,някви такива... :?
Да ама аз не го искам вече...може би ме жъгва нещо като го видя и за тва гледам да стоя настрана,защото знам,че не е човек за мен.
Сега си имам някой,който наистина знае какво иска и ме уважава и дава всичко за мен,грижи се за мен...и това супер много ми харесва.
Чувствам се...сигурна в ръцете му :-)
punkrock
03-15-2008, 17:33
Абе зависи от човека.. :-D
xaxa kogato sum piqna sum sposobna na mn ne6ta...no ne i da kaja ne6to koeto ne trqbva da kazvam(ako e mn seriozno ili e taina)no moga da si izleq 4uvstvata :-o
Ставала съм свидетел на подобни ситуации...
Вярно е до някаква степен, но е така, защото на човек не му пука много - много тогава, когато е под действието на алкохола и по-лесно си отпускаш душата.
Малко алкохол - добиваш смелост..
Много - вече се почва с тъпите изпълнения..
Лично мнение :)
zoben_pitbul
03-15-2008, 18:24
Може алкохола да ти донесе много смелост да кажеш нещо,което иначе не би казал,но често казаното си е било по-добре като тайна.Така че да,може изведнъж да добиеш суперкураж,но после дали няма да съжаляваш е отделна тема на разговор.
skatemore
03-15-2008, 18:59
Според вас вярно ли е 4е когато 4овек е пиян(или леко на градуси) си казва това което му е на сърцето и това за което най-много го боли и най-много иска?и изобщо когато някой е пиян това което казва е.....???
тогава съм най-смел и ме боли за всичко ама после идват проблемите 8-)
RAZVRATNIKA
03-15-2008, 19:24
Мене не ме ебе казвам си всичко и в трезво състояние. :D Няма значение дали съм влезнал в обороти или не! :D
bub4eto_933
03-15-2008, 19:49
o0o0o0o0o0o...и още как! :D В нетрезво състояние си неспособен на ограничения :D :D
delitoooooooo
03-16-2008, 08:34
:lol: :lol: :lol: хаха аз лично попринцип не пия често като реша да го правя си пийвам стабилно така че дори немога да приказвам но когато съм само леко подпиинала рядко казвам неща които са от значение обикновенно си правя маитапи и не говоря на сериозни теми най-искренна съм когато съм трезва :lol:
Ми аз попринцип мноо се лигавя кат се накръкам... :D Чак ме хваща яд на мен си... Иначе не говоря мн смислени работи...Ама плямпам някфи страшни несвързани глупости... :D :D :D
mnogo e vqrno!4ovek kato se napie kazva tova koeto iska bez da se pritesnqva stesnqva i drugi gluposti SPORED MEN E VQRNO :grin: :grin: :grin: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Повече от 50% от сегашната младеж са изгубили девствеността си,когато са били на градус.
тва хич не е добре :( :o
но по темата...правилно е!Казваш това което ти е на душата ... 98% 8)
нз аз мн рядко пия ама като пийна и ми е по-лесно да направа неща които в трезво състояние на смея.и да сичко си казва човек като е пиинал.както казват "каквото е на трезвия в главата,това е на пияния в устата" :) :grin:
suantito
03-16-2008, 17:03
Много е вярно! Но някой го казват когато са пийнали за да могат да се оправдаят на другия ден с алкохола. Хората са го казали "Във воиното е истината....."
GabisiTa
03-16-2008, 17:07
И според мен е вярно. Когато човек е пиян казва много неща, които трезвен едва ли ще посмее да си признае :)
да когато момче е на градус си казва всичко каквото му е на сърцето :) :) :)
shiT_ShiT=]
03-16-2008, 19:35
Зависи от човека!Аз например като се напия понякога говора неща, които не трябва друг път не! :P
MiMcHeToOo
03-16-2008, 20:10
Общо взето е вярно...
Въпроз на навик и зависи от пианството на човека :-o аз лично си бръщолевя всекви глупости и пиян и трезвен 8-)
Ми...да
Отпускаш се такова...нормално е...
mickelangelo
03-17-2008, 14:39
о0о0 аз леко пийнал казвам каквото ме питат .. но по принцип не пия ... така че това е рядко ... но ми се е случвало да съжалявам .. за това което съм казал и направил в такова състояние ...
nencuHka
03-17-2008, 14:57
Аз знам какво правя и говоря обаче просто когато съм в "такъв момент" :D не се замислям за последствия .. и много често си изпявам някои работи..обаче съвсем съкровените ми тайни колкото и да ъсм пияна не изпускам :)
pepita87
03-17-2008, 15:01
Az kogato sum piqna si kazvam dori sustava na mai4inoto mlqko...v subota,bqh na diskoteka i gadjeto mi poludq,4e sum izleznala sama...4uhme se predi da izlezna kaza mi,4e nqma ni6to protiv...sled 3 4asa mi zvuni murtvo piqn...i pla4e6e kato magare :-D ...
slavito007
03-17-2008, 15:32
Ее чак всичко не.
Зависи колко литра си цуцнал де :lol:
Ама аз така или иначе не говоря много много за такива неща така че е малко възможно да ми се изпусне такова от устата.
Ама една приятелка като се напи сичко си каза 8-) Нямаше скрито покрито.
maximus1993
05-25-2010, 08:00
пф като вчера пак, одари ме в главата алкохола, и си сядам спокойно във фесйбук, и започвам да пиша глупости с абонатите, да им говоря за проблемите си и т.н.. и после съжалявам че съм казал толкова нещ аза личния си живот ;.
maximus1993, не възкресявай стари теми. И поне да беше написал нещо по нея.