View Full Version : Кара ме да повърна...
имам една братовчедка на 15... започна да прави секс на 12 т.е. в 6-ти клас, което мен ме ужаси.. но ок примирих се , щом е искала направила го е - всеки отговаря за постъпките си.. Само че незнайно защо тя започна да се мисли за "голямата работа" самочувствието й нарастна , но за съжаление , без грам покритие. Междудругото първият път когато го е направила било с момче , което "обичала страшно мнооого" с цел и той да я обикне... Повтарях и хиляди пъти че никой не обича курвите , но тя ми отговаряше : "Аз не съм курва, правя го защото го обичам."Винаги щом аз харесах някое момче тя ми казваше "Легни си с него той ще те заобича, така стана и с мен и с (първият и) след като го направихме той не спря да ме търси.. Хммм.. ам че много ясно той е искал просто пак да я е*е..Естествено както се досещате тя бързо разлюби въпросното момче и го направи с други момчета само че този път с друга цел - да бъде интерестна... Сега си има приятел който мноооого обича .. отново.
Но знам че той не я обича , знам и защо е с нея...
Аз много я обичам и ми е гадно че става така с нея...... гадно ми е че е толкова тъпа , но какво да направя?! Повтарях и хиляди пъти че не е редно , но тя не ме слушаше.. разбирам всеки допуска грешки особено в тая възраст , но трябва ли да си мислич че си инетересен и всички те обичат..? HELP
Моя мнение - остави я..... това си е найният живот и като порасне, мн ще съжалява, че е постъпила така и сама ще си осъзнае грешката .... все пак нали "човек се учи от грешките си" , не знам дали няма да е прекале късно когато я осъзнае, но живота си е нейн тя да го оправя, не си длъжна ти да и го оправяш, още повече, че явно тч за сега се чувства добре ..... кофти ....
hooliganka89
03-15-2008, 10:46
:shock: Dosta rano e zagubila devstvenosta si.
Kakvo mojesh da napravsh ti?Nishto!
Tq kato si e patka,i ima greshni razbiraniq,ti ne mojesh da promenish neiniq nachin na mislene,kakto sama kaza si se opitala,no rezultat e nqmalo.
I az sam imalata kiva sluchai,no s priqtelki,govorish govorish,i nikoi ne te chuva i po edno vreme ti pisna,to deto se kazva na onaq si rabota kato prikazvam po-dobre razbira.
Radvai se,che ti ne si tolkova "umna" kato neq.I teq izrazi mnogo gi mrazq,vsqko gadje koeto se hvane "mnogo go obicham,toi e vsichko za men"dara bara.Ispanski telenoveli.
Моя мнение - остави я..... това си е найният живот и като порасне, мн ще съжалява, че е постъпила така и сама ще си осъзнае грешката .... все пак нали "човек се учи от грешките си" , не знам дали няма да е прекале късно когато я осъзнае, но живота си е нейн тя да го оправя, не си длъжна ти да и го оправяш, още повече, че явно тч за сега се чувства добре ..... кофти ....
+1
:)
PepiDesigns
03-15-2008, 10:50
Доста .. де да знам .. странен живот води според мен ..
Ако си мисли , че така ще я обичат ... греши.
Чудно ми е , дали някога ще попадне на някой , който ще я обича и без да я клати .. много грубо звучи , но .. така излиза.
Не знам ... тя си знае , препоръчвам ти да не се месиш в живота й , тя рано или късно ... по-добре късно от колкото никога , ще разбере , че не е това начина .. а това , че не се възприема като курва е добре , докато не започнат много хора да я възприемат като такава ...
Късмет все пак .. пожелавам на нея да си стъпи на краката , а на теб , да имаш сили да я търпиш и да не се занимаваш.
Просто не и се бъркай.Тя ще си го осъзнае сама и ще съжалява!!!няма какво да направиш.Инатливо е момичето
menta_loverka
03-15-2008, 11:00
Просто не и се бъркай.Тя ще си го осъзнае сама и ще съжалява!!!няма какво да направиш.Инатливо е момичето
+1
Miroslav__
03-15-2008, 11:17
Ostavi q da prai kakvoto si iska!!Nqkoi den 6e pla4e :D
S risk da obidq momi4etata v nikakav slu4ai ne mi se sardete ama po-4ti 90% ste takiva i az naskoro izpitah podobno ne6to na garba si poprincip ne ebavam mn mn oba4e sq bqh dosta :(
аман от тъпи курви ! Т0ва е моето мнение
Ако човек сам не си помогне, то никой друг не може. Ще го осъзнае един ден, а и по принцип хората след време осъзнаваме грешките си, дори и да не ги признаваме пред останалите. По-добре се съсредоточи върху себе си, вниманието, силите и т.н които влагаш са напразни и тя ти го е показала "хиляди пъти".
h0t_bAbE
03-15-2008, 11:47
Ако човек сам не си помогне, то никой друг не може. Ще го осъзнае един ден, а и по принцип хората след време осъзнаваме грешките си, дори и да не ги признаваме пред останалите. По-добре се съсредоточи върху себе си, вниманието, силите и т.н които влагаш са напразни и тя ти го е показала "хиляди пъти".
+1
varnen4e
03-15-2008, 11:59
Остави я. Докато сама не го осъзнае и Господ да слезе да й го каже няма да го приеме на сериозно и да разбере, за какво става дума.
So unbelievable love..
03-15-2008, 12:09
+1
+1
Каквото и да и казаш със сигурност няма да те чуе. Както казаха по-горе-остави я, няма смислъл да правиш каквото и да било. На 15 е все пак и смятам, че е достатъчно голяма сама да отговаря за себе си и да си понася последствията.
ами знам ли , може би наистина не мога да и помогна но все пак ми е мъчно за нея.. е ся отделен въпрос е че тя не заслужава мойто състрадание :evil: просто май найстина трябва да я оставя да прай квото си пожелае
aanitogb
03-15-2008, 15:50
spokoino tova 6tee do edno vreme kato se ysaznae 6te spre da gi pravi tezi ne6ta mojibi momi4eto neznae kakvo e to4no lubov no 6te go razbere edinstvenoto koito moje6 da napravi6 e da i pomogne6 naistina da sre6ne podhodq6toto mom4e za neq
+1
:)
+1
mi az kvo da kaja.....tupo par4e e bratov4edak ti! Na 12 se ebe--> na 16 s edno dete,a za 18 da ne govorim.......a e naduta 6toto 100 na 100 nikoq ot dr i priqtel;ki ne e tolkova otrakana 4e da se "6lqka" ot 12godi6na i tq se ima qvno za nomer 1,a drugite spored neq sa sigurno basi zadrastenite kesteni! No ne obvinqvam momi4eto-vsi4ko e do vazpitanie!Vsi4ko idva ot roditelite!!!!Kakvato e tq-->taka sa q nau4ili da misli neinite roditeli,a ne filmite!
dimanushka
03-15-2008, 17:20
emi kvo da kaja prosto. ne mi e qsno kak moje da q zaobi4at kato si legne s tqh ama aide. samo kato 4ue6 4e nqkoi si e zagubil destvenostta na 12 i se se6ta6 kakvo si mislq... ne se zanimavai s neq za da ne te povle4e i tebe. znam takiva slu4ai i nikoi ot tqh ne e svur6il s dobro... da si tro6i glavata. ti qvno si i govorila mn na taq tema i si s mu4ila da q razubedi6 no... kato ne iska ne i se vruzvai samo...
DeadpooL
03-15-2008, 17:50
Баси злетата. 12 години тая сигурно харесва бил от токио мотел и още си копува шоколадови яйца.Ба осъзнайте се!
mi az kvo da kaja.....tupo par4e e bratov4edak ti! Na 12 se ebe--> na 16 s edno dete,a za 18 da ne govorim.......a e naduta 6toto 100 na 100 nikoq ot dr i priqtel;ki ne e tolkova otrakana 4e da se "6lqka" ot 12godi6na i tq se ima qvno za nomer 1,a drugite spored neq sa sigurno basi zadrastenite kesteni! No ne obvinqvam momi4eto-vsi4ko e do vazpitanie!Vsi4ko idva ot roditelite!!!!Kakvato e tq-->taka sa q nau4ili da misli neinite roditeli,a ne filmite!
мм аз не мисля че всичко опира до възпитание по-скоро до средата в която са движи..пък и ся като са замисля повечето на тая възраст са направили същото като нея .. тъпо е ама е така за съжаление
и влият най-мн приятелите , а нейните не са мн стока ...