Влез

View Full Version : Френска на девстена .. ?!

JusT_aBsoLuT
03-15-2008, 11:19
Ами момче съм първо да уточня :) Мхм и така .. с приятелката ми решихме да правим секс .. ще ни е за първи път .. до тук добре но, като ми каза че иска да и правя френска .. нещо ми стана и аз нз какво. Някф се уплаших .. опасенията ми идват от тва, че щом е девстена сигурн0 няма да се поддържа отдолу .. не говоря за бръснене или нещо такова ами.. пфф и аз нз как точно да го обясня не знам дали е чувала за интимни гелове или нещо от сорта .. не смея да я попитам защото ми е кофти .. таа вие сте дайте някви мнения :)

ПС: Знам че е малку тъпичко но .. кво да се прави :P~

alex4o
03-15-2008, 11:22
много тъпичко,ако питаш мен...повярвай ми тя е мн по-притеснена от теб ии ще се "ПООПРАВИ" ЗА ТЕБ !

hooliganka89
03-15-2008, 11:24
Predi da pravite sex,otidete do banqta zaedno izmiite si polovite organi,i nqma da se pretisnqvash,che moje da ima losh vkus ili mola mirizma :D Prosto e ama koi da se seti...

Bousz
03-15-2008, 11:25
E vie ako togava ne ste se izkapali kakto trqbva koga we :D spokoino prosto momi4eto iska se zabavlqvate kvo tolkova vsi4ko 6a e nared spokoo ;)

JusT_aBsoLuT
03-15-2008, 11:26
:)) ще видим 10х :))

shivacheva
03-15-2008, 11:34
И кво,ако е девствена не се мие ли? :-D

eblio
03-15-2008, 11:37

Разбира се, че НЕ! За'кво да го прави?

Obsession
03-15-2008, 11:42
Хаха, ти ме разби! Като е девствена е някаква мизерница ли :D Няма такива работи... Ако толкова те притеснява първо се изкъпете заедно, близко е до акъла...

bunit0
03-15-2008, 11:44
Predi da pravite sex,otidete do banqta zaedno izmiite si polovite organi,i nqma da se pretisnqvash,che moje da ima losh vkus ili mola mirizma :D Prosto e ama koi da se seti...
1+ i az sam na tui mnenie s banqta

eblio
03-15-2008, 11:44
Хаха, ти ме разби! Като е девствена е някаква мизерница ли :D Няма такива работи... Ако толкова те притеснява първо се изкъпете заедно, близко е до акъла...

Искаш ли и ние двамата с теб под душа? :razz: :razz: :razz:

Obsession
03-15-2008, 11:47

Амм, май ще пропусна (не душа, а теб)

comics
03-15-2008, 11:47

Разбира се, че НЕ! За'кво да го прави?
:razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin:

h0t_bAbE
03-15-2008, 11:50
много тъпичко,ако питаш мен...повярвай ми тя е мн по-притеснена от теб ии ще се "ПООПРАВИ" ЗА ТЕБ !
+1

eblio
03-15-2008, 11:52

Амм, май ще пропусна (не душа, а теб)

"В Русе си имате всичко" ;)

Знам, знам :D

varnen4e
03-15-2008, 11:57
И аз мисля, че щом момичето не го е правило досега ще се вземе малко в ръце, каквато и да е.
Аз като се замисля преди 1-вият ми път.. Сигурно един час се занимавах с глупости в банята... не че до преди това не съм се къпала.. :D Нормално е като ти е за 1-ви път и си притеснен да се постараеш малко повече. Мисля, че приятелката ти няма да е изключение.

vamp
03-15-2008, 12:04
Направо се отвратих като прочетох темата :)
Тия девствените са опасни ей!
Влизайте под душа 2-мата иначе рискувате да останете с кофти спомени ;)

scanadal
03-15-2008, 12:06
E като е девствено момичето не означава,че е неподдържана.Споко,влизате в баняте,изкъпвате си се,после хем тя ще се е отпуснала,хем ти ще си спокоен,че е ок там долу.И хората не се къпят или парфюмират или каквото и да е там друго само преди секс.Наслаждавайте си се един на друг

:-)

sweatkiss
03-15-2008, 12:45
Напротив като е девствена е логично да се притеснява и да се пооправи....Споко всичко ще е наред.........Късмет

Oriqna
03-15-2008, 13:14
:lol: много тъпа тема...че какво като е девствена да не е алергична към вода?

Made_of_Pain
03-15-2008, 13:17
Може ли да си толко прост...
Ще спиш с нея, но се съмняваш, че се поддържа... Да не си в трети клас?
Тва мойто момче, ако ми го каже, ще му отсека главата с ръка...
Какво общо имат по дяволите секса и хигиената в такава ситуация?
Какво очаква? Да не е виждала вода?!
.... Ба' си...

JusT_aBsoLuT
03-15-2008, 15:52
Може ли да си толко прост...
Ще спиш с нея, но се съмняваш, че се поддържа... Да не си в трети клас?
Тва мойто момче, ако ми го каже, ще му отсека главата с ръка...
Какво общо имат по дяволите секса и хигиената в такава ситуация?
Какво очаква? Да не е виждала вода?!
.... Ба' си...

Говорех за хигиената по интимните части! "Кво общо имали хигиената и секса?" малееееееее .. нямат нищо общо а ? .. мани въри се шибни в некой стълб ..

ПС: Благодаря за останалите мнения :)

Felis_Dirus
03-15-2008, 16:04
Да ревеш ли, да се смееш ли.. абе, ти си някакъв абсолютен малоумник, хаха.

Значи по твоята логика девствените момичета нямат добра хигиена там, а? Обясни логиката, моля.

Ти, кво, съдиш по себе си ли? Преди да започнеш да водиш полов живот, не си ли си мил чурката бе, сладур? Хигиената си е хигиена независимо дали правиш секс, или не.

Made_of_Pain
03-15-2008, 16:37
'Какво общо имат по дяволите секса и хигиената в такава ситуация? ' ... разбирай го като 'в този случай, а 'в този случай'разбирай, че се познавате УЖ и че щом сте се решили на такава стъпка, очевидно сте си близки, тъпак.
Ако аз бях на мястото на гаджето ти и си мислеше такива неща за мен нямаше да ти пусна НИКОГА.
Личи си колко сте интимни и си личи и какво си хлапе.
Поредния тъпак с огромен хлапашки интерес да бърка по чужди дупки, щото неговите вече ги е обиколил.
Това, че е девствена не значи, че е нечистоплътна, амебо.

amatorium
03-15-2008, 18:47
Za kakvo sa ti intimnite gelove? Za lizaneto li :razz:

linoleum
03-15-2008, 19:21
според мен той съди по себе си ... защото докато беше
девствен си миеше пишлето 1 път месечно...
сега разбирате ли...
то си е за страх!!!!

АХАХАХАХХАХАХАХАХА

macka_1912
03-17-2008, 16:48
AweEe toi isKa saVet a Vie shte mu naletite na boi o6te malko .. aZ te razbiram emI I az Sym devstvena ama se kypa seki den tfa 4e dadeno momi4e e devstveno ne ozna4ava 4e ne se podyrja spokooooo :-) OtpusneTe Se I se NaslajDavaite na UdoVolStvietO :grin: :)

So unbelievable love..
03-17-2008, 17:00
И аз мисля, че щом момичето не го е правило досега ще се вземе малко в ръце, каквато и да е.
Аз като се замисля преди 1-вият ми път.. Сигурно един час се занимавах с глупости в банята... не че до преди това не съм се къпала.. :D Нормално е като ти е за 1-ви път и си притеснен да се постараеш малко повече. Мисля, че приятелката ти няма да е изключение.

+1

ghostwisper
03-17-2008, 17:01
axhahxhaxa moito mom4e koi ti pusna muhata za intimnite gelove :lol: i kvo kat ne izpolzva intimen gel ?? Tva ne zna4i 4e ne si mie putkata bati !! Intimniq gel e prepor14itelen za upotreba,za6toto e sys specialni omekotqva6ti systawki i antibakterialni sy6to ;) .. aXaXAxaAxaa vyob6te temata mn typa mi se struva .. Az otkak se pomnq imam izrqdna higiena (osobeno tam dolu) i momi4etata,koito poznaam i sa devstveni sy6to .. Ne mi e qsno kak moje da se s1mnqva6 v priqtelkata si :x ..

SilverAngel
03-17-2008, 18:19

Браво мацка, много добре си го каза!

И все пак, глупаво е да мислиш, че в този важен момент в живота на това момиче, тя няма да се опита да го направи перфектен... Близко е до ума да се сетиш че ще се 'лъсне' за да е самоуверена и да не се притеснява от себе си... Успех

BaTe_Martoo
03-17-2008, 18:27
Абе има сякфи мърли :D Обръщам се към момичетата , това че вие го правите не значи , че всички са като вас 8-)

SilverAngel
03-17-2008, 18:30
Ама не, то си е до преценка... аз не съм и сънувала да правя секс като съм 'вълнясала' или като не съм се къпала.. супер срамно е. Ако някое момиче държи поне малко на себе си ще се грижи за това...

BaTe_Martoo
03-17-2008, 18:32
Ама не, то си е до преценка... аз не съм и сънувала да правя секс като съм 'вълнясала' или като не съм се къпала.. супер срамно е. Ако някое момиче държи поне малко на себе си ще се грижи за това...

Евала на такива мацки като тебе :-)

SilverAngel
03-17-2008, 18:34
:)

Spider4eto
03-17-2008, 18:44
е кво аз съм си девствена и си ползвам интимни гелове, бръсна си се и тем подобни, а и както казаха по-горе, не мисля че момиче, държащо на себе си, ще прави секс ако не е добре измита или окастрена :)

dami666
03-17-2008, 18:50
Vqrno e,4e zapo4va6 da se griji6 za sebe si oshte pove4e kogto ima i koi ta te''gleda''..no i predi da ima koi da me gleda si spazvah dobra higiena..dosega nikoi ne se e oplakal :-)

princesa_viki
03-17-2008, 19:01
+1