View Full Version : Ревността
nIkEnCeTy_bE
03-15-2008, 14:33
Какво правите,когато приятелят ви е ревнив и не ви вярва,а няма основания за това?
Удрям я с тиган по главата
Търсачкатаааааа ==>>>>
never-gonna-leave-u
03-15-2008, 14:37
poznata istoriq naprau mi e pisnalo...
nIkEnCeTy_bE
03-15-2008, 14:40
Stava v1pros kakfo 6te napravi momi4eto s mom4eto? Ti tova li predlaga6? :D :D :o
shady^baby
03-15-2008, 15:25
emi az bih se opitala da mu pokaja che nqma zashto da revnuva i ako pak prodylji da ne mi vqrva sig v edin moment shte mi pisne i shte go ostavq :) :) :)
sexy_momi4e
03-15-2008, 17:06
нищо :) то ревността е болест направо и не може да се излекува
М аз мисля че след като човек ревнува значи не е достатъчно сигурен че ти го обичаш...Ако е 1000000% сигурен в чувствата ти..и му доказваш че го обичаш и той го чувства значи няма да ревнува :)
delitoooooooo
03-16-2008, 08:28
абе колкото и любов да има винаги има и ревност и в повечето случай ревността е доказателство за обич защото ако даденият човек не те обича няма да му пука дали излизаш с дрги или не щом ревнува значи иска да те запази само за него си .. но има и друг момент във който се правят че ревнуват и използват ревността като средство да те зарежат уж излизаш с други дори да не е вярно затова аз лично се опитвам да доказвам че няма повод за ревност пък ако не ми повярва значи не ме обича достатъчно и вярва на доносници вместо на мен такива хора не са за мен
П.П : но се радвам че съм намерила човека до себе си и искам да кажа че въпреки че сме почти една година заедно имаме си доверие но все пак има и мъъъъъъъъъъничко ревност :) това е нормално и в моя слъчай знак за обич :-) :)
Shinigami
03-16-2008, 08:31
М аз мисля че след като човек ревнува значи не е достатъчно сигурен че ти го обичаш...Ако е 1000000% сигурен в чувствата ти..и му доказваш че го обичаш и той го чувства значи няма да ревнува :)
+1
ami az sym imala priqtel koito mnogo me e revnuval i vseki pyt mu kazvah "Dobre zna4i ne mi vqrva6 taka li?Zna4i ne vqrva6 4e sled kato sym s teb sys samo i SAMO s teb...." i nqkvi takiva.V kraina smetka vinagi mi se izvinqva6e :D
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-20-2008, 17:35
Моят приятел пък е сигурен в чувствата ми, но все пак си остава капчица ревност у него. Явно му е вродено. Не му се сърдя, особено след като не показва ревността си толкова явно. :) А и няма какво да го виня - често се движа с момчета, защото сякаш ми е по-лесно да се сприятелявам с тях, най-добрият ми приятел ми е съученик и постоянно сме си прегърнати, а друг мой близък приятел е в съседната стая и се виждаме по-често. Но и двамата с приятеля ми сме наясно, че аз не трябва да се отказвам от ничие приятелство, защото няма кой да открадне чувствата ми към Него. :)
ami..moq priqtel tyrpq men i moqta ogromna i neosnovatelna revnost edna godina i posle revnossta mi ybi vryzkata i chuvstvata ot negova strana..syotvetno me zarqza... ;(
Ou7taControL
04-20-2008, 20:49
и аз направих такава тема за моя проблем преди 2 дена.. "прекалено много ме ревнува" .. знам какво ти е ;[
Mementomori
04-20-2008, 20:51
Поговорете си за доверието и безмислените му подозрения и ако нищо не стане,не може да си с някого,който те задушава!
alex_devv
04-20-2008, 22:37
да ходи на сеанси :lol:
FairYoFdaRknEsS
04-20-2008, 22:41
Ами той няма да ревнува ако ти не му даваш поводи за това!
Sweet`dreams
04-20-2008, 22:49
Скоро ще ходя на рожден ден на една приятелка. Тя прави купон (ще стане на 18 ) и мислеШЕ да покани около 9-10 момичета и 5 момчета. Да, но когато обсъди това с гаджето си, той каза " Ааа кви са тия мъжките...нене :x не ги кани, не искам да те виждам с други..." и тя го послуша, въпреки че много искаше да покани момчетата (съсипа кефа на всички момичета които ще идват) ... И това не е нищо в сравнение с нещата, които приятелят и я е карал да прави. Много е ревнив и аз доста пъти съм и кавала да го зареже. Лично аз не бих могла да търпя такъв....така че бих го изоставила. В една връзка ревността е хубаво нещо, стига да си има граници. Някои хора обаче доста често ги прекрачват.
Swingswing
04-20-2008, 23:31
абе колкото и любов да има винаги има и ревност и в повечето случай ревността е доказателство за обич защото ако даденият човек не те обича няма да му пука дали излизаш с дрги или не щом ревнува значи иска да те запази само за него си .. но има и друг момент във който се правят че ревнуват и използват ревността като средство да те зарежат уж излизаш с други дори да не е вярно затова аз лично се опитвам да доказвам че няма повод за ревност пък ако не ми повярва значи не ме обича достатъчно и вярва на доносници вместо на мен такива хора не са за мен
П.П : но се радвам че съм намерила човека до себе си и искам да кажа че въпреки че сме почти една година заедно имаме си доверие но все пак има и мъъъъъъъъъъничко ревност :) това е нормално и в моя слъчай знак за обич :-) :)
Да, но когато половинката ти стои от едната страна и казва, че не е правила нищо а от другата страна стоят адски много доносници и твърдят обратното и в края на краищата се окаже, че човека, който обичаш всъщност те е лъгал в очите какво правиш?
ми незнам аз не я ревнувам но моите приятелчета които така доста се ядосват като видят че приятелката им говори с друг са най-вече комплексирани по някакви причини и ги е страх да не загубят момичето незнам можеби затова се получава така
evelinka1122
04-21-2008, 11:43
тегля му една майна 8)
Slun4evko
04-21-2008, 11:48
Оууу,аз съм страшно ревнива,макар че досега и един повод не ми е давал! Поне се старая да не го показвам,понеже на него му е много неприятно. Максимата му е 'Който ревнува не обича,а иска да бъде обичан'-тоест той се чувства сякаш не ми дава достатъчно любов,когато го ревнувам. Обсъждали сме го надълго и нашироко,така че се старая да не показвам радразнението си,когато съм сигурна,че не е имало нищо особено.
fuck_me_pls
04-21-2008, 16:42
много интересна тема...то има толкова мноо решения.. ми просто му обяснявам че няма осонование да ревнува и вс се оправя 8)