Влез

View Full Version : Леко skype тема .. :}

ihopeulikepain
03-15-2008, 15:27
Сега нз колко е голям тоя "проблем" който ше го напиша ама ми се иска да видя и други мнения .. :)
Та запознахме се с едно момиче в даскало, зехме си скайповете и ся теоритически следва зарибяваката :) .. Обаче от бая време е само от едната страна .. смисал само аз я търся, а ако не го напрая ше си мине деня без лаф 8-) .. Ся разбирам че скайпа е малко лъжлива раута ама ми се щтеше поне веднъж тя да ми се влкючи .. :P (щот съм некъв алчен затва :D )
Иначе истински кофти работата идва с тва че в даскало рядко се заговаряме .. да не кажа хич :} .. смисал тя е за 1-ва год. и ше я мярна от дъжд на вятър .. Пък и аз в дасклао напоследак няам мноо време да се шлая по коридорите .. за жалост .. :(
Та засега алтернативата ми е само чата .. затва дайте някво предложение как да я накарам да се "поотпусне" в скайпа .. :-o :)

dimanushka
03-15-2008, 15:32
chestno da ti kaja tva s chata e noj s dve ostrieta. nqkoi hora v skype se otpuskat a na jivo ne ili obratnoto. zaloji na jivo. po golqm efekt shte ima spored mene. uspeh :)

nIkEnCeTy_bE
03-15-2008, 15:33
emm...kakfo i e d1rjanieto k1m tebe?Opitai se da q zagovarq6 v daskalo,da izlizate zaedno,ogovorete si sre6ta.Pogovorete si za tova...moje bi q e sram..nz :-|

MeTheMost
03-15-2008, 15:34
zaebi 4atovete, po skype mn trudno bi te vzela na seriozno - ako e 8mi klas zna4i e o6te neorientirana i malko zagubena - koeto e tvoi +
kato q vidi6 ne se druj kato putka, a q zagovori i napravo i kaji da napraite 1 kafe, veroqtno 1viq put 6te te otreje, probvai 2ri - ako pak se naprai na interesna -> sledva6tata!!

monkata93
03-15-2008, 15:37
Като я видиш я покани на кафе. :)

ihopeulikepain
03-15-2008, 15:40
ми аз ако успея да я засека некаде ше я заговоря ама на нея пътя и е от класната стая до кенефа .. пък ся да й влизам в стаята нещо невърви .. или де да зн .. може аз тъй да си мисля ... :)

monkata93
03-15-2008, 15:44
Ами отиди в стаята й и й кажи "Доидох да видя кво праиш...ае някои ден на кафенце" ала бала глупости и си готов. 8-)

nIkEnCeTy_bE
03-15-2008, 15:53
Dr na4in e da vleze6 v kenefa! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: Az s1m go praila ama po dr pri4ina :D

dimanushka
03-15-2008, 15:55
Ами отиди в стаята й и й кажи "Доидох да видя кво праиш...ае някои ден на кафенце" ала бала глупости и си готов. 8-)
+1 predpolagam 4e 6te se zaradva 4e si oti6ul sprecialno pri neq. ne se pritesnqvai. kvoto stane stane. po dobre deistvai otkolkoto da se 4udi6 kakvo e mojelo da stane i kakvo ne... ot li4en opit ti go kazvam. ako se 4udi6 ni6to nqma da stane. uspeh :)

sabaku_no_gaara
03-15-2008, 16:07
Скайпа е само за безгръбначните.Всеки го разбира някога.И аз бих ти казал да заложиш на живо,просто действай

bonbon4e1
03-15-2008, 16:10
da ti kaja malko brd da vleze6 v staqta tai 4e nqkoi mejdu4asie se razhodi po toz koridor moji da otiva do kenefa :D i q zagovori :)

ihopeulikepain
03-15-2008, 16:38
мдае .. тъй ше е раутата най-вероятно ... :}

sexy_momi4e
03-15-2008, 16:52
Като я видиш я покани на кафе. :)или направо по скайпа ;)

Snitch
03-15-2008, 17:02
мен ако питаш- изяснете си отношенията (питай я дал та харесва, иска ли да ходите и тн), и както казаха другите оговорете си среща бе, туй може да стане и по скайп :-D

tan0
03-15-2008, 17:07
chestno da ti kaja tva s chata e noj s dve ostrieta. nqkoi hora v skype se otpuskat a na jivo ne ili obratnoto. zaloji na jivo. po golqm efekt shte ima spored mene. uspeh :)
+10

malkoto bonbon4e
03-15-2008, 17:09
Ами отиди в стаята й и й кажи "Доидох да видя кво праиш...ае някои ден на кафенце" ала бала глупости и си готов. 8-) nap1lno s1m saglasna s teb kaji i 4e e fubava i takifa gluposti sqko momi4e se kefi na komplimenti kogato e za 1va godina uspeh4eta :wink:

koalka
03-15-2008, 18:07
Не й пиши, за да видиш дали тя ще те потърси.Иначе според мен просто си уплътнява времето с теб и не е много заинтересована.

monkata93
03-15-2008, 19:53
Успех. :)

NightGuardian
03-15-2008, 21:11
Да и аз това се чудя , защо все момичетата не те потърсват след това ?

Rofl4e
03-15-2008, 21:31
Emi az po princip sa6to ne pi6a na nikoi koito mi pi6e s nego si pi6a samo..6ot me marzi :-D emi ..popitai q dali i e priqtno da si pi6e s teb i t.n. .. :)

Mimchi_
03-16-2008, 18:43
Не й пиши, за да видиш дали тя ще те потърси.Иначе според мен просто си уплътнява времето с теб и не е много заинтересована.

И аз съм на същото мнение :)

slun4ice_90
04-12-2008, 16:24

И аз съм на същото мнение :) :-P :grin:

Sweet_Play_F
04-12-2008, 19:13

[/b]Spored men tfa e nai-gre6noto ,koeto nqkoi moje6e da kaje.Naprotiv-t1rsi q postoqnno v skaip,hoi do kenefa i tnt.Az se postavqm na mqstoto na mmomi4eto,za6tot mi se e slu4vala podobna situaciq i az samo 4akah mom4eto da me zagovarq po skype i kato me vidi,ina4e az po4ti nikoga ne po4vah p1rva,nz 6to. I pri mn dr momi4eta e taka,za tfa ne se pritesnqvai,tq sig. 4aka ti da i pi6e6. :)

beautiful_f
04-12-2008, 19:48

+1 8)

silveto_sisi
04-12-2008, 22:16
Сега нз колко е голям тоя "проблем" който ше го напиша ама ми се иска да видя и други мнения .. :)
Та запознахме се с едно момиче в даскало, зехме си скайповете и ся теоритически следва зарибяваката :) .. Обаче от бая време е само от едната страна .. смисал само аз я търся, а ако не го напрая ше си мине деня без лаф 8-) .. Ся разбирам че скайпа е малко лъжлива раута ама ми се щтеше поне веднъж тя да ми се влкючи .. :P (щот съм некъв алчен затва :D )
Иначе истински кофти работата идва с тва че в даскало рядко се заговаряме .. да не кажа хич :} .. смисал тя е за 1-ва год. и ше я мярна от дъжд на вятър .. Пък и аз в дасклао напоследак няам мноо време да се шлая по коридорите .. за жалост .. :(
Та засега алтернативата ми е само чата .. затва дайте някво предложение как да я накарам да се "поотпусне" в скайпа .. :-o :)

Ем пич мойто мнение е ... ЧЕ СКАЙП Работа не Върши... Не се залъгвай с този скайп....Най-вероятно ще останеш супер разочарован. преди супер много време и аз пробвах нещо такова ( не беше същата ситуация, но....) Или давай по кафета , кино , насам натам ... или просто заеби работата ... много е малка вероятността по скайп да оправиш положението ! :) Но все пак успех. \:D/

ihopeulikepain
04-12-2008, 22:42

[/b]Spored men tfa e nai-gre6noto ,koeto nqkoi moje6e da kaje.Naprotiv-t1rsi q postoqnno v skaip,hoi do kenefa i tnt.Az se postavqm na mqstoto na mmomi4eto,za6tot mi se e slu4vala podobna situaciq i az samo 4akah mom4eto da me zagovarq po skype i kato me vidi,ina4e az po4ti nikoga ne po4vah p1rva,nz 6to. I pri mn dr momi4eta e taka,za tfa ne se pritesnqvai,tq sig. 4aka ti da i pi6e6. :)
е с тва мнение ме объркахте тотално ... :-o

alex_devv
04-12-2008, 22:52
skype, mirc ... :?

MiMcHeToOo
04-12-2008, 23:21
Спри се малко. Ше видиш как ше ти обърне внимание.