PDA

View Full Version : Изневяра

dudeto_sy
03-15-2008, 21:01
Кое е изневяра - да си мислиш за това, че правиш с секс с другия пол, самият акт без чувства или акта с чувства?

Made_of_Pain
03-15-2008, 21:01
Целувката по- бих я взела за изневяра

Nadelina
03-15-2008, 21:08
I trite.

&ILoveU2
03-15-2008, 21:09
Всичко зависи от това как го приема партньора ти. Защото вие може да не си поставяте никакви ограничения или пък флирта да е позволен като освежаване на връзката. И също много зависи от нивото на отдаденост във една връзка. Ако се възлагат много надежди и са вложени много чувства, тогава може и една целувка да се възприеме като изневяра.

sh3_1s_7h3_0n3
03-15-2008, 21:14
Изневяра е тогава, когато вие категоризирате дадена постъпка като такава. Същата тази постъпка може и да не бъде приета по същия начин от парньора ви примерно. :)
А и айде не се задълбавайте толкова... целувката била изневеря, флиртът бил изневяра, сексът бил изневяра... дрън-дрън. Въпросът е в чувствата като цяло..., а не тези моментните. Всеки може да залитне, друг е въпросът дали го прави често.

amatorium
03-15-2008, 21:18
Sexut s chuvstva. No da podchertaq, che iznevqrata ne idva sus samiq sex. Vajno e koga chuvstvata predavat partniora. O:)

&ILoveU2
Едно е дали се приема като изневяра, друго е дали се смята за нещо лошо. Според мен ако от нещо ти става хубаво, не можеш да му кажеш, че е лошо.

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
И трите са изневяра. А тия дет казват, че секса без чувства не бил изневяра, да ме прощават :-D Тва си е съзнателно предателство спрямо човека до теб, защото, ако го обичаш, няма да искаш дори секс с друг.. Даже и изневярата с чувства е по - оправдаема, не винаги, когато се влюбваш - го искаш, тва бих приела за край на връзката, но да не може да си задържи нагона - тва е неуважение и липса на любов. :)

buxbull
03-15-2008, 21:25
Две приятелки си говорят за изневяра: - Мъжът ти някога хващал ли те е с непознат в леглото? - Не, все с познати и приятели.

Sexapilna_kukla
03-15-2008, 21:29
За мен изневяра е, когато влагаш чувства в това, което правиш- било то флирт, целувка, секс...
Не че, когато не влагаш чувства не е изневяра, но понякога се случва така, че въпреки че обичаш дадения човек му изневеряваш... това вече зависи от самия човек.

irena85
03-15-2008, 23:57
I trite sa izneviara , ako razbere6 za tiax. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

cba
03-16-2008, 00:02
И трите са изневяра, но най-голямата иневера според мен е секс с някой към когото изпитваш чувства...

Seducti0n
03-16-2008, 00:03
I trite sa izneviara , ako razbere6 za tiax. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Изневярата или я има, или я няма.Това дали си разбрал за нея е отделен въпрос. :)

jenity_bs
03-16-2008, 00:35
за мене изневярата е само в главата...чувствата са изневяра...дори само да желаеш някой друг е изневяра...обаче секса без чувства не е нищо...просто нужда и за мен той не е изневяра

So unbelievable love..
03-16-2008, 08:06
За мен изневяра е, когато влагаш чувства в това, което правиш- било то флирт, целувка, секс...
Не че, когато не влагаш чувства не е изневяра, но понякога се случва така, че въпреки че обичаш дадения човек му изневеряваш... това вече зависи от самия човек.

+1

ReNiTy_VArna
03-16-2008, 08:19
Според мен изневярата(което идва от неверан,недоверие) се приема от всеки различно не оправдавам секса без чувства,защото ако 1 човек получава стойностен секс с много разнообразия и лубов или пък от време на време супер мраснишки и извратен точно от половинката си защо му е да се е*е с друг?Просто ако му се е*е на воля да хваща пътя?Но когато изневярата идва от чувствата е много по-лошо..,много по лошо е половинката ти да желае друг,да си мечтае за него а да е с теб...

aanitogb
03-16-2008, 09:19
spored men iznevqra e tova da spi6 s nqkoi i dykato go pravi6 da misli6 za dryg 4ovek no po to4no iznevqra i vsi4ko tova koeto bi napravil s dryg 4ovek razli4en ot priqtelkata ti priqtelq ti

hottie
03-16-2008, 09:31
Според мен изневярата(което идва от неверан,недоверие) се приема от всеки различно не оправдавам секса без чувства,защото ако 1 човек получава стойностен секс с много разнообразия и лубов или пък от време на време супер мраснишки и извратен точно от половинката си защо му е да се е*е с друг?Просто ако му се е*е на воля да хваща пътя?Но когато изневярата идва от чувствата е много по-лошо..,много по лошо е половинката ти да желае друг,да си мечтае за него а да е с теб...

+1

За мен преспи ли с друга(няма значение дали има чувства към нея или не) е изневяра и това означава, че пак ще продължи да го прави. Ако спи с друга значи нещо му липсва в нашата връзка и не е щастлив. Затова е много важно да се поддържа една връзка - жената и мъжа да не се занемаряват, да има разнообразие - както и в секса,така и в ежедневието.

gilY
03-16-2008, 11:07

tochno

krem4et0
03-16-2008, 17:43
моментът, в който задържи погледа си върху някое момиче з повече от 5 секунди, вече е изневяра.