View Full Version : Да й купя ли Ескапел?
ednookiq
03-15-2008, 22:48
филма е следния , двмата сме , забавляваме се но без балонче , свършвам на корема й , обаче по пичката й имаше некфо бяло което мязаше на сперма и така решихме тя да пие ескапел защото беше и в овулация и се спече всичко ... пи хапчето обаче нямаше никакви странични ефекти даже гадно не и стана (а доколокото знам ако е станал филм да се е оплодила яйцеклетката поне трябвало да й стане лошо понеже хапчето все пак убива нещо там и напрао незнам) ... доиде си цикъла и сичко е ок ... самоче ся стана филма че го правихме без и аз си го извадих и пак сичко си беше ок ... нали отидох измих се и си сложих вече балонче и се почнахме :razz: и така си се лашкахме мн яко ала бала тя супер мн се подмокри и мн брутално беше и да вадя си го и нали свършвам с очакването че е там презерватива и ше си свърша в него без да я цапам по гърба и кфо стаа ... тя вика кфо напраи закфо съм мокра вътре и на гърба усещам топло и съм мокра там и аз се чудя кфо стаа и с мене че ми е нещо така ненормално ... аз до последно си мислих че съм с презерватив, но той явно се беше скъсал... обаче не съм свършвал в нея и сега отново има филм обаче тоя път не е в овулация смисъл цикъла май и свърши преди около седмица и сега пак съм пред дилемата да го купувам ли това хапче за 30 кинта тя да го пие или просто да седим и да чакаме до побеляване кръвчицата ... на нея понеже съм й първия и яко се спича по тоя въпрос и за това реших да се обърна тука към форума че да ми бъде даден някои съвет или нещо такоа (понеже искаме да си се лашкаме пък и нещем главоболия пък нейната притесненост от части един вид параноя ме спича и мене и става филмирана история) ... малко е дългичко написано но дано някои си направи труда да го прочете и каже мнение , благодаря :)
т.7
krem4et0
stefan__
03-15-2008, 22:56
Е копеле по-добре кихни 30 лева отколкото после 300 ;Pp
amatorium
03-15-2008, 23:02
Nishto ne se e sluchilo. Samo, molq te, pishi malko po-knijovno. Toq ujasqn jargon ebavam se trae. 8)
vampiretion
03-16-2008, 04:41
Po-dobre 30 leva otkolkoto vsi4ki glavoboliq dali e bremenna ili ne e i ako e mn pove4e pari za abort.Ako si to4en 4ovek 6e se pogriji6
Miroslav__
03-16-2008, 04:46
:D :D Kupi onofa hap4e i ne se pritesnqfai
Купувай, ама гледай да не я тровиш секи месец с него, че накрая........ да не флезе в менупауза след 2 г0дини .. .. :D
So unbelievable love..
03-16-2008, 06:03
Купувай, ама гледай да не я тровиш секи месец с него, че накрая........ да не флезе в менупауза след 2 г0дини .. .. :D
+1 :?
tova hap4e ne e hubavo da se pie dva pyti v meseca.... daje kolkoto se moje po-rqdko trqa da se pie.....sega moje da ima dosta strani4ni efekti , a i ne e zadyljitelno da i stava lo6o sled kato e pila hap4eto ;) aide uspeh ... kakto kazvat po-nagore po-dobre 30 ot kolkoto 300 ... sledvashtiq pat se "lashkaite" po-vnimatelno ;)
ednookiq
03-16-2008, 07:33
да бе да , няма да е всеки месец ама просто така кофти се стекоха обстоятелствата ... все пак ще се ядат хапове :razz: самоче ще е утре , няма да са минали повече от 30-40 часа такаче няма да има ядове :)
аз все пак си мисля че няма нужда от бонбона понеже не съм свършвал в нея, понеже до сега като съм го правил без презерватив и винаги съм си го вадил и свършвал някъде отвън и е нямало филм , пък сега тя яко се спича и ше тряя май пак да го яде тоя ескапел ...
sexnaeks
03-16-2008, 07:49
аз бих и казал : жена от мене лашкането от тебе $ за апчето 8-)
ednookiq
03-16-2008, 08:17
е аре как ще я муфтя 30 кинта няма как да стане и 50/50 неща все пак аз върша цялата работа и филмите стаат от мене , моето контролиране ... все пак първо ще вземем тест за бременност и ако има филм тогава хапчето , че мисля си че няма да се налага да се вземе хапчето ... surechek we trust :)
UnForgiving
03-16-2008, 08:35
Ескапел може да се пие най-много 2 пъти в годината, а ти искаш да го пие 2 пъти в един месец :? освен това теста може да бъде валиден най-рано 2 седмици след половия акт, така че сега и да го направите никаква полза няма да има!
P.S. Тя откъде е толкова сигурна кога е в овулация и кога не е, след като за това гаранция никога няма :?
Приятелката ти да не би да има бяло течение и да бъркате спермата с течението й?? :?
Иначе де бих предпоръчала ескапел.Много е вредно, това не са бонбонки :-x
Zarazata
03-16-2008, 09:50
Ескапел може да се пие най-много 2 пъти в годината, а ти искаш да го пие 2 пъти в един месец :? освен това теста може да бъде валиден най-рано 2 седмици след половия акт, така че сега и да го направите никаква полза няма да има!
P.S. Тя откъде е толкова сигурна кога е в овулация и кога не е, след като за това гаранция никога няма :? +1
Water_lili
03-16-2008, 10:07
като цяло правиш впечтление на много безотговорен човек и мене ако питаш на такива като теб трябва да се забрани да правят секс :? не може след всеки път да тъпчеш приятелката си с тези хапчета това е супер вредно и предполагам може да доведе и до безплодие при нея...След като ти си толкова несериозен и не можеш да контролираш действията си поне отидете на гинеколог да и даде нормални противозачатъчни :?
Glezanka
03-16-2008, 11:07
НЕ купувай Ескапел.Не е хубаво за организма да се пие толкова на често,по принцип казват че максимум 2 пъти в годината може да се пие подобно хапче.По-добре приятелката ти да отиде на гинеколог,който да я посъветва какви противозачатъчни да пие,защото както гледам 'филма' при вас не е веднъж,не е два пъти ...
ednookiq
03-16-2008, 13:52
ясно ми е че не са бонбонки и е супер вредно , и тоя месец не е пила хап беше миналия й цикъл , а преди това не е пила и точно тогава си мисля че това по нея не беше спрема а точно течение , но тя направо полудя и взе хапчето .... утре ще направим 1 тест - surecheck и каквото покаже той ще е ... а визитата при гинеколога ще е скоро , за да предпише противозачатъчните , защото не ги ща вече тия хапчета и филми да стават , аз никога не съм свършвал в нея обаче тя пак си се спича ... и сега няма как да не вземе хапчето ако покаже теста чертичките :? :(
Нали не си свършил в нея,какъв е проблема?Даже първия път когато е пила "ми заприлича ми на сперма и за тва пи",боже опази.Не смятам че и в двата случая е бил нужен Ескапел,но вие сте си преценили.Само недай си боже скоро да стане отново гаф,мисли му кво ще и причиниш с трето хапче в рамките на толкова кратък период.
ednookiq
03-16-2008, 16:00
ми и аз съм на същото мнение мамка му ... не съм свършвал в нея апък тя се спича че е възможно по време на акта да се е отделило ... аре 1я път е минало кфот такоа според мене си беше бяло течение но тя искаше да играе на сигурно ... както и сега вика ми по добре да го пия хапчето отколкото да чакаме пак да ми доиде и да са побъркаме до тогава от нерви и притеснение ... днес се посъветвах с 1 приятелка която е доста компетентна в тази среда и ми каза да направим 1во тест - въпросният шуерчек и чак тогава да се прибягва до хапчето АКО Е НЕОБХОДИМО ... според мен теста ще си покаже отрицателен и всичко ще отмине ... :? :-s
Хапчето се пие до 3 дни след гафа,а тестът абсурд да ти покаже сигурен и реален резултат за толкова кратко време.
lazy_lady
03-16-2008, 18:23
Хапчето се пие до 3 дни след гафа,а тестът абсурд да ти покаже сигурен и реален резултат за толкова кратко време.
Абослютно!!!!
Не можеш в твоя случай да разчиташ на теста, той може и при 14 дни след акта да ти показва отрицателен, а да има бременност. Да ходи гаджето на гинеколог да и предпише подходящи противозачатъчни за по нататък.
hooliganka89
03-16-2008, 18:57
E ti si se izhvarlil na korema i se stekalo po onaq i rabota...
Na neq qichnika i da ne e na vhoda na vaginata i?
Teq hapcheta kato vitamin C gi piee tvoqta priqtelka :D
Mnogo gafove praish,ako vseki pat pri takava situaciq priqtelkata ti piee takova hapche :shock:
ednookiq
03-16-2008, 19:55
ми даже не се е стичало до там,а тя просто си се подмокри преди туй от кеф , на гърба й беше апък преди това беше в/у мен си свърших без да искам :( опф напрао нз ... аз все си мисля че няма нишо за което да се притеснявам и че не трябва да се взима хапчето , ама само да си представя че може да има нещо нз ... :neutral: :-|
Ше и кажеш да не пика 2 седмици и бебето ше се удави :-D
Еми по-добре си спести главоболията с 30 лв... :(
sex_igra4ka
03-19-2008, 07:10
Вярно,че е вредно,но пък хапчето е точно за такива случаи-като стане гаф.Да ти се скъса презервативът си е баш кофти гаф.
А пък и нито абортът,нито раждането в момента е по-готино ,така че...Ако искате да заложите ма късмет,ок,но залогът си е голям...