.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Да й купя ли Ескапел?

филма е следния , двмата сме , забавляваме се но без балонче , свършвам на корема й , обаче по пичката й имаше некфо бяло което мязаше на сперма и така решихме тя да пие ескапел защото беше и в овулация и се спече всичко ... пи хапчето обаче нямаше никакви странични ефекти даже гадно не и стана (а доколокото знам ако е станал филм да се е оплодила яйцеклетката поне трябвало да й стане лошо понеже хапчето все пак убива нещо там и напрао незнам) ... доиде си цикъла и сичко е ок ... самоче ся стана филма че го правихме без и аз си го извадих и пак сичко си беше ок ... нали отидох измих се и си сложих вече балонче и се почнахме и така си се лашкахме мн яко ала бала тя супер мн се подмокри и мн брутално беше и да вадя си го и нали свършвам с очакването че е там презерватива и ше си свърша в него без да я цапам по гърба и кфо стаа ... тя вика кфо напраи закфо съм мокра вътре и на гърба усещам топло и съм мокра там и аз се чудя кфо стаа и с мене че ми е нещо така ненормално ... аз до последно си мислих че съм с презерватив, но той явно се беше скъсал... обаче не съм свършвал в нея и сега отново има филм обаче тоя път не е в овулация смисъл цикъла май и свърши преди около седмица и сега пак съм пред дилемата да го купувам ли това хапче за 30 кинта тя да го пие или просто да седим и да чакаме до побеляване кръвчицата ... на нея понеже съм й първия и яко се спича по тоя въпрос и за това реших да се обърна тука към форума че да ми бъде даден някои съвет или нещо такоа (понеже искаме да си се лашкаме пък и нещем главоболия пък нейната притесненост от части един вид параноя ме спича и мене и става филмирана история) ... малко е дългичко написано но дано някои си направи труда да го прочете и каже мнение , благодаря

т.7
    krem4et0

Е копеле по-добре кихни 30 лева отколкото после 300 ;Pp
    Iron Maiden!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Nishto ne se e sluchilo. Samo, molq te, pishi malko po-knijovno. Toq ujasqn jargon ebavam se trae.
    Eating isn't cheating - Arnold

Po-dobre 30 leva otkolkoto vsi4ki glavoboliq dali e bremenna ili ne e i ako e mn pove4e pari za abort.Ako si to4en 4ovek 6e se pogriji6
    КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!

Kupi onofa hap4e i ne se pritesnqfai

Супер фен
    Град
    Панацея
    Купувай, ама гледай да не я тровиш секи месец с него, че накрая........ да не флезе в менупауза след 2 г0дини .. ..
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Купувай, ама гледай да не я тровиш секи месец с него, че накрая........ да не флезе в менупауза след 2 г0дини .. ..
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

tova hap4e ne e hubavo da se pie dva pyti v meseca.... daje kolkoto se moje po-rqdko trqa da se pie.....sega moje da ima dosta strani4ni efekti , a i ne e zadyljitelno da i stava lo6o sled kato e pila hap4eto aide uspeh ... kakto kazvat po-nagore po-dobre 30 ot kolkoto 300 ... sledvashtiq pat se "lashkaite" po-vnimatelno

да бе да , няма да е всеки месец ама просто така кофти се стекоха обстоятелствата ... все пак ще се ядат хапове самоче ще е утре , няма да са минали повече от 30-40 часа такаче няма да има ядове
    аз все пак си мисля че няма нужда от бонбона понеже не съм свършвал в нея, понеже до сега като съм го правил без презерватив и винаги съм си го вадил и свършвал някъде отвън и е нямало филм , пък сега тя яко се спича и ше тряя май пак да го яде тоя ескапел ...

аз бих и казал : жена от мене лашкането от тебе $ за апчето

е аре как ще я муфтя 30 кинта няма как да стане и 50/50 неща все пак аз върша цялата работа и филмите стаат от мене , моето контролиране ... все пак първо ще вземем тест за бременност и ако има филм тогава хапчето , че мисля си че няма да се налага да се вземе хапчето ... surechek we trust

Ескапел може да се пие най-много 2 пъти в годината, а ти искаш да го пие 2 пъти в един месец освен това теста може да бъде валиден най-рано 2 седмици след половия акт, така че сега и да го направите никаква полза няма да има!

P.S. Тя откъде е толкова сигурна кога е в овулация и кога не е, след като за това гаранция никога няма

hottie
    Guest
    Приятелката ти да не би да има бяло течение и да бъркате спермата с течението й??

Иначе де бих предпоръчала ескапел.Много е вредно, това не са бонбонки

Цитирай Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
    Ескапел може да се пие най-много 2 пъти в годината, а ти искаш да го пие 2 пъти в един месец освен това теста може да бъде валиден най-рано 2 седмици след половия акт, така че сега и да го направите никаква полза няма да има!

P.S. Тя откъде е толкова сигурна кога е в овулация и кога не е, след като за това гаранция никога няма
    +1

Голям фен
    Град
    Констанц
    като цяло правиш впечтление на много безотговорен човек и мене ако питаш на такива като теб трябва да се забрани да правят секс не може след всеки път да тъпчеш приятелката си с тези хапчета това е супер вредно и предполагам може да доведе и до безплодие при нея...След като ти си толкова несериозен и не можеш да контролираш действията си поне отидете на гинеколог да и даде нормални противозачатъчни
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    НЕ купувай Ескапел.Не е хубаво за организма да се пие толкова на често,по принцип казват че максимум 2 пъти в годината може да се пие подобно хапче.По-добре приятелката ти да отиде на гинеколог,който да я посъветва какви противозачатъчни да пие,защото както гледам 'филма' при вас не е веднъж,не е два пъти ...

ясно ми е че не са бонбонки и е супер вредно , и тоя месец не е пила хап беше миналия й цикъл , а преди това не е пила и точно тогава си мисля че това по нея не беше спрема а точно течение , но тя направо полудя и взе хапчето .... утре ще направим 1 тест - surecheck и каквото покаже той ще е ... а визитата при гинеколога ще е скоро , за да предпише противозачатъчните , защото не ги ща вече тия хапчета и филми да стават , аз никога не съм свършвал в нея обаче тя пак си се спича ... и сега няма как да не вземе хапчето ако покаже теста чертичките

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Нали не си свършил в нея,какъв е проблема?Даже първия път когато е пила "ми заприлича ми на сперма и за тва пи",боже опази.Не смятам че и в двата случая е бил нужен Ескапел,но вие сте си преценили.Само недай си боже скоро да стане отново гаф,мисли му кво ще и причиниш с трето хапче в рамките на толкова кратък период.

ми и аз съм на същото мнение мамка му ... не съм свършвал в нея апък тя се спича че е възможно по време на акта да се е отделило ... аре 1я път е минало кфот такоа според мене си беше бяло течение но тя искаше да играе на сигурно ... както и сега вика ми по добре да го пия хапчето отколкото да чакаме пак да ми доиде и да са побъркаме до тогава от нерви и притеснение ... днес се посъветвах с 1 приятелка която е доста компетентна в тази среда и ми каза да направим 1во тест - въпросният шуерчек и чак тогава да се прибягва до хапчето АКО Е НЕОБХОДИМО ... според мен теста ще си покаже отрицателен и всичко ще отмине ...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Хапчето се пие до 3 дни след гафа,а тестът абсурд да ти покаже сигурен и реален резултат за толкова кратко време.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Хапчето се пие до 3 дни след гафа,а тестът абсурд да ти покаже сигурен и реален резултат за толкова кратко време.
    Абослютно!!!!
    Не можеш в твоя случай да разчиташ на теста, той може и при 14 дни след акта да ти показва отрицателен, а да има бременност. Да ходи гаджето на гинеколог да и предпише подходящи противозачатъчни за по нататък.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    E ti si se izhvarlil na korema i se stekalo po onaq i rabota...
    Na neq qichnika i da ne e na vhoda na vaginata i?
    Teq hapcheta kato vitamin C gi piee tvoqta priqtelka
    Mnogo gafove praish,ako vseki pat pri takava situaciq priqtelkata ti piee takova hapche

ми даже не се е стичало до там,а тя просто си се подмокри преди туй от кеф , на гърба й беше апък преди това беше в/у мен си свърших без да искам опф напрао нз ... аз все си мисля че няма нишо за което да се притеснявам и че не трябва да се взима хапчето , ама само да си представя че може да има нещо нз ...

Ше и кажеш да не пика 2 седмици и бебето ше се удави

Еми по-добре си спести главоболията с 30 лв...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си