View Full Version : Най-ефективен метод за спиране на цигари
Така правиха ми снимка днеска и се установи,че имам с прости думи тазлагащ се десен бял дроб ... и запушени тръби там тея при дишането и аз не разбрах много ,защото се шокирах и в един момент мислех,че ще припадна от шока ...
Пушачка съм,то се разбра ...
Въпроса ми е най-ефективен метод за спиране на цигари,защото в момента продължавам да пуша,а знам че ако продължавам ще си умра ...
Благодаря!!! И съжалявам ако има правописни грешки,но още съм в шок ...
vampiretion
03-16-2008, 00:00
Kogato ti se dopu6i sloji ne6to v usta,koeto razbira se da ne e cigara :D Naprimer duvka ili blizalka.Opitai!kusmet
Seducti0n
03-16-2008, 00:29
Помисли добре над това, какво си причянаваш на белия дроб.
Няма лесно да спреш цигарите, но в момента имаш добър стимул лека по лека да ги откажеш.Успех. :)
Аз съм напълно съгласна с ЦвЕтИт0. Помисли си какво ти причиняват просто. Не ти ли стана гадно вече?
Един съвет : не сги сприрай постепенно защото няма никакъв смисъл в това. Трябва от раз !
_butterfly_
03-16-2008, 09:56
Дъвки, ако трябва опитай и със никотинови ленти,Табекс, има различни хапчета и подобни, които продават в аптеките. Но все пак ако ти самата не осъзнаеш, че трябва да спреш с цигарите нищо друго няма да ти помогне.
la4ezara
03-16-2008, 10:18
Волята :-)
:) Ама разбира се!
:) Ама разбира се!
+1 - i az taka gi spriah
mi kat ti se dopu6i si pogledni snimkata da droba i 6e vidi6 dali 6e zapali6 abe bace kvi metodi s volq vsi4ko stava trea samo da ima6 volq
RoyTheReaper
03-17-2008, 21:05
Спри ги рязко и изведнъж. Ако устискаш за около месец без нито една дръпка, после е лесно.
Ако ги намаляваш постепенно - няма да ги спреш.
Ако ползваш дъвки, лепенки и други лайна - НЯМА ДА ГИ СПРЕШ. Помисли малко - зависимостта се причинява от никотина и именно него трябва да спреш. А с тези просто го приемаш от друг източник.
Аз се считам за компетентен, защото след 6 години пушене ги спрях точно на 02.10.2006 и оттогава не съм дърпал нито веднъж. Както казах - рязко и изведнъж.