Влез

View Full Version : Какви са тези мъжки работи?

ThE_PrInCeSsS
03-16-2008, 16:19
ami zna4i s priqtelq mi se natiskaxme v4era...i predi tfa si pisaxmi v skype...i toi spodeli nali 4e mu e mn gotino kato go pipam po penisa...i kaza oba4e ima edno mqsto kadeto napravo otka4am ...pak za penisa govore6e....i se bazika i mi vika za doma6no ima6 da razkrie6 kade e tfa mqsto...i tkfos i dvamata se bazikaxme...oba4e kato doide sledva6tiq den...i as utivam v tqx i se natiskaxme tkfos...i taka ve4e stana kasno as trqbva6e da se pribiram...i toi vika ...ne uspq da si napravi6 doma6noto...i as pitam nali...za6to...v men li ne6ty problema ala bala :) i toi vika ne...i posle as go zamr1nkax da kaje za6to...i toi kaza "m1jki raboti"...i vika posle 6ti kaja... mojete li da me svetnite ...kakvi sa tezi majki raboti ; p :( :( :D

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

kPuCkA
03-16-2008, 16:23
Ъъъ,като пропусна,че ми беше малко трудно да схвана замисъла,единственото нещо,което ми хрумна е че той е говорил за G-точката най-вероятно,а ти не си успяла да я намериш...

mother
03-16-2008, 16:31
Ъъъ,като пропусна,че ми беше малко трудно да схвана замисъла,единственото нещо,което ми хрумна е че той е говорил за G-точката най-вероятно,а ти не си успяла да я намериш...

Ти се гръмни.

А авторката, препрочети важните теми във форума, и следващия път направо премини към действие, обясни му че нещатата, се променят: Ти си на изпит на дъската, той ще те изпитва и ще ти посочва грешките, но да не си и въобразява, че после няма да последва същатата процедура и при него :)

ThE_PrInCeSsS
03-16-2008, 16:37
aaa a kakvi sa tezi m1jki raboti...smisal as sas doma6noto 6 se oprava :D ama mi beshe malko zdyxano 6tot texnite se varnaxa v nepodxodq6t malko moment :d i as se otplesnax...mn mi e int kakvi sa tezi m1jki raboti : p

Nik4o_Spain
03-16-2008, 16:39
Ami hvani go za 6pagata i mu obesni 4e nqma da go pipa6 a iska6 sex :razz: nali 13-14 godi6nite taka pravite v bg :lol:

mother
03-16-2008, 16:39
Нещо като Каменицата.
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФф не му обръщай внимание, прави се на много оборотен.

Nik4o_Spain
03-16-2008, 16:48
pe4eli6 bani4ka

kPuCkA
03-16-2008, 17:02

Ти се гръмни.

Е,не се предавам толкова лесно.

LSGirl
03-16-2008, 17:03
Ami hvani go za 6pagata i mu obesni 4e nqma da go pipa6 a iska6 sex :razz: nali 13-14 godi6nite taka pravite v bg :lol:

+1

ThE_PrInCeSsS
03-16-2008, 17:07
da na 14 s1m...no ne s1m ot det na 14 ve4i ssig 50 p1ti sa sa naebali... :( :( :( :( taa qvno nqma da se otnesete seriozno...mnogo blagodarq na mother...tq prie vsi4ko seriozno...as prosto iskax da popitam...a vie...

Nik4o_Spain
03-16-2008, 17:11
da na 14 s1m...no ne s1m ot det na 14 ve4i ssig 50 p1ti sa sa naebali... :( :( :( :( taa qvno nqma da se otnesete seriozno...mnogo blagodarq na mother...tq prie vsi4ko seriozno...as prosto iskax da popitam...a vie...

Ami i az sega 6te ti kaja seriozno ... priqtelq ti go e sram ili ne moje da nameri dumi da ti kaje na 4ist balgarski ezik 4e iska sex i zatova go pravi po zaobikolniq na4in i az sam bil taka na tezi godini

Kras4eto_lp
03-16-2008, 17:12
Пфф мъжки работи...кви мъжки работи бе, пълни глупости. Гаджето ти се прави на много интересен апа ти като първата шматка му се връзваш 8-)

hooliganka89
03-16-2008, 17:13
Iska chekiq ili svirka ili napravo sex.

Ne znam na kolko s godini,no poveche ot 12 ili 13 ne ti davam,kato sadq vaprosat ti kakav e,kazalo ti sega momcheto za nqkvi majki raboti i ti ochakvash kutiqta na Pandora...

Savetat mi e da ne pravish nikakvi domashni s priqtelqt si osven da se natiskate.

ReNiTy_VArna
03-16-2008, 17:21
Той да си иска много неща,обаче ние искаме да пишеш грамотно!Не като първия човек-на 14 години си не на 7?!?!?!? И не сме длъжни 100 часа да ти разгадаваме простотиите

GabisiTa
03-16-2008, 17:23
Пфф мъжки работи...кви мъжки работи бе, пълни глупости. Гаджето ти се прави на много интересен апа ти като първата шматка му се връзваш 8-)

:razz: :lol:

ThE_PrInCeSsS
03-16-2008, 19:44
s moq se rabraxme...molq temata taka kato ne e vajna...da b1de iztrita ili tam kakvoto sledva

BlueFace
03-16-2008, 19:46
Искал е да му биеш чикии :grin: :grin:

sexita
03-16-2008, 19:47
"Ж" точка при мъжете ? :-o :lol: :lol: :lol:

BlueFace
03-16-2008, 19:48
Tой може да е 1вият от няшия вид с "ж" точка ! :razz:

sexita
03-16-2008, 19:49
само да не казвам къде му е :razz: :razz: :razz:

BlueFace
03-16-2008, 19:58
На девстенната ципа :razz: :razz: :razz: :razz:
П.П.Онзи тема ме уби!! :razz:

sexita
03-16-2008, 20:00
офф да и аз тва си викам.Тия мъжете Ж-точки,девствени ципи...сега и цици ще им пораснат :lol:

BlueFace
03-16-2008, 20:01
Аз нямам нито едното от трите ! За мой късмет! :grin:

BaiboCo
03-16-2008, 20:04
офф да и аз тва си викам.Тия мъжете Ж-точки,девствени ципи...сега и цици ще им пораснат :lol:
Ма ние си имаме цици, по-дебелите особено :D:D

sexita
03-16-2008, 20:06
офф...добреее,тогава кърма ще ви текне :razz: :razz: :razz:

BlueFace
03-16-2008, 20:08
Тя sexita говорише за "женски" цици ама маняка не схвана :D

ubuntu
03-16-2008, 20:11
офф...добреее,тогава кърма ще ви текне :razz: :razz: :razz:

А тези които тренираме кво да кажем за циците а ... аз си вадя скромна обиколка 120см .... ама се надявам кърма да не протича :grin:

Xtuning
03-16-2008, 21:00
хахаха виж че просто иска да те накара да го пипаш още и още ахахахаххахаха и ти му се връзваш хахаха

sexita
03-17-2008, 11:17
А тези които тренираме кво да кажем за циците а ... аз си вадя скромна обиколка 120см .... ама се надявам кърма да не протича :grin:
еее тези цицки са друго нещо :P

Nik4o_Spain
03-17-2008, 11:26
g to4ki b to4ki v to4ki cici ... razgovora proti4a ve4e kam drugi temi a az predlagam tazi tema da se zakliu4i i si4ki 6te badem 6taslivi :-D

sexita
03-17-2008, 11:32
g to4ki b to4ki v to4ki cici ... razgovora proti4a ve4e kam drugi temi a az predlagam tazi tema da se zakliu4i i si4ki 6te badem 6taslivi :-D
тя за какво беше темата всъщност :-D

Nik4o_Spain
03-17-2008, 11:45

Kade bila na priqtelq i tam si ne6to da go pipa tq ... gluposti kakto i da e i nqkoi kaza za g-to4kata a na men ne mi se vqrva 14 godi6ni da znaqt i da ima tova predvid za g to4ka ili b,c,d i t.n. no vse pak stigna se do majki i jenski gardi ot kadeto sledva 4e i majete zeha da puskat mlqko ... abe s edna duma ve4e ne se znae za kakvo se govori nai dobre tazi tema da bade zakliu4ena i sled malko moje da vidim tema majete mogat li da davat mlqko :lol:

sexita
03-17-2008, 15:31

Kade bila na priqtelq i tam si ne6to da go pipa tq ... gluposti kakto i da e i nqkoi kaza za g-to4kata a na men ne mi se vqrva 14 godi6ni da znaqt i da ima tova predvid za g to4ka ili b,c,d i t.n. no vse pak stigna se do majki i jenski gardi ot kadeto sledva 4e i majete zeha da puskat mlqko ... abe s edna duma ve4e ne se znae za kakvo se govori nai dobre tazi tema da bade zakliu4ena i sled malko moje da vidim tema majete mogat li da davat mlqko :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
съгласна съм с тебе

DevilWish
03-17-2008, 15:38
EmmMm prosto iska da vkara6 nqkva druga tehnika qvno ;)

amatorium
03-17-2008, 19:08

Kva G tochka pri muja, che i n penisa mu!? Kato ne razbirash zashto govorish gluposti. A po penisa kato cqlo ima nqkolko chuvstvitelni mesta. Ako govori za glavichkata ot dolnata i strana v dunoto e mnogo chuvstvitelna tochka. :-)

Невротичка
03-17-2008, 19:10
Предпожи му да си играете на "топло-студено", тъкмо ще е и забавно. И пипаш навсякъде докато не оцелиш.

Между другото, между тестисите и ануса е много чувствителна точка на мъжете.

kPuCkA
03-18-2008, 06:19
A po penisa kato cqlo ima nqkolko chuvstvitelni mesta. Ako govori za glavichkata ot dolnata i strana v dunoto e mnogo chuvstvitelna tochka. :-)

По-скоро говорех за това.

amatorium
03-18-2008, 08:47
A po penisa kato cqlo ima nqkolko chuvstvitelni mesta. Ako govori za glavichkata ot dolnata i strana v dunoto e mnogo chuvstvitelna tochka. :-)

По-скоро говорех за това.

Oki. Inaache i vutre prostata mu e chuvstvitelna ako burkash s prustcheta v dupeto mu, no edva li v koenktretniq sluchai tova mu e mujkrta taina 8-)

kPuCkA
03-18-2008, 18:03
Oki. Inaache i vutre prostata mu e chuvstvitelna ako burkash s prustcheta v dupeto mu, no edva li v koenktretniq sluchai tova mu e mujkrta taina 8-)Направо си кажи къде обичаш да те пипат 8)

amatorium
03-18-2008, 18:50
Oki. Inaache i vutre prostata mu e chuvstvitelna ako burkash s prustcheta v dupeto mu, no edva li v koenktretniq sluchai tova mu e mujkrta taina 8-)Направо си кажи къде обичаш да те пипат 8)

:razz: Oshte ne sum probval da mi stimulirat prostatata prez zadnika :razz:

kPuCkA
03-19-2008, 06:19

:razz: Oshte ne sum probval da mi stimulirat prostatata prez zadnika :razz:What are you waiting for? ;)

Daft
03-19-2008, 06:27
Nik4o_Spain
Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ami hvani go za 6pagata i mu obesni 4e nqma da go pipa6 a iska6 sex nali 13-14 godi6nite taka pravite v bg
--------------------------------------------------------------------------------

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Има нещо вярно 8-) 8-) 8-) такива са тенденциите :shock: :o :-D :-D :-D :D :grin: :razz:

SneJna_
03-19-2008, 13:32

HAhhahaha....ti ot 14-godi6nite koito sa samo 40 pati ebani li? HAhhahaH ooo..ne napravo me ubi...momi4e na 14 si o6te neznae6 dali eb*6 ili ser*6
:lol: :lol: