- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви са тези мъжки работи?
ami zna4i s priqtelq mi se natiskaxme v4era...i predi tfa si pisaxmi v skype...i toi spodeli nali 4e mu e mn gotino kato go pipam po penisa...i kaza oba4e ima edno mqsto kadeto napravo otka4am ...pak za penisa govore6e....i se bazika i mi vika za doma6no ima6 da razkrie6 kade e tfa mqsto...i tkfos i dvamata se bazikaxme...oba4e kato doide sledva6tiq den...i as utivam v tqx i se natiskaxme tkfos...i taka ve4e stana kasno as trqbva6e da se pribiram...i toi vika ...ne uspq da si napravi6 doma6noto...i as pitam nali...za6to...v men li ne6ty problema ala balai toi vika ne...i posle as go zamr1nkax da kaje za6to...i toi kaza "m1jki raboti"...i vika posle 6ti kaja... mojete li da me svetnite ...kakvi sa tezi majki raboti ; p
![]()
![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ъъъ,като пропусна,че ми беше малко трудно да схвана замисъла,единственото нещо,което ми хрумна е че той е говорил за G-точката най-вероятно,а ти не си успяла да я намериш...
Ти се гръмни.Първоначално написано от kPuCkA
А авторката, препрочети важните теми във форума, и следващия път направо премини към действие, обясни му че нещатата, се променят: Ти си на изпит на дъската, той ще те изпитва и ще ти посочва грешките, но да не си и въобразява, че после няма да последва същатата процедура и при него![]()
aaa a kakvi sa tezi m1jki raboti...smisal as sas doma6noto 6 se opravaama mi beshe malko zdyxano 6tot texnite se varnaxa v nepodxodq6t malko moment :d i as se otplesnax...mn mi e int kakvi sa tezi m1jki raboti : p
Ami hvani go za 6pagata i mu obesni 4e nqma da go pipa6 a iska6 sexnali 13-14 godi6nite taka pravite v bg
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Нещо като Каменицата.
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФф не му обръщай внимание, прави се на много оборотен.
pe4eli6 bani4ka
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Е,не се предавам толкова лесно.Първоначално написано от mother
+1Първоначално написано от Nik4o_Spain
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
da na 14 s1m...no ne s1m ot det na 14 ve4i ssig 50 p1ti sa sa naebali...![]()
![]()
![]()
taa qvno nqma da se otnesete seriozno...mnogo blagodarq na mother...tq prie vsi4ko seriozno...as prosto iskax da popitam...a vie...
Първоначално написано от ThE_PrInCeSsS
Ami i az sega 6te ti kaja seriozno ... priqtelq ti go e sram ili ne moje da nameri dumi da ti kaje na 4ist balgarski ezik 4e iska sex i zatova go pravi po zaobikolniq na4in i az sam bil taka na tezi godini
Пфф мъжки работи...кви мъжки работи бе, пълни глупости. Гаджето ти се прави на много интересен апа ти като първата шматка му се връзваш![]()
Iska chekiq ili svirka ili napravo sex.
Ne znam na kolko s godini,no poveche ot 12 ili 13 ne ti davam,kato sadq vaprosat ti kakav e,kazalo ti sega momcheto za nqkvi majki raboti i ti ochakvash kutiqta na Pandora...
Savetat mi e da ne pravish nikakvi domashni s priqtelqt si osven da se natiskate.
Той да си иска много неща,обаче ние искаме да пишеш грамотно!Не като първия човек-на 14 години си не на 7?!?!?!? И не сме длъжни 100 часа да ти разгадаваме простотиите
SEX NA EKS!
Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
![]()
s moq se rabraxme...molq temata taka kato ne e vajna...da b1de iztrita ili tam kakvoto sledva
Искал е да му биеш чикии![]()
![]()
--------------------------------------------------------
"Ж" точка при мъжете ?Първоначално написано от kPuCkA
![]()
![]()
![]()
![]()
Tой може да е 1вият от няшия вид с "ж" точка !Първоначално написано от sexita
![]()
само да не казвам къде му еПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
На девстенната ципаПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.Онзи тема ме уби!!![]()
офф да и аз тва си викам.Тия мъжете Ж-точки,девствени ципи...сега и цици ще им пораснатПървоначално написано от BlueFace
![]()
Аз нямам нито едното от трите ! За мой късмет!![]()
Ма ние си имаме цици, по-дебелите особеноПървоначално написано от sexita
![]()
офф...добреее,тогава кърма ще ви текнеПървоначално написано от BaiboCo
![]()
![]()
![]()