View Full Version : Strange - идеи
BaTe_Martoo
03-16-2008, 18:06
Хело
Абе хора смених гаджето , но имам проблем та да си кажете мненето.
Момичето е на 15 сичко беше ОК , ходиме от 2 седмици . Тя постоянно спи в най-добрата си приятелка , излизат заедно и почти винаги когато се виждам с нея я води. Заварвал съм ги да се целуват и напоследък ми се струва , че предпочита да е с нея вместо с мен. Постоянно се пипат , гледат , целуват тва ме дразни.
Нормално ли е и дали няма предпочитания към нейния пол ? (think)
SilverAngel
03-16-2008, 18:23
Хохо... да се целуват всмисъл? По устата езици нещо? И аз си имам добра приятелка с която спим заедно, прекарваме си живота заедно, сигурно сме заедно 10 часа в денонощието! Излизаме знаедно, учим заедно... Случвало се е и да се целунем по устата но всичко е приятелско просто :) При някои момичета е така...
BaTe_Martoo
03-16-2008, 18:26
Абе тва нормалното целуване за здравей и чао при вас момичетата го приемам . Ама те се натискат зверски и се целуват баш как си требва , е не може тва да не ме подразни . :?
SilverAngel
03-16-2008, 18:27
Ти си луд :) ако говориш истини зае**ай я лесбийката....
BaTe_Martoo
03-16-2008, 18:35
Истини говоря , бил съм в нейното училище и там в класа й вс момичета си говорат на мило и после се почва с теб не съм се целувала днес и се минават сички . :-s
BlueFace
03-16-2008, 18:47
хахахахахах
Аз на твое място бих попитал за тройка! :grin: :grin: Що да не ! :wink:
смятай ...еми явно има наклонности или поне й е интересно какво е да си с човек от същия пол
bulgarche
03-16-2008, 19:00
Ако има хубава приятелка, значи си късметлия :P
Накарай ги за 3ка докато не те изкарат извън играта, после се умитай, за кво ти е да си тормозиш мозъка с техните непонятни отношения
BaTe_Martoo
03-16-2008, 19:04
Хаххааха , абе хора аз си искам гаджето само за мен не искам да я деля с някой и при това момиче , струва ми се ненормално :lol: .
BeautifulWorld
03-16-2008, 19:25
Хаххааха , абе хора аз си искам гаджето само за мен не искам да я деля с някой и при това момиче , струва ми се ненормално :lol: .
Сменяй мадамата тогава 8)
Anna5339
03-16-2008, 19:27
Навивай се за 3ка! Ихихих много яко (:
Навивай се за 3ка! Ихихих много яко (:
ша е сипер
BlueFace
03-16-2008, 20:06
Aбе ти си зле можеш да опънеш две на веднъж без да се счита за изневяра.Може и да ги накараш да ти свирят едновременно!
3ка 3ка 3ка ТОВА Е!!! :grin:
ми ако държиш точно на нея, вземи един приятел с теб, за да неутрализира нейната приятелка ;) - каквото повикало, такова обадило 8)
padnal_angel
03-16-2008, 21:06
nai-dobroto koeto mojesh da napravish e da i predlojish troika moje i da te ogreee :) :) :)
Пък като нещеш 3-ка,а си я искаш цялата за теб,кажии и ,че не ти харесва да се мляска с най -добрата си приятелка.
amatorium
03-17-2008, 10:57
Tova sa samo ligotiite na suvremennite momicheta. Mnogo obichat da se mlqskat i da se opipvat. Spored men ima neshto sburkano ama nqma znachenie. 8)
ghostwisper
03-17-2008, 11:06
amatorium spored men e prav :P .. p1k i az kato se zamislq dosta sym opipvala i sa me opipvali momi4eta..mai ne izglejda mn sexy otstrani,p1k i 6to ne popita6 priqtelkata si direktno dali taq neina nai-dobra fr ne q 4uvstva i kato ne6to pove4e ot fr ;)
Искай тройка... те ще се чукат а ти ще гледаш от страни и ще лъскаш .... :grin:
amatorium го каза много точно !
MakeMeLaugh
03-17-2008, 12:28
Според мен ситуацията се дели ан 2:
1. определено пр-ката ти намеква за тройка и то точно с най-добрата си пр-ка, ама явно ти си ъп и не се досещаш :Р :Д Аз бих се възползвал.. все пак ходите от скоро не си вложил кой зна екаскво,.. Кефи бре мемка му!!! и заради мен го топни и в двете по 1-2 пъти :Р:Р:Р
2. Пр-ката ти определено е БИ, ама със слабост към момичетата..
Ама според мен е 1. Щом ходи с теб и не иска да късате и имате готина връзка засега и си ги прави тия неща.. може да есклонна или пък й се иска 3-ка :)
BaTe_Martoo
03-17-2008, 16:29
Абе бате не съм аз тъпия. Тя е девствена все още не съм я оправил така , че за никфа 3 не ми намеква. Имам впредвид , че предпочита нейната компания вместо моята , но може би не се изразих точно.
И въпроса към всички е според вас тва нормално 8-)
CragHack
03-17-2008, 16:45
Еми кви гаждета сте, щом предпочита приятелката си? Това да не е от типа гаджета в детската градина, дето се целуват по бузите...
Ебал си му мамата, като е такава работата нема кво да се вързваш. Дето каза колегата - надали си вложил кой знае кви чувства. Ако ще те разиграва изобщо не и цепи басма
Изобщо не се съобразявай с нея, карай си я както си знаеш. Ако ти се отвори парашута - сцепи и задника от ебане да те запомни.
Ако не - лъскай докато дойде следващата и готово.
хахахахахах
Аз на твое място бих попитал за тройка! :grin: :grin: Що да не ! :wink:
Да е наеби ги на 3-ика (ако са яки) и я зарежи :-D