View Full Version : Иска ми се
Да поспамя малко... така и така модовете отпуснаха края малко.
Ко праите... аз сега ша гледам матрицата... този безбожно тъп филм.
Gledai RAMBO PARVA KRAV mn po dobar film ot matricata v nego rambo sam si shie ranite :grin:
Гледал съм рамбо.... не се притесявай... так и така съм киноман.
на мен пък ми се иска да бъда малко повече оптимистка..ама на не става..
Даавам частни уроци по оптимизъм.
цената по договорка.... и никой да не си мисли за плащане в натура...
scout4e94
03-16-2008, 19:18
8-) 8-) 8-)
Az qm vafli `4aika` :D
Do sega gledah Voina na svetovete i ostanovih,4e e pulna boza.Ne znam za6to tolkova 6um se vdigna okolo nego edno vreme :D
q pusni edin uros gratis da vidim dali shte ni zaribish!
Даавам частни уроци по оптимизъм.
цената по договорка.... и никой да не си мисли за плащане в натура...
Не,благодаря.
Do sega gledah Voina na svetovete i ostanovih,4e e pulna boza.Ne znam za6to tolkova 6um se vdigna okolo nego edno vreme :D
То винаги си е било боза... ама малкото детенце играе добре и ефектите са супер. Затова се гледа и затова се нарича блокбъстър.
То да не е мандра.... аз само на отбрани хора.
daite ideq kak da si prikriq sininite pod okoto che sam kato elha cveten
с Фон дютен.
с Фон дютен.
nestava dnes Sladkishcheto mi me grimira ama se lichi che e slagano neshto iskam da e po nebrejno ama i da deistva de che sam kat stop zacherven
То винаги си е било боза... ама малкото детенце играе добре и ефектите са супер. Затова се гледа и затова се нарича блокбъстър.
То да не е мандра.... аз само на отбрани хора.
Da,i e mnogo krasivo momi4enceto.Kato porasne 6te stane golqma madama :D
A urocite vse pak nqmat li nqkfa opredelena cena?Ili samo s pazarluk stava? :D
VampireGirl666
03-16-2008, 19:27
Малко лед.После малко пудра или направо едни очила и това е.А колкото до филма 'Война на световете' - просто е ужасен.Съгласна съм за ефектите и за това,че артистите хубаво си играят ролите.Но ме подразни края.Вместо трагична смърт за всички,те останаха живи.Малко нереален край.Трябваше всички да умрат,защото ако това се случи никой няма да остане жив.Но във филмите винаги има happy end :x
с Фон дютен.
nestava dnes Sladkishcheto mi me grimira ama se lichi che e slagano neshto iskam da e po nebrejno ama i da deistva de che sam kat stop zacherven
natupaha li te :D
И аз ще гелдам Матрицата ся.... Рамбо 1-4 ги гледах преди 3 дена, тцтц Нео ще мачкааа!! :>
Малко лед.После малко пудра или направо едни очила и това е.А колкото до филма 'Война на световете' - просто е ужасен.Съгласна съм за ефектите и за това,че артистите хубаво си играят ролите.Но ме подразни края.Вместо трагична смърт за всички,те останаха живи.Малко нереален край.Трябваше всички да умрат,защото ако това се случи никой няма да остане жив.Но във филмите винаги има happy end :x
В книгата всички извънземни умират по същата причина. Пък и кой би убил Том Круз.
A urocite vse pak nqmat li nqkfa opredelena cena?Ili samo s pazarluk stava?
Пазарлък
natupaha li te :D[/quote]
ne tochno...taka da se kaje si namerih maistora ama nishto zlopameten sam i ako moje da pitam nqkoi ot vas da ima opit v palejite na avtomobili ili kak da preeba boqta na leka kola,a znaete li kak se rejat gumite shtot s noj nz shte stane li gumata e debela i zatva
С нож се пукат ама не от твърата страна ами до джантата се ръга. Зависи то гумата правиш дупка през 10-15 санта.
С нож се пукат ама не от твърата страна ами до джантата се ръга. Зависи то гумата правиш дупка през 10-15 санта.
a otnosno palej ili kak s kiselina da preeba boqta kakva kiselina da polzvam i ot kade moga da si nabavq?Primerno
a otnosno palej ili kak s kiselina da preeba boqta kakva kiselina da polzvam i ot kade moga da si nabavq?Primerno
Правиш си молотовка.
Ако не знаеш как в нета има безброй описания.
I vsi4ko tova zaradi edin tupanik? :shock:
Правиш си молотовка.
ако може линк ще съм много благодарен
Правиш си молотовка.
ако може линк ще съм много благодарен
www.google.com
Еми да... аз сега ще се къпя.... пък утре съм 1-ва смяна и требе да ставам сутрин... ужст....
Така че днеска рано ще лягам 1-2 най-късно.+ тфа вчера бях на запой и сега не съм много адекватен и мразя всичко и висчки,
MiMcHeToOo
03-16-2008, 19:59
w0sh beeeeeee... :D
Еми да... аз сега ще се къпя.... пък утре съм 1-ва смяна и требе да ставам сутрин... ужст....
Така че днеска рано ще лягам 1-2 най-късно.+ тфа вчера бях на запой и сега не съм много адекватен и мразя всичко и висчки,
Priqtna banq.
I az trqa se kupq sega,ama se zgaledah v Matricata.
I ne me mrazi! :D
Мързела е соновната движеща сила на света.
Абе, не знам за края, ама мен едно ме обърка във Война на световете - що, по дяволите, целия свят уж е загинал и т.н., а тея в Бостън си живуркаха спокойно в здравите си къщи? Бостън да не е свещен град, който дори извънземните не могат да унищожат? :-o
Мързела е соновната движеща сила на света.
Не съм споменала МЪРЭЕЛ никъде :D