PDA

View Full Version : зашо става така?

tata
03-16-2008, 21:43
с приятелката ми водим полов живот от около 3 месеца и може би 7-8 пати ми се е случвало по време на акта да ми спадне.и немога да си обясня защо става така само мога да предполагам (в случаите когато ми падне презерватива е плътно по пишката ми даже и резервоарчето не си личи)не съм сигорен дали трябва да е точно така и другото за което се сетих е че презерватива може да ми е малак и да ми стяга.ако някои може да ми даде савет или като цяло някаква помощ ще бъда благодарен :) .ако нещо не сте разбрали питаи те :)

Seducti0n
03-16-2008, 22:05
Не мога да ти дам съвет свързан с описания проблем, но бих могла да те насоча към това да се научиш да пишеш грамотно. :)

minimalist
03-16-2008, 22:49
пича е похвално че пише дори на кирилица...правило, което мисля че трябва да се въведе в целия форум, пък грешките са най-малкия козметичен проблем. верно - грозно стои неграмотно написано, но се чете много по-лесно от латиницата...
иначе по проблема - случват се и такива неща пич - важното е да не се продухваш и да става по-зле...понякога просто се случват...жив човек си все пак - не си машина ;)

hiro
03-17-2008, 01:35
По голам презерватив пробвай

Bolt_f
03-17-2008, 01:43
Явно не си възбуден достатъчно или възбудата е краткотрайна :) Кажи и да ти духа, ако не стане, тогава може би имаш някакъв проблем с ерекцията, но може и да се дължи и на нервна почва.. otkyde razbirash tolkova? ne beshe li devstven...

hooliganka89
03-17-2008, 07:09
Samo moga da kaja da ne slagash prezarvativa platno po penisa si.
Vse pak kogato svarshvash ne iztrelvash samo edna ili dve kapki,trqbva da ima poveche mqsto,pone moq priqtel ostavq poveche mqsto i mislq,che taka e pravilno.

A zashto ti spada ne znam,no edvali e neshto seriozno.

tata
03-17-2008, 11:06
в началото не е плътно по пениса но в последствие се измества или нещо от сорта.и аз си го мислих това за по голям презерватив.

eblio
03-17-2008, 11:41
в началото не е плътно по пениса но в последствие се измества или нещо от сорта.и аз си го мислих това за по голям презерватив.

в последствие ти се измества?
така като гледам май не си за по-големи ;)

NightGuardian
03-17-2008, 12:08

в последствие ти се измества?
така като гледам май не си за по-големи ;)

+1

tata
03-17-2008, 20:22
може би незададох мн правилно темата.аз знам че ми спада заради презерватива понеже ми прилепва плътно по пениса нз дали ме разборате или неможете да си го представите но е тшк :( .пък като цяло аз се чудя защо става така...?!(не го слагам правилно?!) нз

buxbull
03-17-2008, 20:42
замисляш се прекалено много и си изтегляш кръвта от огромната пишка в мозъка, научи се да не го правиш :)

Xtuning
03-17-2008, 20:49
Явно не си възбуден достатъчно или възбудата е краткотрайна :) Кажи и да ти духа, ако не стане, тогава може би имаш някакъв проблем с ерекцията, но може и да се дължи и на нервна почва.. otkyde razbirash tolkova? ne beshe li devstven...
Медицина

УахахахаххАахахаххАХАхаХ как ли щеше да е фпрума без вас аххахаах

================================

Пич на 99% ти казвам че е от тесен презерватив ... случвало ми се е 2пати и тогава ми стягаше презерватива ........

amatorium
03-17-2008, 21:05
A ti siguren li si, che i se kefish na mackata mnogo? Moje da e rezultat ot mnogo neshta tova, che ti pada, no vse pak az da pitam generalniqt vupros. O:)

tata
03-17-2008, 21:15
ами да харесвам я мога да кажа че я обичам. :)не ми спада защото не ми харесва секса с нея или нещо от сорта...ами просто по едно време нещо става с презерватива и един вид спирам да усещам....и е напълно прилепнал

Wrathchild
03-18-2008, 03:23
Явно не си възбуден достатъчно или възбудата е краткотрайна :) Кажи и да ти духа, ако не стане, тогава може би имаш някакъв проблем с ерекцията, но може и да се дължи и на нервна почва.. otkyde razbirash tolkova? ne beshe li devstven...За разлика от някои хора, има такива, които преди да тръгнат да правят секс се образоват и сядат да прочетат някоя книжка...

hackers
03-18-2008, 03:25
или момичето не те възбужда или просто неможеш с презерватив 8-)

Diva4e
03-18-2008, 06:55
Po vreme na seks da ne mislish za drugi neshta,da ne se pritesnqvash za neshto?

tata
03-18-2008, 10:55
по време на секс не мисля за други неща.на мен ми пада от презерватива но незнам точно защо вече сигорно за 3-4 пат ще напиша че по не според мен ми е тесен или не го слагам правино

amatorium
03-18-2008, 11:01
Ami kupi po-shiroki i tunki gumi.

tata
03-18-2008, 11:03
от аптеката ли само мога да ги купя.и например има ли durex само че по големи от нормалните или трябва да са друга марка

eblio
03-18-2008, 13:59
Какви си ползвал до момента?

Durex Arouser (http://durex.com/bg/productRange.asp?intProdCat=469&intMenuOpen=4&intProd=1255)
Durex Extra Safe (http://durex.com/bg/productRange.asp?intProdCat=469&intMenuOpen=4&intProd=1257)
Durex Elite (http://durex.com/bg/productRange.asp?intProdCat=469&intMenuOpen=4&intProd=596)

Тези обаче не са с толкова голяма разлика от стандартния размер презервативи, даже бих казал, че тези са масовите, пак се стига до 52мм диаметър.

В България може би единствените по-широки презервативи на Дюрекс са pleasuremax (56mm).

tata
03-19-2008, 07:20
в повечето пъти до сега съм използвал Durex Extra safe.но вчера си купих някакви по големи и за съжаление след около 20 мин пак презерватива прилепна по пениса.но позитивното е че с другите презервативи нямаше и 20мин и се наебаваше.но като цяло сякаш проблема не е в големината на презервативите а е нещо друго :(