PDA

View Full Version : Какво бихте си помислили вие ?

Bousz
03-17-2008, 08:48
Zna4i situaciqta e slednata mislq 4e sam mn 4uvstvitelen i tva mi sazdava dosta problemi v smisal 4e nemoga si legna s momi4e samo zaradi sex posle mi e adski gadno neudonbo ili pyk da q zaeba posle nqkakvo super gadno mi e (sq nekoi 6a si kajat toq e gei spoko nesam)I mrazq horata koito pravqt taka :oops: i zabelqzvam obratnata tendenciq 4e momi4etata naranqvat mn pove4e ot kolkoto mom4etata ... E 4akam va6te mneniq po taq temi4ka.

rUffLes
03-17-2008, 08:50
жалко че такива като теб вече вече ги няма много , много

hooliganka89
03-17-2008, 08:55
Mi kakav e problema?Badi takav kakavto iskash da si.
Povecheto momcheta koito ebat i bqgat,s tova se opitvat da izbiqt nqkakvi kompleksi,spored men.

Blab
03-17-2008, 08:57
zabelqzvam 4e momi4etata naranqvat mn pove4e ot kolkoto mom4etata ...

в последно време да.
Мъжете ли станаха по-мекошави, жените ли се кучкираха...
Не знам.
'ма полигамията върти света.

Bousz
03-17-2008, 09:00
to vsa6tost tam e problema s edna gospojica na nqkolko pati taka mi varza tenekiq v samisal precakva kazva edno var6i savsem drugo i tova me vbesqva a o6te pove4e se :(

amatorium
03-17-2008, 09:00
zabelqzvam 4e momi4etata naranqvat mn pove4e ot kolkoto mom4etata ...

в последно време да.
Мъжете ли станаха по-мекошави, жените ли се кучкираха...
Не знам.
'ма полигамията върти света.

Vsichko obache se promenq ...

Blab
03-17-2008, 09:02
не ти разбрах мисълта

hottie
03-17-2008, 09:02
абе май жените и мъжете си размениха местата :-D

Bousz
03-17-2008, 09:04
Znam darja se kato pi6leme az daje nemoga si poznaq 6tom se stigna do tova da i lepna snim4icata kato avatar narpavet si smetkata mamkamu mn sam iznerven tajen i mi e adski kofti e gasi jalkata istoria sam :(:(:(

Blab
03-17-2008, 09:05
^ тоя па, я се стегни
к'ъвто - такъв 8)

Bousz
03-17-2008, 09:08
Pak ti kazvam az nemog da se poznaq poprincip sam bil s malko momi4eta 6toto mrazeh se podmazvam auu kolko si krasi auu kolko si umna a vsa6tnost e tapa kato kofa iii trqbva6e da pravq tova samo i samo za da q opravq mmmm ne blagodarq az nesam ot horata deto mogat da kajat na 4ernoto bqlo oba4e qvno tova nq momi4etata im haresva da gi lajat posle da gi ebyt i vsi4ko to4no ei tova ne6to me izkarva izvan kontrol :x

hottie
03-17-2008, 09:12
ти си страхотно момче. не виждам къде е проблема :)

Bousz
03-17-2008, 09:14
:oops: :oops: :oops:
E i ti si gotina ama vaprosa e 4e ti ne si me vijdala :D:D ... rabotata e mn mn zle :D:D

Blab
03-17-2008, 09:14
еваларка ти кибичим, човече

hottie
03-17-2008, 09:20
по-скоро като характер имам предвид, не вуншност(все пак не те знам как изглеждаш)

vaniLL
03-17-2008, 09:45
ne sym syglasna , che myjete sa stanali po-mekoshavi naposledyk ;)

Roiroi
03-17-2008, 09:48
Всичко това показва ,че си човек на място и не си зависим от нагона 8-) . Не бъди някой друг .. има достатъчно други хора :)

hottie
03-17-2008, 09:51
Всичко това показва ,че си човек на място и не си зависим от нагона 8-) . Не бъди някой друг .. има достатъчно други хора :)

по-хубаво от това не бих могла да го напиша :)

amatorium
03-17-2008, 09:58
не ти разбрах мисълта

Ami, che neshtata se promenqt. Horata sushto. Sega momichetata sa po-inciativni ot predi, sled vreme otnovo shre stanat pasivni. Vsichko e grugovrat. Nqma kakvo da se shashka picha. I toi samiqt shte se promeni s vremeto mnogokratno. :-)

hottie
03-17-2008, 10:26
да виж например amatorium той скача на всичко женско :oops:

ubuntu
03-17-2008, 10:37
Прав си жените дръпнаха с материала ... а тва че си чувствителен не те прави по малко мъж ...

georgi_
03-17-2008, 10:41
Ае човек виж сега какво ще ти кажа аз. Което и момиче да попиташ ще ти каже че обича да си мил, нежен, добър, искрен и т.н. , обаче не е така(в поголямата част). За жалост трябва да си копеле и да не ти пука много много за момичетата ако искаш да те харесват, а пък ако искаш да си им само "приятел" не се променяй. А пък че си такъв няма лошо.

BlueFace
03-17-2008, 10:48
Е има ме е :wink: 8-)

amatorium
03-17-2008, 10:51
да виж например amatorium той скача на всичко женско :oops:

Hah, gluposti. Az sum seriozen chovek. Samo flirtuvam i se bazikam. Ne lqgam s vsqka sreshtnata. Spodelqm chuvstvata na avtora do nqkude, no ako edna macka e mnogo qka bih legnal s neq samo zaradi ediniq sex. Drug e vuprosa, che v povecheto sluchai ne go pravq 8-)

LP_GirL
03-17-2008, 10:53
Разни хора, разни идеали .... аз се радвам , че си такъв, защото вече са малко момчетата като теб ... а относно дали момчетата или момичетат нараняват повече , да забелязвам такава тенденция, но все пак всеки е уникален и хората са различни .....

eblio
03-17-2008, 11:22
Момчето просто иска и търси малко внимание от нежната част на форума.

sexita
03-17-2008, 11:33
Сега какво...искаш да те оценим ли?
Ми аз съм на принципа...ако не ме нараниш ти,ще те нараня аз...сорка... 8)

Bousz
03-17-2008, 11:44
Ne prosto rabotata e druga ama mn mn ne mi se govori spoko ne iskam ni6to ot nikogo :P prosto popitah za mnenieto vi slu4iha mi se edni ne6ta deto me promeniha iz korenno i prosto tendenciqta e takava s izvinenie ako ubidq nqkogo 4ALGA-90% KURVI 4e ako ne i po-ve4e ne iskam sajalenie i vnimanie v nikakav slu4ai predoprejdavam !!!

Bousz
03-17-2008, 11:50
I nali znaete 4e edno e da kaje6 ne6to savsem savsem razli4no e da go napravi6 i az kazvam mn raboti ama dali mi stiska gi napravq a ;) Nqma zna4enie sorry za tapata tema be6e tapo ot moq strana sajalqvam ...

sexita
03-17-2008, 12:06
Не...темата ти не е тъпа.. но живота ни е направил такива...този който е наранен си го изкарва на всичко живо от противоположния пол...
Пък и аз наистина съм на принципа,че ако ти не ми се качиш на главата,аз ще ти се кача,след което ще те зарежа... :(

Bousz
03-17-2008, 12:12
Ne ne iskam si go iskarvam na drugi a we i az nz 6to napravih taq tema ama q napravih kvo da se pravi emiii re6enieto e edno 4alga do dupka gaz do zori :smt022

gavro64eto
03-17-2008, 13:04
takiva mom4eta kato teb ve4e sa malko i tova e mn jalko,za6toto pove4eto zapo4naha da se pravqt na golemi "eba4i"

Nik4o_Spain
03-17-2008, 13:12
Ne ne iskam si go iskarvam na drugi a we i az nz 6to napravih taq tema ama q napravih kvo da se pravi emiii re6enieto e edno 4alga do dupka gaz do zori :smt022

Ahhhh eto kade e problema pak CHALGATA tq ti pravi psihikata meko6ava s teq ne6ta deto tam se peqt salzi pari koli jeni iznevqri razdqli ..... nqma kakvo da dobavq :)

Bousz
03-17-2008, 13:26
Amii da na teoriq e taka ama na praktika kato ima hora koito da im puskat na takiva est akciite ska4att ama vie est 4e neznaete kakvo vi govorqt zad garbovete posle ama ... ;)

Nik4o_Spain
03-17-2008, 13:31
Beznadejna situaciq :?

aanitogb
03-17-2008, 13:36
dykato ima lesni momi4eta za vkarvane v legloto 6te ima i mom4eta da gi ebat i zaebavat tova e moe mnenie :o

Daft
03-19-2008, 06:45
aanitogb
написа:

--------------------------------------------------------------------------------

dykato ima lesni momi4eta za vkarvane v legloto 6te ima i mom4eta da gi ebat i zaebavat tova e moe mnenie
--------------------------------------------------------------------------------

+1
Точно така е :?

Bousz
03-19-2008, 07:30
Ne e 4algata az mrazq 4alga tova ne6to sux na max i az nz kakvo mi pravi psihikata takava iskam da razbera ama nemoga :(

menta_loverka
03-19-2008, 07:44
Според мен това, че жените в последно време нараняват повече е така, защото те самите не искат да бъдат наранени и това се явява защитна реакция. Това, че не можеш да спиш с момиче за 1 нощ е само в твой плюс. Успех!

Bousz
03-19-2008, 07:47
Deistvam kato apsolutno pi6leme ama nemoga da se poznaq sq raziram edno momi4e koeto haresva6 do kade moje da dokara rabotata :oops:

Rise_Against
03-19-2008, 07:58
da,jenite naranqvat pove4e! kakfoto povikalo-tova se ibadilo. ima mom4eta,kato tebe o4evidno,koito ne go zaslujavat,no drugi samo tova i si prosqt! ne se pritesnqvai,ti si svesten i 6te si nameri6 nqkoq koqto 6te go oceni i nqma da te narani :) a otnosna tfa za sex-a...nzn..ima momi4eta koito sa suglasni prosto na sex,sled kato i ti ima6 merak,za6to puk i da ne go napravi6. no da pravi6 sex s nqkoq koqto o4akva ne6to pove4e ot sex :? tfa ve4e si e gadni4ko!
uspex! i produljavai v su6tiq dux! :)

Bousz
03-19-2008, 08:02
Mene ne me qt za tova 4e si nqmam momi4e az prosto se otvra6tavam po4vam se gnusq prosto kato znam 4e celiq grad q e minal i se misli za golqmata rabota i umnica vsi4ko stava zaradi 4ALGATAAA :-x ei za tva mn se draznq 6tot v mesto i az da q opana mi ide da i zabiq dva 6amara 6te mi se otrazi 3 pyti po-dobre ot kakavto i da bilo orgazam

sexy&crazy
03-19-2008, 16:47

verno si e pove4ety mislat samo kak da te iz4ykat i posle te izhvarlqt taka da se kaje

Bousz
03-20-2008, 13:01
A be lesno e da se kaje ama samo az si znam kvo mi e prosto NE go pojelavam na nikogo qvno trqq si selqnin prost 4algar za da te uvajavat ina4e drugi izvodi nemoga da si napravq :(

MC_Kubbe
03-20-2008, 13:47
Zna4i situaciqta e slednata mislq 4e sam mn 4uvstvitelen i tva mi sazdava dosta problemi v smisal 4e nemoga si legna s momi4e samo zaradi sex posle mi e adski gadno neudonbo ili pyk da q zaeba posle nqkakvo super gadno mi e (sq nekoi 6a si kajat toq e gei spoko nesam)I mrazq horata koito pravqt taka :oops: i zabelqzvam obratnata tendenciq 4e momi4etata naranqvat mn pove4e ot kolkoto mom4etata ... E 4akam va6te mneniq po taq temi4ka.
Важното е да не ти пука брат, и да си самоуверен
Проблема е само, ако си импотентен :?
Защото и аз съм бил горе-долу като теб, а сега не искам с малките, ама иначе съм "животно" :P
Пък и на мен не ми харесва, че повечето мислят само секс, защото аз съм логичен човек, а те са толкова нелогични или поне с размита лохика, или пък прости, което пък не е хубаво да им се казва (може пък да са по-развити и да си правят ерудирания кеф)

ПС - момчето може да не е от софия и да е мислещ човек, което в селски град като СтЗ води до проблема "не съм като другите"
Спокойно - всички са прости идиоти, а сега не е като едно време, ех едно време - може би сега е времето на най-голямата тъпня

Направи като мен
1 - бий 30км път по международен път, през лятото 45' на сянка, в 3ч до 4ч, за един час, с много баири и трафик, ако можеш като мен със счупен байк (на новият първите 3 мили му се спука гума)
..и после се върни пак за час
2 - мини 1ким през лепкава кал/пръст - последните 200м ди носих колелото, защото гумите му имаха 7 сната дебел слой кал и не въртяха, да же слезнал, а пък така и тежеше повече
3 - 15км със задна гума, опираща в "рамките" отзад
Все едно изминаваш 30км по нагорнище, толкова усилие
Накрая когато го оправих по един баир, загубих скорост, спях, паднах напред през кормолото, и се прекатурин един път по нагорнището почти 30' градуса наклон

Bousz
03-20-2008, 14:13
Amii da grada mi ne e mn golqm ama ima adski mn svesti hora i dvoino po-ve4e idioti sleqni i 4algari :( P.S - Kato kaza STZ e za taq mi promqna e vinovno edno momi4e ot toq grad :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

rame
03-20-2008, 16:04
Amii da grada mi ne e mn golqm ama ima adski mn svesti hora i dvoino po-ve4e idioti sleqni i 4algari :( P.S - Kato kaza STZ e za taq mi promqna e vinovno edno momi4e ot toq grad :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:Свястно момче си,но нещо не разбирам кво намесваш музиката-всичко било заради чалгата... :booooomb: Всичко е до човек,аз например слушам чалга и не се определям като типа момичета,дето казваш,че са те въртяли! :x Тва няма нищо общо-музиката си е музика,чувствата са си чувства!
А също и не разбрах от неясните ти разсъждения къв ти е проблема???Дали е,че не можеш да за*беш момиче след секса и затва се чувстваш мекушав, а ти не искаш да си такъв и искаш да станеш "пич" или пък не искаш да се променяш,но ти е тъпо,че си стигнал "дотам "да си сложиш няква на аватар ,а тя те е изиграла??? :?

MC_Kubbe
03-20-2008, 16:51
Amii da grada mi ne e mn golqm ama ima adski mn svesti hora i dvoino po-ve4e idioti sleqni i 4algari :( P.S - Kato kaza STZ e za taq mi promqna e vinovno edno momi4e ot toq grad :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ако е с червена коса ще те убия

alexisonfire
03-20-2008, 16:58
Просто бъди такъв какъвто си :)

DarkAngelOfHope
03-20-2008, 17:35
ооо пич я не се стряскай бъди такъв какъвто си
и аз съм така. Не че съм против секса за 1 нощ но до сега не ми се е случвало, когато съм с едно момиче искам да съм с нея и другите не ме интересуват ест. винаги тя може да ме зареже (и ми се е случвало по много гаден начин) и кво кофти ми е доста време, но тогава пък разбираш имаш ли истински приятели който да са до теб в труден момент. На 23 години съм и до сега не съм зарязвал момиче ... винаги те са ме разкарвали (когато съм избрал момиче съм направил своя избор и не го променям ... ) Започнах да правя секс доста късно защото исках момиче с което да се чувстам добре не само в леглото а по принцип. От живота ми до сега съм се научил да не ми пука за мнението на другите, да не ми пука за другите (пука ми само за семейството приятелката ми и най близките ми приятели почти всички за момичета), мога да обичам, но нищо и никого не мразя. Не хабя излишни емоции няма смисъл когато нещо ме дразни или не ми харесва игнорирам го

моят съвет е : бъди какъв то си ако се научиш да не влагаш много емоций по ненужни хора и събития (да не ти пука) животът ти става много по лек :) поне за мен е така

Bousz
03-21-2008, 07:51
Ami az da vi kaja tam e problema ne razbiram kvo iska ae nqma da kazvam imena i tn 6tot moje q poznavate nqma da riskuvam ... Ta na nqkolko pyi i vikam mahni se ne iskam te vijdam i tn(to tova e laja nali ama)iskah se mahne ne se maha vika mi nqma te ostavq i do den dne6en a az iskam se mahne 6toto taka napravo otka4am i ni6to ne pomaga ne q razbiram ... I otnosno 4algata ne govorq za muzikata a za darjanieto (e 4algarsko) Verno e i az mn q haresvam oba4e ako taka 6a e dai po-dobre hi4 da ne e ne e li taka ? :( Mn stranno 6toto az toku kata nemoga si haresvam momi4e 6toto sam "krasiv" I te napravo si umirat po mene :razz: Ta tai de i polovinata se ebat za 4a6ka vodka i tn i sam svikal ama tova momi4e mi vze toka napravo ei tova e 6ibaniq problem ei tovaaaaaaaaaaa :(