View Full Version : Момичета притеснена съм?Става въпрос за менструация
sladkoto_beb4e
03-18-2008, 15:02
Момичета притеснена съм на 17 февруари ми дойде за пръв път цикъла
и сега на 15 трябваше да ми дойде но не идва а днес е 18 вторник.
Не съм правила секс девствена съм.Притеснявам се много.Нова съм във форума.
моля ви се без шеги?
sweet_angel666
03-18-2008, 15:06
въобще нямаш повод за притеснение. това е напълно нормално. първите две години цикълът на много момичета е нередовен :)
Nadelina
03-18-2008, 15:07
Ti s maika si ne govorish li za cikala? Interesno ... zashtoto na men moqta mi obqsni vsichko kato mi doide za pyrvi pyt.. a beshe dosta rano 5 klas... Normalno e da ne ti doide daje celia mesec. Normalno e ako ne ti doide i polovin godina daje. I chak posle ti doide pak. Ima golqma veroqtnost cikala ti da e neredoven pyrvite 2 godini. Ne se pritesnqvai.
hooliganka89
03-18-2008, 15:08
Момичета притеснена съм на 17 февруари ми дойде за пръв път цикала
и сега на 15 трябваше да ви дойде но не идва а днес е 18 вторник.
моля ви се без шеги?
I pri men beshe taka i sled tova mi doide sled 3 meseca i do den dneshen mi idva ot vreme na vreme.
Zashto se pretisnqvash sled kato ne praish sex ne si bremenna,a ako e nqkakav drug problem moje da otidesh na genekolog.
sladkoto_beb4e
много се притесних
аз съм на 14
Възможно ли е този месец да не ми дойде а чак другия
adri_qna
Ne se pritesnqvai 6te ti doide,prosto o6te ne ti e redoven cikala :)
Nadelina
03-18-2008, 15:09
Възможно ли е този месец да не ми дойде а чак другия
Vyzmojno e.
sladkoto_beb4e
03-18-2008, 15:09
Мерси пооспокоихте ме малко
Nik4o_Spain
03-18-2008, 15:13
Az sam mom4e ama moga da kaja sas sigornost 4e nqma mqsto za pritesnqnie znam go ot maika mi i biv6ata mi priqtelka interesuval sam se ot tezi ne6ta i az znam 4e parvite godina i polovina dve cikala e neredoven moje i 2 i 3 pati da ti doide za mesec moje i voob6te da ne doide :) ne se pritesnqvai :razz:
olive_oil
03-18-2008, 16:11
Момичета притеснена съм на 17 февруари ми дойде за пръв път цикала
и сега на 15 трябваше да ви дойде но не идва а днес е 18 вторник.
моля ви се без шеги?
аз вече трета година съм с нередовен...
babylove
03-18-2008, 16:29
ooo...nqma za kakvo da se pritesnqvash. Na men kato mi doide za pyrvi pyt mi zakasnq chetiri meseca i togava mi doide za vtori. Ama to pyrvite dve godini e neredovno i nqma za kvo da se trevojish 6te ti doide spox.
sladkoto_beb4e
03-18-2008, 17:01
много ви благодаря
princesa_viki
03-18-2008, 17:06
Няма място за притеснение,защото цикъла при жените е много нередовен,особено когато ти е дошло скоро
minimalist
03-18-2008, 17:07
йес, една душа намери спокойствие в лицата на отзивчивите съфорумнички...ако всички теми бяха толкова смислени и сериозни, тоя форум щеше да е едно доста по-добро място..
blondi_1994
03-18-2008, 17:14
Ti s maika si ne govorish li za cikala? Interesno ... zashtoto na men moqta mi obqsni vsichko kato mi doide za pyrvi pyt.. a beshe dosta rano 5 klas... Normalno e da ne ti doide daje celia mesec. Normalno e ako ne ti doide i polovin godina daje. I chak posle ti doide pak. Ima golqma veroqtnost cikala ti da e neredoven pyrvite 2 godini. Ne se pritesnqvai.I na men mi doide za 1vi put v 5 klas!
sladkoto_beb4e
03-18-2008, 17:41
благодаря
Maksimiliqna
03-27-2008, 11:56
ПЛС и на мен някой да ми даде съвет!мастурбирам с водна струя.миналия месец не ми дойде цикъла.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПРИЧИНАТА ДА Е ВИДЪТ МАСТУРБАЦИЯ???
hooliganka89
03-27-2008, 12:53
ПЛС и на мен някой да ми даде съвет!мастурбирам с водна струя.миналия месец не ми дойде цикъла.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПРИЧИНАТА ДА Е ВИДЪТ МАСТУРБАЦИЯ???
Vsichki jeni mastrubirat ne miskq,che tova moje da e prichinata da ne ti idva cikala.
I az mastrubiram(Sega pochti ne),no dokato bqh sama si mastrubirah i si mi idvashe cikala.Ne se trevoji.
Dark_Angel_F
03-27-2008, 13:59
СПОКОЙНО !!! Напълно нормално е втора та менструация да не ти додйе ан време и дори е напълно възможно да ти пропусне 3-4 месеца ... Така става при голям брой от момичетата. Първите 2-3 неструцаий са много нередовни и може да ти пропсуне месеци или да ти идва по няколко пъти в 1 месец. При мен нямаше таквиа отнклонения , но при много момичета е така . И си спомням как когаот ми дойде майка ми ми каза , че сигурно ще ми пропсуне 4-5 месеца , но за всеки случай ан еедно календарче да си отброя 28 дена . Аз взех нещата несериозно и не си напраивх календарче , за това м е завари неподготвена извън града без майка ми ... За това един съвет от мен бъди спокона и където и да отидеш взимай по 1-2 превръзки или тампони зависи кво ползваш с теб , за да няма неприятни изненади и случки.
Първите години не е редовен цикъла :) Не се притеснявай 8) (и на мен ми беше така,но си стана нормално за отрицателно време) :P
Ti s maika si ne govorish li za cikala? Interesno ... zashtoto na men moqta mi obqsni vsichko kato mi doide za pyrvi pyt.. a beshe dosta rano 5 klas... Normalno e da ne ti doide daje celia mesec. Normalno e ako ne ti doide i polovin godina daje. I chak posle ti doide pak. Ima golqma veroqtnost cikala ti da e neredoven pyrvite 2 godini. Ne se pritesnqvai.
Така е Питай майка си или баба си там .. ама щом още преди месец ти е дошло хич не се притеснявай .. моя идваще през два месеца .. и се по различно време .. пак и първите две години е нередовен такак че още не бурзай да отбелзваш на календара ... и на мене ми дойде на 11 години ся сам на 14 и се обедих че не редовен
sladkoto_beb4e
03-29-2008, 15:50
БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ
rashito0o
03-29-2008, 17:27
Мойта майка нищо непомни нямаше как да ми обясни ама аз си се бех преобразовала преди тфа и ся пак като ми закаснява знам че или зареди времето или стрес и нещо подобно ще е..
а по темата:няма поводи за притеснения при 2то идване на цикала ми мисля че ми беше закаснял с половин месец :) дано сме те успокоили
спокойно това е нормално на мен ми дойде в 4 клас...втория месец изобщо не ми дойде , но за сметка на това 3тия ми дойде 2 пъти :P :P :P :P :):):):):)