.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Момичета притеснена съм?Става въпрос за менструация

Момичета притеснена съм на 17 февруари ми дойде за пръв път цикъла
    и сега на 15 трябваше да ми дойде но не идва а днес е 18 вторник.
    Не съм правила секс девствена съм.Притеснявам се много.Нова съм във форума.
    моля ви се без шеги?

въобще нямаш повод за притеснение. това е напълно нормално. първите две години цикълът на много момичета е нередовен

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ti s maika si ne govorish li za cikala? Interesno ... zashtoto na men moqta mi obqsni vsichko kato mi doide za pyrvi pyt.. a beshe dosta rano 5 klas... Normalno e da ne ti doide daje celia mesec. Normalno e ako ne ti doide i polovin godina daje. I chak posle ti doide pak. Ima golqma veroqtnost cikala ti da e neredoven pyrvite 2 godini. Ne se pritesnqvai.

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: Момичета притеснена съм?Става въпрос за менструация

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_beb4e
    Момичета притеснена съм на 17 февруари ми дойде за пръв път цикала
    и сега на 15 трябваше да ви дойде но не идва а днес е 18 вторник.
    моля ви се без шеги?
    I pri men beshe taka i sled tova mi doide sled 3 meseca i do den dneshen mi idva ot vreme na vreme.
    Zashto se pretisnqvash sled kato ne praish sex ne si bremenna,a ako e nqkakav drug problem moje da otidesh na genekolog.

много се притесних
    аз съм на 14
    Възможно ли е този месец да не ми дойде а чак другия

Ne se pritesnqvai 6te ti doide,prosto o6te ne ti e redoven cikala

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Възможно ли е този месец да не ми дойде а чак другия
    Vyzmojno e.

Мерси пооспокоихте ме малко

Az sam mom4e ama moga da kaja sas sigornost 4e nqma mqsto za pritesnqnie znam go ot maika mi i biv6ata mi priqtelka interesuval sam se ot tezi ne6ta i az znam 4e parvite godina i polovina dve cikala e neredoven moje i 2 i 3 pati da ti doide za mesec moje i voob6te da ne doide ne se pritesnqvai
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Момичета притеснена съм на 17 февруари ми дойде за пръв път цикала
    и сега на 15 трябваше да ви дойде но не идва а днес е 18 вторник.
    моля ви се без шеги?
    аз вече трета година съм с нередовен...
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    ooo...nqma za kakvo da se pritesnqvash. Na men kato mi doide za pyrvi pyt mi zakasnq chetiri meseca i togava mi doide za vtori. Ama to pyrvite dve godini e neredovno i nqma za kvo da se trevojish 6te ti doide spox.

много ви благодаря

Няма място за притеснение,защото цикъла при жените е много нередовен,особено когато ти е дошло скоро
    offline forever!

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    йес, една душа намери спокойствие в лицата на отзивчивите съфорумнички...ако всички теми бяха толкова смислени и сериозни, тоя форум щеше да е едно доста по-добро място..
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ti s maika si ne govorish li za cikala? Interesno ... zashtoto na men moqta mi obqsni vsichko kato mi doide za pyrvi pyt.. a beshe dosta rano 5 klas... Normalno e da ne ti doide daje celia mesec. Normalno e ako ne ti doide i polovin godina daje. I chak posle ti doide pak. Ima golqma veroqtnost cikala ti da e neredoven pyrvite 2 godini. Ne se pritesnqvai.
    I na men mi doide za 1vi put v 5 klas!
    КъТ НиМоЙтИ Дъ кАжИтИ НиЩу хУбУу пО-ДуУРе нИщУ Ни КасФъЙтИ...[!][!][!]

ЪбЕ ЧеСтнУ КаЗъНу нИщУ Ни сТаФа уТ МеНе,тЪнКъТъ сТрЪнА Нъ уЛиГуФрЕнИйСкЪтЪ ДуШа...[!][!][!]

благодаря

ПЛС и на мен някой да ми даде съвет!мастурбирам с водна струя.миналия месец не ми дойде цикъла.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПРИЧИНАТА ДА Е ВИДЪТ МАСТУРБАЦИЯ???

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Цитирай Първоначално написано от Maksimiliqna
    ПЛС и на мен някой да ми даде съвет!мастурбирам с водна струя.миналия месец не ми дойде цикъла.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПРИЧИНАТА ДА Е ВИДЪТ МАСТУРБАЦИЯ???

Vsichki jeni mastrubirat ne miskq,che tova moje da e prichinata da ne ti idva cikala.
    I az mastrubiram(Sega pochti ne),no dokato bqh sama si mastrubirah i si mi idvashe cikala.Ne se trevoji.

СПОКОЙНО !!! Напълно нормално е втора та менструация да не ти додйе ан време и дори е напълно възможно да ти пропусне 3-4 месеца ... Така става при голям брой от момичетата. Първите 2-3 неструцаий са много нередовни и може да ти пропсуне месеци или да ти идва по няколко пъти в 1 месец. При мен нямаше таквиа отнклонения , но при много момичета е така . И си спомням как когаот ми дойде майка ми ми каза , че сигурно ще ми пропсуне 4-5 месеца , но за всеки случай ан еедно календарче да си отброя 28 дена . Аз взех нещата несериозно и не си напраивх календарче , за това м е завари неподготвена извън града без майка ми ... За това един съвет от мен бъди спокона и където и да отидеш взимай по 1-2 превръзки или тампони зависи кво ползваш с теб , за да няма неприятни изненади и случки.

Първите години не е редовен цикъла Не се притеснявай (и на мен ми беше така,но си стана нормално за отрицателно време) :P

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Така е Питай майка си или баба си там .. ама щом още преди месец ти е дошло хич не се притеснявай .. моя идваще през два месеца .. и се по различно време .. пак и първите две години е нередовен такак че още не бурзай да отбелзваш на календара ... и на мене ми дойде на 11 години ся сам на 14 и се обедих че не редовен
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ

Град
    Бургас
    Мойта майка нищо непомни нямаше как да ми обясни ама аз си се бех преобразовала преди тфа и ся пак като ми закаснява знам че или зареди времето или стрес и нещо подобно ще е..
    а по темата:няма поводи за притеснения при 2то идване на цикала ми мисля че ми беше закаснял с половин месец дано сме те успокоили
    OnLy God CaN Judge Me !

спокойно това е нормално на мен ми дойде в 4 клас...втория месец изобщо не ми дойде , но за сметка на това 3тия ми дойде 2 пъти :P :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си