Влез

View Full Version : Escapelle проблем

punky_monkey
03-18-2008, 17:34
здравейте...за втори път за 1 месец пия ескапеле... това може ли да обясни, че на 3-4 ден откакто съм го пила кървя малко отдолу

KimBerLy1912
03-18-2008, 17:36
кървя малко отдолу

Според мен просто ти е дошло...Ескапела разбърква яко хормоните дори ако пиеш 2 хапчета за 6 месеца....а да не говорим за 1 месец....То като цяло си е фраш с некви там хормони дето и тебе те изчаткват...Та смятам,че ти е дошло...
Аз като пих Ескапел си ми дойде на време..ама се изпъпчих яко :x Пуу :x

bungle
03-18-2008, 17:42
Тия гинеколози за какво са??????

punky_monkey
03-18-2008, 17:42
Ама...знам ли попринцип цикъла не би ли трябвало да закъснее или подрани с 5 дни или при второто хапче може да дойде по всяко време... попринцип цикъла ми свърши преди 7 дни ... иначе при първото хапче нямаше никакви странични ефекти

Elberet
03-18-2008, 17:44
Попринцип като пиеш хапчета от този род до няколко дена ти идва цикълът...много се обърква организма, както и графика на цикъла ти. Защо си пила 2 хапчета в 1 месец та това се убийствено за организма....щом ти се налага 2 пъти да взимаш Ескапеле, мисля е по-добре да пиеш противозачатъчни хапчета ;)

LoLiPoP4o
03-18-2008, 18:35
abe priqtelqt ti nemoje li da stiska e ;)

sex_igra4ka
03-18-2008, 18:39
По принцип като пиеш хапчета от този род до няколко дена ти идва цикълът...много се обърква организма, както и графика на цикъла ти.
Аз лично съм пила само веднъж Ескапеле -то,но пък за Постинор бях абонирана и не съм съгласна с това,че ти предизвикват цикъла -на мен лично не ми влияеше на това-в смисъл,че ако ще ми идва след 2 седмици,си ми идва там някъде,не дни след приема на хапчетата.
Само не разбрах-защо няма вече Постинор...Не че да чукна на дърво ми е трябвал от към една година насам ,де...

hottie
03-18-2008, 19:50
Ти добре ли си??????????? Това да не са ти бонбони?? 2 за 1 месец !!!!!!!!??????? :-x

punky_monkey
03-18-2008, 20:07
Мисля, че ми е дошло..а не е просто кървене ... ама ебаси късмета ... от една кутия с презервативи два да се скъсат

hottie
03-18-2008, 20:09
Krem4e я обясни за ескапелето защото ти най добре се правяш :-D

DevilWish
03-18-2008, 20:17
Тия гинеколози за какво са??????

Кирилицата е задължителна! Еxtremescream

krem4et0
03-18-2008, 20:19
Krem4e я обясни за ескапелето защото ти най добре се правяш :-D

Това сарказъм ли е? Не ми се коментира просто. Като се пие Ескапел се почват после ОК, ама кой да ти чете сайта им!?

hottie
03-18-2008, 20:21
Абе верно, че тука гинеколога не е уместен, но аз се питам едно нещо : колко момичета ходят профилактично поне веднъж годишно на гинеколог???

Знаете ли какво ми каза моята гинеколожка? Че е пълно с момичета които имат инфекции без дори да подозират, които имат HPV също без да го подозират и всякакви други заболявания и една част от тях като отидат на 25 и питат защо не могат да забременеят причината е куп проблеми, а при някои даже стерилитет !!
Просто тези момичета някой ден така ще съжаляват само защото ги е срам..жал ми е направо.

krem4et0
03-18-2008, 20:23
Знаеш ли коя жена няма инфекция или някакво друго заболяване? тази, която не се е прегледала. на практика всяка 1 жена поне 1 път е имала бяло течение и инфекция или гъбички.

hottie
03-18-2008, 20:24
Знаеш ли коя жена няма инфекция или някакво друго заболяване? тази, която не се е прегледала. на практика всяка 1 жена поне 1 път е имала бяло течение и инфекция или гъбички.

абсолютно вярно.

punky_monkey
03-18-2008, 20:34
Прокървяване
При имплантацията (вгнездяването) на оплодената яйцеклетка може да се появи прокървяване. Това е един от най-ранните симптоми. Около 6-12-тия ден от зачеването ембрионът се вгнездява в маточната стена. В този период при някои жени може да се появят коремни спазми, придружени със зацапване, подобно на това в началото и края на менструалния цикъл.

Този симптом обаче може да свидетелства за: действителна менструация, променена менструация, промяна при приема на противозачатъчни средства, някаква инфекция или протъркване при полов акт.

Искам да попитам за това прокърваване, закоето е обяснено. Дали това е много малко или пак си като цикъл и може да се подлъжеш, че ти е дошло?

Wrathchild
03-19-2008, 03:37
Тия гинеколози за какво са?????? И тия упътвания на лекарствените продукти...

prettyIdeath
03-19-2008, 03:52
На опъването пише че не е желателно да се пият 2x в една година...
Просто ти е дошло, спокойно ...

punky_monkey
03-19-2008, 18:50
Мерси на всички за коментарите... дано няма никакъв проблем и да не забременея ... заприятеля, той не седи по форуми :) знам за коя тема говориш .. то ова не е от значение пак благодаря : )

punky_monkey
03-19-2008, 19:25
Да, наистина нещо тоя месец никакъв късмет ... не само в това ... но и попринцип. Толкова много проблеми наведнъж, но ако и за това тръгне да се оплаква човек : D .. мерси и на теб, little_f

nellyerm
08-17-2011, 05:08
Искам да споделя и ако може някой да ми каже какво се случва.
На 11.07 с гаджето ми правихме секс тогава ми дойде и той свърши в мен. Реших да пия ескапел за всеки случай. Резултатите са закасненение на цикъла трябваше да ми дойде на 8.08. ,а все още го няма. Правих си тест отрицателен е. Имам завиден апетит и като ,че ли ми се изосри нюхът .Тази дни ще посетя гинеколога си.

Extremescream
08-17-2011, 07:09
Искам да споделя и ако може някой да ми каже какво се случва.
На 11.07 с гаджето ми правихме секс тогава ми дойде и той свърши в мен. Реших да пия ескапел за всеки случай. Резултатите са закасненение на цикъла трябваше да ми дойде на 8.08. ,а все още го няма. Правих си тест отрицателен е. Имам завиден апетит и като ,че ли ми се изосри нюхът .Тази дни ще посетя гинеколога си.

Значи сама си решаваш проблема.
Темата е стара. Ключ.