PDA

View Full Version : Бавно свършване?

menta_loverka
03-18-2008, 18:52
Всички пишат за това, как партньорите
им свършват прекалено бързо. Е, аз имам обратният проблем моят партньор не може да свърши. Когато правик секс той си е вузбуден всичко е супер, но колкото и време да го правим той не свършва. Опитаахме свирки, лъскане (аз нали на него), различни пози, но уви не става. Когато той се самозадоволява, обаче всичко си е наред. Знам че ще почнете с коментарите ми явно не правиш нещата,както трябва и ви разбирам, но поне той казва, че правя всичко идеално. Моля ви помогнете нз какво да правя вече :( .

Roiroi
03-18-2008, 19:22
Притеснява се ...

Ou7taControL
03-18-2008, 19:24
радвай се защото е по добре, от колкото да свършва много бързо... но от друг страна.. незнам... поговорете с него.. пробвай още по различни пози и го правете на различни места.. несъм очаквала че ще видя такава тема, защото всички се оплакват че приятелите им свършват много бързо.. ама твоя за колко време свършва горе-долу? :-o

In'Search'Of'Sunrise
03-18-2008, 19:24
или позата ви е неподходяща...нз какви сте пробвали но на задна става най-бързо...поне при нас...ддз
питай го как му харесва,кое му харесва...говорете си,иначе няма как да стане ако не си наясно какво му доставя удоволоствие

Tazadar
03-18-2008, 19:34
Еми ако не е свършвал с другите, с които е бил или ти си му първата, значи може би просто още не е чатнал как става работата... Ако е само с теб така, явно проблема е някъде м\у вас....

AnoNim4e
03-18-2008, 19:36
Ам..поговорете си....той явно се притеснява или ддз....тва не мога да си го обясня...когато се самозадоволява вс да е ок,а пък когато е със теб да не може да свърши..... :?

krem4et0
03-18-2008, 19:58
радвай се защото е по добре, от колкото да свършва много бързо... но от друг страна.. незнам... поговорете с него.. пробвай още по различни пози и го правете на различни места.. несъм очаквала че ще видя такава тема, защото всички се оплакват че приятелите им свършват много бързо.. ама твоя за колко време свършва горе-долу? :-o

Всъщност е много гадно. По-гадно е от преждевременната еякулация.

По темата-да пази диета-поне 1 седмица без секс, свирки и самозадоволяване. да видим няма ли да свърши!?

menta_loverka
03-18-2008, 19:59
еми аз съм му първата
колкото до задна пробвахме и ефекта беше обратен спадна му :oops:
а някой пита след колко време свършва еми като свърши някога ще ти кажа ....правили сме го повече от час и не свърши

eblio
03-18-2008, 20:02
еми аз съм му първата
а някой пита след колко време свършва еми като свърши някога ще ти кажа ....правили сме го повече от час и не свърши

Само веднъж ли сте го правили?

krem4et0
03-18-2008, 20:11
еми аз съм му първата

Колко често масурбира? Кажи му да поспре!

menta_loverka
03-18-2008, 20:25
еми аз съм му първата

Само веднъж ли сте го правили?
3 пъти

menta_loverka
03-18-2008, 20:26
еми аз съм му първата

Колко често масурбира? Кажи му да поспре!
ми не много през ден два може би не го прави много редовно

Speed04
03-18-2008, 20:32
много е гадно така,дам наистина кажи му една седмица преди това да не лъска да събере всички войници и се пробвайте да видите какво ще излезне,според мен вече би свършил.Ако и така не стане вече нз но найстина забрани му да се самозадоволява,поне за 1 седмица и го направете веднага след това!!!!

Tazadar
03-18-2008, 21:32
Не е проблема в самозадоволяването... може да поспре, но проблема е друг.... Просто с ръчичка е много по различно, отколкото с партниор и той още не е свикнал! Би трябвало и сам да разбере, но аз бих ви препоръчал да правите квото правите примерно 30 минути, после да пробва да поддържа едно сравнително бързо темпо и да се напъва яко и когато усети, че идва момента да ускори темпото колкото може! Повярвай ми това със сиг. ще помогне ;)

menta_loverka
03-18-2008, 21:36
Tazadar благодаря ти за съвета :)

Tazadar
03-18-2008, 21:51
Tazadar благодаря ти за съвета :)Пак заповядай и УСПЕХ с приятеля ти!

krem4et0
03-19-2008, 06:13
И все пак да се въздържа от ръчната. за мен през ден-2 е често мастурбиране.