PDA

View Full Version : липсва мииии ;[

Ou7taControL
03-19-2008, 20:02
случвало ли ви се е някой, който обичате да ви липсва толкова много, че да се чувствате самотни, сякаш част от вас я няма, сякаш всичко губи смисъла си... :(

noname15
03-19-2008, 20:04
Да :cry:

=)
03-19-2008, 20:11
Не :D

Angle_f
03-19-2008, 20:14
Дам :(

Ou7taControL
Мда случва се ако е далеч от мен и го чакам е сладка болка,но ако вече не е до мен боли страшно много :) значи при мен е сладката болка, ама да ти кажа май не е много сладка :(

Iv4eTy
Едва ли има човек, който да не се е чувствал така

aninceto
03-19-2008, 20:15
Да!Чувството е толкова неприятно....Дори и обградена от внимание,пак нещо ти липсва....Нещото е някой.... :shock: :smt060 дълга и широка :-D

MiMcHeToOo
03-19-2008, 20:27
Да, случвало ми се е. За щастие тва чувство лека-полека минава.

[B]a[N]D[i]T[k]a
03-19-2008, 20:31
цял живот се чувствам така(: имало е само 2 момента когато определено не ми е било мъчно за никои защото съм си мислела че имам наии прекрасния човек до мен .. лятоото на 2004 и февруари тази година.. в последствие разбрах че туи от февруари не си е струвало :)

valentinka_1990
03-19-2008, 21:06
da,sled kato roditelite mmi se razvedoha i baba mi po4ina.

PepiDesigns
03-19-2008, 21:57
случвало ли ви се е някой, който обичате да ви липсва толкова много, че да се чувствате самотни, сякаш част от вас я няма, сякаш всичко губи смисъла си... :(

Принципно .. има Обич .. и Обич ;)
Сещате се ..

За Семейно , липсва ми баща ми , понеже пътува доста .. хубавото е , че прави курс ... по 9-10 дни , и после пак .. по 3 курса месечно .. иии .. кофти е , като тръгва .. кофти е като седна и се замисля , за това , че го няма .. доста неща са станали , докато го е нямало , и ми е липсвал винаги , когато са се случвали ..

Дали хубави , или лоши , няма значение ..
Научих се да карам колело .. а него го нямаше да ме види ..
Набиха ме , а него го нямаше да ми каже - Всичко ще се оправи ... по един или друг начин ...
Даже като съм проходил не е бил тук , да ме види .. всичко което разбира майка ми първа , той разбира след ден , два , 5 , 10 ... просто така се случва , и ме е яд , че толкова неща е пропуснал .. Липсва ми ...
И все пак , липсва ми , докато не стъпи на границата на България , и не дойде на вратата .. тогава можем да наваксаме с информацията , и макар и по-късно , радвам се ,че отделя време да поговори с мен , и да се радваме (и не само) заедно ..

Липсват ми и .. хората които съм загубил .. Пра-баба ми наскоро .. и Дядо ми .. лека им пръст и на двамката ... липсват ми , яд ме е , че толкова неща не сме си казали .. просто ме е яд ,че когато загубих дядо ми съм бил малък да оценя думите му , а сега е твърде късно да му кажа какво мисля ... липсват ми ..

Иначе ... не знам , дали това което ще кажа спада към липсата .. в смисъл .. Точно за приятелката вече говоря , и ми липсва .. когато не сме се виждали примерно един ден , два , три , 5 и т.н. ... не е имало повече от там 4 дни , но за тези 4 дни просто .. не знам , не съм пълноценен , като я няма .. дори за 5 минути да се видим ,е достатъчно да ме накара да се усмихвам от това което съм видял за тези 5 минути , и да чакам утрешния ден ..

Липсва ми .. всяка секунда , минута ... не като се сетя , а винаги , защото винаги мисля за нея .. сигурно по поста разбрахте .. а , да , написал съм си го и по-нагоре :P

И така .. не знам дали отговорих правилно или не , но ... изказах някакво мнение. :oops:

Presley
03-19-2008, 22:39
Липсват ми много хора,които съм эагубила преди години.Но това не ме кара да смятам,че всичко е беэсмислено.

Ou7taControL
03-19-2008, 22:50

Принципно .. има Обич .. и Обич ;)
Сещате се ..

За Семейно , липсва ми баща ми , понеже пътува доста .. хубавото е , че прави курс ... по 9-10 дни , и после пак .. по 3 курса месечно .. иии .. кофти е , като тръгва .. кофти е като седна и се замисля , за това , че го няма .. доста неща са станали , докато го е нямало , и ми е липсвал винаги , когато са се случвали ..

Дали хубави , или лоши , няма значение ..
Научих се да карам колело .. а него го нямаше да ме види ..
Набиха ме , а него го нямаше да ми каже - Всичко ще се оправи ... по един или друг начин ...
Даже като съм проходил не е бил тук , да ме види .. всичко което разбира майка ми първа , той разбира след ден , два , 5 , 10 ... просто така се случва , и ме е яд , че толкова неща е пропуснал .. Липсва ми ...
И все пак , липсва ми , докато не стъпи на границата на България , и не дойде на вратата .. тогава можем да наваксаме с информацията , и макар и по-късно , радвам се ,че отделя време да поговори с мен , и да се радваме (и не само) заедно ..

Липсват ми и .. хората които съм загубил .. Пра-баба ми наскоро .. и Дядо ми .. лека им пръст и на двамката ... липсват ми , яд ме е , че толкова неща не сме си казали .. просто ме е яд ,че когато загубих дядо ми съм бил малък да оценя думите му , а сега е твърде късно да му кажа какво мисля ... липсват ми ..

Иначе ... не знам , дали това което ще кажа спада към липсата .. в смисъл .. Точно за приятелката вече говоря , и ми липсва .. когато не сме се виждали примерно един ден , два , три , 5 и т.н. ... не е имало повече от там 4 дни , но за тези 4 дни просто .. не знам , не съм пълноценен , като я няма .. дори за 5 минути да се видим ,е достатъчно да ме накара да се усмихвам от това което съм видял за тези 5 минути , и да чакам утрешния ден ..

Липсва ми .. всяка секунда , минута ... не като се сетя , а винаги , защото винаги мисля за нея .. сигурно по поста разбрахте .. а , да , написал съм си го и по-нагоре :P

И така .. не знам дали отговорих правилно или не , но ... изказах някакво мнение. :oops: :( и моят баща мисли след около 1-2 месеца да пътува по една седмица както ти каза за твоя.. несъм виждала приятеля си от много време поради определени причини и точно затова пуснах тази тема защото на моменти ми е адски гадно.. и дори сега като го чух по телефона и после бях усмихната за доста дълго време без да мога да спра.. :)

PepiDesigns
03-19-2008, 22:54
Ей , радвам се , че си прочела поста ми ..
Явно и твоя баща пътува ... спокойно , радвай се като се прибира ;)

И все пак , прави го за теб .. :)

Относно приятеля ти - ще се видите , сега кога .. не се знае ;)
Ти живей за сега с мисълта за това какво сте правили , пишете си , говорете си ... и ще се видите рано или късно ..

Иии .. не тъгувай .. не си струва , няма да ускориш нищо .. най-много да ти се стори , че е .. по-бавно всичко :)

Айде .. лека вечер , ии ... така :) :)
Усмихни се!

(btw .. това "Усмихни се!" Го казвам на приятелката ми .. и като се усмихва .. тя грейва , и аз покрай нея ... няма по-хубаво от това да се видиш с мил за теб човек .. второто по хубост нещо е , да не спираш да мислиш за моменти заедно .. и да се усмихваш :) Сега грея! ...)

F4e_stz
03-19-2008, 22:55
Еми да но всичко се преодолява :)

Ou7taControL
03-19-2008, 23:15
Pepi Designs и моя приятел така ми казва като сме заедно или по телефона "усмихни се" или "дай да видя усмивката" и аз никога немога да издържа да не се усмихна, даже ако съм разплакана :)

acidburn1
03-20-2008, 07:48
When she left i lost a part of me , its still so hard to believe...

Spider4eto
03-20-2008, 07:49
ми нз може да ви прозвучи супер лигаво, ама като не го вида 1, 2 дена се чувствам така, знам че някои не се виждат по цели седмици, ама кво права се ми е гадно като не се видим :)

princesa_viki
03-20-2008, 08:21
Да :?

BlueFace
03-20-2008, 09:40
Да :(

bibi90
03-20-2008, 14:28
Да,разбира се,кой не се е чувствал така?

pyfpaff
03-20-2008, 14:34
в момента се чустввам по този начин...него го няма..а е навсякаде около мен в всяко нещо го откривам...огромна част от мен я няма..няма го и смеха и радостта

PepiDesigns
03-20-2008, 14:43
Pepi Designs и моя приятел така ми казва като сме заедно или по телефона "усмихни се" или "дай да видя усмивката" и аз никога немога да издържа да не се усмихна, даже ако съм разплакана :)

Винаги трябва да има някой който да се усмихва за теб , и някой който да те кара да се усмихнеш ..
Аз за тва живея .. от скоро го разбрах , щото .. без нейната усмивка .. не знам , друго си е да се усмихне , да грейне и да се усмихна и аз ...

Радвай се , че имаш такъв приятел .. щото аз се радвам , че имам такава приятелка .. същинско Слънце ...

"Любовта е Второто Слънце на Земята"
Ако е така .. Слънцето слънце .. за всички , Любовта Второто слънце , което е съпровождано от третото Слънце - приятелката ми ..

Ох , кво пиша и аз , не знам , ама избягах от темата ..

Радвам се :) :oops:

Айде .. стига толкова от мен :D

MartyParty
03-20-2008, 15:37
Дам и аз пуснах една такава тема...Много е гадно така...Гледам хората около себеси,хората от класами,хората в трамвая,хората по улиците колко много се обичат и успяват да си го покажат по начин,по който аз не мога.Толкова ми се иска да съм на тяхно място.Изпитвам някаква странна завист. :(
Мисля си,че така любовта е по-сладка.Колкото и рядко да се виждаме ,когато сме заедно радостта е толкова голяма,че всичко се превръща в един незабравим миг. :( И всеки път ,когато се разделяме,сякаш всичко потъва в мрак.Нищо не ми е толкова забавно и не се усмихвам,както когато съм с него.А като се сетя,че нататък ще става все по трудно...направо лошо ми става. :smt089

Rebellion_Angel
03-20-2008, 16:14
Да. :-k

tan0
03-20-2008, 17:05
Едва ли има човек, който да не се е чувствал така
+1

Forever_love_
03-20-2008, 17:06
да случва ми се всяка седмица понеже приятеля ми не е от моя град само учи тук аз и си ходи в петък и си идва в неделя вярно само 2 дни без него и то непълни 2 дни но няправо много ми лиспва като не е до мен

butty
03-20-2008, 17:07
Здравейте!
Прочетох всички мнения досега... да, съгласна съм че всички са изпитвали тази болка. Но не знам аз съм с приятеля ми вече 3 години,о бичаме се страшно много,и съм благодарна на съдбата,, че ни събра. Той е единственият човек,който ме търпи... който ме разбира напълно. Но от самото начало се намираме на разстояние един от друг. В момента се виждаме веднъж в седмицата само,защото той е в София,студент. Но все пак ... вече не ми липсва чак така както преди. Просто очаквам с голямо нетърпение момента, когато ще го видя. През седмицата съм толкова заета, че... просто нямам време да се замислям.. Всяка вечер се чуваме,и това някакси компенсира разстоянието... Понякога ми е мн гадно,разбира се, като видя че навън е слънчево,петък следобед и цял ден няма какво да правя,а всички са с приятелите си...но..... все някога ще сме заедно по цял ден и нощ и ще наваксаме загубеното време :grin:

koalka
03-20-2008, 17:27
Много познато. :)

TheNewReligion
03-20-2008, 18:34
Ne , zashtoto ne se vjivqvam tolkoz mnogo ! Chuvstvala sum lipsata na blizki hora , ama ne e bolka za umirane ! :)

Rofl4e
03-20-2008, 18:35
Da :)

DevilWish
03-20-2008, 18:42
Da . . . 4uvstvala sym se taka ,ne edin pyt ,no i tova 6te mine uspokoi se ;)

marche
03-20-2008, 18:57
Da :(

rusiqscott
03-20-2008, 19:18
ами да точно в моминта така се чувствам преди да е срешна не съм се чувствал самотен но сега като знам че е някаде там и се чувствам мн самотен :(

Escarina
03-20-2008, 19:58
Да. Но липсата мога да я преодолея и го правя. Понякога просто не си струва...

Ou7taControL
03-20-2008, 23:06
Благодаря ви за мненията, явно не само аз съм нещастната в този форум :-) хехе досега говорих с него и съм щастлива в момента, но по принцип ми е гадно :(

NFW`
03-20-2008, 23:24
Чувствали ли сте се някога така, сякаш ще си издрайфате червата от мелодраматизъм?

CuRly_Doll
03-21-2008, 07:46
Ами да.Обаче не е момче,което да харесвам или което съм харесвала :-D .Братовчед ми е-ако го няма все едно част от мен се губи,ако страда и аз страдам...той е моето братче(по-голямо) :D

poison`girl
03-22-2008, 20:42
Да ужасно е :cry:

assd
03-22-2008, 21:02
не разбира се :booooomb:
единственото което обичам е шкембето люто горещо и мене си 8-)