View Full Version : Немога да свършвам :(
jenity_bs
03-19-2008, 23:23
правя секс от близо година...правила съм го с няколко човека,така че проблема може би не е в самото чукане... НО ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ !!! досега не съм свършвала от секс...дори и от орален секс не съм свършвала... чукали са ме по 2 часа и половина и пак не успявам... :( изпробвала съм няколко пози,но пак не съм успявала.По принцип момчето свършва по няколко пъти,а аз не...свършвала съм единствено от мастурбация...Кажете ми какво да правя... :(
Ou7taControL
03-20-2008, 00:21
Може би не се възбуждаш достатъчно.. или самата мисъл че неможеш те спира психически, съответно и физически... :-) или се притесняваш от нещо...
всяко нещо с времето си....
P.S. колкото повече мислиш за това толкова по-голяма психологическа спирачка си налагаш
LoLLi4kA
03-20-2008, 06:00
Може би не се възбуждаш достатъчно.. или самата мисъл че неможеш те спира психически, съответно и физически... или се притесняваш от нещо...
+1 :)
hooliganka89
03-20-2008, 06:04
Po princip pri momichetata orgazma se dostiga po-trudno,az sam jivo dokazatelstvo.
Na 18 godini sam i az sam imala nqkolko razlichni partniora i ne sam svarshavala do sega,a vodq polov jivot ot dosta vreme.
Ne iskam da te otchaivam.Inache uspeh.
абе ще дойде, само да го дочакаш (или дочукаш) ;)
Kakto kazaha vsqko neshto s vremeto si,spored men za napred kogato imash polov kontakt se abstrahirai ot misulta,che trqbva da svurshish,otpusni se,pochuvstvai tqloto ti kakvo iska i pravi tova koeto nai mnogo ti haresva,az zapohnah da izpitvam udovolstvie chak sled kato sus segashniq mi priqtel reshihme da se snimame dokato pravim seks
Невротичка
03-20-2008, 08:55
Докато правиш секс, ти или партньорът ти може да стимулира клитора ти с пръсти. И аз не можех да свършвам по време на секс преди да го открия това. Много действа.
MC_Kubbe
03-20-2008, 09:28
Ето пък орален ка на теб...
ааа, орален, даа - той дда ти..
да, да ..
Ми пробвай анален напор
...край модераторите вече ще ме предупредят за спам :D
hooliganka89
03-20-2008, 10:25
Докато правиш секс, ти или партньорът ти може да стимулира клитора ти с пръсти. И аз не можех да свършвам по време на секс преди да го открия това. Много действа.
I az go otkrih i samo taka svarshvam :D
правя секс от близо година...правила съм го с няколко човека,така че проблема може би не е в самото чукане... НО ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ !!! досега не съм свършвала от секс...дори и от орален секс не съм свършвала... чукали са ме по 2 часа и половина и пак не успявам... :( изпробвала съм няколко пози,но пак не съм успявала.По принцип момчето свършва по няколко пъти,а аз не...свършвала съм единствено от мастурбация...Кажете ми какво да правя... :(
Аз ще те излекувам 8)
Ее тии ко искаш... едва от 1 година правиш секс .. и да свършваш :) тва да не тие макдоналд'с кфот поръчат това получаваш... изкачай .. намери подходящие.. където с 1 целувка ще праи "локва" отдолу .. пробвай различни начини (белезници.. камшици .. тирбушони.. )
Ее тии ко искаш... едва от 1 година правиш секс .. и да свършваш :) тва да не тие макдоналд'с кфот поръчат това получаваш... изкачай .. намери подходящие.. където с 1 целувка ще праи "локва" отдолу .. пробвай различни начини (белезници.. камшици .. тирбушони.. )
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: tctct...no coment
По темата -помагай си сама стимулация на клитора и ще стане раотата
И аз имам същия проблем. 3-4 часа сме го правили с приятеля ми и пак не съм успяла.Не мога просто, мислих, че само аз имам същия проблем, но явно не съм единствена
ToxicforAngel
03-20-2008, 12:31
това с тирбушоните и кам6иците ме разбии хаххахаахаххахаах :smt082
Alice Fox
03-20-2008, 12:36
Намери си къдърен сексуален партньор.. :?
hooliganka89
03-20-2008, 13:14
И аз имам същия проблем. 3-4 часа сме го правили с приятеля ми и пак не съм успяла.Не мога просто, мислих, че само аз имам същия проблем, но явно не съм единствена
Ne si sama :)
\:D/
hooliganka89
03-20-2008, 13:19
Tva sa palni gluposti.
Ako naprimer spi samo s edin i ne svarshva moje da e vinata v nego,no az naprimer sam spala s poveche ot edno momche i nikoga ne sam stigala do orgazam.
Po vashata logika trqbva da oprasha edin futbolen otbor i pak nqma garanciq,che shte svarsha.
Tva sa palni gluposti.
Ako naprimer spi samo s edin i ne svarshva moje da e vinata v nego,no az naprimer sam spala s poveche ot edno momche i nikoga ne sam stigala do orgazam.
Po vashata logika trqbva da oprasha edin futbolen otbor i pak nqma garanciq,che shte svarsha.
Нима си мислиш, че некадърните мъже (и много жени има, спокойно) са малко? Бих казал, че предобладаващата част мъже са такива. (това са ми изводите след като слушам размишленията на жените около мен или тези с които съм бил аз).
От голямо значение е това как си настроена психично....първо не си мисли ,че никога няма да свършиш и да си вкарваш все мътни мисли...
...и друго...когато си по време на акта не мислиш за нищо друго....забравяш всичко...и си мислиш за мига...какво става в този момент...помисли кое от това което правите най-много те възбужда...и се съсреодочи върху него....това се иска от теб ... :wink: .....и третото е всъщо много важно нещо което останалите ти го казаха....партниора ти... ...........
....давам някой примери....мойта приятелка се възбужда доста когато започна да ''блъскам по мощно''(в границите на допустимото) ....нещо от тоя сорт...всякви работи стават.... ;-) ....
............НЕ СТАВА САМО СЪС СЕКС...ИСКА СЕ И ВЪОБРАЖЕНИЕ.... :D \:D/
Sexapilna_kukla
03-20-2008, 14:45
Докато правиш секс, ти или партньорът ти може да стимулира клитора ти с пръсти.
Да, това би трябвало да подейства. :)
sex_igra4ka
03-20-2008, 17:55
Лелеееее,каточ чета се чувствам супер късметлийка-аз лично правя секс от...5 години,мога да кажа интензивно и с различни партньори съм била,но да не свърша ми се е случвало 3-4 пъти най-много...Помня всъщност само 2 пъти...
А иначе аз например когато го правя с някого и усещам,че не ме побърква или му казвам какво ме възбужда много или пък в краен случай си представям нещо ...не мога да дам конкретен пример,но нещо,което ми е действало възбуждащо и ефектът не закъснява.
Смятам,че стимулацията на клитора определено върши чудеса.
Също така не знам дали ще ти е от полза,но лично мен много ми харесва когато си го вкарва докрай(ако е възможно)и задържа малко като е целият вътре(това стимулира клитора),и го прави рязко,но не бързо.Така се изстрелвам за 5-6минути и мога да съм готова.
jenity_bs
03-20-2008, 19:02
Може би не се възбуждаш достатъчно.. или самата мисъл че неможеш те спира психически, съответно и физически... :-) или се притесняваш от нещо...
винаги съм страшно възбудена... не е от това... и винаги се отпускам изцяло...мен не ме е срам по принцип от тялото ми и се чувсвам добре гола...и не мисля за това...всъщност го осъзнах преди 2 седмици някаде...
jenity_bs
03-20-2008, 19:03
Kakto kazaha vsqko neshto s vremeto si,spored men za napred kogato imash polov kontakt se abstrahirai ot misulta,che trqbva da svurshish,otpusni se,pochuvstvai tqloto ti kakvo iska i pravi tova koeto nai mnogo ti haresva,az zapohnah da izpitvam udovolstvie chak sled kato sus segashniq mi priqtel reshihme da se snimame dokato pravim seks
отпускам се изцяло... :cry:
sex_igra4ka
03-20-2008, 19:08
Ей,сладурке,не се спичай толкова,де...Помисли какво те възбужда както казах и или си го направи ,или си го представи...
jenity_bs
03-20-2008, 19:49
благодаря на всички за съветите,ще ги изпълня и съм сигурна,че скоро най-накрая ще стигна до оргазъм и най-важното ще разбера какво ме кара да го правя :)
ми стани членка на някоя онанистка секта и ще ти е гот и ще свършваш
jenity_bs
03-20-2008, 20:08
ми стани членка на някоя онанистка секта и ще ти е гот и ще свършваш
хахах мне смятам да пропусна...все ще се намери някой,който да ме задоволява така както аз сама мога :)
alexisonfire
03-20-2008, 20:32
Абе докато те лашка на задна , бъркаш няколко пъти в предната част и си готова 8-)
Ела ти покажа как става 8)
jenity_bs
03-22-2008, 09:14
Ела ти покажа как става 8)
много желаещи нещу бе... :-D :-D :P
jenity_bs
03-24-2008, 22:46
някви други съветчета...??? :)