.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Град
    Бургас

Немога да свършвам :(

правя секс от близо година...правила съм го с няколко човека,така че проблема може би не е в самото чукане... НО ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ !!! досега не съм свършвала от секс...дори и от орален секс не съм свършвала... чукали са ме по 2 часа и половина и пак не успявам... изпробвала съм няколко пози,но пак не съм успявала.По принцип момчето свършва по няколко пъти,а аз не...свършвала съм единствено от мастурбация...Кажете ми какво да правя...
    Най-същественото е невидимо за очите...

Град
    у вас ;]

Re: Немога да свършвам :(

Може би не се възбуждаш достатъчно.. или самата мисъл че неможеш те спира психически, съответно и физически... или се притесняваш от нещо...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    всяко нещо с времето си....

P.S. колкото повече мислиш за това толкова по-голяма психологическа спирачка си налагаш
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Може би не се възбуждаш достатъчно.. или самата мисъл че неможеш те спира психически, съответно и физически... или се притесняваш от нещо...
    +1
    [!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Po princip pri momichetata orgazma se dostiga po-trudno,az sam jivo dokazatelstvo.
    Na 18 godini sam i az sam imala nqkolko razlichni partniora i ne sam svarshavala do sega,a vodq polov jivot ot dosta vreme.
    Ne iskam da te otchaivam.Inache uspeh.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

абе ще дойде, само да го дочакаш (или дочукаш)
    Do you speak Salsa? .......

Kakto kazaha vsqko neshto s vremeto si,spored men za napred kogato imash polov kontakt se abstrahirai ot misulta,che trqbva da svurshish,otpusni se,pochuvstvai tqloto ti kakvo iska i pravi tova koeto nai mnogo ti haresva,az zapohnah da izpitvam udovolstvie chak sled kato sus segashniq mi priqtel reshihme da se snimame dokato pravim seks

Докато правиш секс, ти или партньорът ти може да стимулира клитора ти с пръсти. И аз не можех да свършвам по време на секс преди да го открия това. Много действа.
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

Ето пък орален ка на теб...
    ааа, орален, даа - той дда ти..
    да, да ..
    Ми пробвай анален напор
    ...край модераторите вече ще ме предупредят за спам

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Невротичка
    Докато правиш секс, ти или партньорът ти може да стимулира клитора ти с пръсти. И аз не можех да свършвам по време на секс преди да го открия това. Много действа.

I az go otkrih i samo taka svarshvam

Цитирай Първоначално написано от jenity_bs
    правя секс от близо година...правила съм го с няколко човека,така че проблема може би не е в самото чукане... НО ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ !!! досега не съм свършвала от секс...дори и от орален секс не съм свършвала... чукали са ме по 2 часа и половина и пак не успявам... изпробвала съм няколко пози,но пак не съм успявала.По принцип момчето свършва по няколко пъти,а аз не...свършвала съм единствено от мастурбация...Кажете ми какво да правя...
    Аз ще те излекувам

Ее тии ко искаш... едва от 1 година правиш секс .. и да свършваш тва да не тие макдоналд'с кфот поръчат това получаваш... изкачай .. намери подходящие.. където с 1 целувка ще праи "локва" отдолу .. пробвай различни начини (белезници.. камшици .. тирбушони.. )
    zl0bn0 kUchE ot bEdnItE kVarTalI, mEchTaq sI zA kIntI opAk0vAni v bAlI

Цитирай Първоначално написано от smarf4o
    Ее тии ко искаш... едва от 1 година правиш секс .. и да свършваш тва да не тие макдоналд'с кфот поръчат това получаваш... изкачай .. намери подходящие.. където с 1 целувка ще праи "локва" отдолу .. пробвай различни начини (белезници.. камшици .. тирбушони.. )

Град
    Na sedmoto nebe!
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Цитирай Първоначално написано от smarf4o
    tctct...no coment

По темата -помагай си сама стимулация на клитора и ще стане раотата
    Голям размер на картинката! /machoka/

И аз имам същия проблем. 3-4 часа сме го правили с приятеля ми и пак не съм успяла.Не мога просто, мислих, че само аз имам същия проблем, но явно не съм единствена
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Град
    Bulgaria
    това с тирбушоните и кам6иците ме разбии хаххахаахаххахаах
    metal in my life

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Намери си къдърен сексуален партньор..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Merito_
    И аз имам същия проблем. 3-4 часа сме го правили с приятеля ми и пак не съм успяла.Не мога просто, мислих, че само аз имам същия проблем, но явно не съм единствена

Ne si sama

Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    \/

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    \/
    Tva sa palni gluposti.
    Ako naprimer spi samo s edin i ne svarshva moje da e vinata v nego,no az naprimer sam spala s poveche ot edno momche i nikoga ne sam stigala do orgazam.
    Po vashata logika trqbva da oprasha edin futbolen otbor i pak nqma garanciq,che shte svarsha.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    \/
    Tva sa palni gluposti.
    Ako naprimer spi samo s edin i ne svarshva moje da e vinata v nego,no az naprimer sam spala s poveche ot edno momche i nikoga ne sam stigala do orgazam.
    Po vashata logika trqbva da oprasha edin futbolen otbor i pak nqma garanciq,che shte svarsha.
    Нима си мислиш, че некадърните мъже (и много жени има, спокойно) са малко? Бих казал, че предобладаващата част мъже са такива. (това са ми изводите след като слушам размишленията на жените около мен или тези с които съм бил аз).

От голямо значение е това как си настроена психично....първо не си мисли ,че никога няма да свършиш и да си вкарваш все мътни мисли...
    ...и друго...когато си по време на акта не мислиш за нищо друго....забравяш всичко...и си мислиш за мига...какво става в този момент...помисли кое от това което правите най-много те възбужда...и се съсреодочи върху него....това се иска от теб ... .....и третото е всъщо много важно нещо което останалите ти го казаха....партниора ти... ...........

....давам някой примери....мойта приятелка се възбужда доста когато започна да ''блъскам по мощно''(в границите на допустимото) ....нещо от тоя сорт...всякви работи стават.... ....

............НЕ СТАВА САМО СЪС СЕКС...ИСКА СЕ И ВЪОБРАЖЕНИЕ.... \/

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Невротичка
    Докато правиш секс, ти или партньорът ти може да стимулира клитора ти с пръсти.
    Да, това би трябвало да подейства.

Повече от фен
    Лелеееее,каточ чета се чувствам супер късметлийка-аз лично правя секс от...5 години,мога да кажа интензивно и с различни партньори съм била,но да не свърша ми се е случвало 3-4 пъти най-много...Помня всъщност само 2 пъти...

А иначе аз например когато го правя с някого и усещам,че не ме побърква или му казвам какво ме възбужда много или пък в краен случай си представям нещо ...не мога да дам конкретен пример,но нещо,което ми е действало възбуждащо и ефектът не закъснява.

Смятам,че стимулацията на клитора определено върши чудеса.

Също така не знам дали ще ти е от полза,но лично мен много ми харесва когато си го вкарва докрай(ако е възможно)и задържа малко като е целият вътре(това стимулира клитора),и го прави рязко,но не бързо.Така се изстрелвам за 5-6минути и мога да съм готова.

Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    винаги съм страшно възбудена... не е от това... и винаги се отпускам изцяло...мен не ме е срам по принцип от тялото ми и се чувсвам добре гола...и не мисля за това...всъщност го осъзнах преди 2 седмици някаде...
    Най-същественото е невидимо за очите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си