Влез

View Full Version : Цветна бременност?

monkey_
03-20-2008, 15:23
Някои може ли да ми даде ВЯРНА информация за цветната бременност.Какво е характерно за нея?Защото сутринта имах малко кафяво петанце на гащичките, но цял ден така и не ми дойде.Преди малко като ходих до тоалетна имах малко 4ервено, но много разредено иии се притеснявам до сега не ми е било така идва ми и тече като от чешма... (секса е с презерватив)

hooliganka89
03-20-2008, 15:32
Mi cvetna remennost e da imash cikala dokato si bremenna.

Zashto ne vzemesh da si kupish edin test?Nie sme vrachki.
Sled sex proverqvate li prezarvatva dali e spukan?

sexnaeks
03-20-2008, 23:30
Някои може ли да ми даде ВЯРНА информация за цветната бременност.Какво е характерно за нея?Защото сутринта имах малко кафяво петанце на гащичките, но цял ден така и не ми дойде.Преди малко като ходих до тоалетна имах малко 4ервено, но много разредено иии се притеснявам до сега не ми е било така идва ми и тече като от чешма... (секса е с презерватив)

цветна бременност е май като си надула пупата сладка и някаква си фея докато спиш да ти нарисува пупата с флумастери или пастели или бойчки

Angel_Girl
03-21-2008, 14:57
Мацка, купуваш си тест и ако е положителен - на гинеколог... и аз бях така та за това вече съм в 5 месец..ама поне умно постъпих не питах по форумите ами тестче си купих :P

aanitogb
03-21-2008, 15:05
mi test i tva e s moje i drygade dae problema ytiva6 na lekar a moje i da ti daide ytre normalno

Xtuning
03-21-2008, 15:34
Мацка, купуваш си тест и ако е положителен - на гинеколог... и аз бях така та за това вече съм в 5 месец..ама поне умно постъпих не питах по форумите ами тестче си купих :P

Може ли да те попитам на колко си години ? ... знам че не се пита ,но все пак ми е интересно .. Ако не те притеснява , ми отговори !

shturo
03-21-2008, 20:51
Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.

Всъщност при цветната бременност до колкото съм запознат самото течениес много по малко количество както и самия период е много по кратък .

Както и другите ти казаха вземи иди до аптеката и си купи едно тестче, то ще регистрира бременност, дори и да е цветна, защото работи на хормонална основа.

Rofl4e
03-21-2008, 21:00
Kupi si test dokato ne e kasno

Angel_Girl
03-25-2008, 06:40

Може ли да те попитам на колко си години ? ... знам че не се пита ,но все пак ми е интересно .. Ако не те притеснява , ми отговори !

Тая година правя 18, а за протокола все още съм на 17.. :-P

sherry
03-25-2008, 06:47
Оф, какво шашкате момичето, бе...
Прави секс с презерватив, + това й е дошло, просто още е по-леко, не се е засилило. Вероятно от смяната на времето, климатът много влияе на цикъла. Аз като съм на почти 19 години и цикълът ми беше много редовен, ся трябва да мисля, че съм надула корема, само защото ми закъсня с 2 дни като дойде първите 2 дни ми беше като на момичето ли? Спокойно, мила! Ще се оправи!! Сега ти е леко, но вероятно до 2 дни ще се засили и пак ще е като "чешма". Цветната бременност много се различава от цикъла!!

Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.

Ще ти дойде, а ако имаш и съсиреци, можеш да си сигурна, че това е цикъл, не е цветна!

7oup
03-25-2008, 07:22
Цветната бременност се получава при хормонални нарушения. Съмненията за цветна бременност може да дойдат от това, че количеството на изхвърлената кръв е доста под нормалното. Затова при такива симптоми веднага си правете тест, защото след 3 месеца вече ще е прекалено късно. :-o
Но според мен ти не си бременна,все пак си го правила с презерватив,успокой се. :wink:

monkey_
03-25-2008, 17:53
амиии да ви кажа днес ходих на лекар ии и казах 4е 4-5 ми е била менструацията и 4е е била мн по слаба от колкото предните месеци.А тя ми каза да из4акам до др месец и ако и тогава не е както трябва да ида на генеколог.Каза 4е може да е от смяната на времето.А ина4е цикала ми бе6е мн малак като коли4ество имах 4увството 4е с 1 превразка мога да изкарам цял ден ако не я сменям .. :/ Но пак си бе6е 4-5 дни .. тест още не сам взимала ..