PDA

View Full Version : Помощ...Имам "паласки" ...

jenity_bs
03-20-2008, 20:42
Хора,имам проблем...По принцип си харесвам тялото...Харесвам почти всичко в него.НО имам "паласки" ... краката ми са слаби,дупето ми също не е дебело...единствено гадните "дръжки" развалят всичко...Те ми разширяват цялата талия.Като се гледам в профил нямам корем напред,но когато се погледна в анфас съм като круша... Само паласките ми стърчат,даже по-надолу към дупето се смалявам.Точно заради тях немога да нося и прекалено тесни дънки... Моля ви кажете ми какво да правя,ако може ми кажете някакви упражнения специално за тази част от тялото....В нас имам велоаргометър,но не карам особено (ако изобщо е от значение).... Искам за лятото да изчезнат...Имам пиърсинг на пъпа и вниманието на хората се спира към корема микогато съм на плаж (а това е всеки летен ден :( ) ...НЕ искам да съм като колба :(

plamka
03-21-2008, 06:35
Срещу паласките

Тайната за премахването на тези сланинки, които висят над колана, е в стягането на няколко мускула, което може да стане дори само с едно упражнение.

Усуканици
А
Седни на пода със сгънати в коленете крака, гърбът е назад (доколкото можеш), а ръцете са изпънати напред, като се стараеш да са успоредни на пода.

Б

Завърти тялото от кръста нагоре надясно, сякаш протягайки дясната си ръка силно назад, докато лявата още сочи напред. Задръж десет секунди, а после се върни в центъра. Направи 10 усуканици, а после смени страните.

Копирах ти го от един сайт. Мисля, че са доста ефикасни, но са и трудни. Само е препоръчително да имате килим, защото аз си убих колената направо. :-D

jenity_bs
03-22-2008, 09:16
мерси plamka... ай пишете още мнения е...важно е !!!

donkihot
03-22-2008, 11:17
ne6to mn izpitano,sry 4e ne pi6a na bg!

zastavash s poluraztvoreni kraka izpravena,svivash malko kolenata stqgash dupeto iznasqsh ednata ryka primerno lqvata nadqsno kato ramoto ti trqbva da e do uhoto ti. i zapo4vash da butash rykata nadqsno ako rabotish s lqvata ryka. dupeto i gyrba stegnati i korema daje ako uspeesh. postoqnno gi druj stegnati. pravish 3 seriiki parvata ot 15 drugite dve ot 20 povtoreniq. povtarqsh i s drugata ryka. dva pyti ili tri pyti sedmi4no. mn pomaga. celta e da se opitash da izpynesh palaskite izpyvash,vryshtash leko pak izpyvash i taka...

ELiTyYy
03-22-2008, 12:03
ne6to mn izpitano,sry 4e ne pi6a na bg!

zastavash s poluraztvoreni kraka izpravena,svivash malko kolenata stqgash dupeto iznasqsh ednata ryka primerno lqvata nadqsno kato ramoto ti trqbva da e do uhoto ti. i zapo4vash da butash rykata nadqsno ako rabotish s lqvata ryka. dupeto i gyrba stegnati i korema daje ako uspeesh. postoqnno gi druj stegnati. pravish 3 seriiki parvata ot 15 drugite dve ot 20 povtoreniq. povtarqsh i s drugata ryka. dva pyti ili tri pyti sedmi4no. mn pomaga. celta e da se opitash da izpynesh palaskite izpyvash,vryshtash leko pak izpyvash i taka...
чесно казано малко не разбрах..от обясненията хаха...

rosencetooo
03-22-2008, 13:05
hqhq i az ni6to nerazbrah ot gorniq post :) ina4e temata e hubava :)

d0mat4et0
03-22-2008, 20:42
Моят проблем е абсолютно , ама абсолютно същият....Аз започвам малко диета ииии въртене на обръч и тичане на място по 40 минути на ден , мисля че ще има резултат....ХОра давайте мнения моля ви....И аз като се погледна в огледалото приличам точно на круша :-# :-#

pIsaNkaTa_sTz
03-23-2008, 09:20
оХхХ и аЗ иМаМ :? оТ сКорО вСякА сУтРин бЯгАм и пРаВя уПраЖнеНия а ВечЕр - 2 чАса тРениРовкИ ... сЪщО сЕ сТаРая дА сЕ хРаНя зДраВосЛоВно
:smt026 ще вИдиМ каКво щЕ сТаНе

donkihot
03-23-2008, 10:25
вижте упражненията за страни4но разтягане и под тях е снимките за упражнението

http://dieti.rozali.com/vkyshti/p7039.html

гарантирам ви,4е след по-малко от две седмици ще се 4увствате вталени в талията и паласките..за по-голям ефект...сгънете леко колената съвсем леко,стегнете дупето и корема и така правете упражнението...3 сериики 1-вата от 15 повторения другите две от по 20...като повтаряте с двете ръце! Успех,дано съм помогнала

splendour
03-23-2008, 10:58
yjas e da ........a s obr14 sled kolko vreme se maxat?

jenity_bs
03-23-2008, 20:49
и аз се интересувам от обръча,някой ако знае дали помага защото съм бивша гимнастичка и мога да въртя с часове...много ми харесва и ако е полезно цена няма да има...кажете ми някой ако знае плс :oops:

pIsaNkaTa_sTz
03-24-2008, 05:41
аМи аЗ сЪм чУваЛа чЕ е пОлеЗно зАщоТо кАто гО вЪрТиш еДин вИд маСажиРаЛ и нЗ сИ кВо... нЕ пОмНя вЕче кАкВо сЪм чеЛа 8-) :oops: аБе пОлеЗно е ;-)

TheNewReligion
03-24-2008, 09:00
Abe ti znaesh li kakvo e da si kato krusha ? Qvno ne . Tqloto ti e s forma na krusha , ako imash po-debelichki krachka i golqmo dupence , a gore si normalna .Ta sreshtu palaskite neznam kakvo da ti preporucham , no ne e nikak polezno v poberteta osobeno da spazvash dieti , koito sama si si izgotvila .Ako puk e tolkova merak za dieta otidi na dietolog (teenagerski) .Ima takiva specialno ot 14 do 18 godini . :)

varnen4e
03-24-2008, 13:34
и аз се интересувам от обръча,някой ако знае дали помага защото съм бивша гимнастичка и мога да въртя с часове...много ми харесва и ако е полезно цена няма да има...кажете ми някой ако знае плс :oops:

Полезно е, да... и то доста... определено се вталяваш от него. :)

oTPoBHa
03-24-2008, 15:19
имате разширени стомаси и ядете по 5 сандвича на ден.. е тва е показател закво имате "паласки"
то тва от ядене става.. и от прекалено впити панталони и къси фанели
1. пробвайте да спортувате нещо
2. храната има значение.. фанете яжте по-малко е такова
по-малко кексчета, по-малко снаксчета, хот-догчета ала бала ;)

и пийте вода ............

besnicataa
03-24-2008, 15:44
а са като има6 паласки земи се гръмни,...кво толко паласки хах :D и аз имам..ама никой не е намекнал не6то или не6то такова..ако си о6е на 12-13-14 с времето след пубертета може да се махнат ..но не мисля 4е спорта е най-доброто не6то :(

jenity_bs
03-24-2008, 21:28
имате разширени стомаси и ядете по 5 сандвича на ден.. е тва е показател закво имате "паласки"

Мила, виж аз не съм казала сичко,нормално е да се заблуждаваш,но то е затова защото не съм дала явно достатъчно информация...
по принцип не ям изобщо много ям по няколко пъти на ден,но по малки неща например по един плод,понеже имам гастрит и стомахът ми не трябва да работи напразно...отдавна съм спряла да ям много...освен това не ям чипсове и т.н. понеже са пълни с консерванти и сигурно от година не съм си купувала такива неща,както и газирани напитки...И пия по 4-5 литра на ден даже е прекалено,но наистина пия по толкова не преувеличавам....Може би наистина впитите панталони играят важна роля,защото само от тях корема почва да ме боли и ми се подува,но нося само такива...вече паласките ми направо свършват оттам откадето започват дънките ми...тялото ми приема формата на панталон :shock:

както и дае реших да напиша темата тук,защото знам че ще ми препоръчате добър метод,като например спорт,а не гладуване защото немога да гладувам,заради болестта ми ;(

oTPoBHa
03-25-2008, 12:08

Мила, виж аз не съм казала сичко,нормално е да се заблуждаваш,но то е затова защото не съм дала явно достатъчно информация...
по принцип не ям изобщо много ям по няколко пъти на ден,но по малки неща например по един плод,понеже имам гастрит и стомахът ми не трябва да работи напразно...отдавна съм спряла да ям много...освен това не ям чипсове и т.н. понеже са пълни с консерванти и сигурно от година не съм си купувала такива неща,както и газирани напитки...И пия по 4-5 литра на ден даже е прекалено,но наистина пия по толкова не преувеличавам....Може би наистина впитите панталони играят важна роля,защото само от тях корема почва да ме боли и ми се подува,но нося само такива...вече паласките ми направо свършват оттам откадето започват дънките ми...тялото ми приема формата на панталон :shock:

както и дае реших да напиша темата тук,защото знам че ще ми препоръчате добър метод,като например спорт,а не гладуване защото немога да гладувам,заради болестта ми ;(

аз доколкото знам гастрит се развива от неядене, не от прекалееено ядене
но според мен се консултирай с лекар, щом имаш гастрит..

Може би наистина впитите панталони играят важна роля,защото само от тях корема почва да ме боли и ми се подува,но нося само такива...вече паласките ми направо свършват оттам откадето започват дънките ми...тялото ми приема формата на панталон :shock: тваааааааа....... тоя цитаааттт... РУЛЗ! :razz:
нема смисъл да говора просто

SeaEatsShips
03-25-2008, 12:51
гастрит можеш да развиеш и от много притеснение.. зависи

jenity_bs
03-25-2008, 13:23
ами значи то точно и от двете се разболях аз...моя стомах е "нервен" пък и преди имах нарушен хранителен режим и затова :)

Axel_f
03-25-2008, 18:03
oTPoBHa, на момичето едва ли му трябват забележките ти, не я познаваш, за да говориш какво и колко яде, едва ли е толкова зле да не разбира, че с преяждане хубаво тяло няма да постигне.Не вярвам и да не знае, че спортът е важен, с тая разлика, че паласки НЕ се стопяват с волейбол например.

Ето няколко упражнения, които аз лично правя и мисля, че имат ефект:

1. Заставаш права, краката са разкрачени малко повече от нивото на раменете, накланяш настрани се колкото можеш, ляво, дясно и ги редуваш по 50 пъти на всяка страна.

2. Правиш същото с гирички във всяка ръка.

3. Заставаш пак права с разкрачени крака, вдигаш ръцете на нивото на раменете настрани, местиш горната част на тялото на едната, после на другата страна, но САМО от талията. С гирички е още по-ефективно.

4. Може и коремни преси - лягаш настрани, краката леко свити и вдигаш, натоварваш точно страничните коремни мускули :)

johnnydepp
06-02-2010, 14:24
да и аз имам същия проблем..ужасно е както казваш ти -пласките развалят цялата фигура, да наистина тези упражнения помагат, но ако носиш стегнати дънки с ниска талия, упражненията няма да ти помогнат! Стегнатите дънките с ниска талия може да изглеждат секси , но деформират пласките, аз от тях ги получих :(

а относно упражненията :
http://www.kozmetikata.com/show.php?storyid=8484

-
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/

IrRePlAcEaBlE
06-02-2010, 15:50
Аз правя "усукваниците" и честно казано не съм забелязала кой знае какъв ефект. :-D Иначе обръча много помага!

Little_Lady93
06-02-2010, 15:57
СПРЕТЕ ДА ИЗРАВЯТЕ ТЕМИ ОТ 2008!!!!
Тва се казва хора без работа.... и мозък :?