View Full Version : Сарцето я избра а не аз :(
amazonko
03-20-2008, 20:53
Здравеите си4ки :) . имаме си едно моми4е в даскало ,праи са на интересна постоянно ,вапреки това си4ки си падат по нея.Хлатнал сам до уши по нея но ваоб6те не ми харесва характера и :( Поттискам 4увствата но незнам кво да правя HeLP :booooomb:
NightGuardian
03-20-2008, 20:57
Imah sy6tiq problem.Kogato se opozanhme po-taka i kazah pone pred men da ne se ligae i haraktera da i e po-razli4en do dopustimoto :)
Shtom surceto ti q e izbralo ne bih te savetvala da vurvish sreshtu nego!
amazonko
03-20-2008, 21:00
Ти не разбира6 ли тя нема мярка :shock: посто е такава :( Бате натиска са с секи сре6тнат а не е некво курве в :?
NightGuardian
03-20-2008, 21:08
Ти не разбира6 ли тя нема мярка :shock: посто е такава :( Бате натиска са с секи сре6тнат а не е некво курве в :?
Pod kakvo razbirash "natiskva"?
amazonko
03-20-2008, 21:10
Ха ми даа на секи да я обарва и тн.
krisi_bep
03-20-2008, 21:11
I аз съм в подобна ситуация,но съм момиче,което харесва подобно,на твоето момиче момче.Ъъъъ..тъп коментар,но не знам какво може да направиш,не знам и аз какво да правя..
Shtom surceto ti q e izbralo ne bih te savetvala da vurvish sreshtu nego!
Буллшит, като понякога се чуди как може да има хора дето да пишат толкоз тъпи коментари..
Аз понякога се чудя как може някой още да пише "сАрцето"...
Lusy_Diakovska
03-21-2008, 07:25
tova se slu4va na pove4eto hora az primerno ne poznavam dobre edno momi4e ama stra6no go haresvam ko da se prai lubovta e slqpa :grin:
Щом се натиска с всички ии позволява да я обарват... несмяташ ли, че това си е точно к*рвенско поведение?!
Ще ти мине, спокойно...Само недей нищо да й признаваш, че ще й се вдигне още самочувствието.Харесват я, защото е отворена може би...Откъде да знам, но щом не ти харесва характера й, значи дори и да стане нещо, много бързо ще се убедиш, че не си е струвало.
Ами не бих те посъветвала да се занимаваш с нея, защото поведението и е абсолютно курвенско... а не си струва да се занимаваш с курви... накрая ти ще си преебания - не тя. И ще тие още по-гадно. Смяташ ли че си готов да го понесеш ?!
Щото се натиска на всички, не е курве ;)
amazonko
03-21-2008, 16:52
Дами и господа аз сам на 13 все пак :-D + тва не е парвата курва :(
И това, че си на 13, и че въпросната не е пЪ("Ъ" бе момче, "Ъ" като "Ъгъл")рвата курва трябва да ни грее, защото..?