View Full Version : гадже на баща ми ?
paranoia
03-20-2008, 21:08
onzi den edin fr mi kaza 4e edna fr na maika mu e kazala 4e e gadje na ba6ta mi(toi o6te jivee s maika mi)...bqh potresena :shock: ...iskah mn da kaja na maika mi....i sega iskam,no frta mi mi kaza 4e pove4e nqma da mi progovori ako i kaja(maika mu mu kazala da ne kazva dori i na men,ma toi e dobra dy6a)
kakvo da pravq :-o
7 точка от правилата
moderated by Coki
А на мен чичо ми ми каза, че на леля му - стринка и ,имала внуче дето се оженило па на жена му калекото имал приятелка дето носи очила
nicolepcd
03-21-2008, 06:40
Хахаха... егати му и добрата душа, щом е изклюкарил всичко... На твое място бих поговорила с майка си... Не знам, оплетена история... :?
asi_basi
03-21-2008, 07:25
Az parvo bih pogovorila s ba6ta mi i bih go pitala dali e istina vsi4ko tova i t.n. Parvo pogovori s ba6ta ti, posle govori kakvoto i da bilo na maika t ili kaji na ba6ta ti da ne laje maika ti a da i priznae samiqt toi. Neznam kakvo drugo da te posavetvam. Az sam bila v podobna situaciq, no te si znaeha...
LeAv3 m3 Al0n3
03-21-2008, 07:27
кОфТИиИи :shock: :shock: :shock:
Jamalska
03-21-2008, 17:30
Приятели винаги можеш да си намериш,мама и тати са ти едни.Това кой ще ти се разсърди няа значение щом ще си с чиста съвест пред майка си
Apff ni6to ne razbrah...edna fr na mama i kazala 4e hodi s tati... ?!?
snowgirl
03-22-2008, 11:58
Говори с майка си!
Apff ni6to ne razbrah...edna fr na mama i kazala 4e hodi s tati... ?!?
До колкото разбрах един приятел на paranoia й е казал , че една приятелка на майка му й е казала , че ходи с бащата на paranoia , но и аз не съм убеден :shock:
TheNewReligion
03-23-2008, 21:11
А на мен чичо ми ми каза, че на леля му - стринка и ,имала внуче дето се оженило па на жена му калекото имал приятелка дето носи очила
+1 ti da ne bi da vqrvash ? V takuv sluchai si mnogo tupa ! :)
psychopath
03-23-2008, 23:07
може да те ебават.
еми ако е истина нямам си на представа ако моя напраи такова няма си на представа какво го чака
па и азе в 1вия момент немоех го схвана ама после го по усмислих и загрех
Seducti0n
03-24-2008, 09:20
Твой познат ти е казал, че приятелка на майка му е гадже на баща ти... така ли?
MiSs_DioR_CheRiE
03-24-2008, 11:44
Spored men purvo govori s bashta si shtoto tva "na priqtelq mi na maika mu puk na priqtelkata i" e malko sumnitelno :? .. razberi dali vsichko tova e istina ... Ako e istina ... emi mislq che bashta ti e napravil svoq izbor v jivota
varnen4e
03-24-2008, 12:07
Амиии знаеш ли какво ще те посъветвам аз... Ако майка ти ии баща ти се карат и е имало случаи, в които баща ти да е изневерявал на майка ти кажи на майка ти.
Ако не отиди при баща ти и го попитай направо... въпреки, че ако е вярно силно се съмнявам пича да си каже, но...
Абе най- добре кажи на майка ти какво си чула, пък тя ще реши дали да говори с баща ти.
А ти няма какво да се тормозиш. И аз съм изпадала в такива ситуации и 1-во казах на майка ми, няколко дена след като разбрах, после и на баща ми и ми беше супер гадно и някво вътрешно се измъчвах много, че баща ми може да го направи това. Той есествено отрече.
След което аз мислех за това още около 2 седмици и ми беше все още толкова гадно, но в един момент осъзнах, че е*аси, те са т 20 години заедно, имат много повече житейски опит от мен и най- важното това си е техния живот. Случват се какви ли не по- гадни неща, замисли се върху това.
А и + това ти нищо не можеш да направиш без значение дали е вярно или не.
Надявам се да съм помогнала.
:)
Приятели винаги можеш да си намериш,мама и тати са ти едни.Това кой ще ти се разсърди няа значение щом ще си с чиста съвест пред майка си
ama si e taka :grin: po dobre kaji na maika ti otkolkoto da si mulchish a puk i ako ti se razsurdi ne ti e istinski priqtel shtoto vse pak trqbva da ti vliza v polojenieto :)
zvezdichka777
04-01-2008, 13:16
Еми не казвай на майка ти тогава,тя рано или късно ще разбере.отделен въпрос е че това въобще може да не е истина ...
coolkiss
04-01-2008, 14:27
:D :D :D
alex_devv
04-01-2008, 14:57
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
+1