- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- гадже на баща ми ?
onzi den edin fr mi kaza 4e edna fr na maika mu e kazala 4e e gadje na ba6ta mi(toi o6te jivee s maika mi)...bqh potresena...iskah mn da kaja na maika mi....i sega iskam,no frta mi mi kaza 4e pove4e nqma da mi progovori ako i kaja(maika mu mu kazala da ne kazva dori i na men,ma toi e dobra dy6a)
kakvo da pravq
7 точка от правилата
moderated by Coki
А на мен чичо ми ми каза, че на леля му - стринка и ,имала внуче дето се оженило па на жена му калекото имал приятелка дето носи очила
The Spark
Хахаха... егати му и добрата душа, щом е изклюкарил всичко... На твое място бих поговорила с майка си... Не знам, оплетена история...![]()
еlsy![]()
Az parvo bih pogovorila s ba6ta mi i bih go pitala dali e istina vsi4ko tova i t.n. Parvo pogovori s ba6ta ti, posle govori kakvoto i da bilo na maika t ili kaji na ba6ta ti da ne laje maika ti a da i priznae samiqt toi. Neznam kakvo drugo da te posavetvam. Az sam bila v podobna situaciq, no te si znaeha...
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Приятели винаги можеш да си намериш,мама и тати са ти едни.Това кой ще ти се разсърди няа значение щом ще си с чиста съвест пред майка си
Apff ni6to ne razbrah...edna fr na mama i kazala 4e hodi s tati... ?!?
Говори с майка си!
До колкото разбрах един приятел на paranoia й е казал , че една приятелка на майка му й е казала , че ходи с бащата на paranoia , но и аз не съм убеденПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
+1 ti da ne bi da vqrvash ? V takuv sluchai si mnogo tupa !Първоначално написано от 5StaR
![]()
еми ако е истина нямам си на представа ако моя напраи такова няма си на представа какво го чака
па и азе в 1вия момент немоех го схвана ама после го по усмислих и загрех
Твой познат ти е казал, че приятелка на майка му е гадже на баща ти... така ли?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Spored men purvo govori s bashta si shtoto tva "na priqtelq mi na maika mu puk na priqtelkata i" e malko sumnitelno.. razberi dali vsichko tova e istina ... Ako e istina ... emi mislq che bashta ti e napravil svoq izbor v jivota
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Амиии знаеш ли какво ще те посъветвам аз... Ако майка ти ии баща ти се карат и е имало случаи, в които баща ти да е изневерявал на майка ти кажи на майка ти.
Ако не отиди при баща ти и го попитай направо... въпреки, че ако е вярно силно се съмнявам пича да си каже, но...
Абе най- добре кажи на майка ти какво си чула, пък тя ще реши дали да говори с баща ти.
А ти няма какво да се тормозиш. И аз съм изпадала в такива ситуации и 1-во казах на майка ми, няколко дена след като разбрах, после и на баща ми и ми беше супер гадно и някво вътрешно се измъчвах много, че баща ми може да го направи това. Той есествено отрече.
След което аз мислех за това още около 2 седмици и ми беше все още толкова гадно, но в един момент осъзнах, че е*аси, те са т 20 години заедно, имат много повече житейски опит от мен и най- важното това си е техния живот. Случват се какви ли не по- гадни неща, замисли се върху това.
А и + това ти нищо не можеш да направиш без значение дали е вярно или не.
Надявам се да съм помогнала.
![]()
ama si e takaПървоначално написано от Jamalska
po dobre kaji na maika ti otkolkoto da si mulchish a puk i ako ti se razsurdi ne ti e istinski priqtel shtoto vse pak trqbva da ti vliza v polojenieto
![]()
Еми не казвай на майка ти тогава,тя рано или късно ще разбере.отделен въпрос е че това въобще може да не е истина ...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()