View Full Version : нямам си гадже
zdrasti ! az sam na 15 godini i nikoga ne sam imala gaje moje i malko absurdno da e no e taka nito sam debela nito grozna ! tova ne e samo moeto mnenie ! no vse pak nikoga ne sam imala predlojenie :(
Daite mi savet !!! Imam 4uvstvoto che sam edinstvena ](*,) :smt099 :smt089
Moje bi problema idva i ot tova che se izchervqvam v mn ot sluchaite kato govorq s gotini mom4eta. Edna priatelka me pita predi nqkolko dena zashto tolkova mn se pritesnqvam kato sam tolkova gotina i 4e ako e bila na moe mqsto e shtqla da bude mackata za koqto nai mn se govori i tn.
7 точка от правилата
moderated by Coki
Ou7taControL
03-21-2008, 02:39
според мен не си единствена, така че се успокой малко.. За да си хванеш гадже неможе само да си стоиш затворена във вас, излизай, не общувай само с момичета.. трябва да излизаш и с момчета, все пак те не ядът момичета, намери си по подходяща компания, отпусни се,не бъди срамежлива, имай самочувствие- ти самата каза че не си грозна... и не се тревожи много за това.. защото ще си намериш някого, когато най-малко очакваш.. :-) Успех!
mersi za otgovora nqkaksi e uspokoqvashto kogato go 4uesh ot nepoznat
Mersi {{SlaDka^6maTka}} :-)
prettyIdeath
03-21-2008, 02:58
според мен не си единствена, така че се успокой малко.. За да си хванеш гадже неможе само да си стоиш затворена във вас, излизай, не общувай само с момичета.. трябва да излизаш и с момчета, все пак те не ядът момичета, намери си по подходяща компания, отпусни се,не бъди срамежлива, имай самочувствие- ти самата каза че не си грозна... и не се тревожи много за това.. защото ще си намериш някого, когато най-малко очакваш.. :-) Успех!
+1
vampiretion
03-21-2008, 07:22
Zdr!I az sum na 15 i dosega ne sum si imala gadje,no pri men ne6tata sedat malko po-razli4no,za6toto az sum debela i grozna i si padam vinagi po nedostjimi mom4eta ](*,)
kuklichka_bg
03-21-2008, 07:30
Zdr!I az sum na 15 i dosega ne sum si imala gadje,no pri men ne6tata sedat malko po-razli4no,za6toto az sum debela i grozna i si padam vinagi po nedostjimi mom4eta ](*,)
da ako si povtarqsh tui 4e si debela groznna i taka natataka nqma da si hvnesh po barzo q trq da imash samo4ustvie v moq klas ima edno grozli6te no e minaala celiq grad 6tot ima samoo4ustvie do nedbeto se se ot4aiai pak i to v dneshno vreme samo kreteni i te
laracools
03-21-2008, 07:32
ne si debela ne si grozna i nikoe mom4e ne e nedostijino!
q dai nqkoi twoi pic da widim dali pri4inata ne e w wyn6niq ti wid :)
CuRly_Doll
03-21-2008, 07:43
q dai nqkoi twoi pic da widim dali pri4inata ne e w wyn6niq ti wid :)
Еее тва беше вече много грубо....Може да е хубаво момичето,щом нейна приятелка й е казала,че е готина и т.н.Абе не знам-недей се притеснява толкова,няма защо просто-ако се притесняваш,винаги ще губиш,а ако не се притесняваш-можеш само да спечелиш! :)
splendour
03-21-2008, 07:55
q dai nqkoi twoi pic da widim dali pri4inata ne e w wyn6niq ti wid :) xaxa malko grybi4ko ama ako iska da dade [mnogo obi4am da gledam xora koito sam im 4ela nqkoi post] a vaprosa ne e samo v v1n6niq vid a problema e 4e si pritesnitelna :)
sexa_na_kompleksa
03-21-2008, 12:33
Не се притеснявай, определено не си единствената. Но не всичко е външен вид, трябва и да си малко по-отракана. А това за изчервяването - не се трвожи, някои момчета го мислят за сладко. :)
evelinka1122
03-21-2008, 12:48
Ее голям прас че си нямала... Преодолей притеснението си и малко се отпусни. Яя си харесай някои сладур и нападай :P Аиде Успех мацка :)
[quote="KillSwitchEngage"]браво , ти още не си се разсипала , продължаваи в същия дух :grin: :grin: :grin: :grin:
Aххх, който каза че не ядем - лъже!! Ние сме хищници ще ви изядем!! /roar
Еее голяма работа сичко с времето си :)
BlueFace
03-21-2008, 15:51
zdrasti ! az sam na 15 godini i nikoga ne sam imala gaje moje i malko absurdno da e no e taka nito sam debela nito grozna ! tova ne e samo moeto mnenie ! no vse pak nikoga ne sam imala predlojenie :(
Moje bi problema idva i ot tova che se izchervqvam v mn ot sluchaite kato govorq s gotini mom4eta. Edna priatelka me pita predi nqkolko dena zashto tolkova mn se pritesnqvam kato sam tolkova gotina i 4e ako e bila na moe mqsto e shtqla da bude mackata za koqto nai mn se govori i tn.
7 точка от правилата
moderated by Coki
Споко и аз не съм имал !Не ми прави впечатление и на тебе не трябва да ти прави!! :wink:
fafli4ka7a
03-21-2008, 18:08
vaii ne tova sym az... ma to4no az i pri mne e taka ne sym xodila s mom4e nZ ot koga i nikoi nikoga ne me iska...i vinagi se iz4ervqvam samo pr ako mom4eto koeot xaresFam i toi stoi do men i mi kaje ne6ty i az dokaty my otgovorq i cqlata stavam 4ervena i napral sa 4udq kade da sa skriq :d spoX ne e samo pri teb :)
poison`girl
03-22-2008, 20:32
Имам една приятелка която и тя кат теб не си е фащала никой до 15 пък си е много готина а ся има сериозно гадже ходят вече 2 години тъй че всичко с времето си и твоя принц ще се появи :D
Не си само ти така, половината форум също...Пък момичето за което най много се говори в даскало е най-голямата курва, за тва не се опитвай да станеш такава
huligankata
03-22-2008, 22:54
Еее 1во недей да си мислиш, че си единствена - има мнооооооого като теб. Това че си на 15 и си нямаш гадже не трябва да те притеснява - като си на 15 та да не си на 40? Това че си срамежлива - стегни се малко, нахъсай се , имай самочувствие и нещата ще се получат. Не се вкопчвай в идеята, че си нямаш гадже и не й позволявай да те сдухва - когато му дойде времето ще си хванеш. Успехчета от мене :)
Ou7taControL
03-23-2008, 01:50
Aххх, който каза че не ядем - лъже!! Ние сме хищници ще ви изядем!! /roar аз казах че не ядете момичета, ама явно съм била в грешка :grin:
Spider4eto
03-23-2008, 06:53
е ние кво да направи, да ти намерим гадже ли? Голяма работа че още не си си хванала гадже, с първото ми гадже на 15 тръгнах и още сме си заедно. Аве просто бъди себе си, друго няма кво да направиш(освен да почнеш да носиш изрязани дрешки и тем подобни 8-) )
FieRy_GirL
03-23-2008, 07:56
ima toooooolkova mn kato teb 4e ne moi6 da si predstavi6..kakto kazaha ve4e imai samo4uvstvie i pritesnenieto samo 6te iz4ezne !!!aidi uspeh4eta
Ivalinka
03-23-2008, 08:01
izob6to ne si edinstvena...ne se pritesnqvai.az sym na 17 i sym v sy6toto polojenie...moeto mai e po-stranno :?
daisybaby
03-23-2008, 08:10
+1 ;)
varnen4e
03-23-2008, 08:16
Няма защо да се притеснваш, въпреки, че напълно те разирам. И аз си нямам приятел от известно време и действително на моменти се чувствам много самотна, чак ми се плаче, че няма кой да ме обича и т.н., но от друга страна, както всяко нещо и това си има положителни страни. Замисли се, можешда правиш каквото искаш, не е нужно да се съобразяваш с никого. Можеш да се забавляваш на ниво. Така, че възползвай се от свободата си и извличай хубавото и от 2-те състояния!
:)
Щом си срамежлива значи ти липсват контактите с хора. Вместо да киснеш у вас си пред телевизора/компютъра или квото е там започни да ходиш по кафета/дискотеки/купони и сякви такива места където има много хора. Ако имаш самочуствие ще си намериш приятел,ако нямаш и мис плеймеит да си никои няма да те земе. :?
И аз съм на 15 и съм в същото положение, но според мене просто няма смисъл да тръгна с някоя просто за да имам момиче за пред другите и в крайна сметка да се прецакаме и двамата, понеже всичко е било за пред хората. На мен ми трябва човек, който да ме разбира, както и аз да го рабирам ... а не просто да задоволяваме сексуалните си потребности, понеже това и дебил може да го направи на магистралата ... и на този етап не съм се разбързал да се обврързвам с някого, понеже просто не съм намерил човека, с който искам да споделям живота си :)
xXxScreamxXx
03-23-2008, 10:05
lelel na 15 i nikoga ne si imala gadje .. tctctc 6to o6te si jiva we ?!?! tctcc farli se otnekade .. horata na po 15 godini rajdat .. ebat se kat ludi a ti .... o6te ne si imala gadje
ei ei ... aman ot kompleksari ....................
UnsTToPPaBBle
03-23-2008, 10:40
mojeme da opravime toq problem s "nikoga ne sam imala gadje"
:smt008 :smt008
Ти пък ако знаеш момчетата как ги е срам :oops:
ToySoldier
03-23-2008, 10:51
lelel na 15 i nikoga ne si imala gadje .. tctctc 6to o6te si jiva we ?!?! tctcc farli se otnekade .. horata na po 15 godini rajdat .. ebat se kat ludi a ti .... o6te ne si imala gadje
Като го прочетох тоя коментар за малко ми мина през главата че работиш на някоя магистрала :-o
xXxScreamxXx
03-23-2008, 10:55
Като го прочетох тоя коментар за малко ми мина през главата че работиш на някоя магистрала :-o
mmne .. sorry .. samo na daskalo hodq ;)
NO prosto kazax kakfo pravqt pove4eto teen-ove za tfa ... qm qvno ne si razbral .. huu de se1 ...
tsveti91
03-28-2008, 15:54
хихихи и аз съм нямала няма да си казвам годинките :lol: така, че споко не си единствена, сигурно проблема не е в теб(съдя по себе си) ти кво си виновна ,че не могат да те отценят?и не се впрягай дребна си още всичко с времето си и твоя ред ще дойде, ай успех!
BlueFace
03-28-2008, 16:15
Maле скоро ставам на 15 пък и аз съм нямал...Малее ще тряя се режа :-# :razz:
7 точка от правилата
moderated by Coki
НЕ ТИ ТРЯБВА!
miss_broken_heart
03-28-2008, 20:03
he ne si samo ti taka to i az si nqmam, gadje ne mi sa i predlagli no i az katoteb nemoga da kaja 4e sym tolkova zle za6toto ima i po zle moqt syvet v sly4aq e da se dyrji6 po svobodno a ne da se iz4ervqva6 za6toto tova spira pove4eto ,no v drugi slu4ai e sladko i na nqkoi mom4eta im haresva ,imai si samo4uvstvieto i se druj na polojenie ,s 4ervenite buzi pe4eli6 samo 4erni to4ki :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D