View Full Version : Закъснява ми...
Fifkata15
03-22-2008, 10:17
Знам, че такива като мен са ви омръзнали, но съм на ръба да се срина от нерви
На 17 съм и съм девствена, но с приятелят ми последният път се възбудихме .. без да се усети е свършил в панталоните си, но по-късно се изми. стигна се и до момент в който ми бъркаше в гащите и само ме галеше.. не е вкарвал пенисът си в мен и се надявам да не е имал сперма по ръцете .. но вече 2ри ден ми закъснява( нещо което никога не е било)
страх ме за евентуална бременност, защото :
1. бях в овулация
2. може по ръцете му да е останало нещо
3. четох в статия в която се посочваше че има 5% възможност да забременнее жената чрез пренасяне на сперма ..
кажете ми че съм луда и ме успокойте .. а другата седмица ще си направя и тест за да се съвзема .. :(
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Fifkata15
03-22-2008, 10:25
а да и да не забравя че гърдите ми ми изглеждат по-голями .. :(
Vivienne Westwood
03-22-2008, 10:54
Abe momiche ,
ako ot tova se zabremenqvashe , Ozonovata dupka shteshe da e naj-malkoqt problem .....
Бе не се излагай ма 8-)
Сперматозоидите живеят няколко секунди,а той даже се е и мил.
Освен ако не е имало някакъв мега сперматозоид който издържа на кислородна среда :D
А и,тоя щом свършва в гащите не ми се мисли за секс 8-)
vikiiitooo
03-22-2008, 11:10
1во да ви кажа (за неинформираните) сперматозоидите жижеят 5дни! :P А Иначе извиняваи ма ти наистина си луда да си правиш тест за бременност когато даже не сте спали! :D
1во да ви кажа (за неинформираните) сперматозоидите жижеят 5дни! :P А Иначе извиняваи ма ти наистина си луда да си правиш тест за бременност когато даже не сте спали! :D
Да бе,в хладилника нали :D
ObScuReNikoQ
03-22-2008, 11:39
Да бе,в хладилника нали :D
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: a "информираните" да вземат да се образоват... :razz: :razz: :lol: :lol:
Sexapilna_kukla
03-22-2008, 13:03
Не се вкарвай във филми, няма как да си бременна. :?
sh3_1s_7h3_0n3
03-22-2008, 15:05
Излишно се вкарваш във филми. :)
Сперматозоидите, колкото и да ти се иска, не се телепортират ей така.. :) а да не говорим и че се е измил.
Това, че ти закъснява може да е и заради времето, и най-вече заради притеснението ти. А че гърдите ти са станали по-големи... нормално.. ПМС (предменструален синдром). :)
Ми да луда си,защото сперматозоидите умират почти веднага.Успокой се може и по други причини да ти закъснява.
LovePoisoned
03-22-2008, 15:28
Споко ма, има много други фактори, които влияят на цикъла. Дали ще е климат или психически неразположения, все променя нещата, докато си в пубертета.
Dark_Angel_F
03-22-2008, 15:53
Сперматозоидите, колкото и да ти се иска, не се телепортират ей така.. :) а да не говорим и че се е измил.
Това, че ти закъснява може да е и заради времето, и най-вече заради притеснението ти. А че гърдите ти са станали по-големи... нормално.. ПМС (предменструален синдром). :)
Нямам какво повече да допълня...
s3x_0n_th3_b3aCh
03-25-2008, 10:29
Нямам какво повече да допълня...
hooliganka89
03-25-2008, 11:00
Parvo ot tva ne moje da se zabremenee qzak na 17 godini si apak nishto ne znaesh.
Vtoro i da si zabremenqla nie kakvo mojem da ti pomognem?
Ne poznavam nikav akusher v toq forum 8-)