Влез

View Full Version : FREE HUGS (БЕЗПЛАТНИ ПРЕГРЪДКИ)

Mishiee
03-22-2008, 11:13
----> Здрвейте и от мен хихи ^^
Пускам тая тема понеже във вторник (18.03.08 ) се събрахме около 20 човека (мн малко за тази инициатива бих казала ^^) ии тръгнахме да гушкаме хорицата ^^ беше яко макар че някой ни гледаха странно ноо тва е др въпрос ^^ Та мислим да се събираме пак обаче да е по организирано и да сме повечко ^^ Ако някой иска да се присъедини към нас (нас - тогава бяхме почти всички от моя клас (ПГОТ) и няколко човека от другия клас ^^) ако иска да ми пише в скайп - black_rose_f понеже все още незнам кога,кой ден и в колко ще се събираме ^.^ Мислим на 1 април (деня на шегата xD) но още не е сигурно (: ако има желаещи да пишат и да споделят мнение ^.^

П.П Става въпрос за гр.Плевен...ако има жители на Плн да пишат ^.^

kPuCkA
03-22-2008, 11:17
Тъкмо щях да ти задам въпроса "За къде става въпрос?" преди да прочета последното изречение....това е хубава инициатива,ако изключим начина на мислене на българина и колко скептично настроен е той.

Mishiee
03-22-2008, 11:21
Еми... повечето се радваха но имаше и такива които ни гледаха адски безразлично и странно когато ги прегръщахме ^^ Някой пък баби казваха "кви са тея глупости" и едва ли не щяха да почнат да викат след нас по центъра ^^ ноо здраве да е ние си продължавахме на пук на всички хх ^.^

NuRi
03-22-2008, 11:57
----> Здрвейте и от мен хихи ^^
Пускам тая тема понеже във вторник (18.03.08 ) се събрахме около 20 човека (мн малко за тази инициатива бих казала ^^) ии тръгнахме да гушкаме хорицата ^^ беше яко макар че някой ни гледаха странно ноо тва е др въпрос ^^ Та мислим да се събираме пак обаче да е по организирано и да сме повечко ^^ Ако някой иска да се присъедини към нас (нас - тогава бяхме почти всички от моя клас (ПГОТ) и няколко човека от другия клас ^^) ако иска да ми пише в скайп - black_rose_f понеже все още незнам кога,кой ден и в колко ще се събираме ^.^ Мислим на 1 април (деня на шегата xD) но още не е сигурно (: ако има желаещи да пишат и да споделят мнение ^.^

П.П Става въпрос за гр.Плевен...ако има жители на Плн да пишат ^.^
kakav e smisala na tiq pregradki?
kva kampaniq?
che ne e se seshtam ili prosto ei tai za 1-vi april?

AliceSw
03-22-2008, 13:52
ако го направите на 29 март или на 6-ти април мога и аз да дойда...от Ловеч съм, но пътувам често към Плн...(:

бтв, тва грозно съкращение Облеклото ли е ?

bqsna_teenagerka
03-22-2008, 13:55
Тва е една страхотна идея,за която съм си мислела много пъти! Наистина жалко,че не съм от Плевен и аз,защото щях да се навия и с удоволствие да дойда!!! :-) :-) :-) :-) :-) нищо ще гледам тук да организирам неещо подобно :-D

AnIcHkAtA
03-22-2008, 17:27
Малко май не сте информирани.Тфа се прави 2 пъти в годината (официално).На 1 март и на 1 октомври (за второто не съм сигурна).Аз бях на тфа на 1 март.Бяха доста повечко от 20 човека (бройката беше трицифрена).Хубавичко е и се организира от www.sofianci.com иИи така :)

5StaR
03-22-2008, 17:32
Хмм аз съм гледал клипета в youtube мисля.. Правили са го в чужбина, след което е било забранено(бан) обаче бяха събрали подписка от над 10 000 човека и пак е било разрешено :)

Co0kIe
03-22-2008, 17:43
Супер, жалко че не съм от Плевен :(

•._.•No_NaMe•._.•
03-22-2008, 18:03
Tva e mn dobra ideq 6tqh i az da se vklu4a, no nqma kak :P

ElisaDay
03-22-2008, 18:08
Здравейй аз съм от Плевен!Ще ти пиша в скайп, дори мога да доведа доста хора :)

blahblahblah
03-22-2008, 22:08
Това е прекрасно!
Евала, момчета и момичета!! \:D/

BlueDevil
03-23-2008, 10:46
Мен снощи ме гушкаха една шайка сладурани :grin:

П.С. Ако някое от момичетата, които гушкаха на аванта в Търново, чете, да знае, че от мен има едно голяяяямо БРАВО за инициативата :-)

The_Trees_Are_Evil
03-23-2008, 17:47
osnovniq zamisal na iniciativata ako ne se laja e 4e taka ne se predava spin , za da moje pove4e hora da razberat 4e ne trqbva da se ot4ujdavat ot horata bolni ot spin... ne6to takoa :-o

verit0o0
03-23-2008, 18:50
ВъЙ Супер Сте .. тФа е мнОго Яко , но жалКо и аз не съм он Плевен :grin: :grin: :D :D

tochka
03-25-2008, 08:52
аххах 8-) ии ний с мойте фр правихме такива неща само че нищо не стана защото никой не искаше :smt120

Ivalinka
03-26-2008, 13:29
това е страхотна идея :smt023 ...жалко,че има и хора,които се подиграват на такива инициативи и ги смятат за чисто губене на време :?

hackersdown
03-26-2008, 19:37
А бе ви е нормални ли сте kvi sa tia Free hugs ........skrotomni raoti