.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

FREE HUGS (БЕЗПЛАТНИ ПРЕГРЪДКИ)

----> Здрвейте и от мен хихи ^^
    Пускам тая тема понеже във вторник (18.03.08 ) се събрахме около 20 човека (мн малко за тази инициатива бих казала ^^) ии тръгнахме да гушкаме хорицата ^^ беше яко макар че някой ни гледаха странно ноо тва е др въпрос ^^ Та мислим да се събираме пак обаче да е по организирано и да сме повечко ^^ Ако някой иска да се присъедини към нас (нас - тогава бяхме почти всички от моя клас (ПГОТ) и няколко човека от другия клас ^^) ако иска да ми пише в скайп - black_rose_f понеже все още незнам кога,кой ден и в колко ще се събираме ^.^ Мислим на 1 април (деня на шегата xD) но още не е сигурно (: ако има желаещи да пишат и да споделят мнение ^.^

П.П Става въпрос за гр.Плевен...ако има жители на Плн да пишат ^.^

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Тъкмо щях да ти задам въпроса "За къде става въпрос?" преди да прочета последното изречение....това е хубава инициатива,ако изключим начина на мислене на българина и колко скептично настроен е той.

Еми... повечето се радваха но имаше и такива които ни гледаха адски безразлично и странно когато ги прегръщахме ^^ Някой пък баби казваха "кви са тея глупости" и едва ли не щяха да почнат да викат след нас по центъра ^^ ноо здраве да е ние си продължавахме на пук на всички хх ^.^

Re: FREE HUGS (БЕЗПЛАТНИ ПРЕГРЪДКИ)

Цитирай Първоначално написано от Mishiee
    ----> Здрвейте и от мен хихи ^^
    Пускам тая тема понеже във вторник (18.03.08 ) се събрахме около 20 човека (мн малко за тази инициатива бих казала ^^) ии тръгнахме да гушкаме хорицата ^^ беше яко макар че някой ни гледаха странно ноо тва е др въпрос ^^ Та мислим да се събираме пак обаче да е по организирано и да сме повечко ^^ Ако някой иска да се присъедини към нас (нас - тогава бяхме почти всички от моя клас (ПГОТ) и няколко човека от другия клас ^^) ако иска да ми пише в скайп - black_rose_f понеже все още незнам кога,кой ден и в колко ще се събираме ^.^ Мислим на 1 април (деня на шегата xD) но още не е сигурно (: ако има желаещи да пишат и да споделят мнение ^.^

П.П Става въпрос за гр.Плевен...ако има жители на Плн да пишат ^.^
    kakav e smisala na tiq pregradki?
    kva kampaniq?
    che ne e se seshtam ili prosto ei tai za 1-vi april?
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ако го направите на 29 март или на 6-ти април мога и аз да дойда...от Ловеч съм, но пътувам често към Плн...(:

бтв, тва грозно съкращение Облеклото ли е ?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Тва е една страхотна идея,за която съм си мислела много пъти! Наистина жалко,че не съм от Плевен и аз,защото щях да се навия и с удоволствие да дойда!!! нищо ще гледам тук да организирам неещо подобно

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Малко май не сте информирани.Тфа се прави 2 пъти в годината (официално).На 1 март и на 1 октомври (за второто не съм сигурна).Аз бях на тфа на 1 март.Бяха доста повечко от 20 човека (бройката беше трицифрена).Хубавичко е и се организира от www.sofianci.com иИи така
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хмм аз съм гледал клипета в youtube мисля.. Правили са го в чужбина, след което е било забранено(бан) обаче бяха събрали подписка от над 10 000 човека и пак е било разрешено
    The Spark

Супер, жалко че не съм от Плевен

Tva e mn dobra ideq 6tqh i az da se vklu4a, no nqma kak :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Здравейй аз съм от Плевен!Ще ти пиша в скайп, дори мога да доведа доста хора
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Ямбол
    Това е прекрасно!
    Евала, момчета и момичета!! \/

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Мен снощи ме гушкаха една шайка сладурани

П.С. Ако някое от момичетата, които гушкаха на аванта в Търново, чете, да знае, че от мен има едно голяяяямо БРАВО за инициативата

osnovniq zamisal na iniciativata ako ne se laja e 4e taka ne se predava spin , za da moje pove4e hora da razberat 4e ne trqbva da se ot4ujdavat ot horata bolni ot spin... ne6to takoa
    o.O

ВъЙ Супер Сте .. тФа е мнОго Яко , но жалКо и аз не съм он Плевен
    * (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*

аххах ии ний с мойте фр правихме такива неща само че нищо не стана защото никой не искаше

Град
    In Devil's Castle
    това е страхотна идея ...жалко,че има и хора,които се подиграват на такива инициативи и ги смятат за чисто губене на време
    someone else...

А бе ви е нормални ли сте kvi sa tia Free hugs ........skrotomni raoti
    8т. от правилата, системно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си