View Full Version : Възможно ли е да е останало сперма?
sw33t_g1rl
03-22-2008, 12:00
Predi 1 sedmica s priqtelq mi pravihme sex nali s prezervativ oba4e sled 15 minuti pak go napravihme...no tozi pyt bez prezervativ....ta vaprosa mi e...vazmojno li e po da e ostanalo sperma po kanal4etata na penisa(toi ne se e mil sled parviq akt)...i vazmojno li e da zabremeneq.....ne sam pila nikakvi hap4eta.... ;(
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
възмойно е да е останало...има възможност да забраменееш, но малка.То не става толкова лесно.
Е добре де как така няма да иде до банята след първия акт?!Според мен може и нищо да не ти се случи,но може и да се полуци няква инфекция щом не се е измил.
sw33t_g1rl
03-22-2008, 12:03
mn se pritesnqvam zashtoto.....trqbvashe okolo 17ti da mi doide a ne mi idva......
ами в началото на другата седмица си направи тест.
Е добре де как така няма да иде до банята след първия акт?!Според мен може и нищо да не ти се случи,но може и да се полуци няква инфекция щом не се е измил.
МИ е така мързи го пича е не е отишъл .... ква инфекция те гони от нищото бе ....
А точно заради такива теми ми се драйфа ... щото още сучат мляко а са тръгнали да се шибат .... ТЪПИ ЛИ СТЕ БЕ!!!!!!
В БГ трябва да се забрани секс преди 20 и то преди самия акт трябва да се държи тест за сексуална грамотност!!!!!!!! :-o
sw33t_g1rl
03-22-2008, 12:16
ne mislq che tozi forum e za tova da se obijdame.....i ne e ot seksualna negramotnost.....taka se slu4i prosto |-(
ne mislq che tozi forum e za tova da se obijdame.....i ne e ot seksualna negramotnost.....taka se slu4i prosto |-(
Нищо не е насочени лично към теб . . .от няколко месеца чета глупости тук и се отчаях от тъпите тийнове
UnForgiving
03-22-2008, 12:35
Ми естесвено, че има опасност. Всеки акт без презерватив крие опасности, а щом и не се е измил след първия вероятността става по-голяма. Изчакай още една седмица, и ако не ти дойде си направи тест и умната следващия път!
МИ е така мързи го пича е не е отишъл .... ква инфекция те гони от нищото бе ....
А точно заради такива теми ми се драйфа ... щото още сучат мляко а са тръгнали да се шибат .... ТЪПИ ЛИ СТЕ БЕ!!!!!!
В БГ трябва да се забрани секс преди 20 и то преди самия акт трябва да се държи тест за сексуална грамотност!!!!!!!! :-o
Не беее аз говоря за момичето,че може да се получи некфа инфекция...все пак първо да са го направили и после пак не мисля,че е много хубаво.
А и ти на колко си години?
sw33t_g1rl
03-22-2008, 12:40
az li....ne mislq che ima znachenie ;)
az li....ne mislq che ima znachenie ;)
По добре не си казвай годинките... независимо на колко си ще има нападки ....
ако си малка ше са от сорта на мойта изцепка ...
А ако си голяма и си допуснала подобно нещо ... не ми се мисли ....
sw33t_g1rl
03-22-2008, 12:46
ne sam mn malka no ne sam i golqma .... a i ne mislq che napadkite sa umestni :p
Lqqchinko
03-22-2008, 12:49
А и ти на колко си години?
Нека бъдем джентълмени.Все пак sw33t_g1rl е госпожица :wink:
П.П.Ма и аз се изкарах.... :-D
Untitled
03-22-2008, 12:50
15-16 ??? , shto da ne sa umestni.. towa moje da go napishe nqkoe 12-13 godishna :shock: :-s
ПОДКРЕПЯМ!!! :-|
Sexapilna_kukla
03-22-2008, 12:57
Спокойно, вероятността да си забременяла по този начин е нищожна. Може да ти закъснява по други причини.
Най-добре изчакай още няколко дни, и ако не ти е дошло си направи тест.
BringBackDaBeat
03-22-2008, 13:20
Ако е момиче я кръсти Симона а ако е момче го кръсти Иван :grin:
Untitled
03-22-2008, 13:21
Ако е момиче я кръсти Симона а ако е момче го кръсти Иван :grin:
Ako e momiche da e Mariq :lol: :razz:
aanitogb
03-22-2008, 13:35
mi 4istoto vij nqma da te laja no ima veroqtnost da stane ne6to, za6toto nesee izmil parviq pat i e veroqtno da e bila ostanala nqkakva sperma o6te ot parviq pat tova e spored men
vikiiitooo
03-22-2008, 13:36
Разбира се че има опастнос по добре си направи тест!...
sweet_angel666
03-22-2008, 14:41
винаги има опасност. знам колко е гадно да ти закъснява така, съвсем скоро и на мен ми се случи.вземи си тест поне да си сигурна какво става.при мен всичко беше ок.дано и при теб да е така.успех :)
Спокойно, вероятността да си забременяла по този начин е нищожна. Може да ти закъснява по други причини.
Най-добре изчакай още няколко дни, и ако не ти е дошло си направи тест.
Напълно съм съгласна!
Nik4o_Spain
03-22-2008, 14:46
Na tova mu vikam nekompetentnost :grin:
amatorium
03-22-2008, 15:06
възмойно е да е останало...има възможност да забраменееш, но малка.То не става толкова лесно.
+1
Много ги обичам такива теми защото все повече и повече затвърдявам мението си , че младото поколение е все по нехайно за здравето си и бъдещето си ...
А сега серизно по темата ...
1) Това че не се е измил ... е въпрос на елемвнтарни навици и лична хигиена и наистина възможността от инфекция я има но не е кой знае колко голяма и за двете страни - най вече за мъжката :)
2) Това че сте продължили след като е свършил в презерватива не означава, че нищо не може да проникне в тебе ... презерватива въпреки че има резервоарче в което се държи спермата не е кой знае колко надежно че да задържи всичката сперма и се получава така че се омазва малко или много самата главичка на пениса и така има сперматозоиди по неговия член .... и така пак може да се вкара сперма в тебе. Но шанса от тази сперма да забременееш е много малък защото сперматозидите вече на са в средата която им усигурява спермата и много по лесно умират буквално за секунди, но имало е и такива случаи де (шанса на щастливеца :) )
3) Друг е въпроса, че в пениса след еякулация винаги остава в канала сперма която не е могла да излезе след свършването му ... тогава шанса е по голям защото има вече чист такъв материал който се намира в смегмената течност и е доста повече защитен от външните фактори ... така че тогава шанса е много по голям от предишния случай, но отново е е малко вероятен .... ако беше толкова лесно забременяването нямаше да изхвърляме толкова много сперма при еякулацията ... но има я вероятноста и от миналия случай ...
Общо взето зависи и от това ти дали си в овулация ... или кой ден от свършването на мезеса ти или преди идването му е станала работата ....
също е важно и кка сте го правили ако е било бурно е имало по голям шанс за вкарване на дълбоко на сперматозоиди в канала от него ... зависи ти колко си била така да се кажа влажна и тфоите смазочно сокове в какво количество са били защото и те помагат в преноса ...
Абе ако требва да бъда честен тва е един вид фалшива тревога ... която трябва да те накара малко да се замислиш за начина по който водиш полов живот , самата хигиена и оше много такива неща ....