- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да е останало сперма?
Predi 1 sedmica s priqtelq mi pravihme sex nali s prezervativ oba4e sled 15 minuti pak go napravihme...no tozi pyt bez prezervativ....ta vaprosa mi e...vazmojno li e po da e ostanalo sperma po kanal4etata na penisa(toi ne se e mil sled parviq akt)...i vazmojno li e da zabremeneq.....ne sam pila nikakvi hap4eta.... ;(
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
възмойно е да е останало...има възможност да забраменееш, но малка.То не става толкова лесно.
Е добре де как така няма да иде до банята след първия акт?!Според мен може и нищо да не ти се случи,но може и да се полуци няква инфекция щом не се е измил.
mn se pritesnqvam zashtoto.....trqbvashe okolo 17ti da mi doide a ne mi idva......
ами в началото на другата седмица си направи тест.
МИ е така мързи го пича е не е отишъл .... ква инфекция те гони от нищото бе ....Първоначално написано от malka_f
А точно заради такива теми ми се драйфа ... щото още сучат мляко а са тръгнали да се шибат .... ТЪПИ ЛИ СТЕ БЕ!!!!!!
В БГ трябва да се забрани секс преди 20 и то преди самия акт трябва да се държи тест за сексуална грамотност!!!!!!!!![]()
ne mislq che tozi forum e za tova da se obijdame.....i ne e ot seksualna negramotnost.....taka se slu4i prosto |-(
Ми естесвено, че има опасност. Всеки акт без презерватив крие опасности, а щом и не се е измил след първия вероятността става по-голяма. Изчакай още една седмица, и ако не ти дойде си направи тест и умната следващия път!
Не беее аз говоря за момичето,че може да се получи некфа инфекция...все пак първо да са го направили и после пак не мисля,че е много хубаво.Първоначално написано от ubuntu
az li....ne mislq che ima znachenie![]()
По добре не си казвай годинките... независимо на колко си ще има нападки ....Първоначално написано от sw33t_g1rl
ако си малка ше са от сорта на мойта изцепка ...
А ако си голяма и си допуснала подобно нещо ... не ми се мисли ....
ne sam mn malka no ne sam i golqma .... a i ne mislq che napadkite sa umestni![]()
Нека бъдем джентълмени.Все пак sw33t_g1rl е госпожицаПървоначално написано от Anabel
![]()
П.П.Ма и аз се изкарах....![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
15-16 ??? , shto da ne sa umestni.. towa moje da go napishe nqkoe 12-13 godishna![]()
![]()
Спокойно, вероятността да си забременяла по този начин е нищожна. Може да ти закъснява по други причини.
Най-добре изчакай още няколко дни, и ако не ти е дошло си направи тест.
Ако е момиче я кръсти Симона а ако е момче го кръсти Иван![]()
Ako e momiche da e MariqПървоначално написано от BringBackDaBeat
![]()
![]()
mi 4istoto vij nqma da te laja no ima veroqtnost da stane ne6to, za6toto nesee izmil parviq pat i e veroqtno da e bila ostanala nqkakva sperma o6te ot parviq pat tova e spored men
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Разбира се че има опастнос по добре си направи тест!...
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
винаги има опасност. знам колко е гадно да ти закъснява така, съвсем скоро и на мен ми се случи.вземи си тест поне да си сигурна какво става.при мен всичко беше ок.дано и при теб да е така.успех![]()
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Na tova mu vikam nekompetentnost![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !