.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Възможно ли е да е останало сперма?

Predi 1 sedmica s priqtelq mi pravihme sex nali s prezervativ oba4e sled 15 minuti pak go napravihme...no tozi pyt bez prezervativ....ta vaprosa mi e...vazmojno li e po da e ostanalo sperma po kanal4etata na penisa(toi ne se e mil sled parviq akt)...i vazmojno li e da zabremeneq.....ne sam pila nikakvi hap4eta.... ;(

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

hottie
    Guest
    възмойно е да е останало...има възможност да забраменееш, но малка.То не става толкова лесно.

Е добре де как така няма да иде до банята след първия акт?!Според мен може и нищо да не ти се случи,но може и да се полуци няква инфекция щом не се е измил.

mn se pritesnqvam zashtoto.....trqbvashe okolo 17ti da mi doide a ne mi idva......

hottie
    Guest
    ами в началото на другата седмица си направи тест.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от malka_f
    Е добре де как така няма да иде до банята след първия акт?!Според мен може и нищо да не ти се случи,но може и да се полуци няква инфекция щом не се е измил.
    МИ е така мързи го пича е не е отишъл .... ква инфекция те гони от нищото бе ....
    А точно заради такива теми ми се драйфа ... щото още сучат мляко а са тръгнали да се шибат .... ТЪПИ ЛИ СТЕ БЕ!!!!!!
    В БГ трябва да се забрани секс преди 20 и то преди самия акт трябва да се държи тест за сексуална грамотност!!!!!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

ne mislq che tozi forum e za tova da se obijdame.....i ne e ot seksualna negramotnost.....taka se slu4i prosto |-(

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от sw33t_g1rl
    ne mislq che tozi forum e za tova da se obijdame.....i ne e ot seksualna negramotnost.....taka se slu4i prosto |-(
    Нищо не е насочени лично към теб . . .от няколко месеца чета глупости тук и се отчаях от тъпите тийнове

Ми естесвено, че има опасност. Всеки акт без презерватив крие опасности, а щом и не се е измил след първия вероятността става по-голяма. Изчакай още една седмица, и ако не ти дойде си направи тест и умната следващия път!

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    МИ е така мързи го пича е не е отишъл .... ква инфекция те гони от нищото бе ....
    А точно заради такива теми ми се драйфа ... щото още сучат мляко а са тръгнали да се шибат .... ТЪПИ ЛИ СТЕ БЕ!!!!!!
    В БГ трябва да се забрани секс преди 20 и то преди самия акт трябва да се държи тест за сексуална грамотност!!!!!!!!
    Не беее аз говоря за момичето,че може да се получи некфа инфекция...все пак първо да са го направили и после пак не мисля,че е много хубаво.

Град
    А и ти на колко си години?

az li....ne mislq che ima znachenie

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от sw33t_g1rl
    az li....ne mislq che ima znachenie
    По добре не си казвай годинките... независимо на колко си ще има нападки ....
    ако си малка ше са от сорта на мойта изцепка ...
    А ако си голяма и си допуснала подобно нещо ... не ми се мисли ....

ne sam mn malka no ne sam i golqma .... a i ne mislq che napadkite sa umestni

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    А и ти на колко си години?
    Нека бъдем джентълмени.Все пак sw33t_g1rl е госпожица

П.П.Ма и аз се изкарах....
    Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.

15-16 ??? , shto da ne sa umestni.. towa moje da go napishe nqkoe 12-13 godishna

Цитирай Първоначално написано от ubuntu

ПОДКРЕПЯМ!!!

Супер фен
    Спокойно, вероятността да си забременяла по този начин е нищожна. Може да ти закъснява по други причини.
    Най-добре изчакай още няколко дни, и ако не ти е дошло си направи тест.

Ако е момиче я кръсти Симона а ако е момче го кръсти Иван

Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat
    Ако е момиче я кръсти Симона а ако е момче го кръсти Иван
    Ako e momiche da e Mariq

mi 4istoto vij nqma da te laja no ima veroqtnost da stane ne6to, za6toto nesee izmil parviq pat i e veroqtno da e bila ostanala nqkakva sperma o6te ot parviq pat tova e spored men
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Град
    Primorsko
    Разбира се че има опастнос по добре си направи тест!...
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

винаги има опасност. знам колко е гадно да ти закъснява така, съвсем скоро и на мен ми се случи.вземи си тест поне да си сигурна какво става.при мен всичко беше ок.дано и при теб да е така.успех

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Спокойно, вероятността да си забременяла по този начин е нищожна. Може да ти закъснява по други причини.
    Най-добре изчакай още няколко дни, и ако не ти е дошло си направи тест.
    Напълно съм съгласна!

Na tova mu vikam nekompetentnost
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си