PDA

View Full Version : и аз вече не знам

GetNasty
03-22-2008, 13:32
офф...познаваме се от 2 години..той е 10 клас, аз 9. миналата година по едно време доста се имахме, в смисъл правили сме някои неща заедно. преди 2 седмици излязохме заедно, той ми каза, че ме харесва , целуна ме и каза , че трябва да върви :-o :-D след това на следващия ден се видяхме, говорихме си .. на по-следващия ден, когато се видяхме в даскало ме видя поне 3 пъти и нито веднъж не се обади. писах му в скайп вечерта, не ми отговори, абеше на линия..писах му и в аха-то , той написа една въпросителна, като му писах да не ми се сърдиш, и не ми отговори. снощи бяхме заедно в един и същи клуд, играхме дарц по двойки, бяхме в различни отбори, а той и думичка не ми обели... :o :( не мога да разбера какво да направя... :( моля ви, помагайе...

soulja_girl4e
03-22-2008, 13:37
lol stranna istoriq... mi kvo da ti kaja ili se izpla6il ili ti e syrdit! uspokoi se ukroti malko topkata i toi sam 6te doide! napravi se malko na nedostypna vzemi primer ot nego! mom4etat mrazqt kogato mimi4etat se pravqt na nedostypni! 6te izdyrji nai-mn edna sedmica i posle vednaga 6te ti se obadi!

GetNasty
03-22-2008, 13:39
не мога да издържам без да знам какво е станало..дали някой му е казал нещо , дори не знам какво може да е било... ;( постъпва адски тъпо..

NightGuardian
03-22-2008, 13:41
Намерисва ми , че някой му е казал нещо за теб !(90% сигурен) :)

GetNasty
03-22-2008, 13:44
Намерисва ми , че някой му е казал нещо за теб !(90% сигурен) :) и какво мога да направя аз... :( колко пъти се мъчих да го заговоря, той се прави на ударен, а ме е страх , че ако аз се отдръпна нещата ще си останат все така ;(

soulja_girl4e
03-22-2008, 13:47
Намерисва ми , че някой му е казал нещо за теб !(90% сигурен) :) и какво мога да направя аз... :( колко пъти се мъчих да го заговоря, той се прави на ударен, а ме е страх , че ако аз се отдръпна нещата ще си останат все така ;(
e dobre de nali ti kazah kakvo da napravi6! opitai we! kvo moje6 da zagubi6 ! daje 6te spre6 da se izlaga6 taka samo kato go presledva6!

crazy_style
03-22-2008, 13:58
i kvo kat ostanat taka.. strah te e???
taka kato se mugne6 po guza mu.. mn qsno 4e nqa ti kaje ni6ty.. toi si misli 4e si si negova.. i 4e se 6te se muhke6 zad nego..
ostai go..ako mu puka za tebe.. 6te ti kaje ne6ty.. nqa smisul da e izlaga6 taka!!

GetNasty
03-22-2008, 14:01
абе по принцип не е таъкв, никога не се е държал надменически, все едо че те притежава-никога! сега всякаш виждам друг човек, напълно различен. Винаги е бил мил , никога не се е сърдил или правил на недостъпен... :(

NightGuardian
03-22-2008, 14:05
абе по принцип не е таъкв, никога не се е държал надменически, все едо че те притежава-никога! сега всякаш виждам друг човек, напълно различен. Винаги е бил мил , никога не се е сърдил или правил на недостъпен... :(

Еми дошло му е времето... :-D Знай ,че момчетата обичат да "умират" по тях , затова остави го и ще видиш , че ще те потърси ! :-o

GetNasty
03-22-2008, 14:06
мерси много на всички :-) ще пиша, ако стане нещо в близките дни..

GetNasty
03-29-2008, 18:49
знам, че темата поостаря, ама обещах да пиша (не че на някой му пука, но аз искам да споделя с когото и да било :D )(не ми е до смях де, ама тъй по-добре) както и да е ... ако прочетете по-нагоре ще разберете за какво става на въпрос. та.. до петък нещата си бяха същите - той нито ми говореше, нито ми се обаждаше, ама да му се "моля". и в петък , като бяхме заедно в същият този клуб, той дойде при мен зададе ми там няколко въпроса за играта ни, усмихна ми се, и ме помоли след 5 мин да го чакам отвън. аз естествено, не можах да му устоя и излязох, той ме целуна, подари ми една плюшка-много сладко меченце и каза, че много съжалява за всичко. не знам какво ми стана тоагава и казах, че не мога толкова лесно д приема извинението му :shock: и аз съм шокирана от себе си...а толкова много го харесвам...преди 3-4 часа си писахме в скайп и той ме попита, ако искам да излезем, аз му се извиних, че времето било лошо и той излезе...но това сега ми е най-малкият проблем. носи се слух, че една от най-добрите ми приятелки го харесвала. на мен лично тя не ми е казала нищо по въпроса, но на другото момиче от наща групичка, споделила че много го харесва и , ако има вазможност би се хванала с него. също така , казала, че той не харесвал нея, а мен...и това всичкото той и го бил казал в очите... :? не знам вече..пф...

AFT
03-29-2008, 18:51
Той те харесва, ти го харесваш.. и къде викаш е проблема??!

stealthyGirl
03-29-2008, 18:54
Намерисва ми , че някой му е казал нещо за теб !(90% сигурен) :) Най-вероятно... или се прави на интересен - и такива ги има. Решението е да се правиш на недостъпна и ти.. друг начин според мен няма. Или ще те потърси пак, или няма.. 8-) Но, ако му търчиш по задника ще се отврати.. нз поне аз се отдалечавам най-много от нахалниците. :)

AFT
03-29-2008, 18:55
Намерисва ми , че някой му е казал нещо за теб !(90% сигурен) :) Най-вероятно... или се прави на интересен - и такива ги има. Решението е да се правиш на недостъпна и ти.. друг начин според мен няма. Или ще те потърси пак, или няма.. 8-) Но, ако му търчиш по задника ще се отврати.. нз поне аз се отдалечавам най-много от нахалниците. :)

Чети всички коментари преди да пишеш, моля. Бива ли такова нещо. :-o

GetNasty
03-29-2008, 18:59
Намерисва ми , че някой му е казал нещо за теб !(90% сигурен) :) Най-вероятно... или се прави на интересен - и такива ги има. Решението е да се правиш на недостъпна и ти.. друг начин според мен няма. Или ще те потърси пак, или няма.. 8-) Но, ако му търчиш по задника ще се отврати.. нз поне аз се отдалечавам най-много от нахалниците. :) и аз се отвращавам от нахалниците, ама ... аз уж приятелско...никога не съм тръгнала да му се обяснявам с любов..а пък и той е свястно моче, никога не съм очаквала от него да тръгне да се прави на интересен, смао защото е известен и всички го харесват...

stealthyGirl
03-29-2008, 18:59
Мани, мани провалих цялата операция. Тц, тц..
Пък ти даде отговор, с който баш показа, че си вникнала в това, което е написала... :D Аз поне прочетох кат' тря'а. :P
@Eas!eR_To_Run Радвам се, че нещата са се оправили. :)

AFT
03-29-2008, 19:23
Мани, мани провалих цялата операция. Тц, тц..
Пък ти даде отговор, с който баш показа, че си вникнала в това, което е написала... :D Аз поне прочетох кат' тря'а. :P
@Eas!eR_To_Run Радвам се, че нещата са се оправили. :)

При положение, че "проблемът" и' е толкова прост, елементарен, лесен за решаване и т.н., отговорът ми си беше доста на място. А кат' те мързи да четеш всички постове, поне чети тея на автора на темата. А ако те мързи да четеш, не пиши в темата. Виждаш ли, и твоя проблем е решен! Хехе! =)

GetNasty
03-29-2008, 19:32
Той те харесва, ти го харесваш.. и къде викаш е проблема??! еми проблема е , в това, че той е момчето , той трябва да направи първата крачка. Ок. прави я, ама после кфо става с оная "приятелка", а пък и явно той не е свсем наясно какво иска..така че.. :)

AFT
03-29-2008, 19:39
Той те харесва, ти го харесваш.. и къде викаш е проблема??! еми проблема е , в това, че той е момчето , той трябва да направи първата крачка. Ок. прави я, ама после кфо става с оная "приятелка", а пък и явно той не е свсем наясно какво иска..така че.. :)

Той нали е казал,че харесва теб, а не нея??! Ти да не мислиш, че винаги само ти тряа да си харесваш приятеля? о.О Просто отиди при него, говорете и готово. Да ти имам проблемите! =)

stealthyGirl
03-30-2008, 11:50

Той нали е казал,че харесва теб, а не нея??! Ти да не мислиш, че винаги само ти тряа да си харесваш приятеля? о.О Просто отиди при него, говорете и готово. Да ти имам проблемите! =)'Ми тя нали т'ва е напра'ила, ама той не и е отговорил въобще.... НЯМА значение, вече нещата са се наредили, както ПРОЧЕТОХ! 8-)

DYNAMIC
03-30-2008, 12:04
може да се е сдухал за нещо.. или е разбрал нещо или не сте си допаднали просто..понякога момчетата са адски зле,то тоя пубертет не е лясна работа 8-) .. просто не го занимавай няколко дена,остави той да те потърси,ако е достатъчно зрял и те харесва,ще те заговори,ще ти обясни..но ти го остави,не се прави на недостъпна,но просто го заеби,туко виж му дошъл акъл 8)

AFT
03-30-2008, 13:36

Той нали е казал,че харесва теб, а не нея??! Ти да не мислиш, че винаги само ти тряа да си харесваш приятеля? о.О Просто отиди при него, говорете и готово. Да ти имам проблемите! =)'Ми тя нали т'ва е напра'ила, ама той не и е отговорил въобще.... НЯМА значение, вече нещата са се наредили, както ПРОЧЕТОХ! 8-)

Не, не са. о_O Той я е целунал, извинил се, а тя се е държала като идиот. И после спомена приятелката, която също го харесва.

koalka
03-30-2008, 17:59
Аз лично не бих му обърнала никакво внимание повече...
Ти си го търсила, той не ти е отговорил, не те харесва явно - какво можеш повече да направиш?

GetNasty
03-30-2008, 18:32
Аз лично не бих му обърнала никакво внимание повече...
Ти си го търсила, той не ти е отговорил, не те харесва явно - какво можеш повече да направиш? еми той казва на мен, че ме харесва и уж казва на една от най-добрите ми фр същите неща. но нз, честно казано ми се струва, че тя отчасти лъже, но всичко е възможно..толкова съм объркана..утре преди училище се оговорихме да излезем; ще видим какво ще се получи...

m3ch3ncee
03-30-2008, 19:03
Mila tova sa Momchetata-Pulna Zagadka Za Jenata !! :o :(

AFT
03-30-2008, 20:47
носи се слух, че една от най-добрите ми приятелки го харесвала. на мен лично тя не ми е казала нищо по въпроса, но на другото момиче от наща групичка, споделила че много го харесва и , ако има вазможност би се хванала с него. също така , казала, че той не харесвал нея, а мен...и това всичкото той и го бил казал в очите... :? не знам вече..пф...

еми той казва на мен, че ме харесва и уж казва на една от най-добрите ми фр същите неща.

Избери си единия вариант.

svetliovn
03-30-2008, 20:49
точно !

evelinka1122
03-30-2008, 21:01
точно !
+ 2, 3, 4... лялял знаете я тая песен нали :lol:

GetNasty
04-03-2008, 07:57
те снощи тръгнаха , така че проблема ми е решен...