View Full Version : ужас ужас ужас :((
Ми с едно мом4е(Илия) във вторник ве4ерта той ме изпрати до дома след дискотека и се целувахме.После един негов приятел ми каза 4е илия ме харесвал незнам си кво...вчера се бяхме събрали в това мом4е и нищо не сме правили само въпросния приятел правеше някакви намеци.. ама не се целувахме ..нищо.. и днес бях с него и някои приятели там.. и му викам ти сърдит ли си ми 4е не ми говориш той вика не питах го сигурно 3-4 пъти той вика не бе за кво да съм ти сърдит и накрая там той ще си отива и аз отидох и го гушнах ама той не ме гушна .. неска по пронцип не беше в настроение щото не е спал там пил кво е прайл .. и сега незнам ваубще кво става вие мислите ли че ме харесва или нещо .. :?
soulja_girl4e
03-22-2008, 14:19
e nali e kazal 4e te haresva? nie otkyde da znaem? zabravihme si kristalnata topka vky6ti!
i spored men se dyrji taka PROSTO ZA6TOTO E IMAL LO6 DEN! ostavi go za malko i 6te mu mine, ne go zadu6avai s prisystvieto si toi sam 6te ti spodeli kakvo ima!
taka e osven ako ne e bil piqn kat ste se celuvali zna4i te haresva :D 8-)
Ем, щом е бил в лошо настроение донякъде е извинен. о_О Говори с него кат' му мине. xD
evelinka1122
03-22-2008, 14:48
НЕ прави никакви намеци и целувки и прегръдки... и не обявявай ти срещите ви... абе чакай той да те потърси ! Пристави си че се е напил в диското и сега гледа как да те разкара и да си търси извинения че не са е наспал и тем подобни... Бъди предпазлива! Не влагай големи надежди и не го изживявай... не си струва ! Пък това че те е харесвал... не значи нищо...
inSane_baby
03-22-2008, 14:53
А защо го гушкаш!? Господи, момчетата правят първата крачка! Момчето целува, момчето гушка, момчето предлага каквото и да било, момчето кани на среща! В противен случай нещата тръгват наобратно :x
по темата:
- Поговори с него, попитай го би ли могло да се получи нещо между вас или само е убивал време с теб, така ще знаеш дали въобще да си губиш времето.
LovePoisoned
03-22-2008, 15:22
Аве на бас, че няма нещо сериозно... Ше му мине. А и inSane_baby, защо пък момчетата да правят първата крачка винаги? :D
Егати консервите сте. Момчетата правели първата крачка...
Ами гейовете или лесбийките като са обратни, да стоят и да се гледат ли?
Sarah415
03-22-2008, 15:47
Мисля си че 100% те харесва но може някой да му е казал нещо за тебе така, че мися,че по добре е ти да деистваш първа ако не се лъжа
nicolepcd
03-22-2008, 16:28
Еми лошото настроение винаги ги измъква по някакъв начин... Или наистина е бил в лошо настроение, или наистина някой му е казал нещо за теб, та се е държал така с тебе :?
5 пъти прочетох кво си написала и пак не схванах сичко ама ние момчетата сме луда работа... а и казваме нещата направо и приемай сичко което чуеш буквално... от тва си прави изводи щото не мога да кажа "Харесва те" или "Не те харесва"
Значи до колкото разбрах харесвате се а не ходите :) Дано да не греша,еми остави го може да има проблеми със семейството смисъл н го притеснявай той ако прецени за добре ще ти каже какво му е вижте се след няколко дена поговорете за отношенията си :) [:
НЕ прави никакви намеци и целувки и прегръдки... и не обявявай ти срещите ви... абе чакай той да те потърси !
Изчакай той да предприеме нещо и не му се навирай известно време : )
huligankata
03-22-2008, 23:51
Остави го направила си мисля достатъчно. Сега се дръж по дистанцирано, защото пък иначе може да те сметне за нахална и т.н. Остави го той да действа - ако има желанието ще го направи, ако не много му здраве.
ii az mai propusnah da kaja,4e toi mai e kazal na priqtelq si 4e hodim .. a kogato priqtelq me popita vie sq s iliq hodite li az kazah mi ne
toi: e iliq moje da si misli 4e hodite 6toto e malko typo da kaje iska6 li da hodi6 s menn
az: e toi ako si misli ne6to 6te se vidi
:D
daisybaby
03-23-2008, 07:47
не му се натрапвай и спри да го питаш постояно сърди ли ти се даи му време и вероятно сам ще дойде при теб ако наистина те харесва