Влез

View Full Version : the_hottie модератор !

NightGuardian
03-22-2008, 22:50
Незнам как се определят и как стоят тук нещата , но смятам ,че the_hottie може да даде много полезни съвети на някой от потребителите.Смятъм ,че заслужава титлата "модератор" и не мисля ,че само аз съм на това мнение. Лично аз много бих се радвал , тя да е част от екипа.Поне само на този раздел да е модератор !

Lunatic-
03-22-2008, 22:53
Възразявам

amatorium
03-22-2008, 23:04
Absolutno podkrepqm. 8)

ucnaHчE
03-22-2008, 23:05
Absolutno podkrepqm. 8)
+1 :)

gaberot
03-22-2008, 23:09
Чисто информативно:
И аз се бутах да ме направят модератор, защото има адски много оффтопик (както примерно и тази тема), но ето какво получих в отговор :
"На този етап нямаме нужда от модератори. А и да имаме-сами ще си ги намерим." :D :x

aciko
03-22-2008, 23:13
Аз пък искам да се кандидатирам за президент,ама никой не ме взима на сериозно.
Да не мислите,че някой ще погледне темата и ще я направи модератор !?

Boss
03-22-2008, 23:14

Може ли да съм Вицепрезидент :D 8-)

aciko
03-22-2008, 23:15

Може ли да съм Вицепрезидент :D 8-)
Веднага те взимам,само да ме изберат 8-)

NightGuardian
03-22-2008, 23:18
Смятам ,че ние имаме пълното право да избираме , кой да ни упрявлява ! Говорим за модератори....Прав ли съм или не съм ?

amatorium
03-22-2008, 23:19
Az mislq, che Kremchet0 ima dumata po toq povod. No kato za samata ideq sum napulno suglasen, zashtoto the_hottie se e pokazala kato umno i znaeshto momiche a mislq, che v tazi tema e vajno da ima takiva hora, koito da pomagat sus suveti na tezi, koito imat nujda.

NightGuardian
03-22-2008, 23:21
Az mislq, che Kremchet0 ima dumata po toq povod. No kato za samata ideq sum napulno suglasen, zashtoto the_hottie se e pokazala kato umno i znaeshto momiche a mislq, che v tazi tema e vajno da ima takiva hora, koito da pomagat sus suveti na tezi, koito imat nujda.

Напълно съгласен ! Всички черти водят към нея. Не познавам момичето , но наистина ако съдя по постовете ,който е поставила наистина е достойна за тази титла.

SneJna_
03-22-2008, 23:21
Смятам ,че ние имаме пълното право да избираме , кой да ни упрявлява ! Говорим за модератори....Прав ли съм или не съм ?

4e si prav,prav si,ama ako ne q napravqt na bunt li 6te se vdignem? pove4e v saita li nqma da vlizame..ako im e na kef 6te q napravqt ako ne-ne.Izob6to ne zavisi ot tova dali nie iskame

Boss
03-22-2008, 23:22
Ако имаме достатъчно "сиво" вещество сами можем да се контролираме и управляваме... :-x :-o

NightGuardian
03-22-2008, 23:24

4e si prav,prav si,ama ako ne q napravqt na bunt li 6te se vdignem? pove4e v saita li nqma da vlizame..ako im e na kef 6te q napravqt ako ne-ne.Izob6to ne zavisi ot tova dali nie iskame

Не , но е нужно поне един от тях ние да сме си го избрали. Знам ,че модераторите , ще си кажат за мен , тоя от вчера е регистриран от тук и взел да решава , кой да го управлява! Но аз го правя , защото момичето наистина заслужава този пост ! Но не е така просто съм регистритан от скоро иначе от доста време насам си го поглеждам...

aciko
03-22-2008, 23:25
Еми не си прав.
Не избираме ние,избират модераторите.Те решават кой помага и кой заслужава да има тази титла.Ние може да искаме да направят всички модератори,ама патка.
Айде успех,пък ако я направят модератор имате по една виртуална бира от мен 8-)

NightGuardian
03-22-2008, 23:28
Еми не си прав.
Не избираме ние,избират модераторите.Те решават кой помага и кой заслужава да има тази титла.Ние може да искаме да направят всички модератори,ама патка.
Айде успех,пък ако я направят модератор имате по една виртуална бира от мен 8-)

Е добре...и да не съм прав , то поне момичето заслужава ПОСТА !

amatorium
03-22-2008, 23:31
Na men mi e lubopitno kakvo shte kaje gospodarkata na tumnata strana na foruma po sluchaq Milena_pld 8)

Boss
Браво! Вече се разбрахте може да се слага катанеца 8)

ZaRiBeN
лично мнение: модераторите в тоя форум не струват..... 8)

NightGuardian
03-22-2008, 23:34
Na men mi e lubopitno kakvo shte kaje gospodarkata na tumnata strana na foruma po sluchaq Milena_pld 8)

Да се надяваме да е виждала поне едно нейно мнение.

MakeMeLaugh
03-23-2008, 00:06
Подкрепям!

Но истината всъщност е... че е супертъпо да си модератор.. Щото по цял ден всеки път като влезеш във форума трябва да следиш и да оправяш тъпотиите на другите и нищо повече...
Нито кеф, нито изгода има от цялата работа, а само се занимаваш с чуждите бъркотии и си губиш времето, очите и нервите.

Тъй, че.. влече ви да сте модератори.. ама не е така розов светът както си го представяте там "горе" ;д

MakeMeLaugh
03-23-2008, 00:08
Донякъде и аз така мисля.
Нещо контрола го няма хич! Освен, че се поправят заглавията на темите на кирилица и толкова... пф

amatorium
03-23-2008, 00:23
Подкрепям!

Но истината всъщност е... че е супертъпо да си модератор.. Щото по цял ден всеки път като влезеш във форума трябва да следиш и да оправяш тъпотиите на другите и нищо повече...
Нито кеф, нито изгода има от цялата работа, а само се занимаваш с чуждите бъркотии и си губиш времето, очите и нервите.

Тъй, че.. влече ви да сте модератори.. ама не е така розов светът както си го представяте там "горе" ;д

+1 Spored men tova mackata i moderatorite shte go reshat. No kato za ideqta e dobre.

NightGuardian
03-23-2008, 00:51
Ми аз съм бил модератор в тракер , съответно там има и форум.Оправих им бакийте и ми беше доста интересно + това и виждах какво говорят "горните" за потребителите.Общо взето голяма зарибявка , но трябваше да замина и ме махнаха...

ubuntu
03-23-2008, 01:38
И на много други мнението е същото 8)
the_hottie е перфектна за целта .... идеалния модератор , но не мислите ли че трябва и мъж модератор да има ...
amatorium ми се вижда свестен тип нз на колко годиние ... ама има бъбрек . . .

amatorium
03-23-2008, 01:59
2 bubreka. Opredeleno ne stavam za taq rabota. A i bih izvratil foruma. :oops:

ubuntu
03-23-2008, 02:07
2 bubreka. Opredeleno ne stavam za taq rabota. A i bih izvratil foruma. :oops:
Еее лошо ли ще ни е на тези които целта ни е да се смеем тук :grin:

hackers
03-23-2008, 04:59
Възразявам

защо възразяваш тя е супер печена :) аз съм за :D :oops: :mrgreen:

bebeto0o
03-23-2008, 06:13
Чисто информативно:
И аз се бутах да ме направят модератор, защото има адски много оффтопик (както примерно и тази тема), но ето какво получих в отговор :
"На този етап нямаме нужда от модератори. А и да имаме-сами ще си ги намерим." :D :x
S16toto stana i s men :-x

Hilary_
03-23-2008, 06:46
не я познавам но и аз мн пъти съм чела нейните мнения и също подкрепям това...мн ме радва :oops: :grin: от скоро съм тука ам съм забелязала и amatorium (дано не съм направила грешка ако е така sorka :-| ) много добре се справя в даването на мнения...е понякога малко извратени ама ме радват... :)

hooliganka89
03-23-2008, 08:06
I az podkrepqm :D Neka da stane moderator.

03-23-2008, 08:10
Пич, ебати мазния тип си.
Кат искаш да я уракаш у леглото не е т'ва начина

BringBackDaBeat
03-23-2008, 08:15
Възразявам
+1

djeini
03-23-2008, 08:18
Ami az sum za neka pone edin ot moderatorite nie da sme si go izbrali,ina4e e super 6ibano .Puk i smqtam 4e tq zaslujava ;-)

ramaiana
03-23-2008, 08:19
Имаме достатъчно модератори...нямаме нужда поне за сега.
Плюс това темата не е за тук...няма да я местя,защото е безмислена!
Заключвам