PDA

View Full Version : Дали не сгреших?

ubuntu
03-23-2008, 01:49
Сега тъкмо се прибирам от един рожден ден... Имах реалната възможност да преспя с 2 момичета ... но не го направих ... мислите ми бяха насочени към друга с която може би нищо няма да се получи... но все пак щеше да ми е кофти ако тя разбере за случилото се ... а тва щеше да стане на 100% понеже въпросните мацки са от даскалото й... и там всичките екстри познават се и т.н. . . . Дали не сгреших,..... и накарайте ме да не съжалявам че не се възползвах от ситуацията ... :-o :( :-)
Чувствам се раздвоен ? :oops: :oops: :oops:
12-13-14-15-16 годишните умници нека не си дават мнението ...
Въпроса е изцяло насочен към по зрелите....

amatorium
03-23-2008, 01:53
Az lichno mislq, che e greshka. No puk ti si pich, tui che ne e golqma zaguba. Shte si navaksash...

Ou7taControL
03-23-2008, 01:58
не е грешка! все пак сега може да имаш шанс да си с това момиче, което искаш, а ако беше спал с тези двете и тя разбере можеше само да си мечтаеш за нея... Все пак ако си пич ще имаш и други такива възможности така че не съжалявай за нищо :-)

ubuntu
03-23-2008, 02:02
не е грешка! все пак сега може да имаш шанс да си с това момиче, което искаш, а ако беше спал с тези двете и тя разбере можеше само да си мечтаеш за нея... Все пак ако си пич ще имаш и други такива възможности така че не съжалявай за нищо :-)
Че съм пич пич съм :P ... може да не го показвам , н ое така ... и не няма да съжалявам кой знае колко и се надявам очакванията ми да бъдат оправдани . . . . :) :-o

Ou7taControL
03-23-2008, 02:08
Че съм пич пич съм :P ... може да не го показвам , н ое така ... и не няма да съжалявам кой знае колко и се надявам очакванията ми да бъдат оправдани . . . . :) :-o ами успех тогава :-) :-) :-)

ubuntu
03-23-2008, 02:11
ами успех тогава :-) :-) :-)
мерси определено ще ми е нужен този път :-)

prettyIdeath
03-23-2008, 03:07
На 16 съм ;) :-D

Според мен не си направил грешка като не си преспал с тях . И си мисля, че те няма да кажат на това момиче че някой ги е отблъснал... незнам...
Задействай нещата с другото момиче ;) Дано стане ;) Успех

bebeto0o
03-23-2008, 06:18
+1

partychild
03-23-2008, 06:27
az sashto ne mislq che e greshka .... bravo ! bori se za tova koeto jelaesh.. uspeh

Water_lili
03-23-2008, 07:00
ми то не е трудно да се сетиш ,че момчетата ще ти кажат ,че е било грешка, а момичетата ,че не е било. Аз смятам че след като така си решил значи това е било правилното решение в този момент. И аз като момиче бих харесала момче което е готово да замени забивки за 1 нощ за нещо повече .... според мен просто спри да го мислиш и се погрижи да стане нещо с другата девойка
П.П аз съм на 22 :oops: :oops:

aanitogb
03-23-2008, 08:20
tvardo nesmqtam 4e e gre6ka , ti zaslyjava6 ne6to pove4e ot momi4eta koito gi ima vseki

SINDEL
03-23-2008, 09:00
Поне докато не си 100% сигурен, 4е с онова моми4е няма на4ин да се полу4и, недей се дразни и не си мисли, 4е е грешка. Все пак казваш, 4е ако си бил преспал с две4ките, другата девойка задължително е щяла да разбере... Пък ако с нея не стане, винаги ще има друг купон. А двете мацки като нищо да се навият отново - щом така и така са поискали веднъж :)

gilY
03-23-2008, 09:21
ne e greshka spored men 8)

Escarina
03-23-2008, 10:29
Е ние 16 годишните сме нагли и сме на всяка манджа мерудия, така че не се сдържах :D . Не е грешка:) Всъщност евала, че не си се възползвал. Ако не е имало друго момиче, може би щях да кажа, че е трябвало да си направиш кефа, но в случая мисля, че си постъпил правилно =]

juchoche
03-23-2008, 10:31
За Мен НЕ СИ ЗГреШИл аКО беШЕ го НапраВил НямАше Да Имаш НикакВи ШаноВе с МАцкАта НА твОето вниманИЕ 8)

Sevt
03-23-2008, 11:58
Ако ти е само за едното чукане си сбъркал. В противен случай обаче изключително стратегически правилно решение, предвид, че другата мацка 100 % е щяла да разбере. И не си е струвало да си прецакваш шансовете с нея само за едната нощ, която така или иначе има всички предпоставки да се повтори ;)

hottie
03-23-2008, 18:25
Сега тъкмо се прибирам от един рожден ден... Имах реалната възможност да преспя с 2 момичета ... но не го направих ... мислите ми бяха насочени към друга с която може би нищо няма да се получи... но все пак щеше да ми е кофти ако тя разбере за случилото се ... а тва щеше да стане на 100% понеже въпросните мацки са от даскалото й... и там всичките екстри познават се и т.н. . . . Дали не сгреших,..... и накарайте ме да не съжалявам че не се възползвах от ситуацията ... :-o :( :-)
Чувствам се раздвоен ? :oops: :oops: :oops:
12-13-14-15-16 годишните умници нека не си дават мнението ...
Въпроса е изцяло насочен към по зрелите....

Щом на момента си почувствал, че така е най-добре значи си взел правилното решение. Не бива да съжаляваш за миналото. А тази мацка ..защо така си се предал вече :)

ubuntu
03-23-2008, 18:28
А тази мацка ..защо така си се предал вече :)
Щот се лъжем от 4 месеца... и много бяга .. . :oops:
Усеща се че и на нея и се иска ама нещо нещо не и стиска .... :? :(

hottie
03-23-2008, 18:32
А тази мацка ..защо така си се предал вече :)
Щот се лъжем от 4 месеца... и много бяга .. . :oops:
Усеща се че и на нея и се иска ама нещо нещо не и стиска .... :? :(

Ами значи трябва да предизвикаш нещата..ей така изведнъж! и да видим какво ще стане. Най-много да разбереш, че няма смисъл и да продължиш напред. Аз така бих направила. Няма нужда да се мотаете :)

ubuntu
03-23-2008, 18:34
Ами значи трябва да предизвикаш нещата..ей така изведнъж! и да видим какво ще стане. Най-много да разбереш, че няма смисъл и да продължиш напред. Аз така бих направила. Няма нужда да се мотаете :)
да е ама нз що но имам страх да не я изгубя ....

hottie
03-23-2008, 18:36
да е ама нз що но имам страх да не я изгубя ....

Защото я харесваш много очевидно,ама така се измъчваш и не си живееш житова като хората.

ubuntu
03-23-2008, 18:40
Защото я харесваш много очевидно,ама така се измъчваш и не си живееш житова като хората.
Имаш право и нз що ама мисля че снощи трябваше да си направя кефа ...

hottie
03-23-2008, 19:01
Имаш право и нз що ама мисля че снощи трябваше да си направя кефа ...

АМи и да си го беше направил по никакъв начин това не е гадно..не е изневяра..не сте заедно. Защо пък не..

ubuntu
03-23-2008, 19:59
АМи и да си го беше направил по никакъв начин това не е гадно..не е изневяра..не сте заедно. Защо пък не..
Ами точно щото нямаше и да сме заедно след това ...

MakeMeLaugh
03-23-2008, 20:38
Ако ти е само за едното чукане си сбъркал. В противен случай обаче изключително стратегически правилно решение, предвид, че другата мацка 100 % е щяла да разбере. И не си е струвало да си прецакваш шансовете с нея само за едната нощ, която така или иначе има всички предпоставки да се повтори ;)
+1 ;)

amatorium
03-23-2008, 21:46
Shtom sujalqvash za postupkata si znachi sam znaesh kude e istinata. Vutreshno znaesh, che e trqbvalo da izpolzvash miga i kolkoto i morlani istorii da chuesh nqma da promenqt fakta, che znaesh che si propusnal qkiq mig. Ne sujalqvai za greshkite, prosto ne zabravqi ... 8)

CragHack
03-24-2008, 10:53
От една страна не е грешка, защото е хубаво това, че имаш контрол над кура си.

Но от друга страна има и нещо друго. Казваш, че си луднал по няква мацка, с която нищо не може да стане. И заради нея се отказваш от неща, които според всички ценностни системи на младите хетеросексуални мъже са много сериозни. Помисли си - дали дори и да стане нещо, няма да те води за носа, дали няма да те разиграва и да те прави луд...

Нека ти кажа нещо - жените не си падат по послушни, неуверени мъже. Колкото и странно да е - предпочитат арогантни, нахални и уверени мъже. Понякога хем мразят такива мъже, хем искат да са с тях.

По-добре да си непукист, да си арогантен, леко простак, да показваш на външен вид че не ти пука за нищо. И ако случайно нещата с мацката почнат да потръгват тогава може да покажеш малко по-кавалерско отношение специално за нея.

И тя ще го оцени двойно повече, защото не го е очаквала от арогантен и нахален тип. Ще бъде двойно по-специално.

suunlight
03-24-2008, 12:08
Дори и да е грешка .. (грешка от тази страна от която след време нищо не се получава с въпросното момиче) .. погледни нещата от тая странна, че така е било в този момент ! След 2 месеца пак може да ти се отдаде такава възможност и без да си мислеш за друга .. да си изчукаш 2те и да си направиш кефа .. :) сам си прецени нещата, но според мене всичко е така :
-с това момиче, за да ти стане работата .. трябва да и покажеш нещо, да се покажеш като еди какъв .. (и вече си го направил де) ии сега е момента за това. Ако спеше с тях всичко заминава ..
-тая възможност да си с 2 може да ти се случи не само още 1 път ,, ами и 3-4 .. просто в тоя момент няма 3 .. в друг в който няма кво да те спира ще го направиш .. и кефаа ще е мн по-голям ..

ааа и друго .. ако беше го направил .. (забрави за това какво ще сипомисли момичето) .. щеше ли да ти е толкова яко, като си мислиш за друго ..:) просто сравни - секс с 2 мацки докато мислиш за 3та ..или секс с 2 мацки докато им се кефиш само на тях ??

п.п - на 17 години .. ако е от значение

small_fox
03-24-2008, 17:58
Мойто мнение е различно от другите.Аз смятам че ти за тази няма да се жениш.Сега ти е времето.като одъртееш тогава и да искаш няма да можеш да ги закараш в рая.

ubuntu
03-24-2008, 18:48
Мойто мнение е различно от другите.Аз смятам че ти за тази няма да се жениш.Сега ти е времето.като одъртееш тогава и да искаш няма да можеш да ги закараш в рая.
Да де ама на мен целта не ми е била да ги закарвам в рая а те мен да закарат :grin: :oops: :oops:
Да де вече е малко късно станалото станало .. надявам се до 1 сдмица да се разбере кво ще става дали "въпросната" ще е с мен или отивам при разпоретините ....

Dark_Angel_F
03-24-2008, 18:56
Виж сега това за 12-13-14 и т.н годишнионите умници ме обижда! Не всички са вчерашни пикли дето се праскат като побъркани и претендират че знаят всичко за секс и т.н... А колктоо до въпроса не си згрешил даже шапка ти свалям за тази постъпка.