PDA

View Full Version : РЕВНОСТTА ...

Love_me_
03-23-2008, 14:11
Здравейте,
100% има др такива теми,но аз не намерих..ето го и проблема ми.. С приятеля ми ходим от 3 месеца и страшно много го обичам,но и много го ревнувам..прекалено много... Обичам го,ноо сякаш му нямам мн доверие не знам какво да правя...как да се променя... ;((
Какво правите в такива случаи.. ?? ;( ;( ;(

Abigoria
03-23-2008, 14:14
Здравейте,
100% има др такива теми,но аз не намерих..ето го и проблемът ми.. С приятелят ми ходим от 3 месеца и страшно много го обичам,но и много го ревнувам..прекалено много... Обияам го,ноо всякаш му нямам мн доверие незнам какво да правя...как да се променя... ;((
Какво правите в такива случеи.. ?? ;( ;( ;(
Учим правописа... :? Не, сериозно, научете се да пишете :x

ПТ: Еми овладей се малко, имай му доверие, баси... ако те обича, ще е с тебе, кво толкова се панирате не ми е ясно... :?

ЕДИТ: Чак заглавието на темата ти е грешно :lol: :lol: :lol:

evelinka1122
03-23-2008, 14:15
Ако момчето до мен ми казва често че ме обича, че иска да е с мен, да ми обявява непрекъснато врещи няма да се съмнявам в него и ще му вярвам. Ако твоето момче прави всичко това няма място за ревност и подозрение.

bonbon4e__f
03-23-2008, 14:16
Здравейте,
100% има др такива теми,но аз не намерих..ето го и проблемът ми.. С приятелят ми ходим от 3 месеца и страшно много го обичам,но и много го ревнувам..прекалено много... Обияам го,ноо всякаш му нямам мн доверие незнам какво да правя...как да се променя... ;((

mi az prodaljavam da go revnuvam :D

iiirish
03-23-2008, 14:22
аз също съм ревнива, но за това няма изпитана рецепта. не можеш просто да кажеш "от днес вече ще му вярвам повече" и то хоп и да стане така. доверието се гради с времето. това не значи, че ще дойде момент когато няма да го ревнуваш. ревност ще има винаги, но сама ще се убедиш, че с течение на времето доверието в него ще расте и ти ще се успокоиш (стига той наистина да не ти дава поводи :) )

LSGirl
03-23-2008, 15:11
Ем ревността е нещо нормално

devil4o
03-23-2008, 15:24
просто трябва да му вярваш :)

NaNa_SladuRana
03-23-2008, 15:33
Аз по принцип не съм от хората,които ревнуват(без значение дали се отнася към любов,приятелство и т.н.),според мен ревността изразява несигурност и недоверие.Предпочитам да знам,че приятелят ми вярва,отколкото,че ме намира за хубава(примерно).Но за мое огромно съжалинеи той често изпада в пристъпи на ревност (а твърди,че ми вярва безрезервно) и това ме наранява адски много :cry:
Моят съвет е:контролирай си тези изблици,защото 100 на 100 не са му приятни!

daisybaby
03-23-2008, 15:58
научи се да владееш ревността си ако не искаш да го загубиш

NFW`
03-23-2008, 16:02
Здравейте,
Учим правописа... :? Не, сериозно, научете се да пишете :x

ПТ: Еми овладей се малко, имай му доверие, баси... ако те обича, ще е с тебе, кво толкова се панирате не ми е ясно... :?

ЕДИТ: Чак заглавието на темата ти е грешно :lol: :lol: :lol:

Ако още се впечатляваш от такива неща, явно не си влизала достатъчно във форума. ^^

По темата : Ами ревнувай си го. Той ще се изнерви и накрая ще скъсате. Той ще си намери ново момиче, а ти вече няма да го ревнуваш. Problem solved.

kobrichka
03-23-2008, 16:03
Попринцип когато има обич има и ревност,но в умерени количества,а ти явно си извън границите на нормалното.Научи се да владеш ревността си,не може да я спреш веднага, но поне я владеи,защото ако прекалено мн го ревнуваш на човека може да му писне...

devil_feel_f
03-23-2008, 16:40
Човек ревнува, когато смята че нещо му принадлежи и го е страх да не го изгуби.И не мисля, че 3 месеца са достатъчни, за да обичаш мноооого някого.А освен това има една мисъл:"Любовта не се казва, а се доказва." => ако наистина го обичаш му го докажи като му имаш доверие и се опитай да владееш ревността си.Твоята ревност може да доведе до раздялата ви, така че помисли как да я владееш, ако не искаш да го изгубиш.

donkihot
03-23-2008, 16:42
хаха...вярвай ми квото и да ти каже все ще го ревнуваш..аз съм същата,оба4е много рядко го показвам...изливай си нервите от ревността на друг,но не и на нег,4е тва адски дразни!

GabisiTa
03-23-2008, 16:44
И аз ревнувам много попринцип, но се опитвам да се овладвам на моменти, че иначе става лошо :)

poison`girl
03-23-2008, 16:45
Еми ревността е нещо нормално,стига да има граници.Надявам се твоя случай да е с граници,защото ако много го ревнуваш той ще се почувства притиснат и може някой ден да му омръзне.Така че се опитай да му имаш повече доверие и всичко ще е наред :)

tirintina
03-23-2008, 17:36
щом е с теб начи не е напразно и аз много ревнувах моя приятел,но един ден седнахме и си поговорихме и така...Но от опит ти казвам раздялата е склонна да разруши връската ви...

rame
03-23-2008, 17:39
Човек ревнува, когато смята че нещо му принадлежи и го е страх да не го изгуби.И не мисля, че 3 месеца са достатъчни, за да обичаш мноооого някого.А освен това има една мисъл:"Любовта не се казва, а се доказва." => ако наистина го обичаш му го докажи като му имаш доверие и се опитай да владееш ревността си.Твоята ревност може да доведе до раздялата ви, така че помисли как да я владееш, ако не искаш да го изгубиш.Напълно си права. :) Ама те повечето за 3 дни обикват,да не говорим за 3 месеца! :-D

krem4et0
03-23-2008, 19:00
В началото от въздуха го ревнувах. Просто не бях сигурна. Сега не го равнувам. Той и повод не ми дава, де!

Rofl4e
03-23-2008, 19:02
Ne sam reviva .. :] pak i nali zn 4e ne trqbva da se doverqva6 na nikogo za ni6to za da si nqma6 problemi na glavata .. :]

sh3_1s_7h3_0n3
03-23-2008, 19:06
По принцип не ревнувам, но веднъж даде ли ми се някакъв повод... и загубя ли доверието си, значи лошо е сбъркал.
Ако нямаш повод за притеснение, започни да му вярваш, иначе рискуваш да го загубиш. Вземи мерки на време, защото ревността е болест!

Love_me_
03-23-2008, 20:05
може би, вече е късно,но все пак благодаря за коментарите...

PepiDesigns
03-23-2008, 22:23
Здравейте,
100% има др такива теми,но аз не намерих..ето го и проблема ми.. С приятеля ми ходим от 3 месеца и страшно много го обичам,но и много го ревнувам..прекалено много... Обичам го,ноо сякаш му нямам мн доверие не знам какво да правя...как да се променя... ;((
Какво правите в такива случаи.. ?? ;( ;( ;(

Аз се чудя .. аз ли съм странен или какво , но .. още не ми се е случвало да ревнувам приятелката ми .. е , не ходим цял живот .. все пак , направихме един месец ...
В смисъл , един приятел ми каза .. след като нали му разказах за приятелката ми , че ако неговата приятелка се занимава с танци , и танцува с друг мъж , той няма да издържи ..
Интересно ми е , защо .. ?!
На мен чак ми доставя удоволствие , че я виждам усмихната , че танцува , че се радва .. абе , все едно аз съм там , на неговото място , но и капка ревност , или съмнение не съм изпитал .. и все пак , не знам рано ли е , или не е ...

Ох .. избягах от темата ..
Не ми се е случвало , и не мога да кажа .. извинявай ,ама .. :oops:

mese4ka
03-23-2008, 22:36
аааа лошо погледни го от такава гледна точка :-o има хора които мразят да са ревнувани търпят до едно положение но после си казват не мога повече и бият шута на този до него а пък ти ако се замислиш ще разбереш че щом е с теб значи има защо ако не искаше да е с теб а с някоя друга щеше да е с нея :smt006

RaLkb
03-24-2008, 04:58
Ако момчето до мен ми казва често че ме обича, че иска да е с мен, да ми обявява непрекъснато врещи няма да се съмнявам в него и ще му вярвам. Ако твоето момче прави всичко това няма място за ревност и подозрение.

+1

Korni_ReSeRvE
03-24-2008, 11:58
oofff taq revnost..vinagi q e imalo i vinagi 6te q ima..dori da e suvsem malko..
Mnogoe nepriqtno znam...az sum v su6tata situaciq..samo deto toi men me revnuva..povqrvai mi hi4 ne e priqtno tova...na engo mu e mn kofti 6toto si misli 4e ne mu vqrva6 i...prosto budi po zdurjana ot kum tova da pokazva6 revnostta si...

Magic_Girl
03-24-2008, 13:43
Emi az li4no si revnyvam.Ponqkoga pove4e otkolkoto trqbva,no gledam mnogo da ne go pokazvam(makar 4e vinagi mi li4i).Revnyvam gadjeto samo ako mi dade povod.Ako e ne6to bezobidno nqma smisal ot revnost.Suveta mi e da my vqrva6 pove4e.6tom e s teb i te obi4a edva li bi napravil ne6to koeto da razvali otno6eniqta vi. :)

koalka
03-24-2008, 15:15
Тъпо е да му нямаш доверие, ако с нищо не е доказал обратното...
Научи се да му имаш, защото това може да разруши връзката ви, особено ако му правиш проблеми за нищо.