View Full Version : какво чувства той
pepelq6kaaa
03-23-2008, 14:23
mi imam si priqtel ot po4ti 3meseca oba4e v posledno vreme edni ''prietel4eta '' zavartqha takiva filmi no nqma zna4eniei dobre 4e negoviq nai blizak fr mi kaza istinata koqto e v moq polza oba4e tyk imam i dr problem toi mi kaza slednoto 4e ako si mislq 4e s.ima 4uvstva kam men se laja nz dali e taka 6tot edin 4ovek ne moje da znae kakvo to4no izpitva dryg a az mn go obi4am i postoqnno mu pi6a mn si go loff sega sme v razli4ni smeni no april kato mine malkata vakanciq i sme ednakva smqna 6te se zasi4ame po4esto i mislq da si pogovorq seriozno s nego ako nqkoi moje da mi pomogne kakvo to4no da mu kaja taka 4e da ne go obarkam [samata az sam obarkana i nz kak da zapo4na }????... da sme po dalgo zaedno i da uspeq da go predrazpoloja a i kak edna vrazka moje da stane po seriozna :smt008 :smt007 :smt007
Karamel4e_to
03-23-2008, 14:37
emi po dobre go pitai naprao dali ima chuvstva kma teb i iskali neshto po seriozno s teb kaji mu za tfoite chuvstva :) i ne slushai kfo govorqt horata tova e golqma greshka znam ot lichen opit slushai edinstveno nego i sebe si :) trqbva da si imate doverie
Scared_Straight
03-23-2008, 14:41
По-добре сложете край на всичко.Вашата връзка е насила!
не можеш да "направиш" една връзка сериозна. сериозна връзка значи и двамата да имате много дълбоки чувства един към друг (а ти май се съмняваш в неговите!!!!!!!) и да искате да направите нещо заедно. сериозна връзка не значи да се хванете за ръка и да излизате бази-бази за по кафе и да се чукате. сериозна връзка значи и двамата да се стремите да запазите другия възможно най-дълго време, да се стремите да издигнете тази връзка на по-горно ниво като това да живеете заедно! сериозна връзка на 13,15,18 няма разберете го най-сетне!
sexy_momi4e
03-23-2008, 14:50
не можа ли по-големи букви да използваш :? сори ама нищо не можаш да ти разбера(щом си го лофф не си много голяма,така че зарежи го момчето и върви при куклите)
mi imam si priqtel ot po4ti 3meseca oba4e v posledno vreme edni ''prietel4eta '' zavartqha takiva filmi no nqma zna4eniei dobre 4e negoviq nai blizak fr mi kaza istinata koqto e v moq polza oba4e tyk imam i dr problem toi mi kaza slednoto 4e ako si mislq 4e s.ima 4uvstva kam men se laja nz dali e taka 6tot edin 4ovek ne moje da znae kakvo to4no izpitva dryg a az mn go obi4am i postoqnno mu pi6a mn si go loff sega sme v razli4ni smeni no april kato mine malkata vakanciq i sme ednakva smqna 6te se zasi4ame po4esto i mislq da si pogovorq seriozno s nego ako nqkoi moje da mi pomogne kakvo to4no da mu kaja taka 4e da ne go obarkam [samata az sam obarkana i nz kak da zapo4na }????... da sme po dalgo zaedno i da uspeq da go predrazpoloja a i kak edna vrazka moje da stane po seriozna :smt008 :smt007 :smt007
Ако говориш така, както пишеш, положението е трагично. Две думи. Препинателни. Знаци.
pepelq6kaaa
03-23-2008, 17:23
iskam savet ot vas a ne da me ocenqvate kak pi6a :?