View Full Version : Трябва ли да се прекратява една връзка ако не си влюбен?
Чисто и просто това е моят въпрос. :) Може би се нуждая от по-конкретни отговори,защото отговори като да и не няма да ги разбера.Аз си мисля,че понякога е по-добре да не хлътваш мн по някого,а да имаш време и за др неща,ако не си влюбен,но пък се разбираш с дадения човек,може би няма проблем,или поне до някой момент?Не знам,но ако я има любовта,ще има и мн повече неща,всяка целувка и докосване ще бъдат мн по-хубаво изживяване..А след като си с човек,в който не си влюбен,и нямаш проблеми в своята връзка,какво е най-добре да се направи?
Pliok0019
03-23-2008, 18:23
За да има връзка (качествена и хубава) е нужно и да има любов. Иначе смисъл няма.
Щом се разбирате и ви е добре, няма смисъл да се разделяте
poison`girl
03-23-2008, 18:30
Щом се разбирате и ви е добре, няма смисъл да се разделятеРано или късно ще си омръзнат,щом няма истински чувства...според мен няма смисъл :?
ResPekT333
03-23-2008, 18:30
Според мен 1връзка без любов...не би могала да съществува :)
krem4et0
03-23-2008, 18:47
Моят приятел дълго време не беше влюбен в мене, не ме обичаше. Харесваше ме, имаше привличане и тръпка, но той беше заключил сърцето си след разочарование и не искаше да е наранен. Трябваше ни много време, обич и търпение, за да отворя срцето му за каквито и да е емоции. Не зная защо тогава поддържаше връзка с мен........него питайте, но е факт, че саго чувствата са взаимни и сме заедно много дълго време. Без любов може известно време, но без тръпка и привличане просто не става.
Moje i da ne si vluben no ako go obi4a6... :] pak moje da ne go ostavi6.. :]
miloto_girl_4e
03-23-2008, 18:59
Щом се разбирате и ви е добре, няма смисъл да се разделятеРано или късно ще си омръзнат,щом няма истински чувства...според мен няма смисъл :?
Понякога чувствата се появяват след време.. А и когато се разбират защо да не са заедно? ОК, след време ще си омръзнат(както и става дори с връзките, при които е имало чувства), но защо докато не си омръзнат да не бъдат заедно? :?
Доста "прост" въпрос...Разбира се, че е нужна любов за една връзка...Или поне да се "харесвате"...Без чувства няма смисъл...
BlindedAngel
03-23-2008, 19:03
Зависи - ако ви е яко на двамата всичко върви добре просто ей -така си имате някой лошо няма...Но ако някой от има чувста към някой друг - няма смисъл, рано или късно единия ще зареже другия и така...
Според мен, ако няма любов и някакви чувства в една връзка, тя няма смисъл да продължава ( или да се започва) .
PoisoNGirL
03-23-2008, 19:08
Ako nikoi ot vas ne e vliuben v nqkoi drug i si prekarvate qko..ostavete neshtata na vremeto.Nishto ne stava ot pyrvata sekunda.Za vsichko se iziskva malko vreme da se razvie napylno.Nedeite da byrzate
sh3_1s_7h3_0n3
03-23-2008, 19:09
Ако не си влюбен, по-добре го кажи и запазете 'връзката' си, ако желаете. Но бъди откровен, а не Тя да ти каже 'Обичам те!', а ти лицемерно да й отвърнеш същото без да го чувстваш. Можете да се държите като двойка, да сте приятели и нещо повече, да имате 'отворена връзка' или каквото и да е друго, но й дай ясно да разбере, че не си 'влюбен' в нея. :)
А пък и знаеш ли... с течение на времето може и да не усетиш как си 'лапнал' по нея. ^^ ;)
snowgirl
03-23-2008, 19:11
Любовта може да се създаде, да се изгради! Не винаги тя идва от самото начало! Само, че за да продължиш връзката си с тази надежда, трябва да бъдеш сигурен/на, че няма при първия срещнат/а да зарежеш приятеля/ката си...
И сега да му кажа ли че не съм?А да го питам ли дали той е?
snowgirl
03-24-2008, 07:39
Ще стане малко конфузно... Ама знам ли... аз не бих могла да си призная на моя :o
Не бива да се прекратява. Понякога онази силна и изпепеляваща любов просто я няма, но това не пречи да се чувстваш добре с дадения човек и той да те привлича, да те кара да се чувстваш щастлив/а.
Мда, според мен е нужно да се прекрати този "фарс". Няма смисъл от такова нещо, няма смисъл и да залъгваш другата страна, защото не знаеш тя какво очаква...щом няма любов - връзката се обезсмисля
Зависи. Ако и двамата не се оби4ате, но ви е добре заедно и си пасвате в много отношения, тогава няма смисъл да късате. Още пове4е, 4е 4увствата може да се появят по-късно.
Но ако единият е влюбен, а другият - не, в някакъв момент няма как да продължите да сте заедно. Най-малкото този, който е влюбен ще о4аква същото и от другия, и ако няма как да го полу4и... кофти ще е.
Ами за да съществува една връзка е нужна любов... В противен случай колкото и добре да се разбирате и т.н. това ще е просто приятелство, а не истинска връзка... Така че, ако няма любов да връзката трябва да се прекрати.
Чисто и просто това е моят въпрос. :) Може би се нуждая от по-конкретни отговори,защото отговори като да и не няма да ги разбера.Аз си мисля,че понякога е по-добре да не хлътваш мн по някого,а да имаш време и за др неща,ако не си влюбен,но пък се разбираш с дадения човек,може би няма проблем,или поне до някой момент?Не знам,но ако я има любовта,ще има и мн повече неща,всяка целувка и докосване ще бъдат мн по-хубаво изживяване..А след като си с човек,в който не си влюбен,и нямаш проблеми в своята връзка,какво е най-добре да се направи?
любовта не е достатъчна, чичо трент добре си го е казал. аз бих добавила, че не е и задължителна понякога. можеш да си щастлив с някой и без да го обичайш, но зависи колко са високи пясъчните ти кули, разбира се.
Korni_ReSeRvE
03-24-2008, 11:26
emi za men edna istinska vruzka se osnovava predi vsi4ko na lubov..taka 4e kato go nqma toq komponent kude otiva cqlata vruzka........
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-25-2008, 04:53
В началото на връзката е трудно да има любов - има го сляпото привличане, но нищо повече. Дали то ще прерасне в нещо по-голямо, само времето показва. Според мен, ако във връзката я няма любовта и го няма и взаимното уважение, ако сте заедно само заради други, само защото било по-добре така, отколкото да сте сами, просто няма смисъл да се продължава. Докъде ще доведе? До равносметката, че си пропилял месеци от живота си с нещо, което не си заслужава. Освен това точно по този начин може да те пропусне някой, който си заслужава, защото знае, че си обвързан, и не иска да нарушава хармонията в привидно здравата връзка.
moje da ne ste vlubeni,no da si prekarvate dobre i spored men nqma smisul da se prekratqva edna vruzka za6toto moje bi skoro vreme 6te se po4uvstvat vlubeni :)
Ако се харесвате,разбирате и ви е добре заедно,няма проблем.Освен ако не усещаш,че той започва да се влюбва и очаква от теб неща,които не си готова да направиш за него,защото не можеш да му отвърнеш със същото,тогава вече е гадно и е по-добре да се отдръпнеш,за да не се задълбочат неговите чувства и да страда още по-вече.Ако обаче и двамата само се забавлявате-супер. :)
Иначе една връзка без любов може да съществува,но без поне физическо привличане и тръпка-не. :wink:
според мен много зависи какво искаш. ако не си някой романтик, който непременно държи да изживява любовта, то не виждам какъв ще е проблема да имаш връзка с човек, в който не си влюбен. много пъти съм казвала, че любовта отминава с времето, но остава уважението. ако една връзка я крепи само и единствено любовта, то когато тя изчезне какво ще ви свързва вече? спомените ли?! :(
slun4ice_90
03-25-2008, 07:39
Връзка без любов не е връзка.Какъв е смисъла да си с човек,който ти е безразличен?!При мен ги няма такива определено. :? :)
Връзка без любов не е връзка.Какъв е смисъла да си с човек,който ти е безразличен?!При мен ги няма такива определено. :? :)
Това че не си влюбена,не означава,че ти е безразличен.Ти може да си влюбена само в един човек в даден момент,означава ли това,че целия останал свят ти е безразличен?
Sawyer_94
03-25-2008, 14:07
Според мен 1връзка без любов...не би могала да съществува :)
Дам...=)) 8-)
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-25-2008, 14:32
Spored men vsichko zavisi ot teb. Ako ti smetnesh, che ti e hubavo s neq i ste si dobre taka, nqma prichina da go promenqsh. Ako ne ti e got i smqtash, che predavsh i neq i sebe si, pogovorete i ako smetnesh za nugno prikluchete. Ako iskash svoboda - ti si q izbirash. Sam reshi koe shte e nai - dobre za teb i deistvai. Uspeh
Наах, стойте си заедно докато не си омръзнете :)