View Full Version : Shure chek
imeninka
03-23-2008, 22:16
Питането ми е , защото за пръвпът ще си правя тест за бременост.
Една приятелка ми каза че Shure chek са наи сигорно , неска го направих и е отрицателен . Следното положение е : С приятелят ми за последно го правихме на 18 ти трябваше да ми доиде на 20 ти вече закснява 3 дена и се притеснявам , не е свършвал в мене но има вероятност се пак да съм бремена . Неска направих един тест които беше отрицателен питането ми е колко време след половият акт Shure chek може да даде точен тест ?
E НЕ...........
Виж в гугъл , опътването , питай лекар , аптекар.....
Още 1вия ден,след като ти закъснее цикъла.
По дяволите,пише го дори в опътването. :-x
imeninka
03-23-2008, 23:13
Още 1вия ден,след като ти закъснее цикъла.
По дяволите,пише го дори в опътването. :-xТова ще рече ли че е 100 % сигорен
imeninka
03-23-2008, 23:16
E НЕ...........
Виж в гугъл , опътването , питай лекар , аптекар.....Аз видях че е след 1 вия ден . За това питам дали след 3 тия ден закаснение направеният тест е дал отрицателен следователно верен тест?
Sexapilna_kukla
03-23-2008, 23:19
Би трябвало да е дал верен резултат, щом е направен след 3-дневно закъснение.
Leiderschaft
03-24-2008, 06:12
Ami az sym si vzimala Sure Check i znam 4e tam v upytvaneto pi6e vsi4ko-kolko procenta e sigurnostta, koga moje d se ot4ete, kak to4no se izpolzva i t. n....... Taka 4e predi da izpolzva6 podobno ne6to, 4eti upytvaneto, pone na Sure Check e podrobno obqsneno :) 8) 8)
hooliganka89
03-24-2008, 07:40
Ako prochetesh belejkata koqto se razvqva v testa za bremennost,nqma da sbarkash.
Kras4eto_lp
03-24-2008, 08:32
Направила си го 3 дена след като ти закаснява така ли??? То се прави един ден след това :D Иначе 14 дни след акта :)
aanitogb
03-24-2008, 11:32
pi6ego v opakovkata na testa nqma koi da 4ete, ama moje dase 4ykate kato ludi
ghostwisper
03-24-2008, 11:59
охх абе момичето си каза,че е прочело упътването..там е пишело,че след 1я ден след закъснението може да се направи,а тя го е направила 3 дена след закъснението и въпроса и беше дали все още дадения отговор от теста е верен..Е да ВЕРЕН е спокойно;) от личен опит знам(не съм си правила аз,а една фр,но аз бях с нея;)и бяха минали мисля че 6 или 9 дена;))
imeninka
03-24-2008, 12:26
охх абе момичето си каза,че е прочело упътването..там е пишело,че след 1я ден след закъснението може да се направи,а тя го е направила 3 дена след закъснението и въпроса и беше дали все още дадения отговор от теста е верен..Е да ВЕРЕН е спокойно;) от личен опит знам(не съм си правила аз,а една фр,но аз бях с нея;)и бяха минали мисля че 6 или 9 дена;)) Радвам се че има една дето чете внимателно написаното.Точно това ме интересуваше благодаря ти за точният отговор !
hooliganka89
03-24-2008, 12:31
охх абе момичето си каза,че е прочело упътването..там е пишело,че след 1я ден след закъснението може да се направи,а тя го е направила 3 дена след закъснението и въпроса и беше дали все още дадения отговор от теста е верен..Е да ВЕРЕН е спокойно;) от личен опит знам(не съм си правила аз,а една фр,но аз бях с нея;)и бяха минали мисля че 6 или 9 дена;)) Радвам се че има една дето чете внимателно написаното.Точно това ме интересуваше благодаря ти за точният отговор !
Momiche pomisli malko po-realno predi da pitash.
V testa ti e pishelo,che moje na parviq den sled zakasnenieto na cikala da napravish test ti si napravila na 3-tiq i kvo mislish,che ne e validen?
Pomisli kak shte stane toq nomer?
Da ne mislish,che testovete za bremennost sa samo za parviq den sled zakasnenieto i poveche ne moje.