Влез

View Full Version : Предателство ли е?

love_emotion_
03-24-2008, 14:39
Моля помогнете ми!!!Навярно,повечето от вас са попадали в такава ситуация...С момчето което ходех (Иво) преди 1 месец скъсахме.Разбрах,че моята най-добра приателка и той са гаджета.Мои фр. казват,че го прави нарочно,за да види как ще реагирам.Други мислят,че изобщо няма такова нещо.Допреди 2 дни,ми се кълнеше,че ме обича а онзи ден тръгнал с нея.Говореше какво ли не за нея.Колко я мразел и т.н. а сега ходят.Разделихме се по причина,независеща от мен.Просто трябваше да го направя.Не крия,че го обичам...Може би и той мен,но просто някой му беше подшушнал,че вече имам гадже,което естествено не е вярно.Бяхме на прага да се съберем,и мръсницата ми го отне.Знаеше колко се обичахме,но може ли да е съюз,между тях за да ме накарат да се боря за него?Още повече,че сутринта не успях да ида за 1 час,и моята "приателка" вместо да ме прикрие,казала на класната:"ми аз я видях в даскалото и сигурно е избягала".При положение,че не ме е видяла,още повече,че целият клас прикривал закъснението ми и само тя ме изпортила.А това беше 1-то ми оцъствие...Може да решите,че съм каква ли не...но тя избяга от един час и аз отидох при господина и му намекна,че нея я няма...И ест. и тя имаше оцъствие.Много от вас ще решат,че съм гаднярка,но след като направи това,аз няма да остана по назад.Заклех се,че ще направа живота и ад...не ме съдете.Но тя знаеше,че се обичаме и застана между нас,преди да се съберем отново.Ако някой има идея,какво да правя,нека сподели...Забравете да говоря с него...няма да се унижа пред него,по този начин,няма да го моля за обяснение...Просто помогнете !!!

PepiDesigns
03-24-2008, 14:45
Моля помогнете ми!!!Навярно,повечето от вас са попадали в такава ситуация...С момчето което ходех (Иво) преди 1 месец скъсахме.Разбрах,че моята най-добра приателка и той са гаджета.Мои фр. казват,че го прави нарочно,за да види как ще реагирам.Други мислят,че изобщо няма такова нещо.Допреди 2 дни,ми се кълнеше,че ме обича а онзи ден тръгнал с нея.Говореше какво ли не за нея.Колко я мразел и т.н. а сега ходят.Разделихме се по причина,независеща от мен.Просто трябваше да го направя.Не крия,че го обичам...Може би и той мен,но просто някой му беше подшушнал,че вече имам гадже,което естествено не е вярно.Бяхме на прага да се съберем,и мръсницата ми го отне.Знаеше колко се обичахме,но може ли да е съюз,между тях за да ме накарат да се боря за него?Още повече,че сутринта не успях да ида за 1 час,и моята "приателка" вместо да ме прикрие,казала на класната:"ми аз я видях в даскалото и сигурно е избягала".При положение,че не ме е видяла,още повече,че целият клас прикривал закъснението ми и само тя ме изпортила.А това беше 1-то ми оцъствие...Може да решите,че съм каква ли не...но тя избяга от един час и аз отидох при господина и му намекна,че нея я няма...И ест. и тя имаше оцъствие.Много от вас ще решат,че съм гаднярка,но след като направи това,аз няма да остана по назад.Заклех се,че ще направа живота и ад...не ме съдете.Но тя знаеше,че се обичаме и застана между нас,преди да се съберем отново.Ако някой има идея,какво да правя,нека сподели...Забравете да говоря с него...няма да се унижа пред него,по този начин,няма да го моля за обяснение...Просто помогнете !!!

Ам .. това , че си е хванал друга .. която ти е приятелка , или сте в една компания не означава нищо подобно .. просто явно така се е случило , но зависи от човека , от случея ... не мога да казвам нищо повече , в смисъл .. трябва да съм там м/у вас за да изкажа по-точно и коректно мнение.

Тва за кълненето и обичането ..нали знаеш
"Голяма дума не казвай , голям камък не хвърляй"
Трябва да се мисли малко ... де да знам.

Ако говори против нея .. и сега са заедно .. 2 неща ..
Говори против нея , говориш и ти с него .. той доносва сега , доносва ..

Или противоположностите се привличат , и ... ето резулта ..
Не знам ...

Ако тя ти го е отнела .. "мръсницата ми го отне" значи не е тръгнал той с нея , че да те дразни ... тук виждам противоречие с думите ти по-нагоре ..

Тва за приятелката какво те прикрива , вече показва .. може би потвърждава това , че ти го е отнела с цел т.е. това , че той е с нея , не зависи от него ... което е може би добре , в смисъл , той не го прави нарочно на "пук" на теб ...

Сега ..
Дишай дълбото .. аз нямам подобна история , ама днес за някакви 10 приказки , сам си внуших какви ли не неща и ми стана лошо даже .. поеми въздух и премисли нещата .. с отмъщение няма да стане нищо , виждам ,че не си сигурна в нещата които пишеш , т.е. наистина ти трябва време ...

Така .. не знам дали ще прочетеш какво съм писал , но все пак .. аз да си пиша за спорта тогава ..

love_emotion_
03-24-2008, 14:53
Знам,че не това е начина...Но от отчаяние просто незнам какво да правя...Неговите приатели ми казват,че не знаел какво прави,и бил разбрал,че имам гадже и за това го направил...

koalka
03-24-2008, 14:54
Сега вече сте квит, и тя има отсъствие и си постъпила съвсем правилно.А тази как ти се е писала за приятелка, просто не знам - егати змията...далеч от такива хора.Да не говорим и той каква стока е...
Само е чакала удобен момент да ти забие нож в гърба - да тръгне с него, което никога нямаше да направи, ако ти беше приятелка, въпреки че не сте заедно, нормално е да ти стане гадно.А въобще не се опитвай да правиш нещо да си го връщаш, това ще е такова унижение, че просто не мога да си представя.И не, той не те обича.

mese4ka
03-24-2008, 14:54
е*и им майката и на двамата .... тръгнал с твоя приятелка и двамата са виновни ако беше тръгнал с някоя непозната добре нали нормално момичето няма да има никаква вина не те познава защо да и пука за теб но приятелка ха .... егати .... ходи му се сваляи флиртуваи с него уж няма нищо ама оная предателка ще се пука от яд... искаш да и е гадно тогава облечи някоя по секси блузка отиди при него говорете цункай го по бузката пред нея (ако той дава де ако се дърпа,няма да правиш курвенски изпълнения да го гониш) ако не иска той заеми се с някой по-готин негов приятел,но само флиртувай не стигаи до краиности целувки с език и такива само флирт и гледай реакций ще е забавно за теб :-D

poison_
03-24-2008, 15:01
Щом веднага е тръгнал с приятелката ти, няма смисъл да се мъчиш за него.Така е решил и го е направил..Ако наистина я харесва няма начин да ги разделиш.Но по отношение на приятелката ти-прави това, което тя прави на теб.Отмъщавай й, ако толкова искаш.Щом го е направила това гадно нещо, значи не ти е никаква приятелка.Явно завижда! Но спокойно-зарежи ги и двамата и ги забрави..Те не заслужават твоето внимание-прекалено са жалки! :)

honey741
03-24-2008, 15:02
А защо сте скъсали с момчето, каква е била причината.

GameMaster
03-24-2008, 15:03
Ami pri men g/d podobno neshot mi se sluchi :P .....I az pyhnah neshto kato virys v kompa na onq glupak :-D Emi ne znam...Ako ti trqbva pomosht obadi se da q nabiq tazi mrysnica gadna :o :o :o

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-24-2008, 15:04
Men ako pitash, zaregi gi i dvamata. Za nikoi ot tqh ne si zaslugava da se habish, nai - malkoto da padash na nivoto im. Ne te zaslugavat. Prikluchi s tqh i si nameri novi priqteli, da se qdosvash nqma da ti se otrazi dobre, taka che ako iskash da im go vurnesh - nai - dobria nachin shte e da te vidqt shtastliva, s vdignata gordo glava i novi priqteli. :) (samo da vmetna , pishe se : otsustvie:) ) I sry za latinicata, no v momenta nqma kak da pisha na kirilica. ;) Uspeh i nikoga ne padai na chugdoto nivo :)

laugher
03-24-2008, 15:24
Spored men priqtelkata ti e postypila mnogo gadno ,az ne bih stignala do neinoto nivo i nqma da i pravq mrasno prosto q ustavi tq gubi tvoeto priqtelstvo!!!A za mom4eto ne razbiram mnogo ot vrazki,no 6tom ne iskash da govorish s nego ako toi te obi4a kakto kazva bi pogovoril s teb bez ti da se namesvash.Moqt savet e da 4akash a ako li ne trqbva da si namerish novo gadje.Tova e samo savet ti reshavash kakvo da pravish
P.S-KASMET i dano provarvi

love_emotion_
03-24-2008, 15:32
Защото ме беше лъгал за някой неща...общо взето за това.Една фр е говорила с него и той и казал,че го е направил за да ме подразни и мн съжалява...Незнам вече,на кой да вярвам и какво да правя...

honey741
03-24-2008, 16:10
...

Miss_Perfekt
03-24-2008, 16:17
Не ти е приятелка явно зарежи я :?

aanitogb
03-24-2008, 17:45
edinstvenoto koeto bih napravila az da zabravq za nego i nai ve4e 4e tq mie priqtelka,4ee sa6testvyvala nqkoga.Nebih otma6tava na neq za tova kakto ti se izrazi dai napravi6 jivota ad-povqrvai mi 6te doide vreme i toi 6tete moli dase varne6 pri nego no 6tee kasno i poslednoto koeto 6teti kaja moje i datie mnogo trydno no 6te sre6ne6 4oveka koito istinski 6tete obi4a i 6tete napravi 6astliva mojibi e po blizko ot kolkoto predpolaga6.6tese izrazq taka za tova momi4e no6 v garba no nese prevra6tai v sa6tata ky4ka kato neq nesi zaslyava ti si mnogo po cenno momi4e ot neq vqrvam v teb 4e 6te go prejivee6.

snowgirl
03-24-2008, 17:50
Искам да кажа, че не е задължително да е на 12-13. Историята ми е изключително позната и много боли от такова предателство! Някои хора дори и на 16 години са си със същия ум и са готови да предадат... Ами какво да ти кажа, не си постъпила лошо и аз бих постъпила така! Сгрешила си, но трябва да продължиш напред. Не си прави труда да превръщаш живота и в ад, а си гледай твоя живот и бъди щастлива! Изглеждай щастлива! Не им показвай, че все още ти пука за тях! Айде успех :) И гледай напред, намери си нови приятели и ги подбирай по-правилно. =]

victoriq
03-24-2008, 18:15
Ооо миличка,аз съм в горе-долу същото положение...И...И аз й правя живота ад...Не ме интересува от нищо и никой,дори казах на "моето" момче,че като скъсат ще я счупа от бой,а той каза,че тя нещо взела да му писва и просто сбогом "бели" дни,така че те подкрепям!Не ти трябват такива фр!!! :?

MiMcHeToOo
03-24-2008, 18:36
Според мен е много тъпо да връщаш на някой за нещо.. Няма смисъл просто, спри се.

_BoSSy_
03-24-2008, 20:00
Не,не си гаднярка и никои не те съди.Това което е направила "приятелката ти" е мн долно.А за момчето мога само да кажа,че е от прост по-прост.
Не е нужно да и правиш мръсно,просто си вземи поука от случилото се,научи се да преценяваш хората и разбери,че момиче с което се познаваш от 1,2 или дори 3 години НЕ може да ти бъде приятелка(нз от кога се познавате с това момиче,но едва ли е от одавна).Хората са зли и завистливи и винаги гледат в чуждата паница...
Мн ще и стане кофти ако с въпросния Иво се съберете отново,но и от това няма смисъл,защтото щом те е преебал веднъж,ще го направи и втори път.
Просто ги игнорираи и двамата!Намери си някакви интересни занимания,излизаи с приятели...скоро ще имаме голяма ваканция-организараите се да ходите на хижа някъде из планината(примерно)...има толкова по-приятни занимания от това да седиш и да се косиш за глупости..
Успехи!! :-)

poison`girl
03-24-2008, 20:37
Нито тя ти е приятелка,нито той те обича...чакала е просто удобен момент да ти забие нож в гърба,защото го е харесвала докато сте били приятелки.Абе какво да ви разправям,за пореден път се убеждавам че лицемерието е навсякъде... :-x

zaraaa
03-24-2008, 21:33
I dvamata sa Bokluci!!!! :-x Sajalqvam,che govorq taka za momcheto,koeto obichash,no tova e fakt -ako te obichashe istinski,kakto e tvardql nqmashe pri parviq udoben sluchai da tragne s taq muhla,uj tvoq "priqtelka" :x A za neq hubavichko si q izportila, no ne se unijavai zaradi neq edin pat si i napravila mrasno 2-ri pat nedei-prosto ne padai na neinoto nivo- K..va Zlobarka i K...ka :P

5StaR
03-24-2008, 22:20
Сега вече сте квит, и тя има отсъствие и си постъпила съвсем правилно..

Аз не мисля така. Като си и отговорила със същото, това май не те прави по-добра от нея ??...
Пример : в даскало преди години стана гаф с един фр и той искаше да ме бие, след даскало ме удари няколко пъти, ама не му отвърнах..На другия ден влезнах в час и го погледнах само 1 път с усмивка и след 5 минути дойде и ми се извини..

love_emotion_
03-25-2008, 12:30
Ha 17 s1m,qvno tova ima zna4enie.Toi s16to ne 17 i ne u4im v edin grad...

hgfh
03-26-2008, 11:03
losho ... izglejda taq e bati putkata zaspala prosto ne se unijaivai za6toto s kuchki ne bi trqbvalo da se zanimavash ne iskam da te nastroivam ama e samata istina tq mn dobre znae 4e se obi4ate i tq edin chas sled kato ste se razdelili i tq mu se e lepnala i zashto ?! eto go otgovora shtoto e predatelka ako mi se sluchi neshto takova prosto da zabravi che sum jiva no ako mi se izvini bih priela no bih imala edno na um az taka ti predlagam da napravish no kakto iska6 az prosto si davam mnenieto

Ivalinka
03-26-2008, 12:43
бий по един шут и на двамата...не гарантирам оба4е,4е ще се по4увстваш по-добре :(

prettyIdeath
03-26-2008, 12:47
Не личи че си на 17 :? Държиш се като някфо лапе на 12-13. Тя те порти и ти си го връщаш - а пък за отсъствие става ощо по смешно...
А до момчето - забрави го ... Още повече че сте и от различни градове доколкото разбрах... абее... намери си някой друг, който наистина да обичаш и да виждаш същото.
А колкото до "най-добрата" ти приятелка - не и обръщай никакво внимание и не и се връзвай на акъла. Може би иска да покаже че е нещо повече от теб, но ти падаш много долу като и го връщаш ...