PDA

View Full Version : nivea my siluet

xhuxhu
03-24-2008, 15:53
iskam da popitam dali naistina pomaga kakto kazvam po reklamata dali namalqva mazninite s tri santimetra koito go e polzval ili maika mu go e polzvala molq za kaje syshto taka da me naso4ite kam cena ako moje :) :-)

~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
03-24-2008, 15:55
ами аз не съм го поулзвала,но предполагам че резолтата от него няма да такъв,какъвто на рекламата казват

LoLi_PoP
03-24-2008, 16:10
ами аз не съм го поулзвала,но предполагам че резолтата от него няма да такъв,какъвто на рекламата казват suglasna sum,no vupreki vsichko iskam da opitam .. moji da ima nqkfa razlika dori i da e malka :-D kato imam vreme shte otida da proverq za cenata :wink:

~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
03-24-2008, 16:24
и ако има резолтат кажи :)

LipSoFAnAnGel
03-24-2008, 16:41
Аз пък мисля да си земам на същата серия само че за целулит..дано има ефект . Иначе кремовете са по 15-20 лева..Някой ползвал ли е антицелулитния?

PollyPoi
03-24-2008, 16:46
iskam da popitam dali naistina pomaga kakto kazvam po reklamata dali namalqva mazninite s tri santimetra koito go e polzval ili maika mu go e polzvala molq za kaje syshto taka da me naso4ite kam cena ako moje :) :-)
незнам колко помага ама и с квото да свалиш 3 см. няма да личат!!! :?
така че се заеми с нещо по ефикасно :) ако найстина искаш да сваляш см или кг. айде успех 8)

LoLi_PoP
03-27-2008, 15:37

vchera maika mi go e kupila i struvalo e okolo 12 evro,no imashe i podaruk lqtna noshtnichka..i sa kazali che e podaruk znachi bi trqbvalo samo krema pak da e 12 evro..taka che napravi si smetkata doly gore kolko shte struva ..moje bi okolo 20 leva .. samo ne sum reshila koga da pochna da go polzvam kogato zapochna i ako ima nqkakvi rezultati shte pisha :)

Just_say_no
03-27-2008, 20:31
dam pi6i i az se zainteresuvah 8-)