View Full Version : ОМГ случи ми се за 2ри път ...
anonim4o
03-24-2008, 20:40
Ебаси за 2ри път ми се случва да свърша точно на входа на влагалището ... Значи случи ми се първият път (на сефтето) , след това имам 3-4 успешни опита и сега ми се случва за 2ри път. Супер мн се здухах и 2та пъти :( и ако може да ми кажете какво да правя за да няма 3ти щото ше се комплексирам направо ... :(
FiEшЪнChE
03-24-2008, 20:42
Най-важно е да си спокоен да не мислиш за друго и да го искаш наи-вече ;) може пак и да е генетично питай бащати ( :D базикам се )
Ми да яко кво, тъкмо ще имаш повече време за други работи, какво ще се мориш 1 час :)
LoLiPoP4o
03-24-2008, 20:56
opredeleno e nqkva slu4ainost ili ot nevnimanie :))) ama gledai da si po sredodoto4en :))
Ма това на вкарване или преди да го изкараш?
FiEшЪнChE
03-24-2008, 20:58
Ебаси за 2ри път ми се случва да свърша точно на входа на влагалището .Сорка пич ама не мога да се ударжа :D :D :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vampirella
03-24-2008, 20:59
и аз не разбрах... :(
anonim4o
03-24-2008, 21:02
Е да супр яко .... посмеите се още ... ама мене не ми е хич смешно :(:( аиде ако може натам коментарите да са от друго естество.
anonim4o
03-24-2008, 21:03
на вкарване :(
Ако свършваш съвсем в началото - най-простото нещо е една бърза ... преди срещата, ако мислиш че мацката ще ти пусне. Като ти е втори оргазъм тр повече да издържиш.
MakeMeLaugh
03-24-2008, 21:05
ХАХАхХАхаха
Ама как бе, ти дори не си го вкарал и Цвъъърррр :razz: :razz:
Споко ся, има доста такива случаи честно казано ;)
Слушай ся:
Бий си една чекия 2 часа преди секса ;) Това помага.
Прави го по-често секса за да свикнеш.
Или си бий по-често чекии за да свикнеш да се контролираш.
И го прави с презерватив да се намали чувствителността и да издържаш повече. Има едни Durex Preforma, един мой познат ги похвали че с тях си ставал доста издръжлив..
С времето ще подбряваш рекордите си споко ;)
Vampirella
03-24-2008, 21:06
на вкарване :(
Ако си стоял по-дълго време без секс е нормално, или ако практикуваш от скоро, или ако партньорката те е възбудила прекалено...
:) поне за това се сещам...
VilleBaby
03-24-2008, 21:11
фешънче,научи се да пишеш правилно plss :x
FiEшЪнChE
03-24-2008, 21:12
фешънче,научи се да пишеш правилно plss MadВмомента и лампата е угасена и клавиатурата ми е на тъмно място как да пиша правилно при такива условия :x
Nik4o_Spain
03-24-2008, 21:29
6te natrupa6 opit i 6te bade6 gotov .... sa6toto kakto za kazarmata
Pliok0019
03-24-2008, 21:29
фешънче,научи се да пишеш правилно plss MadВмомента и лампата е угасена и клавиатурата ми е на тъмно място как да пиша правилно при такива условия :x
И при мен положението е същото и като добавим факта, че съм с лаптоп и клавиятурата е по-особена... И не допускам грешки. Нали знаеш лафа с "Кривата ракета" ;)
А относно пича с бързото свършване - недей да се притисняваш. С времето проблема ще се разреши. Всичко е от нерви и липса на опит.
И при мен положението е същото и като добавим факта, че съм с лаптоп и клавиятурата е по-особена... И не допускам грешки. Нали знаеш лафа с "Кривата ракета" ;)
А относно пича с бързото свършване - недей да се притисняваш. С времето проблема ще се разреши. Всичко е от нерви и липса на опит.
Хубаво е като имаш самочувствие, лошо е като не e с покритие.
Хубаво е като имаш самочувствие, лошо е като не e с покритие.Да! :-D
А по темата-варианта с чикията 2 часа преди това не е лош! :P
Pliok0019
03-25-2008, 07:35
Хубаво е като имаш самочувствие, лошо е като не e с покритие.
Не казвам, че АБСОЛЮТНО винаги всичко е вярно. Под "не допускам грешки" се има в предвид, че не са груби и са чисто и просто от бързане, недоглежда и поради количеството изпит алкохол.
Така че - да, радвам се на завидно самочувствие, за щастие и с покритие.
ХАХАхХАхаха
Ама как бе, ти дори не си го вкарал и Цвъъърррр :razz: :razz:
Споко ся, има доста такива случаи честно казано ;)
Слушай ся:
Бий си една чекия 2 часа преди секса ;) Това помага.
Прави го по-често секса за да свикнеш.
Или си бий по-често чекии за да свикнеш да се контролираш.
И го прави с презерватив да се намали чувствителността и да издържаш повече. Има едни Durex Preforma, един мой познат ги похвали че с тях си ставал доста издръжлив..
С времето ще подбряваш рекордите си споко ;)
+1
anonim4o
03-25-2008, 17:39
А далаверата с тревата , дето четох по другите теми дали ще подеиства ?
Отпосни са не само психически но и физически, гледаи да не се стягаш, така се отпусни че все едно ще заспиваш това би трябвало да помогне (тезата ми не е подкрепена с практически опит :-D )
Pliok0019
03-25-2008, 18:52
Да. Определено ще подейства. И амфетамините и екстазито.
anonim4o
03-25-2008, 20:15
Да. Определено ще подейства. И амфетамините и екстазито.
е не тнх ако ще пробвам с нещо такова ще е с трева , с друго не смея :D , а и не изкам
shemata s trevata ne e da pushishi vednyj treva i ve4e da izdarja6 pove4e.Trqbva da zapo4ne6 redovno da pushish treva i togava,s dve dumi da stane6 narkoman4e,koeto ne ti go prepory4vam.Taka 4e izklu4i trevata ot uravnenieto :P
anonim4o
03-25-2008, 22:14
Ем доколкото разбрах , схемата е да се напушвав точно преди секс ?
amatorium
03-25-2008, 22:26
Ne. Gluposti. Nqma da se napushvash. Nikakvi takiva. Nauchi se da se kontrolirash s podhodqshti chekii i uprajneniq. Dokarvaigo do dulgi sesii za samokontrol. Kakto e kazal "Gnevniqt Bog na voinata": Kolkoto poveche pot v ucheniqta, tolkova po-malko kruv v boq. 8)
Ако свършваш съвсем в началото - най-простото нещо е една бърза ... преди срещата, ако мислиш че мацката ще ти пусне. Като ти е втори оргазъм тр повече да издържиш. mn mn 6te ti e ot polza bez neq pone 5-10 min a s neq ako q kara6 bavno 30 min moje da stigne6 pri mene stana 1 4as i posle bqh kato prebit
гледаш в монитора...ма на фешън кво да обясняваш