PDA

View Full Version : струва ли си... ;(?

slun4ice_90
03-25-2008, 10:32
Здравейте ето ме пак,отдавна не съм пускала тема.Сега имам един проблем,който иска да даде мнение.Имам чувства и май се влюбвам в момче,което е далеч,а пък аз съм от София.До болка познато нали?(той там,аз тук).И той показва,че не съм му безразлична,но тук идва едно голямо "НО".Той е от Сандански и мислим скоро да се видим демек той до дойде тук в София.Аз по принцип съм простив такива връзки,но той е страхотен на 21 год е,аз след 2 седмици ставам на 18.Не знам какво да правя,но мисля само за него.И така вие сте. :( :-o

talisman4e_
03-25-2008, 10:37
Имам подобен проблем.Разликата е,че той е в Америка и се познавахме още преди да замине...и сега чакам лятото да се върне...Според мен за любовта няма граници така че...изчакай го да дойде и каквото стане

GameMaster
03-25-2008, 10:40
Emi ne znam.Popadala sym v podobna sityaciq s momche ot Sofia (az sym ot Shumen) ...No prosto s vremeto si dadoh smetka che smisal nqma v tazi vryzka (to i 1 vryzka sie napravo) ...I vsichko prikluchi i go zabravih lesno poneje sym si takava...Bezchustvena do nqkakva stepen.No pro teb neshtata sa po-slojni i az lichno ne znam kakvo da te posavetvam.LIchno az ne vijdam smisal v tova.Ti preceni nai-dobre.Haide uspeh

BlindedAngel
03-25-2008, 10:46
Освен ако идва през ден до София може и да се получи нещо...Но връзка от разстояние не е връзка...Пък и не го знаеш какъв е в действителност :)

hooliganka89
03-25-2008, 10:50
I moqta vrazka v nachaloto beshe ot raztoqnie,no vapreki tova ne se otkazahme,obache pri nas neshtata si bqha dosta seriozni i sega e taka,no e znam pri vas samo edno privlichane li e ili lubov.

I takava vrazka moje da ocelee stiga da ima dostatachno jelaeshti,nishto ne ti prechi da opitash spored men.

koalka
03-25-2008, 11:15
Рискувайте, защото, ако не опитате ще се чудите какво би било, ако бяхте заедно.Определено, щом ще дойде в София заради теб, е заинтересован от това да те види.Бъдете заедно и вижте как ще потръгне всичко.Ако идва често в София, защо не?

life.hates.me
03-25-2008, 11:23
Не си губи времето с такива връзки ! Потърси момче от обкръжението ти което има симпатии към теб и доразвийте отношенията си ! Така де.. по - добре да е близо, а не някъде на майната си ( с извинение ) и да не го знаеш кфо и с кого го праи и т.н. .. :)

darla
03-25-2008, 11:35
ami i az sum popadala v podobna situaciq.V nikakav slu4ai ne bih te posavetvala da se otkaje6 ot nego,no prosto priemi fakta,4e pri takava vrazka vinagi ima veroqtnost da ne si edinstvenata-moje da misli samo za teb i da e lud po teb,no drug e vaprosa kak 6te zadovolqva dr si nujdi dokato se dale4 edin ot drug.neznam,zavisi do kakva stepen si mazohist i kolko muka i nostalgiq po 4oveka moje6 da ponese6!

BeautifulWorld
03-25-2008, 11:40
Връзките от разстояние не издържат - личен опит + наблюдения.

Punisherrr
03-25-2008, 11:48
Издържат си и още как ;-)
Аз съм в същото положение..
запознах се с него по интрнет... той не е от София...
е писахме писахме месеци и той дойде един ден да се видим.Станаха нещата и сега идва всяка събота да ме вижда :) Само че не се знае при теб как ще е...може да стоят нещата под друг начин..
При мен работата е,че трябваше да чака до това лято :D и още чакам де :Ь скоро ще дойде да живее тук и етоо,че нещата могат да потръгнат :smt052
Та по-добре опитай :smt023 нищо не губиш

NightGuardian
03-25-2008, 11:53
Не си губи времето с такива връзки ! Потърси момче от обкръжението ти което има симпатии към теб и доразвийте отношенията си ! Така де.. по - добре да е близо, а не някъде на майната си ( с извинение ) и да не го знаеш кфо и с кого го праи и т.н. .. :)

+1

anonymous546178
03-25-2008, 12:04
az v momenta imam takava vruzka :)
ot li4en opit 6ti kaja 4e takava vruzka mnogo lesno se razpada no ako ima lubov niamate problemi

GabisiTa
03-25-2008, 12:19
И аз съм имала връзка от разстояние, но нещата не свършиха много добре :? Но няма нищо лошо в това да опиташ, при вас нещата може да се развият по друг начин :)

MiMcHeToOo
03-25-2008, 13:14
Големи хора сте. Ти си почти пълнолетна а той вече е надминал тези така чакани 18 години :) Можете да се виждате често, България е една длан.. + тва годините са най-големия ви плюс, никой не може да ви спре да не пътувате ;)

ThePowerOfLove
03-25-2008, 13:30
Що да не си струва? 8) Ако се видите и се харесате продължавате нататък и ще намирате как да се виждате :wink: Мисля,че е възможно :)

Wrathchild
03-25-2008, 13:44
Връзките от разстояние не издържат - личен опит + наблюдения.Майка ми имаше 1 година връзка от разстояние. В момента е омъжена за този човек.
Според мен трябва да опитате.

dazzling_girl
03-25-2008, 14:21
Опитайте,връзка може да се поддържа и от разстояние. :smt023

slun4ice_90
03-26-2008, 15:34
Благодаря на всички,които ми дадоха съвети. :-)

Rofl4e
03-26-2008, 16:06
Imala sam podoben problem i znae6 li kaKvo stana nakraq skasahme..za6toto ako ne ste ot edin i sa6ti grad(ili nqkakf blizak)i ne se vijdate ne6tata nen varvqt povqrvai mi..!Kolkoto i da go obi4a6 kolkoto i toi teb ne varvi i zn li za6to za6toto s vr pisva samo po skype ima6 nujda da izlezne6..a toi ti mranka 4e ne si na skype ili ti na nego..taka 4e za 1 sre6ta ok..no pomisli i za bade6teto ako 6te se sabirate super no ako ti 6te si v sofiqta a toi sandanski nqma smisal samo 6te se naranite

sh3_1s_7h3_0n3
03-26-2008, 16:16
Ъъъ...вие сте от 2 различни града... какво общо ви свързва географски погледнато? Освен западната част на България....
Ако той смята да живее/учи/работи в София - рай.. - пробвайте. Ама така разделени... ще се получи само в началото, после - бреме...

partychild
03-26-2008, 16:19
Връзките от разстояние не издържат - личен опит + наблюдения. Тогава нямаш никъф опит :? мойта връзка е от разтояние и то още от началото...всичко се опира до желание и от човека.... ! така че пробвайте .. аз ако не бях пробвала винаги щях да се чудя какво щеше да стане с нас

slun4ice_90
03-27-2008, 10:10
Ъъъ...вие сте от 2 различни града... какво общо ви свързва географски погледнато? Освен западната част на България....
Ако той смята да живее/учи/работи в София - рай.. - пробвайте. Ама така разделени... ще се получи само в началото, после - бреме...Znam i men ot tva me e malko strah,ako zapo4nem vruzka mnogo trudno 6te e da se vijdame i toi neprekusnato e na rabota pff ne znam ve4e hora. :?Kakvoto i da se kaje sega e izli6no,purvo trqbva da se vidim s nego i posle 6te re6a. :)