Влез

View Full Version : Хареса ли ви първия ви път? (само за момичета)

pepelq6kaaa
03-25-2008, 11:47
Е кажете, как беше боля ли ви? Тече ли мн кръв (за момичетата) накефихте ли се...страхувахте ли се да не объркате нещо, притеснихте ли се, абе квото се сетите...как беше?

hooliganka89
03-25-2008, 11:52
Mnogo temi be mome,dneska da ne te e udarila muzata?

nejnaDROGA
03-25-2008, 11:54
Е кажете, как беше боля ли ви? Тече ли мн кръв (за момичетата) накефихте ли се...страхувахте ли се да не объркате нещо, притеснихте ли се, абе квото се сетите...как беше?
Хммм мисля,че темата е мега тъпа :x Не мисля,че някой ще тръгне да обяснява как е било първия път... :?

NightGuardian
03-25-2008, 12:01
Mnogo temi be mome,dneska da ne te e udarila muzata?

Не просто иска да стане "Мега фен" , но не е това начина. :)

hooliganka89
03-25-2008, 12:10
Хммм мисля,че темата е мега тъпа :x Не мисля,че някой ще тръгне да обяснява как е било първия път... :?

Tuk ima tolkova mnogo temi za otnemaneto na devstvenosta,che daje ne moga da broq do tolkova.

pepelq6kaaa
03-25-2008, 12:11
izob6to ne mi e tva celta prosto nqqm ko da praq tai 4e ko iskate gi triite 8-)

hooliganka89
03-25-2008, 12:13

Ei sq shi q iztriq :razz:

lov3m3
03-25-2008, 12:14

Tuk ima tolkova mnogo temi za otnemaneto na devstvenosta,che daje ne moga da broq do tolkova.

;-) Точно така \:D/

nejnaDROGA
03-25-2008, 12:14
Ми кат нямаш кво да правиш излез с приятели на кафе или на разходка ама не пълни форума с безсмислени и тъпи теми :x :-x

pepelq6kaaa
03-25-2008, 12:16

Ei sq shi q iztriq :razz:
saglasna davai

SneJna_
03-25-2008, 12:17
hahah...i osven tova ne mislq 4e nqkoi 6te kaje za parviq si pat "nakefih se" ili "mn mi be6e qko"

hooliganka89
03-25-2008, 12:24
hahah...i osven tova ne mislq 4e nqkoi 6te kaje za parviq si pat "nakefih se" ili "mn mi be6e qko"

Ili beshe mnogo cool 8-)

nejnaDROGA
03-25-2008, 12:24
Е защо пък да не каже?!Това,че е бил първият път не означава,че е било гадно :) Все пак при всеки е различно :)

SneJna_
03-25-2008, 12:31
em po4ti vseki go boli,malko ili mnogo i osven tova parviq pyt izob6to ne znae6 kakvo stava ,4uvstvoto e super stranno i bas darja,4e nito edno momi4e ne moje da kaje "Qko be6e "

nejnaDROGA
03-25-2008, 12:34
em po4ti vseki go boli,malko ili mnogo i osven tova parviq pyt izob6to ne znae6 kakvo stava ,4uvstvoto e super stranno i bas darja,4e nito edno momi4e ne moje da kaje "Qko be6e "
Напротив :) Мен не ме боля,но отначало бях леко притеснена :) А и мога да кажа "Яко беше" поради простата причина,че всичко мина супер :) Романтика,готина музика,спокойна обстановка и с момчето,което обичах :)

hooliganka89
03-25-2008, 12:36
Напротив :) Мен не ме боля,но отначало бях леко притеснена :) А и мога да кажа "Яко беше" поради простата причина,че всичко мина супер :) Романтика,готина музика,спокойна обстановка и с момчето,което обичах :)

Sled opisaniet koeto si napisala e po-normalno da kajesh "Beshe mnogo hubavo",a ne"Qko beshe"

SneJna_
03-25-2008, 12:39

Sled opisaniet koeto si napisala e po-normalno da kajesh "Beshe mnogo hubavo",a ne"Qko beshe"
i osven tova na pove4eto ot tuk sa im podgotvili terena podoba6to..romantika i t.n . I kvo 4uvstvoto koeto izpita qko li be6e ?

nejnaDROGA
03-25-2008, 12:47

i osven tova na pove4eto ot tuk sa im podgotvili terena podoba6to..romantika i t.n . I kvo 4uvstvoto koeto izpita qko li be6e ?
Естествено,че беше готино :) Без значение,че на сутринта ми беше малко странно :oops:

sex_igra4ka
03-25-2008, 12:50
Ами не е било чак гадно,но определено не ми достави някакво сексуално удоволствие. Обаче 2рият път беше с др момче и беше бомба.

aanitogb
03-25-2008, 13:16
pri men be6e mnogo dobre, bqh mnogo dobre vazbydena i bolka nqma6e nesi spomnqm dasam se pritesnqvala-bah mnogo spokoina i toi be6e na qsno 4e mie parviq, kato cqlo mi haresa.

sh3_1s_7h3_0n3
03-25-2008, 13:31

Нямаше и капка кръв. Въобще не се страхувах, защото бях достатъчно голяма да знам какво е 'секс' и че това нещо НЕ хапе, както и че не отивам на заколение, никой няма да ме коли, беси, а ще си 'правя кефа'.
Ако е имало притеснение, то е било заради неизвестното... като при всяко първо нещо.
Бях си адски отпусната и трескаво очаквах какво ще се случи.

Единственият недостатък на 'първИТЕ ми няколко пътИ' беше, че не изпитвах нищо, а и не знаех какво точно трябва да изпитам и изобщо бях с толкова объркани чувства/усещания.... :)

В последствие осъзнах, че съм можела да бъда и далеч по-отпусната..., ама кой ти знае в началото. ;)

machoka
03-25-2008, 21:40
И аз така, като горният постинг. :-o

5StaR
03-25-2008, 21:53
Айде айде вие модовете се подкрепяте ..: > Това е разработка на военните

MakeMeLaugh
03-25-2008, 22:11
А бе ти тъй ли не го направи вече бе.. Препълни форума за първия път.
Като те е страх не го прави.
Бааассси лапето..

machoka
03-25-2008, 23:57
Айде айде вие модовете се подкрепяте ..: > Това е разработка на военните

Дори и не подозираш колко точно ;)

Bolt_f
03-26-2008, 01:23
А бе ти тъй ли не го направи вече бе.. Препълни форума за първия път.
Като те е страх не го прави.
Бааассси лапето.. i az taka mislq. nito mislq che ima ot kakvo da te e strah. nito pyk che trqbva da e "specialno" hahaha.
Na men mi beshe kef lichno i pochti ne me bolq.